Cara Mencari Nitro Drifters & Rogue Bikes di Fortnite: Cara Drift – Charlie Intel, Victory Crown Rogue | Fortnite Wiki | Fandom

Fortnite Wiki

Walau bagaimanapun, pendaratan di Mega City akan meningkatkan peluang anda untuk mencari mereka dalam perlawanan pertama anda kerana saiz dan persaingan mereka. Sebaik sahaja anda menemui basikal penyangak, meninggalkan POI adalah yang terbaik untuk mengelakkan bahaya, kerana pemain lain ingin menyelesaikan usaha sindiket ini.

Cara Mencari Nitro Drifters & Rogue Bikes di Fortnite: Cara Melayang

Fortnite Bab 4 Musim 2 Nitro Drifter dan Basikal Rogue

Fortnite Bab 4, Musim 2 telah menambah kenderaan baru Nitro Drifters dan Basikal Rogue. Jika anda ingin mencari mereka dan menyelesaikan pencarian mingguan maka inilah panduan kami tentang cara hanyut dan dapatkan masa udara.

Dengan Fortnite Bab 4, Musim 2 berjalan dengan baik, terdapat satu tan kandungan baru untuk pemain untuk menyemak, termasuk banyak perubahan peta dan pas pertempuran penuh dengan ganjaran kosmetik untuk membuka kunci.

Kemas kini juga menambahkan dua kenderaan baru ke pulau itu: Nitro Drifters dan Basikal Rogue. Jika anda tertanya -tanya bagaimana anda dapat menemui kenderaan ini di Fortnite maka kami mendapat lokasi mereka dilindungi.

Artikel berterusan selepas iklan
Artikel berterusan selepas iklan

 • Cara melayang di Fortnite
 • Lokasi Basikal Rogue Fortnite
 • Cara Mendapatkan Masa Udara di Fortnite

Lokasi Drifter Fortnite Nitro

Drifter Nitro boleh didapati di lokasi -lokasi ini di Fortnite.

Nitro Drifter boleh didapati di pelbagai lokasi, terutamanya di rantau barat Fortnite Bab 4, Musim 2 peta. Anda boleh menemui sebilangan besar mereka di Mega City, Slappy Shores, dan Steamy Springs.

Kenderaan ini menanam dengan 40 hingga 100 bahan api dan paling sesuai untuk memandu di jalan raya, tetapi ia juga boleh diambil di luar jalan.

Cara melayang di Fortnite

Anda boleh melengkapkan salah satu pencarian Fortnite Bab 4, Musim 2 Mingguan dengan memusnahkan objek semasa hanyut atau meningkatkan nitro Drifter.

Artikel berterusan selepas iklan

Inilah yang perlu anda lakukan:

 1. Pertama, cari drifter nitro, yang boleh didapati dengan mudah di Mega City, tetapi juga dalam racun lain seperti Pantai slappy dan mata air beruap.
 2. Seterusnya, masuk ke dalam kenderaan dan mula memandu.
 3. Bergantung pada platform yang anda lakukan, dan konfigurasi butang anda, anda akan melihat butang diminta di sebelah kiri skrin yang akan menunjukkan butang mana yang anda mahukan perlu bertahan untuk melayang.
 4. Mempercepatkan dan Pegang butang drift ke bawah ketika anda memukul giliran, Dan anda akan mula hanyut.

Untuk menyelesaikan pencarian mingguan, pemain perlu memusnahkan 25 objek semasa hanyut atau meningkatkan. Sekiranya anda ingin menyelesaikan tugas dengan hanyut, hanya mempercepatkan ke arah sasaran anda, memulakan hanyut, dan menghancurkan terus ke dalamnya.

Daftar ke Dexerto secara percuma dan terima

Artikel berterusan selepas iklan

.

Lokasi Basikal Rogue Fortnite

Basikal Rogue boleh didapati di lokasi -lokasi ini di Fortnite.

Seperti nitro drifters, anda boleh menemui basikal penyangak di lokasi yang berbeza di peta, dan mereka paling biasa bertelur di Jambatan Neon Bay dan Drift Ridge yang terletak di utara bandar mega.

Artikel berterusan selepas iklan

Cara Mendapatkan Masa Udara di Fortnite

Basikal Rogue juga merupakan sebahagian daripada pencarian Fortnite Bab 4, Musim 2, sebagai pemain yang ditugaskan untuk mendapatkan masa udara semasa basikal, dan ini boleh dilakukan dengan hanya memandu struktur tinggi atau tebing.

Artikel berterusan selepas iklan

 1. Lawati salah satu lokasi basikal penyangak.
 2. Dapatkan kenderaan.
 3. Mendorongnya ke atas struktur tebing tinggi.
 4. Memandu dari tepi untuk menangkap udara.

Yang merangkumi semua yang perlu anda ketahui tentang cara mencari nitro drifters dan basikal penyangak di Fortnite Bab 4, Musim 2.

Untuk lebih lanjut mengenai Fortnite, lihat panduan lain:

Artikel berterusan selepas iklan

.

Fortnite Wiki

Selamat datang ke wiki Fortnite! ! Pastikan untuk mematuhi peraturan & garis panduan kami! Lihat halaman komuniti!

Tidak mempunyai akaun?

Fortnite Wiki

Kemenangan Mahkota Rogue

Kemenangan Mahkota Rogue

Jarang

Kategori

Statistik

Tempat duduk

Hitpoints

Bahan api?

Radio?

The Kemenangan Mahkota Rogue, juga dikenali sebagai Basikal Rogue, Adakah kenderaan basikal futuristik di Fortnite: Battle Royale. Ia diperkenalkan dalam kemas kini v24.00, Bab 4: Musim 2, bersama Nitro Drifter.

Kandungan

Penerangan []

The Victory Crown Rogue adalah basikal futuristik berkelajuan tinggi 2 roda dengan 1 kerusi. Ia menanam dengan 100 bahan bakar, dan tidak dapat dijumpai. Basikal penyangak paling sesuai untuk memandu jalan raya, tetapi ia tidak mempunyai keupayaan luar jalan yang paling teruk berbanding dengan kenderaan lain. Ia terikat dengan jumlah terendah HP. Basikal penyangak mempunyai fungsi rangsangan, yang menggunakan lebih banyak bahan bakar apabila digunakan.

Seperti thrasher jejak, ia tidak dapat ditingkatkan dengan tayar luar jalan atau penangkap lembu.

Ulasan Pakar Gamespot

Di mana untuk mencari basikal penyangak di fortnite bab 4 musim 2

Sekumpulan pemain dalam menembak bas di Zombies di Fortnite

Di Fortnite Bab 4 Musim 2, Pemain Boleh Menunggang Di Sekitar Pulau di Basikal Rogue Baru. Jika anda ingin menambah perjalanan pantas ini ke pengalaman Battle Royale anda, kami telah mendapat anda ditutup dengan panduan di mana untuk mencari basikal penyangak di Fortnite Bab 4 Musim 2.

Semua lokasi basikal penyangak di Fortnite Bab 4 Musim 2

Untuk mendapatkan basikal penyangak di Fortnite, mereka boleh didapati di beberapa lokasi di seluruh peta, termasuk kubu kuat, istana karang, dan dok kotor. Walau bagaimanapun, kawasan sekitar Mega City Poi adalah tempat utama untuk mencari basikal penyangak.

Imej peta Fortnite dengan penanda yang menunjukkan lokasi basikal penyangak, sebuah kenderaan dalam permainan, dalam Bab 4 Musim 2

 • Di seluruh Mega City, tetapi terutamanya ke arah pinggir bandar. Anda tidak akan menemui apa -apa di tengah.
 • Anda boleh menemui beberapa basikal penyangak di utara Mega City di Drift Ridge
 • Basikal Rogue terletak di barat daya Mega City, di Neon Bay Bridge.

Untuk mencari basikal penyangak di Fortnite Bab 4, Musim 2, anda boleh mencari racun lain selain Mega City, tetapi nisbah bertelur berkurangan secara besar -besaran.

Walau bagaimanapun, pendaratan di Mega City akan meningkatkan peluang anda untuk mencari mereka dalam perlawanan pertama anda kerana saiz dan persaingan mereka. Sebaik sahaja anda menemui basikal penyangak, meninggalkan POI adalah yang terbaik untuk mengelakkan bahaya, kerana pemain lain ingin menyelesaikan usaha sindiket ini.

Meneroka kawasan kecil di luar bandar mega juga disyorkan, kerana ia dapat meningkatkan peluang anda untuk bertahan hidup dalam permainan. Bertahan sehingga akhir pertandingan dapat membantu anda menyelesaikan lebih banyak pencarian dan dapatkan lebih banyak XP, yang dapat membantu anda meningkatkan lulus pertempuran anda dan membuka kunci kulit yang menakjubkan.

Bagaimana anda melakukan helah pada basikal penyangak di Fortnite

Untuk melaksanakan aksi pada basikal penyangak anda, tahan L1 (PlayStation), Lb (Xbox), atau Ruang (PC) Semasa udara, dan putar basikal di tengah -tengah menggunakan tongkat analog atau kekunci pergerakan. Walau bagaimanapun, melakukan helah semasa basikal berada di tanah adalah mustahil.