Genshin Impak Penyelenggaraan Pot Serenitea, Kedai, dan banyak lagi | Taktik Pocket, Panduan Serenitea dan Panduan Sistem Perumahan | Impak Genshin | Game8

Panduan Sistem Pot dan Perumahan Serenitea

Contents

Ruby Spiers-Unwin Ruby adalah peminat semua perkara Final Fantasy, JRPG, dan Pokémon, walaupun dia berpisah dengan platformer yang baik dan mungkin juga beberapa Master Coin dan Roblox juga. .

Genshin Impak Penyelenggaraan Pot Serenitea, Kedai, dan banyak lagi

Tubby muncul dari periuk serenitea

Diterbitkan: 20 Mei 2022

. Bukan sahaja ia membolehkan anda berkomunikasi dan membina persahabatan dengan semangat teh penguin-esque yang bernama Tubby, ia juga membolehkan anda membuat tempat perlindungan yang disesuaikan dalam tiga tetapan yang indah dan unik.

Sekiranya anda memerlukan sedikit bantuan bermula, kami Genshin Impak Serenitea Pot Panduan ada di sini untuk membantu. Sama ada anda memerlukan pertolongan ketika Penyelenggaraan periuk serenitea akan berakhir, menjejaki yang menjengkelkan Teapot Traveling Salesman, ingin tahu bagaimana membina perabot, atau sedang mencari lebih banyak lagi cetak biru, Kami mempunyai sedikit sesuatu untuk semua orang.

Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai segala yang berlaku di Teyvat, lihatlah Panduan Kemas Kini Genshin Impak kami, Senarai Tingkat Impak Genshin, dan Senarai Kod Impak Genshin. Anda juga boleh mengetahui tentang watak -watak yang akan datang dengan mengawasi kesan Genshin kami Kazuha, Genshin Impak Yae Sakura, dan Genshin Impact Dainsleif Guides.

?

Untuk membuka kunci periuk serenitea, anda mesti terlebih dahulu mencapai kedudukan pengembaraan 35 dan melengkapkan usaha Archon yang dikenali sebagai Bab I: Act III – ‘Pendekatan Bintang Baru’. Sebaik sahaja prasyarat itu dipenuhi, bercakap dengan Madame Ping di Liyue dan menerima pencarian ‘A Teapot to Call Home’.

Sebaik sahaja anda telah menyelesaikan pencarian, anda akan membuka kunci periuk serenitea!

Pengembara dengan periuk serenitea

Bagaimana saya menggunakan periuk serenitea?

Menggunakan periuk serenitea mudah; Cukup ikuti arahan di bawah.

  • Buka inventori anda
  • Tekan tab Gadget
  • Klik pada periuk serenitea untuk memanggilnya!

Untuk meninggalkan alam anda, hanya memanggil periuk serenitea lagi.

Tema periuk serenitea mana yang harus saya pilih?

Terdapat tiga tema untuk dipilih ketika pertama kali memasuki alam anda. Tidak kira apa yang anda pilih, jadi pilih yang anda getarkan dengan yang paling banyak.

  • Kepulauan sejuk: kelompok pulau yang dikelilingi oleh air
  • Puncak Emerald:
  • Tempat Terapung:

Bagaimana saya membuat perabot?

. Perabotan berkisar dari katil, kabinet, dan pencahayaan untuk haiwan peliharaan, tumbuh -tumbuhan, dan air pancut.

. Sebaik sahaja anda mempunyai semua yang anda perlukan, bercakap dengan Tubby untuk memulakan kerajinan. Kami mengesyorkan melihat panduan kayu impak kami jika anda memerlukan beberapa bahan tambahan.

Di mana saya dapati cetak biru?

Anda boleh membeli cetak biru dari Tubby atau Chubby. .

Untuk mencari rahsia, cetak biru mahal, bercakap dengan Goth berhampiran Knights of Favonius HQ di Mondstadt atau Master Lu berhampiran kilang air di Qingce Village. Kedua-dua lelaki hanya muncul antara 08: 00-17: 00 masa dalam permainan.

Bagaimana saya membina kepercayaan dengan Tubby?

Sekiranya anda menyukai Tubby seperti yang kami lakukan, anda akan mahu menaikkan pangkat Serenitea Pot Trust anda. Untuk membina kepercayaan, hanya membuat dan menuntut sebanyak mungkin perabot. Meningkatkan pangkat Serenitea Pot Trust patut dilakukan, kerana Tubby akan memberi ganjaran kepada anda dengan barang-barang seperti primogem yang sangat dicari.

Di mana jurujual perjalanan teko?

Chubby Adalah Penjual Perjalanan Teapot. Dia boleh didapati di alam anda antara 04:00 Jumaat hingga 04:00 Isnin (berdasarkan zon waktu pelayan anda). Pastikan anda melawat alam rakan pada masa ini, kerana setiap jurujual perjalanan teko menjual barang yang berbeza.

Apa yang boleh saya harapkan dari periuk serenitea pada masa akan datang?

.

  • Perabot segar
  • Keupayaan untuk berinteraksi dengan perabot
  • Sistem berkebun yang mendalam

Bilakah penyelenggaraan periuk serenitea akan berakhir?

Penyelenggaraan Pot Serenitea Impak Genshin telah berlangsung selama beberapa waktu sekarang, dengan Hoyoverse Gifting US Realm Mata Wang Sekali seminggu untuk meminta maaf atas kelewatan itu.

Nasib baik, Hoyoverse kini mengesahkan bahawa penyelenggaraan periuk serenitea akan berakhir pada permulaan kemas kini impak Genshin yang akan datang, yang bermaksud anda harus sekali lagi mempunyai akses penuh ke tempat kudus peribadi anda pada 31 Mei.

Bagaimana saya menjemput watak ke dalam periuk serenitea saya?

Dengan populariti rempah -rempah dari acara Impak Genshin Barat, ramai di antara kamu tertanya -tanya bagaimana untuk menambah aksara ke periuk serenitea anda dan menjemput mereka untuk merasai makanan ujian.

. . Kemudian anda hanya pergi kepada mereka untuk berbual, dan menawarkan makanan kepada mereka.

Genshin Impak periuk serenitea di hadapan aether

Itu semua yang anda perlukan untuk mengetahui tentang Genshin Impact Serenitea Pot! .

Lebih banyak dari taktik poket

Ruby Spiers-Unwin Ruby adalah peminat semua perkara Final Fantasy, JRPG, dan Pokémon, walaupun dia berpisah dengan platformer yang baik dan mungkin juga beberapa Master Coin dan Roblox juga. .

Panduan Sistem Pot dan Perumahan Serenitea

Serenitea Pot adalah sistem perumahan Genshin Impact yang diperkenalkan dalam versi 1.5. Ketahui semua yang anda perlu tahu mengenai teko dan perabotnya dalam panduan ini!

Senarai kandungan

Maklumat Asas Serenitea Pot

Cara Membuka Sistem Perumahan Genshin?

Genshin - Ciri Sistem Perumahan

Bagaimana untuk membuka kunci Jangkau Peringkat Pengembaraan 35+ Lengkapkan Teapot untuk Panggil Rumah

Teh Teapot Untuk Panggil Rumah” Untuk membuka kunci mendapatkan periuk serenitea dan buka kunci ciri sistem perumahan! .

Sistem replikasi reka bentuk periuk serenitea

Genshin - Sistem Replikasi Reka Bentuk Pot Serenitea

Pemain kini boleh menyalin dan berkongsi reka bentuk dalam periuk serenitea mereka dengan pemain lain! .2, dan membolehkan pemain membuat dan menggunakan reka bentuk dari dalam Serenitea Pot Realms.

Panduan Replikasi Teapot
Panduan Sistem Replikasi

Susun atur Serenitea Pot

Sistem perumahan dunia

Impak Genshin - Susun atur Sistem Perumahan

Pemain akan mendapat satu susun atur Realm percuma sebaik sahaja mereka membuka kunci sistem perumahan. Susun atur alam yang lain boleh dikunci dengan mata wang Realm!

Panduan susun atur sistem perumahan

Gadget Pot Serenitea

Genshin - Sistem Perumahan Serenitea Pot

Pemain akan dapat mengakses semua jenis ciri sistem perumahan melalui Pot Serenitea Alat. Berinteraksi dengan periuk serenitea untuk pergi ke susun atur alam perumahan dan mula menghias!

Genshin Impact - Tubby Trust Rank

Peringkat kepercayaan tinggi menunjukkan anda mempunyai persahabatan yang hebat dengan Tubby! Memperoleh kepercayaan dan kedudukan Tubby akan membuka lebih banyak ciri dan ganjaran sistem perumahan. Lihatlah panduan kami untuk maklumat lanjut mengenai pangkat sistem perumahan Perumahan:

Tahap tenaga adeptal

Genshin - Tenaga Adeptal

Mengumpul tenaga adeptal adalah satu -satunya cara untuk mendapatkan lebih banyak mata wang realm sejam. Tingkatkan tahap tenaga adeptal anda dengan meletakkan perabot di dalam alam perumahan anda!

Genshin - Sistem Perumahan Teapot Bird Tubby

Pot Serenitea anda menempatkan burung semangat teko yang dipanggil Tubby! Dengan bercakap dengan Tubby, anda boleh mengakses pelbagai ciri sistem perumahan seperti pangkat amanah, susun atur alam, kerajinan perabot, dan Depot Realm!

Serenitea Pot Spirit Chubby

Genshin - Sistem Perumahan Teh Teapot Burung Chubby

Chubby, burung roh teapot lain, akan jatuh pada masa ini untuk menjual barang -barang perabot yang lebih jarang. Chubby juga dikenali sebagai pencari jed!

Perabot adalah barang perabot sistem perumahan. Dapatkan pelbagai jenis perabot dengan sama ada kerajinan dengan Tubby, atau dengan membeli perabot terus dari kedai sistem perumahan.

Hiasan sistem perumahan

Letakkan barang perabot pilihan anda untuk membawa kehidupan perumahan anda ke kehidupan. Barang perabot berkisar dari kerusi ke perhiasan ke seluruh bangunan, jadi dapatkan kreatif!

Kerajinan & Bahan Perabot

Genshin - Bahan Kerajinan Perabot

Akses antara muka kerajinan perabot dengan bercakap dengan Tubby dan memilih ” Buat Perabot.” Pilih barang perabot pilihan anda dan luangkan bahan yang diperlukan untuk membuatnya. Ambil perhatian bahawa barang perabot membuat masa nyata !

Main Muzik Realm di Teapot Anda

Genshin - Apa itu Muzik Realm

Gunakan Dengan Euphonium Unbound: Penggulungan dan Euphonium Unbound: Perabot yang melambung tinggi dan tetapkan lagu -lagu kesan Genshin kegemaran anda sebagai muzik latar belakang di dalam periuk serenitea anda!

Kedai Pot Serenitea

Serenitea Pot Depots

Genshin - Sistem Perumahan Teapot Bird Tubby

Genshin - Sistem Perumahan Teh Teapot Burung Chubby

Tubby menawarkan versi 1.. Dia juga menawarkan bahan kerajinan perabot, pelan perabot, dan barang perabot sebenar!

Sebaliknya, Chubby menawarkan barangan yang lebih jarang yang anda tidak akan dapati di kedai Tubby! .
Kedai Sistem Perumahan

Lawati dunia pemain lain untuk depot perjalanan Chubby

Untuk memperoleh pelbagai jenis perabot dengan cepat, lawati dunia pemain lain pada hujung minggu untuk depot perjalanan! .

Papan co-op Genshin
Lembaga Permintaan Rakan Lembaga Co-op

Digunakan untuk membeli barang sistem perumahan

Genshin - Cara Mendapatkan Mata Wang Realm

Mata Wang Realm digunakan untuk membeli beberapa barangan berharga, menyediakan, memberikan cetak biru, dan banyak lagi! Lawati Teapot Spirit Depots untuk melayari pilihan mereka dan cari perkara untuk dibeli dengan mata wang Realm anda.

Ciri Paving Baru: Teapot Roads

Genshin - Ciri -ciri Paving

Serenitea Pot Paving dikeluarkan dalam versi 2.2 pada 13 Oktober 2021. Pemain boleh meletakkan laluan dan jalan di teko untuk memotong bidang berumput susun atur alam!

Ciri-ciri Move-In Serenitea Pot Companion

1.6 kemas kini memperkenalkan ciri tambahan di mana anda boleh meletakkan aksara di dunia teko anda. Ciri ini membolehkan anda mendapatkan persahabatan melalui Bounty Realm!
Cara bergerak dalam panduan watak

Panduan Permainan Berkebun

Dapatkan Benih, Beli Plot Lapangan, dan Tumbuh Tumbuhan di Pot Serenitea Anda Sendiri! Anda boleh menuai sayur -sayuran, bunga, dan juga kepakaran tempatan dalam permainan berkebun versi 2.0.
Panduan Permainan Berkebun

Biji sistem berkebun

Benih Berkebun adalah item sistem perumahan yang boleh anda tanam! Anda boleh mengumpul dan membuka kunci pelbagai jenis biji atau membeli biji dari Tubby di Depot Realm.
Senarai Benih Berkebun

Bidang sistem berkebun

Genshin - Cara Menempatkan Bidang

Bidang berkebun adalah tempat anda menanam benih! Beli mereka dari Depot Realm, letakkan di Teapot, dan dapatkan menanam! Terdapat 3 jenis bidang seperti sekarang, dan anda hanya boleh menanam benih tertentu dalam setiap satu.

Panduan berkaitan impak genshin

Panduan Wiki Impak Genshin

Impak Genshin - Wiki dan Panduan Atas

Panduan mengikut kategori

semua Kategori
Genshin - Walkthrough StoryWalkthrough cerita Genshin - Berita dan Maklumat PermainanMaklumat Berita & Permainan
Genshin - Senarai watakWatak Genshin - Semua Gacha dan HasratGacha (hasrat)
Genshin - Panduan Rerolling Senarai Tahap
Genshin - Petua dan TrikPetua & Trik Genshin - Senarai All Quest Walkthroughs
Senjata Artifak
Genshin - Senarai Bos dan Panduan Pertempuran BossBos Genshin - Senarai musuhMusuh
Domain Genshin - Senarai item dan bahanItem & Bahan
Genshin - Senarai acara dan panduan acaraPeristiwa Genshin - Senarai Pencapaian
Genshin - Papan MesejPapan mesej Genshin - Panduan Spiral AbyssJurang spiral
Genshin - Lokasi dan LoreLokasi & Lore Genshin - PerumahanPerumahan
Genshin - ArkibArkib Memancing