Jumlah Perang: Warhammer III Kislev Roster mendedahkan – Total War, Kislev – Total War: Warhammer Wiki

Warhammer Kislev

Selamat Datang Kembali ke Jadual Mendedahkan Perang Jumlah: Warhammer III. Th.

Jumlah Perang: Warhammer III Kislev Roster mendedahkan

Selamat datang ke senarai itu mendedahkan untuk Kislev! Tidak ternama dalam tugas mereka yang tidak berkesudahan berdiri sebagai benteng terhadap kekacauan untuk melindungi alam manusia, lelaki, wanita, dan beruang Kislev adalah tegas kerana tidak membenarkan tanah air mereka menjadi rosak. Dari petani yang paling rendah ke penunggang beruang yang paling kuat, harimau salji yang menggerakkan sisa -sisa ke perwujudan hidup tanah itu sendiri dan tuhan rakyat – semua bersedia untuk berjuang untuk setiap inci wilayah dan tidak pernah membenarkan kekacauan untuk mendapatkan pijakan. Sekiranya mereka jatuh, semuanya pasti akan mengikuti.

Di bawah ini anda akan menemui tradisi, nota, dan perincian ganjil pada setiap unit yang anda boleh merekrut di tanah utara ini. Perhatikan bahawa Total War: Warhammer III masih dalam pembangunan dan segala -galanya tertakluk kepada perubahan – oleh itu mengapa kami tidak memberi anda kerosakan yang tepat dan nilai kesihatan untuk segala -galanya di bawah. Pertimbangkan garis panduan ini dan menggoda ganjil, bukannya ditetapkan dalam batu, dan bersiaplah untuk memimpin Kislev untuk menaklukkan daemon mereka.

Roster Unit Kislev

Kislev Legendary Lords

Tzarina Katarin

Tangkapan skrin Tzarina Katarin mengetuai pengawal aisnya dalam pertempuran melawan Khorne

Menaikkan Takhta dan Mahkota Berikutan kematian berdarah ayahnya yang melawan gerombolan kekacauan, Katarin tidak membuang masa untuk menyusun cengkamannya ke atas Kislev. Dia, dalam segala hal, penguasa totaliter. Dia tegas dan tidak sempurna dan dengan mudah akan mempunyai pesaing yang dikeluarkan oleh ejen mahkota jika dia tidak dapat memenanginya dengan alasan yang sejuk. Pangkalan kuasa Katarin, di luar hak keturunan, adalah kehebatan ajaibnya yang luar biasa. Dia adalah penyihir ais terbesar untuk generasi, mampu melakukan kekayaan ajaib lebih mematikan dan menghancurkan daripada penyihir ais lain di kislev.

Pemimpin Mahkamah Ais, Katarin lebih mahir dalam latihan dan mengekalkan gadis -gadis beku yang memanggilnya pulang dan pengawal ais yang melindungi mereka. Sebagai penyihir ais yang paling kuat pada usianya, dia tidak mungkin diselaraskan, dan sebagai penguasa Kislev dia menghancurkan pemberontakan dan rasuah di mana sahaja dia pergi.

Gunung: Warhorse atau beruang perang
Pemilihan mantra, kebolehan, atau kemahiran unik:

 • Loremaster, Lore of Ice – Katarin adalah tuan lengkap dari Lore of Ice, menjadikan mantranya lebih mematikan, lebih murah, dan lebih cepat.
 • Frost Fang – Blade Legenda Katarin, Frost Fang, memberikan kepadanya sejumlah besar kuasa yang luar biasa, ketua di antara mereka mantera, mantra letupan.

Patriarch Supreme Kostaltyn

Tangkapan skrin Kostaltyn berdiri kuat terhadap gelombang kekacauan

Ursun bukan Tuhan yang ganas (walaupun dia adalah kejam dan tanpa belas kasihan pada masa perang). Kepada pengikutnya, dia adalah ayah dan besar. Kostaltyn adalah patriark tertinggi kultus Ursunite dan sebagai pendeta ranking tertinggi di negara ini, pemimpin de facto Grand Orthodoxy. Dengan rambut liar, mata liar, dan anggota badan yang lebih tipis, Kostaltyn adalah tokoh yang menghina, yang dirompak dalam kekhian.

Dia adalah api api yang melolong, marah, menjerit retorik marah pada musuh dan menggesa para pahlawan di sekelilingnya untuk bertarung dengan campuran dorongan dan ancaman yang menakutkan. Kerana dia sendiri tidak berani, dapat pulih dari mana-mana luka dengan cepat dan dengan itu memberi inspirasi!

Dengan mengawal sepenuhnya iman yang mengikat Kislev bersama -sama, Kostaltyn melemparkan pengikutnya menjadi semangat suci. Dia menghina komplot Tzarina dan Mahkamah Aisnya dan menganggapnya sebagai perampas dan bidaah yang memakai sihir.

Gunung: Warhorse atau beruang perang
Pemilihan mantra, kebolehan, atau kemahiran unik:

 • Ursun’s Ward – Kostaltyn adalah paragon yang tidak dapat dikalahkan oleh rakyatnya, dan bahkan luka yang paling fana hanya menguasai dia ke tahap yang lebih tinggi ketika dia menghadapi musuh -musuhnya.
 • Lelaki Rakyat – Serven Kostaltyn bermaksud dia tidak pernah tidak mempunyai pahlawan yang setia, setia untuk dihantar ke pertempuran.

Kislev Lords

Boyar

Konsep Seni Kislev Boyar

Ranking Nobles, Boyars adalah lelaki dan wanita yang berkuasa di Kislev. Mereka masing -masing mentadbir kawasan tertentu Kislev, termasuk skor jika tidak beratus -ratus stanitsas, serta bandar -bandar besar dan bandar -bandar kecil. Terutama bandar -bandar besar ditadbir oleh boyars dari prestij tunggal. Ini adalah pangkat keturunan, walaupun edict diraja dapat menaikkan satu ke posisi. Di medan perang, mereka adalah pejuang yang sukar dan doughty – yang terbaik di Kislev.

Boyars melayani orang -orang dalam pertempuran sebagai pahlawan yang luar biasa, memimpin pasukan mereka dari depan dan bertempur dengan musuh setiap jenis. Mereka adalah komander yang memberi inspirasi dan musuh yang mematikan.

Gunung: Warhorse atau beruang perang

Penyihir ais

Konsep Seni Kislev Ice Witch

Kislev tidak mempunyai kolej sihir. Sebaliknya, sihirnya berasal dari dalam mahkamah ais, dan selalu mencerminkan musim sejuk yang kejam Kislev. Dari badan ini bahawa penyihir ais ditarik. Magic ais mereka adalah kuasa mentah, pembunuhan yang sejuk, dimanfaatkan sebagai senjata – dari tanah beku yang mengikat kaki musuh ke tombak kematian berais. Walaupun semua sihir diambil dari angin yang mengamuk, tidak ada keraguan bahawa sihir ais paling kuat apabila digunakan di dalam sempadan Kislev sendiri.

Lore of Ice, yang mengkhususkan diri dalam mengganggu pergerakan musuh, membekukan mereka hingga mati, serta merangkumi sekutu dalam halangan pelindung atau melengkapkan mereka dengan senjata meniup armour.

 • Lapisan ais
 • Ciuman Ice Maiden
 • Bilah Frost
 • Kematian Frost
 • Tempat perlindungan Crystal
 • Jantung musim sejuk

Lore of Tempest, yang mempercepatkan sekutu dan menghantar musuh ke kematian yang cepat, dihiasi dari semua pihak oleh badai badai yang luar biasa dan sejuk menggigit.

 • Hujan penerbangan sejati
 • Hailstorm
 • Swiftwing
 • Menggigit angin
 • Hawks of Miska
 • Blizzard

Gunung: Warhorse atau beruang perang

Wira Kislev

Frost Maiden

Konsep Seni Kislev Frost Maiden

Apabila perhatian peribadi Tzarina tidak diperlukan, ia jatuh ke wanita Mahkamah Ais untuk mewakilinya. Sejak masa Khan Queens ada mahkamah ais, sebuah badan politik yang kuat yang dikhaskan untuk mempersiapkan anak -anak perempuan yang mulia Kislev untuk mengambil jawatan kuasa. Dari badan ini bahawa Frost Maidens – Witches Ice belum menyelesaikan latihan mereka – ditarik. Sama dengan akademi, sekolah -sekolah mahkamah ais wanita muda di dalam dewannya dalam hal -hal diplomasi, tipu muslihat dan sihir.

Lores: ais atau rempah
Gunung: Warhorse atau beruang perang

Patriarch

Konsep Seni Patriark Kislev

Sentinel iman Kislevite. Bombastic, kuat, dan bangga dengan kepercayaan mereka, mereka menasihati para pahlawan di sekeliling mereka untuk melakukan keberanian, melindungi mereka dengan kekuatan iman. Patriarchs melangkah ke pertempuran yang melampaui lagu-lagu rakyat orang-orang Kislevite dengan irama pertempuran-hymns-dan mukjizat perang yang hebat dilakukan oleh kepercayaan mereka. Tulang Wira Kislevite yang sudah lama mati dibawa ke dalam kotak Reliquary, dan mereka yang berdekatan mengambil hati … walaupun sama ada mereka memegang sifat-sifat ajaib yang benar tetap menjadi topik spekulasi.

 • Roar Ursun
 • Dazh’s Song of Winter Sunlight
 • Pujian Pertempuran Tor
 • Lullaby Salyak

Gunung: Warhorse atau beruang perang

Unit Kislev

Infantri peluru berpandu Kislev

Kossars

Kossars adalah bahagian utama tentera Kislevite, rejimen pejuang yang berkerut dan keras, yang ditarik terutamanya dari antara ribuan hutan dan penipu yang memelihara stanitsas dan kota -kota Kislev yang diberi makan. Mereka bertarung dengan busur dan paksi, dua senjata tradisional Kossars – melambangkan kayu dan pemburu. Wargear hiasan ini dibuang untuk bertahan seumur hidup jika dijaga dengan baik. Ramai adalah Kislevite Lama yang Wizened yang telah menyerahkan kapak mereka ke cucu mereka, menceritakan kisah -kisah yang tinggi dari Beast Marauders atau Chaos Beasts yang telah dibunuh.

Walaupun Kossars bertarung dengan rejimen, mereka tidak semestinya pahlawan yang paling disiplin, sekurang -kurangnya di hadapannya. Layfolk Kislev yang sukar hidup ini adalah fatalistik tentang kepahitan peperangan, minum bersama oleh api pada waktu malam dan menyanyikan lagu-lagu riang ketika mereka berarak, bergurau secara berterusan di perbelanjaan satu sama lain. Mereka memakai perisai ringan, jika ada.

 • Bow & Ax
 • Bow & Spear
 • Tulang belakang tentera kislevite, murah dan senang dibina.
 • Seperti semua unit Kislev, boleh mengekalkan kepimpinan mereka walaupun keadaan paling teruk.
 • Akses awal ke kedua -dua busur dan tombak membolehkan tentera hibrid, kuat dari luar.

Streltsi

Streltsi pada asalnya bersenjata dengan bardiches dan pistol, agar mereka dapat menunaikan senjata api mereka ke atas penjahat polearm mereka dan dengan itu mencapai ketepatan yang lebih besar. Walau bagaimanapun, dalam usaha untuk mendapatkan ‘satu lagi’ ditembak sebelum musuh ditutup kepada mereka, Warriors sering akan kehabisan masa untuk menyebarkan pistol mereka dengan berkesan dan bersedia. Sebaliknya, pistol berat sering dibalikkan dan digunakan sebagai bludgeon. Akhirnya, Kapten Streltsi mengambil langkah radikal untuk memeluk pendekatan alternatif ini dan mempunyai senapang rotas mereka diubah suai untuk memasukkan kapak pada stok pistol.

 • Tandatangan Guns-Greataxe mereka mewakili kedua-dua senjata hibrid yang paling sejuk dalam sejarah Warhammer dan salah satu yang terbaik.
 • Juga berdasarkan senjata abad ke -16 yang sebenar.
 • Perisai dan Armour-Piercing, dengan kebolehan huru-hara yang baik untuk pergi bersama dengan kehebatan menembak mereka.

Pengawal ais

Di Kislev, suara seorang wanita adalah sama dengan seorang lelaki, dan nilai penguasa dihakimi oleh kebijaksanaan pemerintahan mereka dan kekuatan mereka dalam pertempuran. Mungkin itu, lebih daripada sebab lain, menimbulkan persaudaraan yang luar biasa yang dikenali sebagai Pengawal Ais. Ini adalah elit pahlawan mahkamah ais, pengawal peribadi untuk penyihir ais, dan yang dipenuhi dengan kuasa ajaib yang sama seperti perempuan simpanan mereka. Mereka menakutkan dan tidak takut, dikondisikan untuk meletakkan Kislev terlebih dahulu dan menghadapi kengerian dunia lama tanpa ragu -ragu.

Pengawal ais dikendalikan oleh wanita pahlawan yang hebat, dihantar ke istana Bohka sebelum mereka mencapai remaja. Belia -belia ini kemudian disusun untuk kebolehan mereka untuk sihir. Mereka yang mempunyai hadiah memulakan rejimen latihan yang akan membolehkan mereka mengambil tempat mereka di dalam mahkamah ais, tempat tipu muslihat dan kuasa, yang biasanya diketuai oleh ibu bapa kanan Kislevite Royal Family. Setiap senjata wanita ini dipenuhi dengan sihir ais, bersinar dengan cahaya dalamannya sendiri.

 • Pedang Bow & Dual
 • Bow & Glaive
 • Takut dan gementar, wanita Pengawal Ais akan menghadapi musuh.
 • Frostbite menggunakan musuh yang disasarkan, melambatkan mereka.
 • Varian anti-infantri dan anti-besar menjadikan mereka satu lagi unit hibrid yang berguna untuk tentera Kislev.

Infantri Kislev

Kossars Armored

Konsep Seni Kislev Armored Kossars

Kossar perisai adalah tentera sepenuh masa, sama ada dibayar oleh mahkota atau hanya disokong oleh keluarga kaya mereka. Oleh itu, masa mereka dibelanjakan sepenuhnya sama ada latihan atau kecenderungan. Mereka adalah pembunuh yang berambut perang di medan perang, tetapi selepas pertempuran selesai, mereka adalah yang paling berperang, penuh kegembiraan, dan minum keras semua perayaan pada perayaan kemenangan. Keangkuhan, diperkuat dengan hasil yang tidak dapat dinafikan – ini adalah pahlawan yang baik sebagai orang biasa yang dapat berharap dapat menjadi. Mereka memakai perisai berat di atas pinggang, dan kasut bertetulang yang kukuh, walaupun kaki mereka hanya berpakaian seluar panjang.

 • Pistol & Ax + Shield
 • Pistol & Greatmace
 • Pistols, sementara terhad dalam peluru, memberikan Kossars perisai pukulan pertama yang hebat.
 • Tengkorak tengkorak yang hebat dan smash perisai ke kepingan.
 • Suka minuman pasca pertempuran.

Pengawal Tzar

Rejimen pahlawan yang keras, terbentuk dari bangsawan yang lebih rendah dan tentera veteran ditinggikan ke status yang lebih tinggi dari pangkat Kossars, pengawal Tzar adalah tentera huru -hara yang tahan lama, tahan lama. Pada asalnya, mereka dimulakan untuk berkhidmat sebagai pengikut peribadi Tzar, dan ketika ia selalu akan bepergian dengan pengawal besar pengawal Tzar di punggungnya, hampir setiap tentera Kislev kini mempunyai rejimen atau dua pahlawan yang keras. Ini kerana setiap Boyar dan Marshal memerlukan teras yang mantap untuk tentera mereka – pahlawan veteran dapat bertindak sebagai benteng pertempuran Kislevite.

 • Pedang & perisai
 • Greatsword
 • Pasukan Pertempuran Paling Elite dan Pengawal Peribadi Tzarina Katarin.
 • Hardy, sukar untuk membunuh, berperisai, dan dengan pilihan membawa orang ramai ke pertempuran.
 • Walaupun lebih perlahan daripada rakan-rakan mereka yang kurang terlatih, buatlah dengan keupayaan pertempuran yang luar biasa.

KISLEV CAVALRY

Kossovite Dervishes

Sebilangan besar Kislev dikenali sebagai Wilderness yang besar dan terbuka. Dikatakan bahawa kuda seseorang adalah kehidupan seseorang ketika berada di Wilayah – ini bukan lelucon atau kisah isteri lama, melainkan kebenaran yang sejuk dan keras. Sekiranya penunggang Kislevite membeku, mereka menghangatkan Steed mereka terlebih dahulu. Sekiranya mereka dahaga, minum di hadapan mereka. Kenapa? Kerana tanpa kuda, jika pemburu tuhan -tuhan gelap tidak menangkap mereka, pelukan musim sejuk tanah air akan membuat anak yatim anak -anak mereka seperti mudah.

 • Boleh menyelinap ke garisan musuh untuk penempatan barisan hadapan.
 • Kelajuan yang luar biasa dari kuda yang dibesarkan dengan baik untuk kuda.
 • Penyerang hit-and-run yang sangat penting-jangan tinggalkan mereka dalam perjuangan lurus selama jangka masa panjang.

Lancer bersayap

Konsep Seni Kislev Winged Lancers

Setiap penempatan yang cukup besar akan menyokong rota lancer bersayap kislevite, skuadron berkuda yang tahan lasak, pahlawan yang terlatih yang membentuk hati yang menyinggung hampir setiap tentera Kislev. Mereka juga merupakan senjata psikologi yang kuat, kerana dengan penuh mereka menyebabkan udara sangat gementar dan gemuruh. Menjadi Lancer bersayap Kislev mengambil dedikasi dan usaha … dan banyak wang untuk membiayai Steed, Mail Coat, Breastplate dan Helm Thoroughbred. Hanya pahlawan mahir yang diterima ke dalam barisan mereka, kerana stanitsa tidak dapat dilengkapkan untuk melengkapkan tayangan, pengecut atau dolt dengan cara sedemikian.

 • Tuduhan kuat mereka menyerang ketakutan ke dalam semua musuh Kislev.
 • Kavaleri kejutan yang lebih perlahan tetapi lebih dahsyat daripada saudara -saudara mereka.
 • Lebih cepat tetapi sebaliknya lebih lemah daripada Legion Gryphon.

Gryphon Legion

Konsep Seni Kislev Gryphon Legion

Legion Gryphon adalah kekuatan berdiri lancer bersayap yang sangat berpengalaman, yang terkenal dengan wargear mereka yang lebih baik, serta kemahiran mereka yang luar biasa. Kesetiaan pertama pahlawan -pahlawan ini adalah takhta Kislev – mereka meletakkan tugas mereka kepada ratu di atas semua kewajiban lain. Mereka sering berkhidmat sebagai tentera bayaran tentera untuk kuasa bersekutu, pada masa Kislev kini tidak berperang. Ini memberi mereka banyak pengalaman yang melawan musuh yang berbeza, dan memastikan bahawa pahlawan mereka tidak dapat tumbuh lemah atau membenarkan kemahiran mereka membosankan dari kekurangan penggunaan.

 • Caj yang paling kuat Kislev dapat menyampaikan, menghancurkan garis belakang dan musuh -musuh yang menarik di atas infantri.
 • Saingan pasukan berkuda paling kuat di wilayah selatan.
 • Tidak menunggang beruang.

Penunggang beruang perang

Sama seperti orang-orang Kislev menyembah Ursun, tuhan beruang tanah air, begitu juga mereka menghormati kerabatnya yang tinggal di tanah liar dan hutan. Ini bukan binatang hamba yang akan disebat atau disalahgunakan – penunggang mereka menghormati mereka, dan mereka mengembalikan kehormatan ini. Hanya dengan cara ini Man dan Bear menyertai kekuatan mereka untuk memacu hamba -hamba yang dibenci kekacauan yang melayang kembali ke Wilayah.

 • Menunggang beruang.
 • Jauh lebih hebat daripada kebanyakan pasukan berkuda semasa bertempur selepas mereka terlibat, mengatasi musuh dengan senjata mereka (dan beruang).
 • Boleh mengambil hampir semua musuh, kebanyakannya disebabkan oleh semua beruang.

Kisili Kisil Kislev

Pemanah kuda

Pemanah kuda sering menjadi satu -satunya elemen tentera kislevite yang bertemu musuh. Mereka meronda kewajipan secara berterusan, memastikan jalan -jalan adalah jelas dari penyamun dan roving musuh, dan menonton terus -menerus untuk serangan dari utara dan timur. Kumpulan pemanah kuda dialu -alukan di mana sahaja mereka pergi, kerana semua tahu bahawa mereka akan berjuang tanpa henti untuk melindungi mana -mana penyelesaian Kislevite dari penceroboh. Yang mengatakan, sebagai pemanah kuda tidak semestinya panggilan yang tinggi – dihormati tetapi tidak sangat iri hati, kecuali oleh mereka yang merindui kebebasan dataran terbuka dan malam sejuk di bawah langit berbintang.

 • Kelajuan yang sama dan keupayaan penempatan Vanguard untuk Dervishes.
 • Kuasa tambahan dari serangan jarak jauh menjadikan mereka lebih mematikan.
 • Walaupun keutamaan mereka untuk busur, boleh memegang sendiri di huru -hara apabila peluru mereka habis atau jika mereka ditangkap secara tidak sengaja.

Sleds perang ringan

Konsep Seni Kislev Light War Sleds Bears

Pada masa musim sejuk, tentera Kislev mesti masih jauh dan luas di kawasan kejam, salji yang dilepaskan. Atas sebab ini, tentera Kislevite sering disokong oleh luncur perang. Dimuatkan dengan bekalan, terutamanya serbuk hitam dan ditembak, mereka berada di belakang rotas lancer bersayap atau rejimen pahlawan Kossar. Sleds perang dikritik oleh veteran yang kukuh yang boleh dipercayai untuk berdiri, diambil dari barisan Streltsi dan Kossars sama.

 • Seperti kereta, hanya dengan sebilangan besar lelaki marah yang terikat di belakang beberapa beruang.
 • Sama seperti yang mampu mengecas musuh untuk membuang mereka dengan smash marah beruang (bearpact) kerana mereka lada mereka dengan api jarak jauh.
 • Pilihan yang lebih cepat, kurang berperisai untuk komander bergerak.

Sleds perang berat

Sleds Perang yang lebih berat dari Kislev adalah jawapan tanah air kepada gerabak perang Empire. Mereka indah diukir dari kayu yang dituai dari hutan yang besar dan diperkuat dengan skala logam untuk melindungi penghuni mereka. Gabungan mancatchers, poleaxes, glaives dan tombak memberi mereka impak maut dalam pertempuran huru -hara, sementara pistol memastikan mereka dapat membungkus pukulan di julat. Sleds perang ini juga membawa banyak pukulan tambahan untuk kempen yang berpanjangan.

 • Seperti luncur perang ringan, hanya diliputi oleh perisai, dengan beruang yang lebih berat.
 • Ini melambatkan mereka tetapi menjadikan mereka lebih keras dalam pertempuran dan lebih cenderung untuk bertahan sekiranya mereka ‘tidak sengaja’ mengenakan garis belakang musuh.
 • Salah satu pulangan Bear-Per-Capita terbaik di Tentera Darat.

Monsters & Beasts Kislev

Leopard Snow

Seni Konsep Kislev Snow Leopards

Dengan Tzarina di kepala Mahkamah Ais, ribut kematian menanti tentera yang menyerang, dan binatang -binatang Kislev mengetuk hutan dan kewajiban, mencari musuhnya. Salah satu makhluk seperti itu adalah harimau salji yang hebat, sebuah pertarungan yang sengit yang dapat dilatih untuk melindungi wanita di mahkamah ais. Mangsa semulajadi Snow Leopards sedang mengembara herbivora, tetapi pada masa -masa kebuluran mereka telah diketahui mengambil binatang kekacauan, mengambil kegembiraan yang ganas dalam mengamuk troll atau minotaur apabila keperluan timbul.

 • Lebih daripada mampu menurunkan makhluk humongous dalam pek yang cukup besar.
 • Kucing salji yang comel, yang bernilai banyak.
 • Sangat cepat dan sangat mampu mengambil musuh yang mendapati dirinya tertinggal di belakang pasukan utama.

Elemental Bear

Konsep Seni Kislev Elemental Bear

Ada yang mengatakan bahawa Kislev masih hidup, tanah air yang menjaga rakyatnya dan mempertahankannya semasa perang. Orang luar memanggil dakwaan ini cerita -cerita isteri lama – tetapi mereka yang telah melihat tanah secara literal bangkit dan bertarung tahu lebih baik. Elemental Bears adalah makhluk murka ajaib, dibawa ke dalam sentuhan oleh iman dan pengabdian orang -orang Kislevite, dan dipenuhi dengan semangat tanah. Besar -besaran, menakutkan dan bersemangat dengan tenaga ajaib, mereka adalah kekuatan kejam alam yang naik dari bumi untuk bertarung di samping anak -anak Kislev.

 • Beruang terbesar di sekitar.
 • Seperti gembira mengalahkan pintu istana kerana ia menyebabkan keganasan di kalangan semua bipedal kecil di bawahnya.
 • Tidak dapat dipecahkan, tidak dapat ditahan, dan perkara paling sukar di medan perang.

Artileri Kislev

Little Grom

Kislev tidak dikenali dengan artileri yang banyak. Sebenarnya, pada banyak titik sepanjang sejarahnya, Boyars dan Druzhina telah dilarang secara nyata daripada mengekalkan mereka sendiri. Dalam pemerintahan Tzar Alexis sedozen meriam baru telah ditugaskan, di bawah perintah bahawa “bunyi mereka akan menenggelamkan gerombolan kekacauan seperti guntur dewa”. The Thunderers, seperti yang mereka ketahui, membuat perbezaan yang besar dalam pertempuran yang akhirnya menyaksikan legiun kekacauan yang dibuang kembali ke sisa utara. Pada masa pertempuran berakhir, sebahagian besar dua belas guntur telah hilang … tetapi beberapa yang berharga tinggal.

 • Jarak jauh, kuat, sekeping artileri tunggal.
 • Ditarik oleh dua beruang yang mampu merosakkan musuh di huru -hara sebagai saudara mereka.
 • Boleh mengecas dan bertembung dengan musuh dalam secubit.

Kami mungkin sedikit masa ..

Itu semua untuk Kislev Roster mendedahkan – kami berharap ia membuat anda teruja untuk bermain Warhammer III dan menaklukkan daemon anda kemudian pada tahun 2021. Kami akan mempunyai jadual lain mendedahkan, oh, mari kita pergi dengan ‘tidak lama lagi’ dan kami sentiasa mencari maklum balas mengenai apa yang anda mahu lihat di TotalWar.com on Discord, atau melalui media sosial kami di Twitter dan Instagram.

Kislev.

Laman Utama ›Blog› Total War: Warhammer III Kislev Roster mendedahkan

Jumlah Perang: Warhammer III Slaanesh Roster mendedahkan

Ketika kami sampai ke akhir jadual kami mendedahkan, anda tahu cerita oleh .

Jumlah Perang: Warhammer III Tzeentch Roster mendedahkan

Sudah tiba masanya untuk membawa lebih banyak pengetahuan ke dunia dan memperkenalkan beberapa s.

Jumlah Perang: Warhammer III Khorne Roster mendedahkan

Selamat Datang Kembali ke Jadual Mendedahkan Perang Jumlah: Warhammer III. Th.

Jumlah Perang: Warhammer III – Kemas kini 4.0.0

Selamat datang! Kemas kini 4.0 tiba esok (31 Ogos), membawa n.

Penilaian ESRB

© Bengkel Permainan Copyright Limited 2023. Warhammer, Logo Warhammer, GW, Bengkel Permainan, Permainan Pertempuran Fantasi, Logo Komet Kembar Kembar, dan semua logo yang berkaitan, ilustrasi, imej, nama, makhluk, kaum, kenderaan, lokasi, senjata, aksara, dan tersendiri Kesamaannya, sama ada ® atau TM, dan/atau © Games Workshop Limited, Variably didaftarkan di seluruh dunia, dan digunakan di bawah Lesen. Dibangunkan oleh Perhimpunan Kreatif dan diterbitkan oleh Sega. Perhimpunan Kreatif, Logo Perhimpunan Kreatif, Total War dan Total War Logo adalah sama ada tanda dagangan berdaftar atau tanda dagangan Perhimpunan Kreatif terhad. Sega dan Logo Sega sama ada tanda dagangan berdaftar atau tanda dagangan Sega Holdings Co., LTD. atau sekutunya. Hak cipta terpelihara. Sega didaftarkan di u.S. Pejabat Paten dan Tanda Dagangan. Semua tanda dagangan, logo dan hak cipta yang lain adalah milik pemilik masing -masing.

Kislev

Kislev adalah perlumbaan yang boleh dimainkan yang diperkenalkan di Jumlah Perang: Warhammer III Pada pelancaran. Mereka adalah negara manusia yang bangga yang terletak di dunia lama utara, yang terkenal dengan musim sejuk yang keras dan penentangan kuat mereka terhadap kekacauan. Dalam peperangan, Kislev mempunyai banyak unit huru -hara hibrid/berkisar, pasukan berkuda yang kuat, dan banyak unit beruang.

Sebelum ini di Jumlah Perang: Warhammer dan Jumlah Perang: Warhammer II, itu adalah puak kecil yang tidak dapat dimainkan, tanpa jadual unit yang unik.

Kandungan

 • 1 Bagaimana Mereka Bermain
 • 2 latar belakang
 • 3 puak
  • 3.1 puak yang boleh dimainkan
  • 3.2 puak kecil
  • 4.1 unit
  • 4.2 sihir
  • 5.1 mekanik kempen unik
  • 5.2 Mekanik Umum
  • 5.3 inventori
  • 10.1 seni
  • 10.2 tangkapan skrin
  • 10.3 seni konsep
  • 10.4 video

  Bagaimana mereka bermain [| ]

  Ulasan Pakar Gamespot

  27 September 2017

  Latar belakang [| ]

  Anda melihat ke bawah kami dan fikir kami sedikit lebih baik daripada orang -orang yang tidak bertamadun, tetapi anda harus gembira kami, kerana tanpa kami di sini, suku utara akan makan di daging anak -anak anda di rumah pembakaran anda. Tetapi untuk keberanian yang mengalir di urat kita akan menjadi tanah anda. Tengok ke bawah kami? Anda harus berlutut dan berterima kasih kepada kami setiap hari!

  -Vitalia Kovash, Kislevite Winged Lancer [1]

  Kerajaan Kislev, kadang -kadang dikenali sebagai Alam ratu ais, adalah tamadun manusia yang paling utara di Dunia Lama, sebuah negara yang berkuasa dan perang yang kuat yang diketahui jauh dan luas kerana mempunyai beberapa penunggang kuda terbesar yang pernah berkeliaran di dataran Selatan. Dari Dunia Edge Mountains ke Timur dan Laut Cakar di Barat, Kislev berdiri di sempadan tamadun manusia. Kampung -kampung yang sunyi berdiri terpencil di padang gurun kosong, sementara 3 kota yang perkasa (Kislev, Erengrad, dan Praag) naik dari landskap seperti pulau -pulau besar.

  Kislev adalah tanah yang diliputi di padang rumput terbuka, hutan Taiga yang mendalam, dan sungai berais gemuruh. Di Selatan, iklimnya agak lebih ringan, membolehkan pertanian berskala luas, walaupun musim sejuk masih sejuk. Menuju ke utara, Kislev menjadi semakin sejuk dan mandul, sebelum berakhir di suatu tempat di Tundra Marshy di negara troll. Secara keseluruhannya, iklimnya keras dan tidak dapat diterima, musim sejuk panjang dan gelap. Hanya orang yang paling kuat dan paling ditentukan dapat bertahan di sini.

  Penduduk Kislev adalah orang-orang yang sama, perlumbaan serigala serigala dan pahlawan yang berdikari, yang berani dan ditentukan dalam mempertahankan tanah air mereka terhadap para pembantu yang dibenci di utara. Diperintah oleh Tzar yang hebat, Kislev adalah sebuah negara yang dilahirkan dari pelana, keturunan dua kumpulan etnik utama negara (Gospodars, yang lebih biasa di selatan dan di bandar -bandar, dan Ungols yang lebih biasa di sempadan) Kedua-duanya dikesan dengan pahlawan kuda yang hebat dari padang rumput timur yang banyak milenium yang lalu.

  Sejak penubuhan kerajaan yang hebat ini, Kislev telah dikepung oleh gerombolan pembunuh kekacauan. Ia adalah kerajaan yang terletak selama -lamanya di ambang penghapusan total. Generasi Kislevites yang banyak telah berjuang, berdarah, dan meninggal dunia di tundra bersalji di tanah -tanah utara yang keras, dan terima kasih kepada pahlawan -pahlawan Kislevite yang berani ini bahawa kerajaan -kerajaan manusia telah berjaya berkembang di selatan, berkumpul bersama -sama dengan hangat dan selamat mereka rumah, sementara anak -anak kislev bertarung sehingga mereka menarik nafas terakhir mereka. [1]

  Tanah Kislev menanggung sihir yang unik yang tidak dijumpai di tempat lain di dunia: Magic Ice, juga dikenali sebagai The Lore of Ice. Magic yang sangat berbahaya dan mematikan ini mengalir di seluruh rantau ini, dan kuasanya berada di kedudukannya yang paling kuat di dalam sempadannya dan dalam cuaca sejuk.

  The Kislevites adalah orang takhayul dan sangat beragama. Di atas semua, mereka menghormati ursun beruang (tuan musim sejuk, keberanian dan kekuatan, penjaga kislev) dan nampaknya mempunyai pertalian khusus dengan beruang. Dewa-dewa penting lain termasuk Dazh (Tuhan Matahari, Kebakaran, Musim Panas, Keluarga dan Hospitaliti), Salyak (Dewi Penyembuhan dan Keselesaan), dan Tor (pahlawan-tuhan ribut dan dendam). Mereka juga menghormati Ulric (God of Wolves, Musim Sejuk dan Pertempuran, terutamanya disembah di Empayar) sebagai Kin ke Ursun. Kislevites secara amnya melihat orang -orang Selatan (mis. Walaupun begitu, Kislev mengekalkan hubungan persahabatan dengan Empayar dan Kerdil: Sekutu dalam Perjuangan Abadi Melawan Kekacauan.

  Puak [| ]

  Faksi yang boleh dimainkan [| ]

  Terdapat tiga puak Kislev yang boleh dimainkan, masing -masing dengan kedudukan permulaannya sendiri, dan diketuai oleh tuan -tuan legenda yang berasingan. Lihat halaman individu untuk maklumat khusus puak.

  • Mahkamah ais, Dipimpin oleh Tzarina Katarin.
  • Ortodoksi yang hebat, Dipimpin oleh Kostaltyn.
  • Revivalists Ursun, Dipimpin oleh Boris Ursus.
  • Anak perempuan hutan, Dipimpin oleh Ibu Ostankya.
  • Ekspedisi Kislev, Dipimpin oleh Yuri Barkov(Kempen Tuhan yang Hilang sahaja).

  Puak kecil [| ]

  Jumlah Perang: Warhammer III

  Faksi eksklusif untuk kempen Lost God:

  Faksi yang diperkenalkan dalam kempen Realm of Chaos:

  Jumlah Perang: Warhammer & Total War: Warhammer II

  1 – Faksi yang hadir dalam kempen empayar abadi.

  Dalam peperangan [| ]

  Unit [| ]

  Jadual Kislev umumnya tipikal puak manusia, dengan teras infantri yang kukuh, pelbagai pasukan berkuda yang baik, tetapi tidak ada selebaran. Unik, banyak unit Kislev adalah unit hibrid, mahir di julat dan huru -hara. Contohnya streltsi membawa pistol dengan bilah kapak besar menggantikan buttstock. Di samping.

  Magic [| ]

  Spellcasters Kislev mempunyai akses kepada 5 lores sihir, dua daripadanya unik kepada mereka:

  Dalam kempen [| ]

  Mekanik Kempen Unik [| ]

  Mekanik Umum [| ]

  Inventori [| ]

  • Kategori: Item Kislev
  • Pengikut Kislev
  • Kategori: Kislev Mounts
  • Nama Kislevite

  Panduan Kempen [| ]

  Strategi [| ]

  Kislev terkenal sebagai senjata api pertengahan yang kuat pada infantri fleksibel yang mampu melebihi jangkaan dalam huru-hara. Gameplan mereka berkisar menggunakan sihir ais dan tenggelam untuk melambatkan dan menghukum musuh sementara pasukan berkuda beruang besar mereka secara paksa mengawal penempatan musuh, membolehkan anak panah, senjata dan unit pengecasan untuk melaksanakan.

  Kislev mempunyai infantri pertengahan peringkat yang sangat baik, pengawal Tzar dengan perisai menjadi pertahanan yang sangat baik untuk unit dan anvil anda untuk pasukan berkuda anda. Streltsi mahal, adalah ruji terhadap musuh-musuh berperisai tetapi akan melihat kurang pulangan terhadap puak-puak yang tidak bersemangat, jadi pertimbangkan perlawanan anda sebelum melabur di sini. Power War Bear Cavalry Meliputi Kebanyakan Kelemahan Faksi, Boleh Membajak Melalui Infantri Dan Memecahkan Raksasa Musuh Dengan Serangan AP Anti. Patriachs sangat baik untuk unit terkemuka perang beruang terima kasih kepada Roar Ursun dan Lullaby Salyak untuk menyembuhkan model HP mereka yang tinggi.

  Grom kecil berkesan, tetapi Kislev mungkin menentang musuh dengan artileri unggul dan mesti menutup julatnya. Tentera Kislev mempunyai sinergi yang hebat dan boleh menggunakan infantri yang mantap, senjata api yang berlimpah, sihir fros dan berkuda beruang sebagai komponen yang saling menyokong dan meningkatkan potensi mereka.

  Kandungan yang boleh dimuat turun [| ]

  Senarai DLC
  Kislev boleh diperluaskan dengan DLC berbayar dan percuma berikut:
  Nama Permainan asas Dibayar/percuma Jenis
  Bayang -bayang perubahan Jumlah Perang: Warhammer III Dibayar Pek Tuhan

  Trivia [| ]

  • Kislev dipengaruhi oleh stereotaip pop-budaya mengenai negara-negara Slavik, kebanyakannya Rusia (beruang, ais, dan lelaki yang kuat), tetapi juga Poland, Ukraine, dan negara lain. Kebanyakan budaya Kislevite juga berdasarkan Rusia abad pertengahan.
  • Kata sifat untuk Kislev ditunjukkan sebagai “Kislevite” (untuk seseorang) atau “Kislevian” (untuk negara).