Kajian SnowRunner – IGN, Kajian Permainan: Snowrunner perlahan tetapi memuaskan | Gear teratas

Ulasan Permainan: Snowrunner perlahan tetapi memuaskan

Tunai juga boleh disuntik ke dalam peningkatan untuk trak anda, tetapi nampaknya sedikit peningkatan, peningkatan utilitarian dikunci sehingga anda mencapai tahap yang diperlukan. Ini adalah cara yang cukup baik untuk memberi ganjaran kepada kemajuan melalui pelumba arked, misalnya, tetapi ia tidak masuk akal dalam simulator penghantaran lurus yang lurus dan lurus untuk menghalang anda daripada membeli tayar off-road yang anda mampu sebaliknya mampu.

Kajian Snowrunner

Terdapat banyak kesukaran dalam permainan. . Jenama Snowrunner yang sukar adalah gabungan yang sangat perlahan tetapi tidak menyenangkan: ia adalah simulator trak gaya pasir di mana musuh bukan masa, ia adalah kawasan yang keras dan bermusuhan.

Permainan ini mengagumkan tidak takut untuk membuat anda memperoleh setiap inci literal perkembangan melalui paya airnya, rawa berlumpur, dan laluan yang diliputi salji, walaupun ia sedikit dikecewakan oleh kamera mengejar yang kadang-kadang memburukkan, halangan naik taraf yang tidak logik, dan beberapa menu yang tidak perlu.

. Tidak seperti kebanyakan permainan yang terkenal dengan kesukaran mereka yang besar, bagaimanapun, dengan baik di Snowrunner adalah kurang masalah refleks kilat anda dan lebih banyak ujian kesabaran dan kemahiran membuat keputusan anda. Kejayaan bermaksud anda membawa alat yang tepat untuk pekerjaan itu, menguruskan bahan api anda, dan memilih laluan yang sesuai. Kegagalan adalah hasil meremehkan halangan, terlalu banyak, atau menggigit lebih banyak daripada yang anda boleh mengunyah.

Pandu pintar dan dunia ini boleh dijinakkan. Memandu bodoh dan anda adalah perhiasan rumput.

Dan itu mudah dilakukan! Lumpur akan menghisap trak ke tanah, air dalam akan mengetuk enjin, dan gred curam akan melancarkan separuh ke sisi. Terikat dengan dinamik pengendalian berat yang sama dan bahan-bahan tanah yang berpusat di fizik yang telah menyokong pendahulunya-Mudrunner dan Spintires-Snowrunner menghukum dan kadang-kadang tanpa belas kasihan, tetapi jarang sekali tidak adil. Pandu pintar dan dunia ini boleh dijinakkan. Memandu bodoh dan anda adalah perhiasan rumput.

Truckin ‘di semak

. Mereka lebih besar daripada peta di Mudrunner, jadi ada lebih banyak alasan untuk menutup. Terdapat juga pelbagai jenis kargo baru, yang ditenun ke dalam konteks objektif yang lebih bervariasi. Jambatan yang jatuh mungkin memerlukan keluli dan kayu untuk dibina semula, sementara kemudahan tempatan mungkin selepas makanan atau bahan bakar. Di luar kerja penghantaran terdapat treler terkandas untuk kembali, tenggelam dan rosak untuk menyelamatkan, dan pekerjaan ganjil yang lain untuk disiapkan. Memandangkan berapa lama masa yang diperlukan untuk merundingkan bukit tunggal dan licin dengan beban penuh, ada berpuluh -puluh dan berpuluh -puluh jam masa trak di sini. .

Walau bagaimanapun, saya merasa sangat menjengkelkan sistem objektif tidak cukup intuitif untuk secara automatik mendorong perubahan dalam misi jika anda melepaskan diri dari laluan yang dirancang untuk, katakan, tarik treler yang hilang dari paya dan kembalikan kepada pemiliknya. Anda mesti pergi ke senarai tugas anda – yang mana terdapat banyak – cari misi secara manual, dan aktifkannya dari sana, atau aktifkan misi itu sendiri dari destinasi sebelum ia membolehkan anda melepaskannya.

Tidak mengejutkan, menyelesaikan objektif memperoleh wang tunai untuk jenama baru, trak yang lebih baik lebih sesuai untuk menjinakkan peta yang keras. Walau bagaimanapun, terdapat trak yang baik yang tersembunyi di peta, dan saya memberi tumpuan kepada mencari mereka untuk menambah garaj saya daripada membeli yang baru kerana pembayaran adalah sedikit pelit dan misi standard tidak boleh dimainkan untuk lebih banyak kredit (walaupun ada adalah cabaran penghantaran masa tertentu yang boleh diulang).

Tunai juga boleh disuntik ke dalam peningkatan untuk trak anda, tetapi nampaknya sedikit peningkatan, peningkatan utilitarian dikunci sehingga anda mencapai tahap yang diperlukan. Ini adalah cara yang cukup baik untuk memberi ganjaran kepada kemajuan melalui pelumba arked, misalnya, tetapi ia tidak masuk akal dalam simulator penghantaran lurus yang lurus dan lurus untuk menghalang anda daripada membeli tayar off-road yang anda mampu sebaliknya mampu.

Trak kesakitan

Kekecewaan terbesar ialah pengendalian kenderaan pengakap kecil yang lebih ringan – seperti SUV dan Utes – tidak hebat. Mereka cukup baik di lumpur dan kotoran tetapi di permukaan paras belakang terasa pelik terputus dari tanah pada masa -masa, hampir seolah -olah roda belakang strafing kiri dan kanan. .

Fizik pengendalian trak dengan memuaskan dan berat.

Malangnya, fizik pengendalian trak dengan memuaskan dan berat, dan sifat objektif Snowrunner akan meminta anda menghabiskan lebih banyak masa dalam kenderaan yang cantik dan lebih baik ini. Sama ada pelepasan di atas jalan -jalan yang rutted atau perlahan -lahan mencakar melalui slop, rasa pukal di Big Boys Snowrunner diterjemahkan dengan baik. Kamera boleh melompat-lompat ketika mengangkut treler yang panjang, dan ia juga mungkin perlu diperhatikan bahawa, jika anda membeli ini pada cakera di runcit, keupayaan untuk membalikkan paksi y untuk kamera hanya tiba di patch sehari. Sekiranya ini adalah mustahak untuk anda, patch ini penting. Bermain yang tidak didekati adalah menjadikan otak saya menjadi bubur.

Snowrunner boleh dimainkan dari awal hingga akhir dalam koperasi empat pemain dan beberapa misi khususnya merasa seperti mereka sangat direka untuk co-op daripada bermain solo. Melancarkan, menghancurkan, atau kehabisan bahan bakar di dalam peta tanpa garaj pemain untuk memberi respon adalah pengalaman yang sangat kesepian; Mempunyai konvoi rakan -rakan pemandu yang bersiap sedia akan membuat objektif yang paling terpencil Snowrunner kurang menakutkan.

1.jpg

Jauh dari kami untuk menuduh permainan pengiklanan palsu, tetapi kami menganggap nama Snowrunner membayangkan tahap kelajuan dan dinamisme yang tidak benar -benar hadir dalam sim yang luar biasa ini. Mungkin ‘snowcrawler’ atau bahkan ‘salji perlahan -lahan fosil dalam rawa gambut’ mungkin lebih sesuai.

Jangan mendapat idea yang salah walaupun, Snowrunner, yang kini keluar di PS4, Xbox One dan PC, sangat baik. Ia sangat baik pada kadar glasial positif. Ini bukan permainan mengenai clipping apexes untuk menyelamatkan setengah saat, ini mengenai memotong win anda ke pokok untuk menyelamatkan setengah jam yang dikebumikan di parit berair. .

Iklan – Halaman berterusan di bawah

Permainan sebelumnya dalam siri ini, Mudrunner, menunjukkan penguasaan pemaju Saber Interactive tentang jenis gloopy, lumpur melekit yang biasanya anda dapati dalam perjalanan ke khemah bir di Glastonbury basah. Snowrunner menambah salji dan ais yang sama yang mengagumkan, menawarkan persekitaran Alaskan yang besar dan besar di mana untuk mendapatkan tanpa harapan, tidak berdaya terjejas.

Tugas anda adalah untuk mengambil kontrak, menyampaikan kargo, menunda kenderaan lain dan akhirnya membina empayar kecil di tiga kawasan berasingan. Daging Permainan walaupun adalah saat untuk mencabar momen untuk menyesuaikan tetapan diff, beralih ke kotak nisbah rendah anda dan perlahan -lahan memasuki jalan anda ke bukit yang lembut.

Anda mungkin suka

Ulasan Ariel Atom Eksklusif Dunia: Loon Bonkers yang hanya mahu bersenang -senang

Selamat datang ke sekolah hanyut Travis Pastrana

Tinjauan Motorfest Krew: Tindakan Penghormatan yang Sangat Datang

Ubi’s Crew Motorfest yang Akan Datang Membolehkan Anda Mengimport Semua Kereta Anda dari Krew 2

Ini bukan permainan untuk tidak sabar, walaupun anda membuat kemajuan yang baik, anda perlahan -lahan sehingga anda berada dalam bahaya untuk disusuli oleh Continental Drift. Apabila anda terjebak, ia boleh menjadi positif ketika anda tenggelam lebih jauh dan lebih jauh ke dalam kotoran, tayar berputar tanpa sia -sia di dalam rumput. Momen -momen di mana anda entah bagaimana melepaskan diri dari kedudukan yang seolah -olah mustahil, bagaimanapun, akan menumbuk udara dengan kepuasan yang suram. Secara terperinci, anda tidak boleh menyalahkan fizik wonky untuk mana -mana perjuangan anda. .

Iklan – Halaman berterusan di bawah

Snowrunner pasti bukan permainan memandu paling glamor yang akan anda mainkan tahun ini, dengan nary seorang supercar yang kelihatan. Walau bagaimanapun, tidak penting kerana ada keseronokan yang unik dan teratur untuk menjalin unsur-unsur dalam pilihan kerja pacuan empat roda anda. .

Gear teratas
Surat berita

Terima kasih kerana melanggan buletin kami. Perhatikan berita, ulasan dan tawaran biasa anda dalam peti masuk anda. Dapatkan semua berita, ulasan dan eksklusif terkini, terus ke peti masuk anda.