Fortnite Token – Cryptonextgem, Fortnite Token yang dipanggil penipuan oleh Ketua Pegawai Eksekutif – tetapi Projek Crypto Bites Back | Coinmarketcap

Fortnite Token Dipanggil penipuan oleh Ketua

Contents

Squid direka untuk digunakan sebagai mata wang yang membolehkan pengguna mengambil bahagian dalam permainan play-to-earn-dan ia mendapat liputan media yang besar selepas harga token yang disatukan oleh beribu-ribu peratus.

Token Fortnite

Perhatikan bahawa: 1) Penyenaraian memerlukan sekurang -kurangnya 1000 undi dalam masa 10 hari untuk mengelakkan diturunkan ke ruang tunggu. 2) Sekiranya penyenaraian mencapai undi 2000 dalam masa 10 hari, ia akan ditandakan sebagai “komuniti yang kuat”. Undian 2000 juga memenuhi syarat untuk menjadi salah satu rakan kongsi kami. Anda mendapat 12 bulan promosi dengan kos hanya 1 bulan! Sila dapatkan komuniti hebat anda untuk mengundi. Terima kasih. ������

Visi $ fnt

Kami berdedikasi untuk membina Ekosistem Terbaik Desentralisasi (DECO) di planet ini. Tiga token kami adalah benih dari mana ekosistem FNT tumbuh, dan FNTSWAP adalah bagaimana mereka telah menggali akar mereka.

Tokenomics unik kami, reka bentuk yang kukuh, pelaksanaan teknikal, dan pertumbuhan virus dari meme fesyen yang baik, akan memperkuat kekuatan platform dan akhirnya memberikan manfaat sisa kepada ekosistem.

Tokenomics

Nama Token: Token Fortnite

Ticker token: fnt

Jenis Token: BSC, BEP-20

Yuran Transaksi: 0%

Ikuti kami

Kami tahu bahawa dengan kekuatan bersatu kami, dan kuasa FNT, kami akan berjaya dalam memajukan pertukaran dan ekosistem secara keseluruhan, sehingga kami mencapai ketinggian baru dan hebat bersama.

Yang terbaik belum datang!

————————————- Perhatikan bahawa: 1) Penyenaraian memerlukan sekurang -kurangnya 1000 undi dalam masa 10 hari untuk mengelakkan diturunkan ke ruang tunggu. 2) Sekiranya penyenaraian mencapai undi 2000 dalam masa 10 hari, ia akan ditandakan sebagai “komuniti yang kuat”. Undian 2000 juga memenuhi syarat untuk menjadi salah satu rakan kongsi kami. Anda mendapat 12 bulan promosi dengan kos hanya 1 bulan! Sila dapatkan komuniti hebat anda untuk mengundi. Terima kasih. ������ —————————————– Hello pembaca, jawatan ini dicipta dengan kami yang baik dan borang penyerahan mudah. Buat siaran anda!

Baca kemudian Tambah ke Kegemaran Tambah ke Laporan Koleksi

Apa pendapat kamu?

1k Undi

Anda boleh mengundi sekali sehari, setiap hari untuk mana -mana projek crypto yang anda suka.

Tinggalkan balasan ReplyCancel

Anda mesti log masuk untuk menghantar komen.

24 Komen

Kembangkan semua keruntuhan semua

Kucing inu

Orclands Metaverse (ORC)

Rakan kongsi & dipromosikan

Dadah

Daddyinu

Bank-bank-bank-bank-bank pertama

Elantraofficial

Chocobo Finance

Basedbets

Thexfinance fairlaunch pada hari ini!

Kermit Frog

Catcoin2.0

VOC Colonizer Token

Botsbit

Kermit

Moontopiacoin

Cryptosiseth

Naruto Inu

Penguisian Pengg

Pelancaran duit syiling kata kerja akan datang

Memecahkan pepe

Pepelotto

Token mudah

CR7 URSU

Bayi FTC

Selamat Hari Lahir Elon Musk

Elpepe Global

Ketidakadilan

Alat kambing

Lilithcoinofficial

Tuhan

moonmoosetoken

Hawkinslabz

Rmdengine

Jerk

Koin Roket

Hare Dao

Chad vs Jeet

Berurusan dengannya

Spiderpig

Vnetwork

John Coin

Pepekid

Acake47

Kiwi Token

Lucidia

Uxos

Nakama

Ō-inari

Openai Pro (Primus)

Loopnetwork (gelung)

Loopnetwork (gelung)

Exchange Steam (STEAMX)

Exchange Steam (STEAMX)

Solar Dex (solar)

Solar Dex (solar)

Baby Christmas Floki

Gri

Token Yang

Yin Token

Shiba Inu saya

Squidtama

Echelon Blockchain

Echelon Blockchain (Ech)

Jetoken

Jetoken (Jets)

Bekerjasama dengan kami

Mengiklankan dengan kami

Bitcoin & Crypto Lottery | Crypto berjuta -juta lotto

Jangan ketinggalan permata baru tidak pernah terlepas permata! Daftar untuk buletin kami untuk terus dikemas kini.

Jangan risau, kami tidak spam

Surat berita

Jangan ketinggalan permata baru tidak pernah terlepas permata! Daftar untuk buletin kami untuk terus dikemas kini.

Jangan risau, kami tidak spam

Akaun

Ikut kami

Hubungi

Cari

Komen terkini

Penafian

Cryptonextgem.com adalah laman web pengundian komuniti crypto di seluruh dunia. Laman ini membantu menyerlahkan crypto potensi permata seterusnya.

Kandungan di laman web ini hanya untuk tujuan maklumat dan tidak dimaksudkan sebagai pengganti nasihat kewangan profesional. Seperti biasa, Dyor/melakukan penyelidikan anda sendiri.

Cryptonextgem.com tidak mengumpulkan maklumat khusus dari anda secara automatik, seperti nama atau alamat e -mel anda. Sekiranya anda memilih untuk menghubungi CryptonExtgem.com, maklumat peribadi anda (nama dan e -mel) digunakan oleh cryptonextgem.com untuk menjawab pertanyaan anda. Cryptonextgem.com tidak mendedahkan maklumat kepada sesiapa sahaja. Untuk maklumat tambahan, lihat Dasar Privasi kami.

Beberapa Catatan di CryptonExtgem.com mungkin mengandungi pautan sekutu. Ini bermakna jika anda membuat keputusan untuk membuat pembelian atau mendaftar melalui pautan ini, kami boleh mendapatkan komisen tanpa sebarang kos untuk anda. Terima kasih atas sokongan anda.

Fortnite Token dipanggil ‘Scam’ oleh Ketua Pegawai Eksekutif – tetapi Projek Crypto Bites Back

Tim Sweeney, yang mengetuai permainan epik, berkata peguam firma beliau sedang berusaha untuk mengambil tindakan terhadap akaun Twitter yang mempromosikan token Fortnite.

Fortnite Token dipanggil 'Scam' oleh Ketua Pegawai Eksekutif - tetapi Projek Crypto Bites Back

Isi kandungan

Dengarkan Podcast CoinMarketRecap di podcast Apple, Spotify dan Google Podcast

Ketua Pegawai Eksekutif syarikat di belakang Fortnite telah mengulangi bahawa permainan itu tidak mempunyai cryptocurrency rasmi – dan melambangkan pertukaran yang menyenaraikan token “penipuan”.

Tim Sweeney, yang mengetuai Sukan Epik, berkata peguam firma beliau sedang berusaha untuk mengambil tindakan terhadap akaun Twitter yang mempromosikan token Fortnite – dan meminta platform perdagangan untuk melakukan lebih banyak ketekunan wajar.

Salah satu token seperti itu menggambarkan dirinya sebagai “platform yang sangat terperinci untuk mewujudkan, mengumpul dan berdagang NFTs unik di OpenSea dan Fortnite Markets.”

Sweeney baru -baru ini tweet di pemegang Twitter @fortnite_token mereka untuk mengisytiharkan bahawa projek mereka adalah penipuan – dan sebaliknya, projek itu bertepuk tangan, menulis:

“Token Fortnite bukan projek cryptocurrency penipuan. Sebaliknya, ini adalah projek cryptocurrency yang dicipta oleh kipas Fortnite, yang dipandu oleh komuniti tanpa sebarang pemilik atau struktur syarikat yang ditentukan di belakangnya atau CEO yang memutuskan pada masa depannya.”

Sweeney mengambil pandangan yang agak redup mengenai hujah mereka, hanya menulis:

“Itu bukan bagaimana tanda dagangan dan hak cipta berfungsi walaupun. Anda tidak boleh menggunakan nama dan imej Fortnite tanpa izin untuk memasarkan produk yang tidak berkaitan.”

Isu yang berterusan

Pelanggaran Hak Cipta dan Tanda Dagangan adalah sakit kepala yang berterusan untuk jenama utama di dunia kriptografi, di mana duit syiling baru boleh dibuat dalam masa beberapa jam.

Mereka sering disenaraikan di bursa yang terdesentralisasi, yang mungkin melakukan kurang ketekunan wajar mengenai kualiti cryptoasset daripada pesaing berpusat.

Satu insiden yang sangat menyakitkan tahun lalu melibatkan pembebasan token permainan sotong – dengan beberapa saluran berita tersilap percaya bahawa cryptocurrency ini bergabung dengan siri Netflix dengan nama yang sama.

Squid direka untuk digunakan sebagai mata wang yang membolehkan pengguna mengambil bahagian dalam permainan play-to-earn-dan ia mendapat liputan media yang besar selepas harga token yang disatukan oleh beribu-ribu peratus.

Pada hari sotong runtuh, ia melonjak dari $ 38 hingga $ 2,861 dalam ruang tiga jam – naik 7,500% – tetapi pelabur tidak berdaya mendapati mereka tidak dapat menjual.

Hanya lima minit selepas mencapai puncak yang mengasyikkan ini, token terjun oleh 99.9999% hingga rendah $ 0.007926.

Pada masa itu, beberapa orang yang telah melabur di Squid memberitahu CoinMarketcap bahawa mereka kehilangan segala -galanya.