Jaket pekerja yang tersesat dan lokasi topi pekerja dan bagaimana untuk mendapatkannya | Loadout, bagaimana untuk mendapatkan jaket dan topi pekerja yang sesat dan masuk ke kilang | Pcgamesn

Cara mendapatkan jaket dan topi pekerja yang sesat dan masuk ke kilang

Malangnya, salah satu bot penghantaran tidak hadir, dan anda tidak akan masuk ke kedai topi sehingga anda memburu mereka. Bercakap dengan Oskoor dan mereka akan merungut tentang pasangan mereka, Stuplachee, Slacking Off di bar.

Jaket pekerja dan lokasi topi pekerja dan bagaimana untuk mendapatkannya

Sesat bagaimana untuk mendapatkan lokasi topi pekerja jaket pekerja: mannequin di mana jaket itu dapat dilihat

Dalam sesat, terdapat banyak objektif yang anda diberikan yang agak kabur atau tidak jelas. Salah satunya adalah cara mendapatkan Jaket Pekerja dalam sesat dan juga topi pekerja di sesat dan lokasi kedua -dua item tersebut. Syukurlah, untuk menyelamatkan anda masalah untuk mencari mereka di seluruh jalan -jalan berliku di Midtown, kami mempunyai apa yang perlu anda lakukan di sini dalam artikel ini.

Menangkap kedua -dua topi pekerja dan jaket pekerja membolehkan anda meneruskan kisah utama dan objektif Clementine yang dia tetapkan. Jadi, ia tidak seperti anda boleh mengabaikan mencari barang -barang ini atau tunggu sehingga anda memainkan semula permainan. Oleh itu, untuk menyelamatkan anda perjuangan, atau menjadi liar seperti kucing, panduan ini akan membantu anda dengan apa yang anda cari.

Sesat cara mendapatkan jaket pekerja

Untuk mendapatkan jaket pekerja di sesat, anda perlu merebut pita kaset dengan memusnahkan kamera keselamatan di tempat tinggal. Dari sana, anda boleh membawa pita ke kedai pakaian di Midtown dan memasukkannya ke dalam pemain kaset. Kemudian, mencuri jaket yang ada di manekin.

Sekiranya anda tidak pasti ke mana hendak memusnahkan kamera keselamatan di sesat, anda boleh menyemak panduan kami dan panduan kami di lokasi pita kaset. Sekarang yang anda perlukan hanyalah topi!

Sesat bagaimana untuk mendapatkan topi pekerja

Untuk mendapatkan topi pekerja, pergi ke bar di sebelah mana robot sedang tidur di sofa. Di belakang, anda akan menemui robot yang tidur. Melompat ke rak dan mengetuk peti ke kepalanya. Dari sana, kembali ke hologram di tengah -tengah bandar dan melompat di dalam kotak di sebelah kedai topi.

Robot akan mengikuti anda di sana dan berhenti sejenak untuk membiarkan anda masuk jika anda tidak dapat melihatnya pada mulanya. Robot itu kemudian akan membawa anda ke kedai topi, membolehkan anda mencuri dari paparan tetingkap.

Sekarang anda boleh meneruskan objektif utama dan menyusup ke kemudahan!

Seperti yang anda telah mendapat topi pekerja dan jaket pekerja di sesat, kini anda boleh berusaha menyelesaikan permainan sebelum sampai ke akhir. Tetapi, jika anda merancang untuk kembali dan mengumpulkan apa sahaja yang anda rindukan dengan Bab Pilih, pastikan anda menyemak panduan kami untuk lebih banyak panduan dan koleksi.

Lebih banyak dari beban

Echo Apsey Echo Apsey adalah seorang penulis dengan pengalaman lima tahun yang meliputi PS5, Xbox, dan Nintendo Switch, serta permainan dan francais terbesar. Anda akan menemui banyak panduan mengenai Call of Duty, Xdefiant, Spider-Man 2, EA Sports FC, Starfield, Mortal Kombat 1, Street Fighter 6, dan banyak lagi. Di samping. Anda juga boleh mendapatkan ulasan dan ciri -ciri pada permainan, serta perkakasan untuk PS5, Xbox, dan Nintendo Switch. Pada masa mereka menulis, mereka telah menghadiri acara industri seperti Gamescom, WASD. Di samping itu, mereka telah mengadakan wawancara dengan pasukan di belakang Lords of the Fallen, Protokol Biru, Light Dying 2, dan banyak lagi sejak memulakan perjalanan penulisan mereka di Universiti.

Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. Lihat Terma. Harga betul pada masa penerbitan.

Cara mendapatkan jaket dan topi pekerja yang sesat dan masuk ke kilang

Jaket Pekerja Stray: Tabby Orange duduk di atas bangku di bar di tengah -tengah bandar dengan robot di atas topi beras di sebelah kiri dan robot yang tersembunyi di dalam jubah di sebelah kanannya, dengan bartender memakai topi tuxedo yang berkhidmat di belakang bar

Tidak tahu di mana untuk mendapatkan jaket dan topi pekerja yang sesat? Untuk memasuki kilang dan mencuri bateri atom untuk Clementine, anda perlu mendapatkan bantuan Blazer. Malangnya, jaket pengebom Blazer dan rantai emas agak tersendiri, dan mereka memerlukan penyamaran sebelum mereka dapat mengiringi anda ke dalam.

Penyamaran Blazer dibahagikan kepada dua bahagian: Jaket dan topi pekerja yang sesat, yang perlu anda cari dan mencuri – kucing tidak membawa wang, selepas semua. Midtown adalah hati metropolitan Cyberpunk di bandar berdinding, dan barang -barang utama boleh dilepaskan di antara kesibukan dan kesibukan. Syukurlah, jaket dan topi pekerja yang tersesat tersembunyi dengan jelas, tetapi mengatur cara untuk mencuri kedua -duanya lebih mudah dikatakan daripada dilakukan.

Jaket Pekerja Stray: Tiga mannequin di tingkap kedai pakaian di tengah-tengah, dua daripadanya memakai jaket pufer di kuning dan hijau manakala manekin tengah memaparkan jaket pekerja hi-viz merah

Hancurkan kamera CCTV dan ambil pita kaset

Seperti yang anda harapkan, anda tidak boleh hanya masuk dan menangkap jaket pekerja yang sesat sementara Ozi, penjaga toko yang marah, berdiri pengawal. Ini memerlukan gangguan, dan kotak boom yang besar di bilik ganti di belakang kedai memberikan peluang yang sempurna. Ia kosong buat masa ini, tetapi ada sekumpulan robot di Midtown yang dapat membantu dengan itu.

Anda boleh menemui tiga robot yang tidak berpuas hati yang melangkah di lobi kediaman. Terdapat timbunan kaset kaset di kaki Simon, tetapi anda tidak akan dibenarkan untuk merebut satu sehingga anda memusnahkan tiga kamera CCTV yang dipasang di seluruh kediaman.

Yang pertama adalah mudah ditemui – Miko melambai tangannya dan menjerit padanya – sementara yang kedua diposisikan secara langsung. Anda boleh sampai ke kedua -dua ini dari pagar lantai pertama. Kamera CCTV ketiga adalah sedikit lebih rumit untuk dicari kerana ia berada di tingkat dua, di atas pintu dengan tangga. Untuk mencapainya, lompat ke rak di bawah garisan tumbuhan pasu melawan dinding.

Jaket Pekerja Stray: Lokasi kamera CCTV ketiga di tingkat dua kediaman di Midtown, diposisikan di atas pintu oleh rak tumbuhan pasu

Untuk memusnahkan setiap kamera CCTV, anda perlu melompat ke atasnya dan kemudian pergi lagi untuk melihat mereka segera jatuh ke tanah. Setelah ketiga -tiga kamera CCTV dimusnahkan, kembali ke Simon untuk menerima pita kaset.

Mencuri jaket pekerja sesat dari kedai pakaian

Dengan pita kaset di tangan (atau sepatutnya menjadi kaki?), anda boleh memulakan rancangan anda untuk mencuri jaket pekerja yang sesat. Kembali ke kedai pakaian dan masukkan pita kaset ke boombox – jika anda memakai fon kepala, pasang diri anda untuk beberapa sangat bass berat.

Jaket Pekerja Stray: Boombox duduk di atas meja dengan sofa kulit di bilik ganti kedai pakaian di Midtown

Ozi akan dipaksa memasuki bilik yang berubah -ubah untuk mematikan boombox, menjadikan anda bebas untuk melepasi dia dan menangkap jaket pekerja yang sesat dari tingkap kedai. Pada masa Ozi telah membunuh muzik, anda akan lama berlalu.

Mencuri topi pekerja yang sesat dari kedai topi

Seterusnya, buat perjalanan pendek ke kedai topi yang terletak di dataran utama Midtown, tepat di seberang kedai pakaian. Seperti jaket pekerja, anda akan dapat melihat topi pekerja yang tersesat dipaparkan di tingkap, tetapi pemilik kedai tidak akan membenarkan anda masuk semasa topi sedang dipulihkan.

Malangnya, salah satu bot penghantaran tidak hadir, dan anda tidak akan masuk ke kedai topi sehingga anda memburu mereka. Bercakap dengan Oskoor dan mereka akan merungut tentang pasangan mereka, Stuplachee, Slacking Off di bar.

Hat Pekerja Stray: Tabby Orange di rak di bilik belakang bar di Midtown, kira -kira untuk menolak peti bir ke robot yang mabuk untuk membangkitkannya

Kepala ke bar untuk mencari stuplachee di bilik belakang, merosot ke atas meja di dalam keadaan mabuk. Anda tidak boleh berinteraksi dengan mereka semasa mereka tidak sedarkan diri, jadi tukar perhatian anda untuk mencapai peti bir di atas rak di atasnya. Setelah beberapa nudges dengan kaki anda, seluruh peti akhirnya jatuh, Jolting mereka terjaga.

Ikuti Stuplachee kembali ke kedai topi, dan merebut peluang untuk melompat ke dalam kotak kadbod di tanah ketika mereka sibuk meminta maaf kepada Oskoor. Sebaik sahaja kedua -dua robot itu selesai berdebat, Stuplachee mengambil kotak itu dan membawanya ke dalam kedai topi.

Topi Pekerja Stray: Robot Penghantaran di rompi viz tinggi kuning, membawa kotak kadbod dengan limpah eponim di dalamnya

Hop keluar dari kotak selepas Stuplachee meletakkannya di atas lantai, dan dari sana anda dapat dengan mudah mencuri topi pekerja yang tersesat dari paparan tingkap.

Anda boleh meninggalkan kedai topi melalui parut logam di sebelah kiri-hanya mengetuk tongkat yang menyekatnya untuk merayap di bawah van penghantaran dan kembali ke jalan. Dari sana, kembali ke Blazer dan bersiap sedia untuk memasuki kilang.

Yang menyimpulkan panduan kami tentang cara mendapatkan jaket dan topi pekerja yang sesat. Pada masa ini sesat, kawasan kumuh jauh di belakang anda, tetapi mengapa tidak menyemak panduan kami untuk cara yang paling optimum untuk memasuki Laundromat Super Spirit dan mendapatkan poncho yang sesat untuk membantu anda dengan mudah mengamankan pencapaian ‘I Am Speed’ dengan mudah. Sebagai alternatif, baca melalui kajian sesat kami untuk mengetahui bagaimana kami mendapati bermain sebagai kucing kecil di bandar besar.

Nat Smith Jika Nat tidak mengasyikkan Andreja dan Menimbulkan Sumber di Starfield, maka dia mungkin hilang ke dalam Roguelike, permainan seram, atau menginginkan Banner di Honkai Star Rail. Jangan memintanya untuk memilih teman Baldur’s Gate 3 kegemarannya – anda tidak akan mendapat jawapan lurus.

Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. Lihat Terma. Harga betul pada masa penerbitan.