Kari biru super sonic yang menjadikan warna perubahan poo anda … atau melakukannya? | Tokyo Fox (東京 狐), Sonic Rasmi The Hedgehog Curry Menghidupkan Poop Blue anda | Pcgamesn

Sonic rasmi kari hedgehog bertukar menjadi kotoran biru anda

. gambar.Twitter.com/nmbhyueqcm – Jonathan h. Kuah. (@jongraywb) 18 November 2018

Sonic the Hedgehog Curry

Kari dan nasi pada dasarnya adalah ruji harian saya di tempat kerja. Ia murah, agak rendah kalori (172 kcal), cepat dan mudah dibuat. Kembali pada awal Oktober rakan sekerja saya Sharlotte melihat saya akan menyediakan salah satu kari ini (saya tidak fikir perkataan “masak” atau bahkan “membuat” boleh digunakan untuk meletakkan pakej dalam microwave selama beberapa minit!) dan menyebut kari berwarna unik yang dilihatnya dalam talian. Bukan hanya itu tetapi ia menjadikan kotoran biru anda! Saya berminat untuk menguji.

Dia berkata dia akan menjumpai Sonic the Hedgehog Blue Curry tetapi kotak tidak dijual di kedai atau secara individu. Sebaliknya mereka terpaksa dibeli dalam pek lima kotak untuk ¥ 2700 (£ 19.50/$ 26) tetapi saya berkata saya dengan senang hati membeli beberapa daripada mereka (¥ 540 setiap satu) untuk berkongsi kos. Sharlotte tidak membuang masa dan memerintahkan mereka di sana dan kemudian. .

Sememangnya, saya telah melupakannya sepenuhnya sehingga dia melepaskan kari pra-bungkusan pada minggu berikutnya. Mereka kemudian dibuang di dalam almari makanan kami dan banyak minggu berlalu sebelum saya melihat kotak itu lagi. Dengan isteri saya pada suatu hari hujung minggu lalu saya perlu membuat sesuatu untuk makan tengah hari dan, dengan beberapa nasi sisa untuk diselesaikan, ia kelihatan seperti masa yang baik untuk bukan sahaja mencuba kari tetapi melihat kesan selepas keselesaan rumah saya sendiri!

. Anda boleh meletakkan kantung plastik di dalam air mendidih selama lima minit atau anda boleh menggunakan gelombang mikro. Yang pertama adalah cara yang lebih baik untuk benar -benar mengosongkan paket semua kandungannya tetapi saya pergi untuk pilihan yang lebih lazat dan lebih mudah! Apa yang diikuti saya terkejut!

Sudah tentu saya tahu terlebih dahulu bahawa ia berwarna biru tetapi saya tidak pasti jika saya benar -benar mempercayainya. Saya hanya fikir mungkin terdapat sedikit warna biru di antara warna coklat dan pastinya tidak fikir ia akan menjadi jelas seperti itu. Tidak dapat dipercaya! Saya tidak tahu bagaimana ia mendapat warna biru dan jujurnya mungkin lebih baik untuk tidak tahu!

Nampaknya kerjasama produk promosi khas ini antara Sega dan Geek Life telah wujud selama beberapa tahun tetapi saya tidak menyedari perkara itu.

Rasanya sebenarnya baik -baik saja dan tidak begitu berbeza dengan kari daging lembu yang biasa saya sering makan untuk makan tengah hari. Seperti kanak -kanak, saya lebih suka mencampurinya yang tidak membantu menjadikannya lebih menarik! Ia kelihatan begitu salah dan tidak menghairankan ia menjadikan lidah anda (dan gigi) biru. Adakah bernilai ¥ 540? Mungkin tidak tetapi ia menyeronokkan dan betul -betul jenis perkara yang anda harapkan dari Jepun!

Seperti tajuk mengatakan kari ini bukan hanya tentang warna yang unik tetapi kesannya pada perut anda sehingga segmen berikut mengandungi butiran bahawa beberapa sifat sensitif mungkin tidak ingin dibaca. Anda telah diberi amaran!

! Saya berada di tandas dalam beberapa minit selepas menyelesaikannya. Namun, ketika saya melihat ke dalam tandas semuanya kelihatan normal. Betapa mengecewakan pengalaman makan ini!

Atau jadi saya fikir!!

Kemudian lima hari kemudian, ketika hidangan telah lama dihapuskan dari fikiran saya, saya pergi ke tandas untuk melakukan perniagaan saya telah sedikit sembelit untuk 24-36 jam sebelumnya atau lebih. Rasanya baik tetapi sedikit berbeza sehingga saya berdiri dan memandang rendah pekerjaan saya! ! . Walau bagaimanapun, semuanya diturunkan apabila saya menyapu diri saya bersih dan melihat smear biru langit di atas kertas tandas. Saya tidak fikir saya pernah gembira dengan item yang biasa dan berfungsi!

Klik di sini untuk membaca ‘On The Fox Trail …… di kafe Tokyo Hedgehog!’

Klik di sini untuk membaca ‘Dining Out: Melatih Restoran Kari Bertema di Tokyo’

Klik di sini untuk membaca ‘TF Resipi #6 – Kari di Toast’

Klik di sini untuk membaca ‘Saya makan kari otak domba & ewe lebih baik percaya!!’

Sonic rasmi kari hedgehog bertukar menjadi kotoran biru anda

Sonic the Hedgehog Curry

Atas sebab apa pun, Sega telah menghasilkan Sonic yang dilesenkan secara rasmi The Hedgehog Curry. Bergaya Selepas Seni Kotak Sega Mega Drive Sega Mega, Kari adalah gelap, berwarna biru. Ia direka untuk dipasangkan dengan nasi dan … sesuatu yang coklat, untuk membentuk replikasi masakan hedgehog kegemaran semua orang. Hanya ada satu isu – kari mempunyai kesan sampingan untuk menjadikan kotoran anda berwarna biru terang.

Dalam video dari Retro Core, yang boleh anda tonton di bahagian bawah artikel ini, kari, yang nampaknya hanya tersedia di Jepun, kelihatan sangat buruk. Untuk menjelaskan sekali lagi, ia adalah sangat Biru. Itu warna yang tidak semestinya makanan. Saya mesti mempersoalkan mengapa ada yang menganggap ini harus dihasilkan dan dijual kepada orang.

Lihat senarai permainan PC terbaik kami.

Yang mengatakan, ketika membuat makanan kelihatan seperti sonik, tuan rumah video itu melakukan pekerjaan yang cukup baik. . Rupa -rupanya, ia juga rasa dan bau yang cukup baik.

Tetapi itu bukan mengapa anda berada di sini, adakah ia? Dalam keterangan video, tuan rumah menyatakan bahawa “dua hari selepas memakannya, kotoran saya berwarna biru sepanjang hari dan kemudian beberapa!”Selanjutnya di dalam komen, tuan rumah video itu juga mengatakan” Dua hari kemudian kotoran saya berwarna biru. Bukan hanya itu tetapi ia menghidupkan air tandas biru.”

? Malah [lebih teruk] adalah bahawa ia mengambil empat perjalanan ke tandas sebelum biru telah pergi..

.

. Kami tertanya -tanya adakah dia pernah menyelesaikan Witcher 3.

Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. Lihat Terma. Harga betul pada masa penerbitan.

Lebih banyak dari PCGamesn Ikut Kami untuk Berita, Panduan dan Ulasan PC Harian PC di Twitter, Facebook, Overwolf, Steam dan Google News. Atau mendaftar ke buletin percuma kami.

Sonic the Hedgehog Curry wujud, dan ia berwarna biru di luar kepercayaan

Sonic the Hedgehog nampaknya mempunyai produk beras kari rasmi, dan ia memberikan smurfs larian untuk wang mereka dari segi bagaimana sesuatu biru dapat benar -benar dapat.

Saya telah melihat banyak perkara terburuk tetapi ini mungkin perkara paling teruk dari mereka semua. .Twitter.com/nmbhyueqcm

– Jonathan h. Kuah.

Sonic Curry Rice telah berjalan di sekitar Internet baru -baru ini terima kasih kepada tweet virus dari penulis Jonathan Grey. Menurut VG247, sudah ada di Jepun sejak akhir bulan Jun tahun ini, dan merupakan produk promosi khas antara Sega dan Geek Life. Ia sepatutnya menjadi biru sebagai watak permainan video ikonik, yang mana yang bertanggungjawab terhadap pewarna makanan.

Iklan

Mereka yang dapat menjaringkan kari dan memasaknya telah menyiarkan video yang menunjukkan cara membuatnya dan bagaimana hasilnya kelihatan. . Kebanyakan orang telah berusaha untuk mendapatkannya seperti Sonic the Hedgehog (dengan hasil yang berbeza -beza), tetapi lebih banyak perhatian telah diberikan kepada warna biru elektrik kari.

YouTuber Retro Core menyatakan dalam muat naiknya bahawa selepas makan kari di kamera, gigi, lidah, dan kotorannya semuanya berwarna biru terang, yang terakhir tetap seperti itu selama beberapa hari. .

Iklan

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan kari ini untuk diri sendiri, ia masih boleh didapati di pelbagai kedai di Jepun. Terdapat juga sekurang -kurangnya seorang yang cuba menjual pek untuk $ 33 kekalahan di eBay.