FIFA 23 Pro Clubs – EA Sports, FIFA 23 Pro Clubs: Best Player Builds, Ciri -ciri Baru & Lagi

FIFA 23 Pro Clubs: Pemain Terbaik Membina, Ciri Baru & Lagi

Terdapat banyak kekecewaan apabila EA mengumumkan bahawa silang bermain tidak akan datang ke kelab pro, dan itu ditangani pada permulaan menyelam yang mendalam dengan pernyataan ini:

FIFA 23 Pro Clubs

EA SPORTS ™ FIFA 23 Soundtrack Ultimate Soundtrack Duta Besar EA Play Tanpa Ketenteraan Pro Kelab Pro Ciri -ciri Gambaran Keseluruhan Ciri -ciri Ciri -ciri Hipermotion2 Perlawanan Hari Perlawanan Kelab Wanita FIFA Piala Dunia Piala Dunia 2022 Ikon Penarafan Bulan yang Untuk Menonton Jalan Panduan Item Aplikasi Web Fut ke Knowerbreakers Club Pack Pack Plass Forums Positif Pemain Positif Fifa 23 Berita Pitch Nota E -mel E -mel Fifa Series Siri Soundtrack Ultimate Soundtrack Ultimate Duta Besar Perlawanan Hari Perlawanan Bola Sepak Kelab Wanita FIFA Piala Dunia Piala Dunia 2022 Piala Dunia 2023 Tots Future Stars Uefa Road ke Final Toty Mengenai FIFA Ultimate Team Fut Heroes Player of the Montel Ratings Ones Ones to Watch Fut Web AppJalan Panduan Item ke Knowerbreakers Club Pack Pack Plass Forums Positif Pemain Positif FIFA 23 Berita Pitch Nota Kemas kini E -mel FIFA Global Series PlayStation® Xbox The EA App untuk Windows Steam Games Store Nintendo PlayStation® Xbox The EA App untuk Windows Steam Epic Games Store Nintendo

Selamat datang ke Pro Clubs

Mengenai kedudukan Pro Clubs

Mengenai kelab pro

Pro Clubs adalah mod sosial dalam talian di FIFA yang membolehkan anda membuat pemain pro maya untuk bermain di padang dengan rakan.

Menyelam dalam

Pilih platform anda

PS4 Xbox One PC

Perkembangan pro maya

Pro Maya Anda Akan Mendapatkan Pertumbuhan Pemain XP Berdasarkan Penarafan Perlawanan Anda dan Tahap Sehingga Membuka Perks dan Mata Kemahiran Untuk Meningkatkan Atribut Anda Dengan Lebih Banyak Perlawanan Anda Main. Main drop dalam perlawanan, Volta, atau menyertai/membuat kelab dan berjuang untuk mata dengan kelab anda. Mendaki jalan anda dari Bahagian 10 sepanjang perjalanan ke ketinggian bola sepak – Divisi 1

Selamat datang ke Pro Clubs

Mudah menyemak statistik kelab anda seperti rekod keseluruhan, jumlah matlamat, dan musim yang dimainkan, atau menjejaki kemajuan anda musim semasa di halaman gambaran kelab anda. Pamerkan kelab anda kepada rakan dan saingan dalam talian dengan menyalin dan berkongsi URL. Pengakap kelab dan pemain lain dari bahagian Kelab Teratas, atau mencari kelab secara langsung; Anda dapat melihat komposisi pasukan dan maklumat kritikal lain dari mana -mana kelab pro di FIFA 23. Anda juga boleh menyemak sejarah perlawanan baru -baru ini dan melihat statistik sebagai kelab, atau setiap ahli yang bermain permainan itu. Mulakan sekarang dengan FIFA 23 Pro Clubs!

Amerika Syarikat Argentina Austria Belgium Brazil Kanada China China Colombia Republik Czech Denmark Finland Perancis Jerman Greece Hong Kong Hungary India Ireland Israel Itali Arab Emirates United Kingdom Saya boleh berhenti berlangganan pada bila -bila masa dengan menukar keutamaan e -mel saya, menghubungi PrivacyAdmin.ea.com, atau menulis ke Electronic Arts Inc., Attn: E-mel Opt-Out, 209 Redwood Shores Pkwy, Redwood City, CA, 94065, USA. Log masuk dan sertai halaman Daftar Refresh

Daftar hari ini untuk menerima berita, video, tawaran, dan banyak lagi melalui e -mel (termasuk berita, produk, acara, dan promosi EA).

Anda mesti mendaftar masuk dan mendaftar untuk e -mel FIFA dan EA terlebih dahulu.

Anda mesti mendaftar untuk surat berita FIFA terlebih dahulu.

Anda telah berjaya mendaftar untuk menerima e -mel mengenai FIFA dan berita, produk dan promosi EA yang lain. Berhenti berlangganan pada bila -bila masa dengan menukar keutamaan e -mel anda.

Anda sudah mendaftar untuk surat berita FIFA dengan e -mel di atas. Sila periksa folder spam anda untuk e -mel di atas. Sekiranya anda masih menghadapi masalah menerima e -mel, sila hubungi EA.

Maaf, anda tidak layak mendaftar untuk surat berita ini.

Maaf, ada yang tidak kena. Sila cuba sebentar lagi.

Kira -kira FIFA 23 Berita FIFA Mobile Dapatkan FIFA 23 FIFA Series Global Twitch Twitter Instagram Instagram Permainan Permainan Berita Terkini Pusat Bantuan Ea Forum Mengenai Karier AS Austria Belgium Bulgaria Croatia Cyprus Czech Denmark Estonia Finland Norway Poland Portugal Romania Slovakia Slovenia Sepanyol Switen Switzerland Amerika Syarikat United Kingdom العرangsang Australia Brasil 繁體 中文 中文 中文 繁體 繁體 (香港) Dasar Privasi & Cookie ( Hak privasi anda)

FIFA 23 Pro Clubs: Pemain Terbaik Membina, Ciri Baru & Lagi

FIFA 23 Pro Clubs

FIFA 23 Pro Clubs adalah medan pertempuran utama untuk anda dan rakan anda untuk menghadapi pasukan lain dalam permainan dalam talian yang kompetitif.

Buat pemain anda sendiri, tingkatkannya, bekerjasama dengan rakan -rakan dan ambil kelab lain dalam mod permainan yang paling sosial pada tajuk.

Tahun ini, mod ini telah disempurnakan dengan beberapa ciri tambahan yang disertakan, yang sepatutnya menjadikannya pengalaman terbaik.

Mendedahkan treler dan menyelam dalam

Ketahui semua yang anda perlu ketahui mengenai kelab pro di FIFA 23 di bawah.

FIFA 23 Pro Clubs

Pro Clubs adalah mod permainan dalam talian di mana anda membuat avatar, yang dikenali sebagai pro maya, kemudian gunakannya dalam permainan.

Perbezaan besar ialah anda hanya mengawal satu pemain, dengan yang lain dikawal oleh ahli pasukan lain dan/atau komputer.

Menjelang pemain tunggal bermakna anda perlu menarik bersama sebagai satu pasukan untuk bekerja sejajar, jika tidak, anda boleh mendapati diri anda keluar dari bentuk dengan mudah – terutamanya jika pertahanan sedang mengecas di seluruh tempat!

Anda mengambil bahagian dalam bahagian mini dan boleh dipromosikan atau diturunkan bergantung pada hasil anda.

Semakin banyak anda bermain di Pro Clubs semakin banyak XP yang anda peroleh, yang kemudiannya anda boleh gunakan untuk membangunkan Pro Maya anda.

Anda boleh menaik taraf pokok kemahiran yang berbeza untuk memperbaiki atribut seperti kadar, lulus dan menembak.

Selain maju pokok kemahiran anda dapat meningkatkan pemain anda dengan faedah, yang seterusnya membezakan avatar anda dan menjadikannya unik.

Walaupun idea di sebalik kelab pro adalah bahawa anda hanya mengawal pemain individu, terdapat juga pilihan di mana seseorang di pasukan anda boleh bermain sebagai ‘mana -mana’.

Ini bermakna mereka mengawal avatar mereka, serta semua pemain lain dalam pasukan yang tidak diduduki oleh manusia.

Sebarang kedudukan yang tidak diisi oleh avatar manusia akan dipenuhi dengan pemain yang dihasilkan oleh komputer dari kelab anda, yang pada tahap yang lebih rendah dapat merasa rumit, tetapi akan bertambah baik seperti kelab anda.

Mendedahkan treler dan menyelam dalam

FIFA 23 Pro Clubs mendedahkan treler memberikan beberapa maklumat baru mengenai permainan tahun ini.

Bawa lebih banyak keperibadian daripada sebelumnya ke padang dengan penyesuaian baru, penambahbaikan untuk drop-in, faedah baru, dan banyak lagi. Sekiranya anda ingin melihat semua ciri terkini secara terperinci, lihat Dive Deep di laman web EA di sini.

Drop-in

Ciri drop-in membolehkan anda bersuara dengan hanya empat rakan atau rakan sepasukan baru-baru ini, sebelum mencari perlawanan drop-in. Anda juga boleh bermain dengan rakan -rakan dari kelab lain tanpa perlu meninggalkan kelab anda.

Untuk menjadikan mod lebih cepat, separuh panjang telah dikurangkan hingga empat minit dan perlawanan akan meneruskan ke Golden Gol Time Extra sekiranya berlaku cabutan pada akhir 90 minit. Perlawanan tidak akan diteruskan pada penalti pada akhir dua tempoh gol emas dan sebaliknya, perlawanan akan berakhir sebagai seri. Untuk menyegarkan pengalaman perlawanan, permainan drop-in kini akan dimainkan dalam pelbagai stadium, dan pasukan akan memakai kit dari pilihan reka bentuk drop-in baru. Kit dan stadium ini akan berputar untuk memastikan persekitaran yang anda mainkan tidak pernah menjadi tua.

Pertumbuhan pemain

Di Pro Clubs, anda boleh bermain dan mendapat Pengalaman (XP) dalam semua perlawanan, kecuali untuk amalan, dan kini anda juga boleh mendapatkan pertumbuhan pemain XP melalui permainan kemahiran baru.

 • Jumlah XP yang diperlukan untuk bergerak dari tahap ke tahap telah menurun dengan ketara.
 • Jumlah XP yang diperlukan untuk mencapai tahap maksimum telah menurun.
 • Tahap maksimum telah meningkat dari 25 tahap ke 100.
 • Pemain boleh memperoleh maksimum 185 mata kemahiran.
 • Semua faedah akan dikunci sepanjang 25 tahap pertama. Di luar tahap 25, pemain akan terus membuka kunci lebih banyak slot, dan dapatkan lebih banyak mata kemahiran.

Di FIFA 23, anda akan dapat memperoleh pertumbuhan pemain Pro Clubs XP dengan memainkan semua perlawanan Volta, termasuk arked.

Faedah

Perks diperkenalkan di FIFA 22 untuk terus memperbaiki cara bermain pro maya anda, dan mereka dibahagikan kepada serangan, penciptaan peluang, pertahanan dan penjaga gol.

 • Poacher – Meningkatkan penamat sepanjang pusingan anda (termasuk peningkatan ke volleys, penamat, dan ketepatan tajuk) ketika di dalam kotak.

Kemudahan penciptaan peluang

 • Pas cahaya – Meningkatkan keupayaan rakan sepasukan anda untuk menjebak dan mengawal pas anda.

Faedah pertahanan

 • Interceptor – meningkatkan keupayaan anda untuk memintas & mengganggu pas & tembakan pembangkang anda ketika mempertahankan dan berdekatan dengan bola.
 • Mengejar – meningkatkan kadar anda ketika mempertahankan segera setelah kehilangan pemilikan. Perkubai akan menyahaktifkan selepas 40 detik dalam permainan jika anda belum mendapat milik.

Setiap pro maya bermula dengan satu slot perkosongan yang dibuka, dan anda membuka kunci slot tambahan apabila anda naik, membolehkan anda melengkapkan sehingga tiga.

Archetypes

Juga diperkenalkan di FIFA 22 adalah archetypes, yang memberikan peningkatan atribut yang signifikan kepada pro maya anda.

Archetypes diperoleh melalui titik kemahiran dan disediakan di hujung cawangan pokok kemahiran.

Anda boleh melengkapkan sehingga tiga archetypes, bergantung pada bagaimana anda memutuskan untuk memperuntukkan mata kemahiran anda.

Penyesuaian pasukan

Penyesuaian tidak hanya terhad kepada pro maya anda, dengan banyak pilihan yang tersedia untuk anda membuat stadium anda merasa seperti rumah di kelab pro.

 • Kit & Crest
 • Bola
 • Stadium rumah
 • Nama panggilan kelab (nama ulasan)
 • TIFO
 • Tema Stadium (spanduk)
 • Warna stadium
 • Warna tempat duduk
 • Warna garis padang
 • Pakaian Pitch
 • Warna padang
 • Corak padang
 • Corak bersih
 • Bentuk bersih
 • Meshing bersih
 • Lagu matlamat
 • Orang ramai menyanyikan

Pro maya wanita

FIFA 22 adalah kali pertama anda dapat bermain sebagai wanita di kelab pro!

Berharap untuk mendapatkan yang sama sekali lagi di FIFA 23, mudah -mudahan dengan lebih banyak penyesuaian yang tersedia untuk semua kelebihan maya.

Silang bermain

Terdapat banyak kekecewaan apabila EA mengumumkan bahawa silang bermain tidak akan datang ke kelab pro, dan itu ditangani pada permulaan menyelam yang mendalam dengan pernyataan ini:

Halo semua, nama saya Richard Walz, Pengarah Reka Bentuk Permainan untuk Pro Clubs dan Volta Football. Saya mahu memulakan dengan bercakap dengan topik penting dalam komuniti, silang bermain.

Saya berkongsi keinginan anda untuk melihat silang bermain di kelab pro, dan memahami kekecewaan kerana tidak melihatnya termasuk dalam pelancaran FIFA 23. Walaupun kami teruja dengan langkah-langkah pertama untuk membawa ciri-ciri silang baru ke FIFA 23, kami juga mengenali apa fungsi silang play yang boleh dimaksudkan dengan mod Pro Clubs dengan potensi untuk meningkatkan pembuatan jodoh dan membolehkan rakan-rakan dari platform yang berbeza generasi untuk bermain bersama.

Dengan skala ciri penting seperti itu, matlamat kami adalah untuk membawa anda pengalaman terbaik. Seperti yang kita lihat pada masa depan silang kami, kami memberi tumpuan.

Kami bersemangat untuk memberikan kemas kini pada masa akan datang kerana pasukan terus melaksanakan rancangan untuk masa depan silang. Kami menyukai semangat komuniti kami, dan anda membantu mengukuhkan kesungguhan kami untuk mendorong mod ke hadapan dan membawa perubahan yang berkualiti untuk anda nikmati sebagai pemain.

Nampaknya EA akan melihat silang bermain untuk FIFA 23, bagaimanapun, tidak ada jaminan bahawa ia sebenarnya akan menjadikannya permainan.

Pengiktirafan pasca perlawanan

Pengiktirafan pasca perlawanan baru mengiktiraf lima pemain terbaik, menyerahkannya untuk mengatasi kategori statistik seperti kebanyakan menangani, jarak jauh yang lebih jauh, dan banyak lagi untuk meraikan pemain untuk prestasi mereka sepanjang masa.

Bersedia untuk mendapatkan hak membanggakan ke atas rakan anda, anda selalu tahu persembahan anda layak!

Pemain terbaik membina

Salah satu perkara pertama yang perlu dipertimbangkan apabila anda memuatkan kelab pro adalah merancang pro maya anda.

Memilih di mana untuk menghabiskan mata anda pada atribut pasti akan mengubah bagaimana pro anda bermain dalam permainan, tetapi juga mendapat ketinggian yang tepat dan berat akan memberikan statistik yang berbeza.

Kami telah mendapat anda dilindungi dengan binaan atas untuk setiap kedudukan, memberi anda pemain meta di mana sahaja anda memilih untuk bermain.

Untuk lebih banyak artikel seperti ini, lihat halaman FIFA kami.

RealSport101 disokong oleh penontonnya. Apabila anda membeli melalui pautan di laman web kami, kami boleh mendapatkan komisen sekutu. Ketahui lebih lanjut. Mencari produk tertentu? Lawati StockInformer.co.UK / Stockinformer.com.