Fortnite: Pemain Bola Sepak Euro Harry Kane & Marco Reus Sertai Siri Icon, Semua Lokasi Pemain Bola Sepak di Fortnite Season 6 – Charlie Intel

Semua lokasi pemain bola sepak di Fortnite Season 6

Berinteraksi dengan pemain ini akan membuka kunci bola bola sepak, yang boleh digunakan untuk maju melalui beberapa cabaran yang mereka tawarkan kepada anda. Kulit Neymar Fortnite akan dibuka selepas menyelesaikan lima pencarian ini.

Fortnite: Pemain Bola Sepak Euro Harry Kane & Marco Reus Sertai Siri Ikon

Fortnite: Pemain Bola Sepak Euro Harry Kane & Marco Reus Sertai Siri Ikon

Bintang Bola Sepak Eropah Harry Kane dan Marco Reus adalah penambahan terbaru kepada siri ikon Fortnite.

Kerjasama terus untuk permainan epik dan permainan Fortnite Battle Royale yang ikonik. Hanya beberapa hari selepas pembebasan Bab 2 – Musim 7, pemaju secara rasmi mengumumkan langkah seterusnya dalam siri ikon Fortnite. Pemain bola sepak profesional Eropah Harry Kane dan Marco Reus akan menerima kosmetik dalam permainan mereka sendiri. Ini termasuk pakaian watak, emote dan belakang. Mereka akan menyertai pelakon atlet, selebriti dan personaliti profesional yang mengagumkan dalam siri ikon yang terus berkembang.

Superstar bola sepak untuk menyertai siri ikon pada 11 Jun

Akaun Twitter Fortnite mengumumkan berita awal pagi ini bersama catatan blog dengan lebih banyak maklumat.

“Siri Ikon menendang ke gear penuh musim panas ini dengan dua pasukan kebangsaan yang terbaik-kapten pasukan kebangsaan England Harry Kane dan pemain Jerman dua tahun Marco Reus-menyertai skuad baru: siri ikon.”

Masing -masing Harry Kane dan Marco Reus, masing -masing dari Tottenham Hotspur dari England dan Borussia Dortmund dari Jerman, akan muncul di kedai item Fortnite pada pukul 8 malam ET pada 11 Jun. Setiap pemain dilengkapi dengan bling belakang dan emote tandatangan. Mereka akan menambah diri mereka ke senarai personaliti yang luas seperti Tyler “Ninja” Blevins, artis rap Travis Scott dan pemain bola sepak Brazil Neymar Jr, yang muncul sebagai kulit lulus pertempuran dalam Bab 2 – Musim 6.

Semua lokasi pemain bola sepak di Fortnite Season 6

Lokasi Pemain Bola Sepak Fortnite

Pemain bola sepak adalah NPC terkini untuk menyertai Fortnite dalam Bab 2, Musim 6, dan watak -watak ini akan memberi anda pelbagai pencarian untuk diselesaikan untuk ganjaran, jadi inilah cara anda dapat mencari semua lokasi pemain bola sepak Fortnite.

Epic Games menambah pemain bola sepak sebagai NPCS di Fortnite Season 6 sebagai sebahagian daripada kemas kini 30 Mac. Watak -watak ini adalah sebahagian daripada Neymar Jr. Cabaran yang boleh anda selesaikan untuk membuka kunci pemain popular sebagai kulit.

Artikel berterusan selepas iklan

Sekiranya anda menjumpai salah satu pemain bola sepak ini, anda boleh bercakap dengan mereka untuk memperoleh misi. Melengkapkan ini akan memberi ganjaran kepada anda dengan bar bonus dan bar emas. Di sinilah anda dapat menjumpai mereka semua di peta.

Artikel berterusan selepas iklan

Semua lokasi pemain bola sepak di Fortnite Season 6

Seperti yang telah kami nyatakan sebelum ini, anda boleh berinteraksi dengan pemain bola sepak ini di lokasi -lokasi ini untuk mendapatkan beberapa misi yang kemas. Mereka juga boleh dicabar dalam duels, dan anda akan dapat memperoleh senjata epik jika anda muncul dengan kemenangan.

Artikel berterusan selepas iklan
Artikel berterusan selepas iklan

  • Baca lebih lanjut:Kebocoran Fortnite Mendedahkan lebih banyak Mod Kenderaan Musim 6

Berinteraksi dengan pemain ini akan membuka kunci bola bola sepak, yang boleh digunakan untuk maju melalui beberapa cabaran yang mereka tawarkan kepada anda. Kulit Neymar Fortnite akan dibuka selepas menyelesaikan lima pencarian ini.

Itu merangkumi semua lokasi pemain bola sepak yang diketahui di Fortnite Season 6, dan kami akan mengemas kini panduan ini sebaik sahaja kami menemui lebih lanjut.

Kredit Imej: Permainan Epik

Kulit bola sepak Fortnite terbaik

Ditulis oleh

Ketahui mengenai kulit bola sepak Fortnite terbaik yang terdapat pada tahun 2023. Main sebagai Neymar Jr, Harry Kane, atau Marco Reus Hari Ini.

Dikemas kini pada 27 Ogos 2023

Kulit bola sepak Fortnite terbaik

Pemain seperti Neymar Jr dan Harry Kane menjadi berminat untuk menjadi watak yang boleh dimainkan. Bagi mereka yang berminat untuk mengalami Fortnite sebagai pemain bola sepak mereka yang disukai, baca ke atas untuk mengetahui rakan -rakan maya mereka.

Neymar jr

Menjadi pemain bola sepak kedua tertinggi di Brazil & mengatasi sesiapa di seluruh medan perang dengan memperoleh kulit Neymar Jr di Fortnite. Superstar ini menjadi watak yang boleh dimainkan pada musim ke-16 dan memerlukan pemain untuk menghabiskan 950 V-bucks. Walau bagaimanapun, membuka kunci Neymar Jr juga diberi kuasa dalam Pas Battle.

1

Mengamankan pakaian kosmetik ini membolehkan para peserta mengungkap alat penuaian mogok akrobat udara dan jaguar. Selain itu, Neymar Jr dibuka dalam dua pakaian berasingan. Pakaian itu termasuk jersi hitam seperti yang dilihat di atas & jersi bertema Brazil yang direka selepas bendera kebangsaan. Oleh itu, pengguna boleh mewakili kebanggaan negara mereka dalam menetap di Brazil.

Master Midfield

Menguasai papan pendahulu & membimbing rakan sepasukan anda ke arah kemenangan sebagai tuan tengah. Produk kosmetik ini disesuaikan dengan jangkaan, dengan 20+ pasukan Jersey disokong dalam pakej yang dibundel ini. Akan ada pilihan untuk cUstomize Master Midfield ke Manchester City FC dari Liga Perdana atau La Galaxy dari Major League Soccer di Amerika. Banyak pilihan tersedia untuk pemain selepas mereka membeli watak kosmetik ini untuk 1500 V-bucks.

2

Master midfield dilancarkan pada 24 Januari, 2021. Dia akan melepaskan bersama musim ke -5 Fortnite Bab Dua & Menjadi Kejayaan Segera di kalangan Komuniti Permainan Antarabangsa. Itu tidak mengejutkan apabila melihat kelab bola sepak yang dimasukkan, seperti Inter Milan atau Juventus.

Finesse Finisher

Pemain Kanada boleh memperoleh pemilikan Finesse Finisher, produk kosmetik yang dilancarkan bersama Piala Dunia 2018 untuk pasukan kebangsaan Kanada. Individu menggunakan watak ini mesti Beli set gawang untuk 1200 V-bucks. Selepas itu, mereka akan menerima akses kepada lapan aksara, termasuk Finesse Finisher. Selain itu, alat penuaian cleat glider dan elit cleat tidak terkunci. Oleh itu, pemain mengekalkan keupayaan unggul dalam mengalahkan musuh -musuh yang diturunkan dengan menyerang badan mereka dengan cleat elit.

3

Finesse Finisher dibebaskan pada bab pertama Fortnite semasa musim ke -4. Ia meminta pemain menghabiskan 1200 V-Bucks untuk tujuan pengambilalihan. Setelah menyelesaikan objektif ini, mereka akan menerima watak ini di kalangan beberapa orang lain. Perbezaan di antara mereka & finesse finisher adalah rambut berambut perang dan kulit porselinnya. Ia akan mengingatkan penampilan mereka. Oleh itu, pemain wanita di Kanada telah menyukai pakaian kosmetik ini.

Playmaker yang dipenuhi

Strategi & Taktik Di Lapangan yang akan melebihi keupayaan lawan yang dirampas ketika membeli kulit playmaker yang siap untuk 1200 V-bucks. Sebagai balasan, anda akan diberikan pakaian kosmetik yang sepadan dengan ketepuan biru dan ungu dalam pelbagai corak. Reka bentuk yang diperhatikan adalah sama dengan adidas & terletak di seluruh seluar, baju, dan kasut playmakers.

4

The Playmaker yang Dilancarkan pada musim ke -4 Bab Satu di Fortnite pada 15 Jun, 2021. Dia akan melepaskan sebagai watak Brazil di kalangan beberapa individu lain. Ini bermakna pemain mengambil lapan pakaian kosmetik ketika membeli set gawang untuk 1200 V-bucks. , The Playmaker yang Sedang Boleh Menggunakan Goalbound Glider dan Vuvuzela Penuaian Alat. Itu akan membantu pemain yang bekerja menuju Battle Royale Victory.

Marco Reus

Ambil kedudukan pemain bola sepak terbesar di Jerman, Marco Reus, di Fortnite’s Battle Royale. Dia akan menjadi watak yang boleh dimainkan ketika dilancarkan di bawah set Marcinho pada 12 Julai, 2021. Sejak tarikh itu, beribu-ribu telah memperoleh pakaian kosmetik ini untuk 1600 V-bucks. Individu itu dianugerahkan Marco Reus Skin, yang menggabungkan jersi bola sepak yang disesuaikan dengan warna putih & lapisan hitam.

5

Sama dengan Harry Kane, anda tidak mampu menerima alat penuaian atau glider ketika membeli kulit Marcos Reus. Apa yang anda akan terima adalah Kit Survival Back Bling dan Three Wish Monkey Emote. Oleh itu, pemain boleh memperibadikan diri mereka sebagai Marco Reus pada tahap kosmetik & maya.

Harry Kane

Pasukan bola sepak kebangsaan England telah berkembang di bawah bakat Henry Kane. Oleh itu, Kane dikasihi oleh beribu -ribu di seluruh dunia. Ini mendorong permainan epik untuk memperkenalkan set Hurrikane pada 12 Jun, 2021. Dengan mengumumkan & melepaskan produk kosmetik ini, Henry Kane menjadi watak yang boleh dimainkan dalam Fortnite Battle Royale. Dia kos pengguna 1600 V-Bucks ketika melepaskan Bab Dua, Musim 7. Pembayaran itu tidak berubah kerana Hurrikane kembali bling diberikan kepada pemain.

6

Harry Kane tidak dilengkapi dengan alat penuaian atau glider. Oleh itu, pemain dikehendaki melengkapkan bekas item dalam inventori mereka. Nasib baik, Harry Kane menghiasi pakaian kebangsaannya untuk pasukan bola sepak England. Anda akan merasakan sensasi olahraga & menyeronokkan ketika memakai pakaian ini. Selain itu, penyokong Inggeris akan berjuang untuk menghapuskan peminat Kane. Gabungan ini membolehkan Harry Kane menjadi kulit bola sepak Fortnite terbaik pada tahun 2021/22.

Artikel ini mengandungi pautan sekutu yang ditandakan dengan . Sekiranya anda merebut apa sahaja yang kami sebutkan menggunakan pautan rujukan kami, kami boleh mendapatkan komisen kecil. Walau bagaimanapun, tidak ada kos tambahan untuk anda. Jika anda ingin mengetahui lebih lanjut, lihat halaman Pendedahan Gabungan kami.