Permainan Roblox yang paling popular dari 2018 hingga 2023.,

Phantom Force adalah untuk anda jika anda peminat permainan seperti francais Battlefield. Ia mendapat sambutan yang sangat positif ketika pertama kali keluar, dan ia masih mempunyai komuniti yang kukuh yang kerap memainkannya. .

Beribu -ribu permainan, banyak genre. Sekiranya anda masuk ke kotak pasir dan roleplaying atau parkour, Roblox adalah platform permainan untuk anda!

Oleh Muhammad Serai 6 Disember 2022 Terakhir Dikemaskini: 19 Februari 2023

. . Permainan ini memberikan kemungkinan yang tidak berkesudahan kepada pemain dan pencipta. Mahu bermain sebagai pelajar sekolah menengah? Ada permainan untuk itu. Mahu menjadi lelaki penghantaran pizza? Roblox telah dilindungi.

 • Pemain boleh membuat dan bermain permainan yang tidak terkira banyaknya di Roblox, sesetengah Sertakan:
 • Dalam permainan haiwan kesayangan yang terkenal Mengamalkan saya! , Pengguna boleh mengadopsi dan memperibadikan rumah dan haiwan kesayangan mereka.
 • Watak anime popular muncul dalam permainan Simulator Pertempuran Anime , yang juga mempunyai pencarian dan tindakan PvP.
 • Dalam permainan survival bawah air PvP , Pemain mesti melindungi diri mereka dari jerung yang dikawal oleh pemain lain.
 • Pemain boleh bekerjasama untuk memasak pizza di kedai pizza dalam permainan Bekerja di tempat pizza .
 • Multiplayer FPS popular bertajuk Kuasa hantu .
 • Dalam permainan peranan yang realistik Sekolah Menengah Robloxian , Pemain boleh memilih sama ada pelajar atau guru dan mengambil bahagian dalam pelajaran, pendidikan jasmani, dan aktiviti lain.
 • Dalam permainan Simulator Swarm Bee , Pemain mengumpulkan debunga, menjadikannya madu, dan kemudian menghabiskan madu untuk membeli alat, telur, dan aksesori baru.
 • Dalam permainan polis dan perompak simulator Jailbreak , Pemain boleh bersatu bersama rakan untuk menarik heists, kedai rampasan, dan bank, dan melarikan diri dari undang -undang.
 • Permainan pertama yang diilhamkan oleh Mirror Laluan Runner Ciri -ciri pelbagai peringkat untuk pemain untuk meneroka dan ujian masa terhadap orang lain.
 • Dalam permainan survival , Pemain mesti menahan pelbagai malapetaka semulajadi, termasuk kilat, badai salji, hujan asid, dan banyak lagi.
 • Simulator Stesen Gas , Pemain ditugaskan untuk menguruskan pelanggan NPC, mengekalkan dan menaik taraf stesen minyak.
 • Dalam permainan seram hidup Hilang ruang , Pemain mesti berjalan melalui bilik yang nampaknya menjadi maze sambil mengelak haiwan yang menakutkan.

Dengan beribu -ribu permainan untuk dipilih, berikut adalah pilihan kami dari permainan Roblox yang terbaik dan paling popular dari 2018 hingga 2023.

Mengamalkan saya

Mengamalkan saya permainan roblox

Apa yang kita ada di sini mungkin permainan terbaik untuk pencinta haiwan. Mengamalkan saya! adalah permainan haiwan kesayangan yang sangat baik di mana anda mengamalkan haiwan yang anda sukai dan kemudian memupuknya dengan teliti. Sejak pembebasannya, ia telah menjadi popular dan baru mendapat lebih banyak arus perdana dengan perkara tambahan yang telah ditambah oleh pemaju.

Mengamalkan saya! dikemas kini secara kerap, jadi anda tidak akan kehabisan kandungan. . .

. Kebanyakan masa, anda tidak perlu berbuat demikian. Pemain juga boleh menyesuaikan rumah mereka sebelum mereka mengalu -alukan haiwan kesayangan mereka ke dalamnya. . ! salah satu permainan paling popular di roblox.

Simulator Pertempuran Anime

Anime Fighting Simulator Game Roblox Guide

Anime telah menjadi arus perdana di seluruh dunia selama ini. Hari ini ia adalah salah satu bentuk media yang paling disayangi dan popular. . Pilihan kami untuk senarai itu ialah Simulator Pertempuran Anime.

Ia dengan cepat menjadi salah satu permainan paling popular di Roblox. Banyak watak anime hadir di sini, dan banyak lagi ditambah dengan cepat. Mereka kelihatan tepat seperti yang mereka dapat dalam gaya Roblox, dan kesan khas mereka juga kelihatan hebat.

. Semuanya terasa seperti crossover anime kecil yang sejuk, dan ia adalah seperti yang menarik kerana bunyi itu. Permainan ini menyeronokkan, dan pencarian menonjol. Semua ini menjadikan simulator pertempuran anime salah satu permainan paling popular di Roblox yang pernah ada.

Sharkbite

Sharkbite Pvp Survial Game Roblox

Sharkbite adalah permainan untuk orang yang suka berlayar. Seperti namanya, tumpuan utama permainan adalah jerung yang akan berusaha sebaik mungkin untuk menyerang dan memakan pemain. Permainan ini mengenai kelangsungan hidup laut. .

Mempertahankan diri dari jerung memerlukan penggunaan senjata yang anda miliki; ia memerlukan beberapa yang biasa digunakan.

Sebaik sahaja anda mempelajari masa, berurusan dengan jerung akan menjadi kurang tegang. Sharkbite telah terbukti agak menakutkan untuk penonton muda Roblox, dan itulah sebabnya mereka menyukainya.

Perkara yang paling luar biasa mengenai permainan ialah AI tidak mengawal jerung. . Yang menambah banyak ketegangan permainan dan juga menjadikan permainan lebih banyak dimainkan. . Ia adalah permainan Roblox yang menyeronokkan dan pemain ringan Roblox.

Bekerja di tempat pizza

Pizza membuat permainan roblox

Semua orang suka pizza. Bekerja di tempat pizza adalah permainan yang membolehkan kita mensimulasikan bagaimana rasanya membuatnya. Sekarang walaupun ia tidak terdengar seperti pekerjaan yang paling menggembirakan di dunia, ia benar -benar menyeronokkan. Sejumlah 12 pemain bekerjasama di tempat pizza dan cuba mengisi seberapa banyak pesanan yang mereka dapat.

Ia menjadi menyeronokkan dan bahkan menjadi persaingan dengan rakan -rakan anda. Bekerja di tempat pizza telah di roblox sejak tahun 2008.

Apa yang membuatnya tiba -tiba terkenal lagi ialah pencipta telah menambah kandungan berkualiti baru lagi. Dedikasi itu menarik perhatian ramai pemain yang kembali bermain permainan.

Kuasa hantu

Roblox Pvp FPS Game Phantom Force

Phantom Force adalah untuk anda jika anda peminat permainan seperti francais Battlefield. Ia mendapat sambutan yang sangat positif ketika pertama kali keluar, dan ia masih mempunyai komuniti yang kukuh yang kerap memainkannya. Varieti membuat kuasa hantu menonjol dari permainan multiplayer FPS lain di Roblox.

. Terdapat banyak senjata dari masa yang berlainan dalam sejarah, jadi anda pasti akan mencari senjata kegemaran anda. Peta juga pelbagai dan direka dengan baik, jadi anda tidak dapat bertelur setiap kali. .

Phantom Force menawarkan banyak mod yang boleh anda mainkan juga. . Semua kandungan memastikan pemain tidak bosan, itulah sebabnya permainan adalah salah satu gelaran paling popular di Roblox hari ini.

Sekolah Menengah Robloxian

. Permainan ini adalah perwakilan peranan yang sangat menyeronokkan dan tepat di sekolah menengah.

.. Ini permainan yang anda boleh bersantai dan membuat kawan -kawan baru, itu adalah kotak pasir yang menyeronokkan untuk bermain -main dengan pasti!

Simulator Swarm Bee

Pernah bermimpi menjadi lebah? Saya juga … nampaknya, banyak orang di seluruh dunia telah berteriak untuk memainkan peranan sebagai lebah dan permainan ini dalam senarai kami adalah jawapannya! . Dikeluarkan pada 23 Mac 2018, Simulator Swarm Bee masih terdapat dalam senarai popular permainan Roblox. Apa inti dari permainan yang anda minta?

Cukup mudah, lebah mengikuti anda, dan anda mengumpulkan debunga dan menjadikannya madu. Itu bukan semua, madu yang anda kumpulkan boleh digunakan untuk membeli aksesori, telur, dan alat baru untuk membantu anda menanam lebih banyak madu. .5 juta kegemaran, dan lebih daripada 931,000 suka.

Jailbreak

Jailbreak adalah GTA jika ia adalah permainan peranan kotak pasir dalam talian. Bermain sebagai polis atau perompak. Berhenti jenayah atau memulakan jenayah, pilihannya adalah milik anda. Anda bermula di penjara, dengan pemain lain. Ini tugas anda untuk keluar dan melarikan diri dari polis dan memulakan kehidupan jenayah anda di bandar.

! Permainan Roblox bahkan mempunyai ciri-ciri yang boleh dibuka seperti kenderaan, kulit, peti besi, rumah dan mata wang dalam permainan. Ciri -ciri ini mewujudkan rasa perkembangan yang terus menghisap kita kembali dalam permainan.

Ia adalah salah satu simulator polis dan perompak yang paling luas dan menyeronokkan, anda juga boleh menjadi tuan rumah pihak di apartmen anda dan mengambil pemain lain … bahkan polis! Jailbreak mempunyai purata kira -kira 2 juta pemain serentak di seluruh dunia.

Laluan Runner

Jika anda peminat Edge Mirror seperti saya, permainan Roblox ini betul -betul di lorong anda! Runners Path adalah permainan Roblox pertama yang diilhamkan oleh Mirror’s Edge. Terdapat pelbagai tahap yang dapat anda pelajari dengan rakan -rakan secara bebas. Anda juga boleh bersaing dalam ujian masa menentang rakan. Sekiranya anda selalu tertanya -tanya apa kelebihan cermin multiplayer akan kelihatan seperti … di sini.

. Tahap bertindak sebagai teka -teki khas dan juga membolehkan penggunaan kreativiti dan kesedaran anda dalam masa ke saat permainan.

Ada yang mengatakan kelangsungan hidup bencana alam adalah lelaki jatuh asal. Survival Bencana Semula Jadi atau NDS untuk Pendek adalah permainan survival di mana anda dan seluruh pelayan sekitar 30 pemain bertelur ke tahap untuk bertahan hidup apa yang ada di kedai.

Objektifnya mudah, bertahan selagi anda dapat dengan berlari mengelakkan kilat, badai salji hujan, api, asteroid dan banyak lagi! NDS adalah masa yang baik dengan rakan -rakan kerana anda melihat bilangan pemain dengan cepat berkurang. Salah satu bencana kegemaran saya dalam permainan adalah “Hujan asid”.

Ya anda mendengar yang betul … hujan asid. Pemain tidak berada di tempat perlindungan mula rosak, jika anda tidak dapat mencari perlindungan pada waktunya, anda mati. Menjadi dekat atau menyentuh kawasan yang terjejas oleh titisan asid ini juga boleh menyebabkan kerosakan. Kelangsungan hidup bencana alam mempunyai lebih dari 1.5 bilion lawatan hingga kini.

Simulator Stesen Gas

Permainan Roblox yang popular pada tahun 2022

. . Di tanah tandus ini, anda akan diberikan stesen minyak. .

Anda boleh bermain permainan ini dengan lebih daripada 14 pemain sekaligus. Anda boleh terlibat dalam pelbagai aktiviti dan memberikan pelbagai peranan dan pekerjaan antara satu sama lain. Terserah kepada anda untuk Roleplay sebagai pengisi semula, kerani, janitor, atau juga pengurus. Anda perlu meletakkan kerja dan mengisar keras, tetapi itulah yang menjadikan permainan ini sangat menyeronokkan.

Aliran pelanggan NPC yang tidak terhingga akan membuatkan anda berada di jari kaki anda kerana mereka akan menyerbu melalui pintu depan. Untuk mengelakkan muflis, anda perlu menyimpan dana stesen di cek kerana ia merupakan asas utama permainan. !

Bilik yang hilang

Permainan Teratas Roblox pada tahun 2022

Sekiranya anda peminat permainan seram hidup dan anda mahu memainkannya dengan rakan -rakan anda maka kehilangan bilik adalah permainan untuk memilih. . Maze ini dibina untuk menguji kemahiran navigasi pemain.

Setiap bilik dalam permainan ini dibina dengan buruk. Di bilik maze ini, makhluk -makhluk yang mengerikan bersembunyi dan mereka keluar untuk mendapatkan anda. Peta akan sentiasa menjana secara rawak. Walau bagaimanapun, raksasa di dalam dinding ini tetap sama jadi, perhatikan mereka.

Anda akan menemui bahan yang berbeza yang tersebar di bilik maze ini. . Item ini akan membantu anda sepanjang permainan. . Main dengan rakan -rakan anda dan dapatkan mencari makhluk yang bersembunyi di bayang -bayang.

Bilik yang hilang mendapat kemas kini yang kerap dan pemaju di permainan morbid berusaha sebaik mungkin untuk membawa sesuatu yang baru ke meja. .

? Bimbang tidak kerana permainan roblox ini memenuhi peranan itu. Broken Bones IV adalah permainan Roblox yang kurang baik yang dibangunkan oleh Zach Zaquille yang berusia 22 tahun. Dalam permainan video ini, tujuan tunggal pemain adalah untuk melompat dari tebing dan memecahkan sebanyak mungkin tulang dalam satu kejadian. Semakin banyak tulang yang anda dapati lebih banyak wang yang anda dapat.

Anda akan dapat membuka kunci kawasan yang berbeza selepas beberapa perkembangan. Permainan ini semakin mencabar apabila anda maju dan membawa kepada tempat yang lebih tidak dapat diramalkan. Ini adalah permainan yang tidak masuk akal di mana anda berusaha sebaik mungkin untuk merosakkan. Anda boleh dihancurkan oleh batu atau mendapat kejam dari memantul terowong. Semuanya, permainan yang sangat unik dan menyeronokkan dengan cara tersendiri.

Rumput memotong tambahan

Permainan popular roblox pada tahun 2022

Sekiranya anda mencari sesuatu yang baru dan menyegarkan maka berikan pemotongan rumput tambahan. Ia mempunyai permainan yang menjanjikan dan automasi yang baik. . Dengan wang itu, anda boleh membeli peningkatan yang berbeza. Peningkatan ini akan membantu anda memotong rumput dengan lebih cekap. Akhirnya, anda akan semakin kuat apabila anda meningkatkan kuasa anda.

Setelah anda mencapai tahap tertentu, permainan akan memperkenalkan anda kepada mekanik baru. Semakin banyak tahap anda dalam pemotongan rumput, semakin banyak permainan ini menjadi mencabar. . Oleh itu, anda tidak perlu memastikan peranti anda berjalan pada setiap masa.

Bila -bila masa anda mula bosan dengan mekanik, permainan ini akan menghasut cara baru untuk mengotomatisasinya. Terdapat banyak mekanisme dan mata wang yang saling berkaitan yang membantu anda maju dan membuat anda diduduki. Secara keseluruhan, permainan peningkatan tambahan yang menyeronokkan dan santai.

Sekiranya anda tidak pernah memainkan permainan roblox, kami mengesyorkan anda mencubanya. Jumlah pelbagai permainan dan genre cukup untuk menjadi pantas. Kami berharap beberapa permainan yang kami sorot telah memuncak yang berminat dengan platform.

Roblox adalah platform yang hebat untuk bukan sahaja bermain permainan, tetapi membuat permainan juga. Sekiranya anda selalu fancied membuat permainan video tetapi tidak pernah mempunyai pengetahuan menggunakan enjin permainan yang menjengkelkan dan rumit seperti Unreal atau Perpaduan, maka Roblox adalah cara untuk pergi! Siapa tahu, hit roblox seterusnya boleh dibuat oleh anda!

Adakah artikel ini membantu?

Terima kasih! Kongsi maklum balas anda dengan kami. ⚡

Bagaimana kita dapat memperbaiki catatan ini? Tolong bantu kami. ✍

Senarai tempat dengan lawatan yang paling banyak

Ini adalah senarai 100 tempat roblox yang paling banyak dikunjungi sepanjang masa. Ia mencatatkan bukan sahaja tempat lawatan melawat tetapi juga pencipta tempat. Senarai ini tidak dikemas kini secara automatik, jadi kunjungi kiraan mungkin tidak tepat; Untuk kiraan lawatan yang tepat, pergi ke halaman permainan. Sebahagian daripada tempat -tempat ini dan pemiliknya mungkin sangat tidak disukai di seluruh komuniti Roblox dan mungkin terbukti sangat kontroversial; Oleh itu, senarai ini tidak boleh dianggap sebagai kedudukan populariti atau kebolehkerjaan.

Tempat Teratas []

Senarai ini terakhir dikemas kini pada 6 September, 2023.

Kandungan Komuniti boleh didapati di bawah CC-BY-SA melainkan dinyatakan sebaliknya.

Suapan kipas

 • 1 Robux
 • 2 katalog: penunggang kuda tanpa kepala
 • 3 Komuniti: simbuilder

Terokai sifat

Ikut kami

Gambaran Keseluruhan

Komuniti

 • Pusat Komuniti
 • Sokongan
 • Tolong
 • Jangan menjual atau berkongsi maklumat peribadi saya

Mengiklankan

Aplikasi Fandom

Ambil fandom kegemaran anda dengan anda dan jangan terlepas pukulan.

.