Gotham Knights Tarikh pelepasan, permainan, dan cerita | PCGamesn, Gotham Knights – Rumah

Tarikh Siaran Permainan Gotham Knights

. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. Lihat Terma. Harga betul pada masa penerbitan.

Tarikh pelepasan, permainan, dan cerita Gotham Knights

Gotham Knights Tarikh pelepasan: Robin berdiri di cahaya hijau kelihatan sangat sedih. Dia memakai hoodie dengan tudung ke bawah dan topeng mengaburkan wajahnya sedikit

Tarikh Siaran Gotham Knights? .

. Anda akan dapat mengawal mana-mana satu daripada empat wira ikonik, serta bermain dalam talian drop-in/drop-op co-op dengan rakan anda. .

Thumbnail YouTube

Tarikh Siaran Gotham Knights

Tarikh Siaran Gotham Knights ialah 22 Oktober 2022. Asalnya dijadualkan pada tahun 2021, Warner Bros. Permainan Montreal berkata mereka memerlukan “lebih banyak masa untuk memberikan pengalaman terbaik untuk pemain”.

Gotham Knights akan tersedia di PC melalui Steam dan kedai Epic Games, serta di PlayStation 5 dan Xbox Series X/S. Jika anda merancang untuk bermain bersama dengan rakan di platform yang berbeza, kami mengesyorkan melihat Gotham Knights Crossplay Guide kami untuk maklumat lanjut.

Thumbnail YouTube

Gotham Knights Skins

Setiap watak akan mempunyai 11 kulit Gotham Knights yang berbeza yang boleh anda pilih di antara, dan setiap kulit akan mempunyai pilihan penyesuaian yang berbeza sehingga anda boleh tweak pakaian kegemaran anda lebih jauh lagi.

Terdapat juga kulit untuk kenderaan yang terdapat dalam permainan juga, salah satunya (233 Kustom batcycle) boleh didapati jika anda pra-pesanan.

Thumbnail YouTube

Kisah Knights Gotham

Berikutan kematian Batman, gelombang baru jenayah mengancam untuk menggunakan Gotham. Pengganti Dark Knight melangkah masuk untuk mengisi kekosongan, serta mengungkap misteri di belakang kehilangan Bruce Wayne yang melibatkan masyarakat rahsia kuno yang dikenali sebagai Mahkamah Burung Hantu. Cerita ini berdasarkan DC Comic’s Batman: Gotham Knights Storyline yang berlari dari tahun 2000 – 2006 merentasi 74 isu.

Di atas watak -watak Gotham Knights yang boleh dimainkan, empat penjahat yang disahkan membuat penampilan di Gotham Knights:

  • Clayface – Seorang pelakon yang dipandu gila kerana dia tidak dibuang untuk membuat semula filem yang pada asalnya membintangi. Dia menjadi pembunuh bersiri, mensasarkan pelakon dan krew. Setelah dihentikan oleh Batman, dia kemudian mencuri sebatian eksperimen dan menyuntiknya ke dalam dirinya sendiri, menjadi raksasa shapeshifting.
  • Encik. Membekukan – Victor Fries beralih kepada jenayah untuk membiayai penyelenggaraan ruang pembekuannya selepas membekukan isterinya untuk menyelamatkannya dari penyakit maut. Apabila mesin tidak berfungsi, dia mendapati tubuhnya hanya dapat bertahan dalam suhu sub-sifar. Dia secara rutin bertembung dengan Batman setelah digagalkan dalam usaha untuk memeras bank bandar.
  • Harley Quinn -Seorang bekas doktor di Arkham Asylum, Harley adalah wanita kanan Joker, walaupun hubungannya dengannya kadang-kadang agak tegang.
  • Penguin itu – Oswald Cobblepot adalah salah satu Crimelords Gotham. Dia mempersembahkan dirinya sebagai seorang lelaki jenayah, walaupun ada kecacatan yang memberinya penampilan seperti burung. Hubungannya dengan kuartet watak -watak yang boleh dimainkan adalah lebih sebagai pemberi maklumat daripada penjahat yang sebenarnya, memandangkan kedudukannya dengan Mahkamah Burung Hantu.

Itulah segala yang kita tahu mengenai tarikh pelepasan, permainan, watak, dan cerita Gotham Knights. .

Dave Irwin Dave adalah sebahagian daripada jiwa gelap atau pemburu raksasa, dan jika dia tidak bermain permainan pertempuran seperti Street Fighter 6, anda akan mendapati dia mengambil musuh dengan haiwan kesayangannya di Diablo 4, meneroka ruang di Starfield dan Dunia Fantasi Gerbang Baldur 3.

Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. Lihat Terma. Harga betul pada masa penerbitan.

Tarikh Siaran Permainan Gotham Knights

Robin, Nightwing, Batgirl dan Red Hood

Warisan anda bermula sekarang. Masuk ke Ksatria.

. Dunia Underworld yang luas, telah menyapu jalan -jalan di Gotham City. Ia kini terpulang kepada keluarga Batman; Batgirl, Nightwing, Red Hood, dan Robin; untuk melindungi Gotham, membawa harapan kepada warganya, disiplin kepada polisnya, dan takut kepada penjenayahnya. Dari menyelesaikan misteri yang menghubungkan bab -bab yang paling gelap dalam sejarah bandar untuk mengalahkan penjahat yang terkenal dalam konfrontasi epik, anda mesti berevolusi ke dalam Dark Knight yang baru dan menyelamatkan jalan -jalan dari keturunan.
Gotham Knights adalah dunia terbuka, tindakan RPG yang ditetapkan di bandar Gotham yang paling dinamik dan interaktif. Sama ada bermain solo atau dengan satu wira lain, peronda lima daerah Gotham yang berbeza dan jatuh ke atas aktiviti jenayah di mana sahaja anda menjumpainya.

Temui Knights

Yang terbaru dari Gotham City

Jadilah sebahagian daripada perbualan melalui saluran sosial berikut.

Media

Komik DC

Amerika Syarikat – Bahasa Inggeris

Perisian Gotham Knights © 2022 Warner Bros. Hiburan Inc. Dibangunkan oleh Warner Bros. Permainan Montréal.

Batman dan semua watak dan elemen yang berkaitan © & ™ DC. Warner Bros. Logo Permainan, WB Shield: ™ & © Warner Bros. Hiburan Inc.
(S22)