Jadual | Final Fantasy XIV Fan Festival 2023 di Las Vegas, Mengumumkan Festival Fan 2023 di Butiran Tiket Las Vegas | Final Fantasy XIV Fan Festival 2023 di Las Vegas

Festival Fan 2023 di Butiran Tiket Las Vegas

Sementara itu, mana-mana tiket eksklusif pemain yang tidak terjual akan dijual semasa tempoh jualan umum, yang membolehkan mana-mana orang awam hadir. Tempoh Jualan Umum ditetapkan pada 15 Mac, 2023 pada 9 pagi pt/12pm ET. Square Enix memberi amaran bahawa mungkin semua tiket dijual semasa tempoh eksklusif pemain, yang mungkin mengehadkan bekalan tiket yang tersedia untuk orang awam.

Jadual

Pemeriksaan keselamatan dan kemasukan ke dewan giliran akan bermula jam 7:00 pagi. Peserta akan dipimpin dari dewan giliran ke dewan utama pada pukul 9:00 pagi untuk menyelesaikannya. Untuk mempercepat proses pemeriksaan keselamatan, terdapat sekatan ke atas saiz beg yang boleh dibawa oleh peserta supaya kami mengesyorkan meninggalkan beg anda di rumah atau hotel. Rujuk pengumuman Berita Pendaftaran & Keselamatan untuk maklumat lengkap.

Pendaftaran

Peserta mesti melawat bilik pendaftaran yang terletak di tingkat 2 untuk mengimbas tiket mereka dan pengenalpastian disahkan. Setelah masuk, peserta akan menerima gelang acara mereka dan beg yang baik. Rujuk pengumuman Berita Pendaftaran & Keselamatan untuk maklumat lengkap.

Aktiviti acara

Pelbagai aktiviti yang menyeronokkan akan disediakan untuk hadirin untuk mengambil bahagian dalam acara tersebut. Aktiviti bermula setelah keynote menyimpulkan dan akan ditutup untuk hari setelah persediaan untuk konsert bermula.

Kedai barangan

Peserta akan dapat membeli pelbagai barangan FFXIV dari kedai barangan. Acara ini tanpa tunai jadi sila bawa kad kredit atau bentuk pembayaran digital (Apple Pay, Google Pay, dll.). Kedai dibuka setelah keynote menyimpulkan dan akan ditutup untuk hari sekali persediaan untuk konsert piano bermula.

Acara Peringkat

10:00 pagi 11:00 pagi 12:00 pm 1:00 pm 2:00 pm 3:00 pm 4:00 pm 5:00 pm 6:00 pm 7:00 pm 8:00 pm

Naoki Yoshida di atas pentas

Keynote

28 Julai, 10:00 pagi – 11:30 pagi PDT

Penyampai:

Bahasa:

Sertai pengeluar dan pengarah Naoki Yoshida ketika dia mengambil ke panggung untuk mengumumkan kemas kini terkini yang datang ke Final Fantasy XIV.

Majlis Pembukaan

28 Julai, 11:30 pagi – 12:00 PM PDT

Penyampai:

Bahasa:

Tetamu yang hadir dari pasukan pembangunan dan operasi Final Fantasy XIV tiba untuk menyambut peserta dan memulakan persembahan.

Dua orang yang digambarkan oleh kakitangan pasukan komuniti mengapit sebuah dunia yang dikaji semula dalam teks

A Realm Revisited

28 Julai, 1:00 petang – 2:00 PM PDT

Penyampai:

Aya Montoya, Danielle Grafft

Bahasa:

Dalam sambutan ulang tahun ke -10 yang akan datang, pasukan komuniti Amerika Utara melihat kembali kemas kini yang memberi kesan kepada Final Fantasy XIV selama bertahun -tahun. Dari saat -saat yang hebat hingga meme komuniti, nikmati lorong ingatan ini dengan kami.

Natsuko Ishikawa duduk dan tersenyum ke dalam kamera dengan angka Ardbert dan G

Bermula Dari Akhir: Endwalker Annotated

28 Julai, 2:00 petang – 4:00 PM PDT

Penyampai:

Naoki Yoshida, Natsuko Ishikawa

Bahasa:

Sertailah ahli pasukan pembangunan kerana mereka melihat kembali penciptaan Endwalker.

Sembilan peserta yang berpakaian berpakaian dalam Final Fantasy 14 Watak Watak Berdiri bersama dalam barisan di atas pentas

Glamoured to life – Cosplay Walk

28 Julai, 5:00 petang – 6:00 PM PDT

Penyampai:

Aya Montoya, Danielle Grafft

Bahasa:

Kami telah menjemput cosplayers dari semua tahap kemahiran untuk mengikat barangan mereka di atas pentas untuk semua orang melihat! Mari nikmati pageantry dan dedikasi yang dipamerkan!

Keiko bermain piano

Prestasi piano

28 Julai, 7:00 petang – 8:00 PM PDT

Penyampai:

Masayoshi Soken, Matt Hilton

Bahasa:

Mengingati pengembaraan masa lalu dan nikmati melodi FFXIV yang memukau dalam konsert piano ini yang dilakukan oleh Keiko. Untuk memastikan semua peserta dapat menikmati konsert tanpa gangguan, video atau rakaman audio semasa persembahan dilarang sama sekali.

* Jadual pentas dan kandungan tertakluk kepada perubahan.

* Imej dari acara langsung sebelumnya.

PlayStation, Logo Keluarga “PS”, “PS5” dan “PS4” adalah tanda dagangan berdaftar atau tanda dagangan Sony Interactive Entertainment Inc.
Ikon ESRB dan ESRB Rating adalah tanda dagangan berdaftar Persatuan Perisian Hiburan.
Mac adalah tanda dagangan Apple Inc., Berdaftar di U.S. dan negara lain.
© 2023 Valve Corporation. Logo Steam dan Steam adalah tanda dagangan dan/atau tanda dagangan berdaftar Valve Corporation di U.S. dan/atau negara lain.

© Square Enix
Logo Ilustrasi: © 2010, 2014, 2016, 2018, 2021 Yoshitaka Amano

© Square Enix Hak Cipta Terpelihara.

PlayStation, Logo Keluarga “PS”, “PS5” dan “PS4” adalah tanda dagangan berdaftar atau tanda dagangan Sony Interactive Entertainment Inc.
Ikon ESRB dan ESRB Rating adalah tanda dagangan berdaftar Persatuan Perisian Hiburan.
Mac adalah tanda dagangan Apple Inc., Berdaftar di U.S. dan negara lain.
© 2023 Valve Corporation. Logo Steam dan Steam adalah tanda dagangan dan/atau tanda dagangan berdaftar Valve Corporation di U.S. dan/atau negara lain.

Ilustrasi Logo: © 2010, 2014, 2016, 2018, 2021 Yoshitaka Amano adalah tanda dagangan berdaftar atau tanda dagangan Square Enix Co Co., LTD. Final Fantasy, Final Fantasy XIV, FFXIV, Square Enix dan Logo Enix Square adalah tanda dagangan berdaftar atau tanda dagangan Square Enix Holdings Co., LTD.
Logo Ilustrasi: © 2010, 2014, 2016, 2018, 2021 Yoshitaka Amano

Festival Fan 2023 di Butiran Tiket Las Vegas

Festival Fan 2023 di Las Vegas Logo dengan

Hari ini kami ingin berkongsi Festival Fan 2023 dalam butiran tiket Las Vegas, termasuk maklumat tentang bagaimana pemain dengan langganan aktif akan mempunyai keutamaan pembelian menjelang jualan umum. Kami teruja untuk kembali ke hosting acara peribadi dan menjemput Warriors of Light kami untuk merayakan kami di Las Vegas pada Julai ini!

Butiran Tiket
Tiket akan dikenakan biaya $ 199.99 USD setiap tiket (ditambah cukai dan yuran). Semua jualan tiket adalah muktamad dan ID akan diperlukan untuk mengambil tiket di acara tersebut.

Pemegang tiket akan menerima akses ke acara dua hari dalam diri, yang menampilkan persembahan konsert eksklusif setiap petang yang tidak akan disiarkan. Beg Goody Fizikal yang menampilkan item bertema acara juga akan diberikan kepada peserta pada acara tersebut (kandungan yang akan diturunkan).

Tiket Eksklusif Pembelian Tiket Eksklusif
Untuk memastikan bahawa kami melayani komuniti yang terus berkembang, kami telah berusaha untuk mewujudkan festival penggemar terbesar kami di Amerika Utara. Tumpuan kami adalah untuk menampung a banyak Penonton yang lebih besar kali ini yang membawa kepada keinginan untuk merombak proses membeli tiket.

Untuk mengelakkan beratur dan panjang yang kami harapkan semasa jualan tiket dalam talian, kami telah memilih untuk memudahkan pengalaman dengan terlebih dahulu meminta pemain yang berminat untuk menunjukkan keinginan mereka untuk membeli tiket dengan memilih lukisan secara rawak. Dalam tempoh ini, pemain dengan langganan aktif yang memiliki a Akaun Enix Square Amerika Utara hanya perlu mendaftarkan keinginan mereka untuk membeli melalui borang permohonan kami semasa ia tersedia.

Tempoh Permohonan
17 Februari 2023 hingga Sabtu, 25 Februari 2023 pada 11:59 p.m. (PST)

Mendaftar keinginan anda untuk membeli tiket tidak menjamin anda akan dipilih untuk menerima kod akses. Dipilih untuk menerima kod akses tidak memerlukan anda membuat pembelian tiket. Walau bagaimanapun, kami meminta anda mendaftarkan minat anda hanya jika anda merancang untuk membuat pembelian.

Setelah borang permohonan ditutup, lukisan akan diadakan dan pemain yang dipilih akan dihubungi oleh Jumaat, 3 Mac, 2023 melalui alamat e -mel yang didaftarkan ke akaun Square Enix yang digunakan dalam proses permohonan. Pengumuman juga akan disiarkan di Akaun Final Final XIV Bahasa Inggeris XIV Setelah e -mel pemberitahuan pemilihan semuanya dihantar kepada pemain yang dipilih.

E -mel kod akses akan dihantar dari [email protected] e -mel com, jadi perhatikan e -mel dari alamat tersebut. Kami juga mengesyorkan bahawa pemain menyemak apa -apa peti mel spam, sampah, atau promosi sebaik sahaja pengumuman siap penghantaran telah dibuat.

Perhatikan bahawa pemain yang tidak dipilih akan tidak dihubungi.

Laman web pembelian tiket
Festival Fan 2023 di tiket Las Vegas akan dijual melalui Laman web acara ShowClix Menurut kaedah dan jadual yang digariskan di bawah.

Perhatikan bahawa laman web mungkin tidak tersedia sehingga lebih dekat dengan jangka masa pembelian.

Kod akses pembelian tiket eksklusif pemain
Pemain yang telah dipilih akan menerima kod akses penggunaan sekali sahaja yang akan memberikan keupayaan untuk membeli sehingga dua tiket semasa tetingkap tiket eksklusif pemain. Pemain yang mempunyai kod akses yang unik tidak perlu tergesa-gesa untuk membeli tiket sebaik sahaja permulaan jualan sebagai tetingkap pembelian eksklusif pemain akan berlangsung selama beberapa hari dan akan ada tiket yang mencukupi untuk dijual untuk memastikan bahawa Setiap pemain dengan kod boleh membeli sehingga dua tiket. Sekali lagi, tiket boleh dibeli pada bila-bila masa sepanjang tempoh seminggu selagi pemain mempunyai kod yang diperlukan.

Tempoh pembelian tiket eksklusif pemain (dengan kod)
Isnin, 6 Mac, 2023 jam 9:00 a.m. (PST) hingga Isnin, 13 Mac, 2023 jam 9:00 a.m. (PDT)

Jualan umum
Sebarang tiket yang tidak terjual selepas tempoh pembelian tiket eksklusif berakhir akan dijual semasa tempoh jualan umum. Tempoh jualan umum ini tidak akan memerlukan kod akses yang unik dan tiket akan dijual pada dasar pertama, berkhidmat pertama sehingga habis dijual.

Tiket tidak akan tersedia untuk pembelian di tempat di acara itu sendiri.

Tempoh Jualan Umum
Rabu, 15 Mac, 2023 jam 9:00 a.m. (PDT)

Ada kemungkinan keseluruhan stok tiket boleh dijual semasa tempoh pembelian eksklusif pemain dan tidak ada tiket yang akan kekal untuk tempoh jualan umum. Kami mengesyorkan memohon semasa tempoh pembelian tiket eksklusif pemain.

Had pembelian tiket
Semasa tempoh pembelian eksklusif pemain, kod akses boleh digunakan satu masa untuk membeli maksimum dua tiket.

Semasa tempoh jualan umum yang berpotensi, maksimum 2 tiket boleh dibeli mengikut pesanan.

Aplikasi pembelian tiket eksklusif pemain
Sebaik sahaja anda telah membaca perkara di atas dan sudah bersedia untuk memohon pembelian tiket eksklusif pemain, sila Lawati borang permohonan.

Tiket FFXiv Fan Fest 2023 dijual

Tiket Ffxiv Fan Fest

Sekiranya anda pergi ke 2023 Festival Final Fantasy XIV di Las Vegas, sekarang adalah masa untuk menjamin kehadiran anda. Sehingga 6 Mac, 2023 pada 9 pagi pt/12pm ET, FFXIV Tiket Fan Fest dijual. Square Enix membuka tapak pembelian khas untuk tiket, serta menyiarkan butiran di blognya.

Walaupun 2023 FFXIV Tiket Fan Fest dijual, mereka tidak cukup terbuka kepada setiap orang awam. Tempoh pembelian 6-13 Mac, 2023 adalah eksklusif untuk pemain Final Fantasy XIV yang mempunyai kod akses khas. Tanpa kod, pemain tidak akan dapat membeli tiket. Mereka yang menerima kod melalui e -mel mereka layak membeli sehingga dua tiket. Menurut tweet dari Square Enix, semua e -mel pemberitahuan yang mengandungi kod akses telah dihantar kepada pemain yang layak.

Sementara itu, mana-mana tiket eksklusif pemain yang tidak terjual akan dijual semasa tempoh jualan umum, yang membolehkan mana-mana orang awam hadir. Tempoh Jualan Umum ditetapkan pada 15 Mac, 2023 pada 9 pagi pt/12pm ET. Square Enix memberi amaran bahawa mungkin semua tiket dijual semasa tempoh eksklusif pemain, yang mungkin mengehadkan bekalan tiket yang tersedia untuk orang awam.

2023 FFXIV Tiket Fan Fest berharga $ 199.99 setiap satu. Mereka memberikan akses kepada acara dua hari penuh di Las Vegas, Nevada. Ticketholders dapat menghadiri konsert eksklusif setiap petang yang tidak akan disiarkan kepada orang ramai. Mereka juga akan mendapat beg barangan yang memaparkan barang eksklusif.

Final Fantasy XIV boleh didapati di PS4, PS5, dan PC. 2023 FFXIV Festival Fan akan berlangsung pada 28-29 Julai, 2023, di Las Vegas, Nevada.