Jalan Pengasingan 2 Tarikh Siaran – Semua yang kita tahu | GameWatcher, Path of Exile 2 Sekarang pelepasan mandiri, tarikh beta diturunkan

Laluan Pengasingan 2 Sekarang permainan yang berdiri sendiri, tarikh pelepasan beta diturunkan

Laluan Exile 2 mengulangi perkembangan gear sambil memperkenalkan barang -barang baru untuk pemain ke ladang dan tinker dengan menggunakan sistem kerajinannya. Shapeshifting juga masuk ke dalam permainan, menjanjikan sistem bendalir yang membolehkan pemain menukar borang walaupun semasa pertengahan animasi.

Path of Exile 2 Tarikh Siaran – Semua yang kita tahu

Path of Exile 2 Tarikh Siaran - Semua yang kita tahu

Jalan pengasingan 2 -an sedang mencari untuk menggoncang perkara dengan ketara untuk penggiling permainan gear gear dan slash rpg melalui pengenalan kempen baru, kelas accendancy, dan banyak lagi. Walaupun dengan entri pertama dalam siri ini masih menerima kemas kini tetap, sekuel Tarikh Siaran kekal sebagai topik hangat sejak pertama kali diturunkan.

halaman di mana iklan harus muncul ->
halaman di mana iklan harus muncul ->

Bab seterusnya yang lama ditunggu-tunggu telah menghabiskan sedikit masa di bawah radar sejak ia diumumkan secara rasmi, tetapi ketika kita menuju ke separuh akhir tahun 2023, ia kelihatan seperti kita mungkin semakin dekat untuk akhirnya mendapatkan tangan kita di permainan. Inilah segala yang kita tahu mengenai jalan pengasingan 2, termasuk butiran mengenai tarikh pelepasan, permainan, cerita, treler, dan banyak lagi.

Jalan Pengasingan 2 Tarikh Siaran

Path of Exile 2 Tarikh Siaran - Semua yang kita tahu

  • Tarikh pelepasan yang dirancang semasa untuk Path of Exile 2: 2025

Pengumuman Path of Exile 2 meletakkan tarikh pelepasannya pada masa depan yang jauh, kerana pemaju menjelaskan permainan yang masih diperlukan untuk menghabiskan masa dalam pembangunan sebelum siap.

Walaupun pamerannya semasa ExileCon 2019 termasuk rakaman dalam permainan dan sebahagian daripada Path of Exile 2, pemaju Gear Gear Games mengatakan bahawa ia akan menjadi sekurang-kurangnya satu tahun sebelum pemain mendapatkan tangan mereka pada gelaran.

Tahun berlalu tanpa pelancaran permainan, tetapi sekarang kita tahu bahawa Path of Exile 2 butiran penuh akan dikongsi semasa Exilecon 2023, yang berlangsung antara 29 Julai dan 30 Julai. Mudah -mudahan, ini adalah ketika kita akhirnya akan mengetahui lebih lanjut mengenai tarikh pelepasannya.

Malangnya, seperti yang dinyatakan di Exilecon 2023, Path of Exile 2 akan memerlukan lebih banyak masa dalam pembangunan, walaupun pengarah permainan yakin dengan mengatakan bahawa ia semakin hampir selesai. “Kami sangat teruja untuk berada di dekat garisan penamat, tetapi kami belum lagi. Kami bertekad untuk tidak tergesa -gesa, dan pastikan kami dapat melakukannya dengan betul.

Dengan ujian beta tertutup awam yang pertama bermula pada bulan Jun 2024, kami mungkin tidak akan melihat Jalan Pengasingan 2 Tarikh Siaran yang disahkan sehingga 2025.

Laluan Pengasingan 2 ujian beta

Path of Exile 2 Tarikh Siaran - Semua yang kita tahu

Seperti entri pertama dalam siri ini, Path of Exile 2 akan menjalani ujian beta sebelum dilancarkan, membiarkan pemain mencuba penambahbaikan dan memberi maklum balas.

Pada mulanya, permainan gear mengisar berharap untuk permulaan 2020 lewat, bagaimanapun, yang tidak berlaku. Di samping butiran lengkap permainan, tarikh ujian beta juga akan dikongsi semasa Exilecon 2023. Sekarang kita tahu bahawa ujian beta tertutup akan bermula pada hari Jumaat, 7 Jun, 2024. .

Path of Exile 2 Gameplay

Path of Exile 2 Tarikh Siaran - Semua yang kita tahu

Path of Exile 2 mempunyai kempen cerita tujuh aksi baru yang, cukup menarik, membawa kepada endgame yang sama yang difokuskan pada atlas dunia yang sepatutnya sudah biasa dengan pemain sedia ada.

Sekuel mengekalkan semua kandungan pengembangan yang menggiling permainan gear telah dibina selama bertahun -tahun ketika memperkenalkan sistem kemahiran baru. Archetypes kelas yang ada akan membawa, bagaimanapun, pemain akan mempunyai 19 kelas pendatang baru untuk dipilih ketika merancang membina.

Permata sokongan akan dibongkar terus ke dalam permata kemahiran di Path of Exile 2, yang berpotensi mengubah setiap permata kemahiran menjadi 6-pautan. . Pengguna aura juga akan dapat membuang pelbagai aura dengan satu tekan butang.

Laluan Exile 2 mengulangi perkembangan gear sambil memperkenalkan barang -barang baru untuk pemain ke ladang dan tinker dengan menggunakan sistem kerajinannya. Shapeshifting juga masuk ke dalam permainan, menjanjikan sistem bendalir yang membolehkan pemain menukar borang walaupun semasa pertengahan animasi.

Semasa perjalanan baru mereka melintasi Wraeclast, pemain akan melawat kawasan baru dan pertempuran raksasa dan bos baru yang, dari rakaman yang ditunjukkan, nampaknya menarik sedikit dari pertemuan yang lebih intensif dari ekspansi kemudian.

Bahagian visual permainan juga akan dikerjakan semula, dengan model watak baru dan animasi yang lebih baik. Bagi microtransactions, mereka akan dapat digunakan di kedua -dua permainan.

Jalan pengasingan 2 cerita

Path of Exile 2 Tarikh Siaran - Semua yang kita tahu

Laluan Pengasingan 2 berlaku 20 tahun selepas peristiwa permainan utama. Dengan Kitava dan rakan -rakannya yang saleh lama mati, masyarakat telah mula membina semula, bagaimanapun, bukan tanpa watak -watak yang tidak menyenangkan yang membuat jalan ke atas dan merosakkan Wraeclast lagi.

Bahawa dikatakan, Path of Exile 2 akan beralih dari peristiwa-peristiwa besar pendahulunya, membawa cerita yang lebih fokus, berskala kecil ke meja.

Laluan Pengasingan 2 akan melihat pemain yang menemui watak -watak baru dan menangani tempoh baru Wraeclast’s Lore. Walaupun butiran mengenai kisah keseluruhannya kekal terhad pada masa ini, skrin pemilihan watak agak menarik.

Di dalamnya, semua kelas yang boleh dimainkan dibarisi dan bersedia untuk digantung, pengasingan yang dipilih pemain menjadi satu-satunya yang cukup bertuah untuk melarikan diri.

Path of Exile 2 syarat sistem

Path of Exile 2 Tarikh Siaran - Semua yang kita tahu

Kerana masih dalam pembangunan, permainan gear pengisaran masih belum mendedahkan sebarang keperluan sistem untuk jalan pengasingan 2. Kami akan melihat dan mengemas kini bahagian ini dengan sebarang maklumat kerana ia tersedia.

Laluan Pengasingan 2 Sekarang permainan yang berdiri sendiri, tarikh pelepasan beta diturunkan

Di Exilecon, permainan gear mengisar menunjukkan perubahan ketara kepada model pelepasan Path of Exile 2 dan tarikh beta tertutup

Pada acara ExileCon terbaru hari ini, permainan gear mengisar memberikan pelbagai maklumat baru mengenai Jalan pengasingan 2, termasuk perubahan kepada model pelepasan yang dirancang dan tarikh beta. Permainan ini mungkin masih jauh lebih jauh daripada peminat yang mungkin berharap, dengan beta tertutup ditetapkan untuk bermula pada 7 Jun, 2024.

Jalan pengasingan 2 pada asalnya dirancang untuk menjadi pengembangan permainan asal. Walau bagaimanapun, apabila projek itu meningkat dalam skop, pasukan menyedari bahawa berbuat demikian “pada dasarnya akan menyingkirkan orang permainan yang tidak suka dengan alasan sebenar,” menurut pengarah permainan Jonathan Rogers.

Oleh itu, kedua -dua perlawanan akan terus hidup bersama satu sama lain, dengan Ketua Pegawai Eksekutif Gear Gear Chris Wilson mengawasi asal sementara Rogers dan Mark Roberts akan mengarahkan POE2. Kedua -dua perlawanan masing -masing mempunyai mekanik yang unik, keseimbangan permainan, endgames, dan liga.

Walaupun pemisahan ini, mana -mana mikrotransaksi yang anda beli boleh digunakan di kedua -dua permainan, kecuali ia disambungkan ke mekanik eksklusif. Rogers menggunakan contoh kulit werebear kerana Poe1 tidak menyokong mekanik itu.

Dan itu hanya satu contoh. Video yang memperkenalkan sekuel meliputi pelbagai kandungan yang boleh didapati di pelancaran, yang merangkumi 12 kelas, 36 kelas Ascendancy, 1500 kemahiran pasif, 240 kemahiran aktif, dan 100 persekitaran yang berbeza dengan bos yang unik untuk setiap satu. Terdapat juga beratus -ratus raksasa dan kepingan peralatan biasa.

The Highlights Reel diikuti oleh demo permainan langsung yang luas. Roberts bermain, sementara Rogers mengulas, memperincikan pelbagai mekanik baru dan dirombak termasuk dodge roll, pengkhususan pasif, menukar senjata, spellcasting, permata, dan banyak lagi. Demo itu diambil dari aksi ketiga cerita enam aksi, yang menampilkan watak-watak yang melintasi satu set runtuhan di tengah-tengah kawasan hutan.

Selepas itu, Wilson kembali ke pentas untuk menjelaskan bagaimana kedua -dua perlawanan akan hidup bersama satu sama lain, menyatakan bahawa siaran kemas kini akan diimbangi supaya pemain dapat terus memainkan kedua -dua permainan jika mereka memilih.

Dia mengikutinya dengan mendedahkan treler untuk pengembangan seterusnya kepada yang asal Jalan pengasingan, Percubaan nenek moyang, yang akan dibebaskan pada 13 Ogos 2023.

Mengenai Pengarang

Damien Lawardorn

Editor dan penyumbang Escapist: Damien Lawardorn telah menulis mengenai permainan video sejak 2010, termasuk 1.Tempoh 5 tahun sebagai ketua editor hanya pemain tunggal. Dia juga seorang penulis fiksyen yang baru muncul, dengan Sarjana Muda Seni dengan Media & Penulisan dan Majoriti Bahasa Inggeris. Liputannya berkisar dari berita ke wawancara untuk menganalisis permainan video, kesusasteraan, dan kadang -kadang trend industri yang lebih luas dan media lain. Kepentingannya terletak pada naratif, jadi ia harus mengejutkan bahawa genre kegemarannya termasuk pengembaraan dan RPG, walaupun dia akan mudah berkumpul dalam apa -apa yang menarik.