Kilang Flush kembali ke Fortnite – Dot Esports, Flush Factory – Fortnite Wiki

Fortnite Wiki

Dalam Musim 7, Kilang Flush dimusnahkan oleh gunung es. Runtuhan Kilang Flush boleh didapati hanya barat daya gudang.

Kilang Flush kembali ke Fortnite

Sekiranya anda nostalgia untuk kilang siram, pergi ke Mega Mall.

Screencrab melalui permainan epik

Kilang siram dikeluarkan dari Fortnite: Battle Royale Pada bulan Disember apabila ia dihancurkan oleh gunung es dan digantikan dengan Happy Hamlet pada permulaan musim tujuh.

Tetapi sekarang, kilang siram kembali dalam permainan -tidak semestinya seperti yang anda harapkan.

Kilang Flush tidak begitu mewah seperti versi terdahulu, tetapi ini masih mengangguk bagus di tempat pendaratan lama. Walaupun kilang siram pada asalnya diperkenalkan pada musim pertama, ia tidak pernah menjadi lokasi yang popular. Ia tidak mempunyai banyak rompakan dan ia kelihatannya jauh dari tindakan.

Tidak kira, beberapa peminat gembira melihat bahawa permainan epik telah merujuk kilang siram dan abadi di Fortnite Musim sembilan.

Editor Bersekutu. Brit terdampar beribu -ribu batu dari rumah di pulau kecil kecil yang kelihatan seperti ubi jalar. League of Legends? Dia menyedarinya. Valorant? Mungkin pernah mendengarnya. Counter-Strike? Bunyi samar -samar biasa.

Kilang Flush

Kami telah berpindah! Sama seperti Gamepedia telah bergabung dengan fandom, wiki ini telah bergabung dengan setara fandom kami. Wiki telah diarkibkan dan kami meminta para pembaca dan editor berpindah ke wiki sekarang di fandom. Klik untuk pergi ke wiki baru

Kilang Flush adalah bekas yang bernama minat dalam Battle Royale yang ditambah pada Musim 1. Ia kini terletak di tenggara Slurpy Swamp, dan barat Misty Meadows, dan dahulunya terletak di dalam koordinat D9, barat Lucky Landing dan selatan Shifty Shafts. Ia adalah kilang besar yang mengeluarkan tandas dengan gudang dan jentera lain.

Dalam Musim 7, Kilang Flush dimusnahkan oleh gunung es. Runtuhan Kilang Flush boleh didapati hanya barat daya gudang.

Dalam Bab 2 Musim 5, ia ditambah kembali berhampiran Slurpy Ramp, dibawa kembali dengan titik sifar. Walau bagaimanapun, kini hanya mercu tanda bernama bangunan yang dibakar, bukannya POI bernama.

Runtuhan kilang siram1

Kandungan

  • 1 mata dan sublokasi
    • 1.1 tempat rampasan lain
    • 1.2 prop

    Ulasan Pakar Gamespot