FFXIV Moonfire Faire 2022 Panduan – Fibrojedi, Moonfire Faire 2022 | Final Fantasy XIV, The Lodestone

Ffxiv moonfire faire 2022

Berikut adalah barang -barang yang kelihatan berbeza di lalafell lelaki saya. Saya telah memasukkan bandana, kerana semua miqo’te saya mempunyai pinggiran yang meliputi kebanyakannya!

Panduan FFXiv Moonfire Faire 2022

Panduan FFXiv Moonfire Faire 2022

FFXIV Moonfire Faire 2022 kini hidup! Ini bermakna sama ada hujan atau bersinar di Costa del Sol di Eorzea atau tidak, kami akan merayakan musim panas. Dan cabaran melompat atau kursus halangan membuat pulangan – tetapi dengan beberapa “ciri” tambahan. Saya kini telah menambah ganjaran yang dimodelkan oleh salah seorang wanita Miqo”te dan Lalafell Lelaki. Dan walaupun saya memberikan cerita ringkas “Gambaran Keseluruhan”, ia bebas spoiler. Mari masuk ke Moonfire ketika itu!

Hero Wars Keira Panduan – Pasukan, Coun.

Sila aktifkan JavaScript

Bilakah Moonfire Faire 2022?

Bermula:
Rabu, 10 Ogos 2022 pada pukul 9 pagi (waktu UK), 1 pagi (PDT)
Berakhir:
Jumaat, 26 Ogos 2022 jam 3:59 petang (waktu UK), 7:59 pagi (PDT)

Siapa yang boleh bermain?

Watak Tahap 30 dan ke atas.

Cara Bermula

Mayaru Moyaru adalah NPC Questgiver untuk FFXIV Moonfire Faire 2022

Perkara Sudah tentu

Anda akan dapati Mayaru Moyaru Di Limsa Lominsa di geladak atas (x: 11.5 Y: 13.8) untuk merebut usaha. Bagi mana -mana pemain FFXIV baru, shard aethere terdekat anda adalah Aftcastle.

Pencarian dipanggil Perkara Sudah tentu.

Moonfire Faire selalu berlaku di Costa del Sol (La Noscea Timur), tetapi jangan menuju ke sana dahulu! Dapatkan pencarian di Limsa dan ambil cerita sebelum menuju ke pantai.

Cabaran Faire Moonfire

Seperti saya, dan banyak lagi yang disyaki, kursus halangan melompat membuat pulangan pada tahun 2022! Walau bagaimanapun, ia bukan sama satu! Lebih tepat lagi, versi tahun ini mempunyai dua laluan – mengambil kursus yang sama seperti kali terakhir, atau laluan baru.

Apa perbezaannya? Bom. Fikirkan cabaran melompat di piring emas – terutamanya yang ada di dataran bulat. Satu bom mengetuk anda – itulah perkara di sini.

Adakah anda mesti sampai ke puncak?

Untuk usaha: tidak.

Kerana, sebagai sembang hanya mengatakan “hak membual”, maka ya! Jangan tergesa -gesa. Semasa ini semua acara FFXIV, ia menyeronokkan di pantai. Lihat jika anda boleh membuatnya, hanya untuknya.

Petua cepat

Jangan tergesa -gesa. Di mana ada bom, selalu ada bom. Caranya adalah melihat pemasa yang bertelur dan letupan. Berlari melewati mereka yang baru saja menanam. Saya benar -benar menemui kursus baru yang agak mudah daripada melompat tulen tetapi itu kerana jarak dan keseimbangan saya yang mengerikan!

The 2022 Moonfire Faire Challenge Course Course mempunyai bom di atasnya!Gembira anda tidak

Fhul saya sekali

Jika anda berada di skrin besar, maka coretan cerita tersembunyi di tab “Story”. Abaikan itu jika anda mahukan spoiler sifar – walaupun saya telah cuba meminimumkannya! Sekiranya anda berada di skrin yang lebih kecil maka anda boleh melangkaui ganjaran di bahagian “Bermula” di bawah untuk memintas Spoiler.

Bermula

Saya tidak akan membuat cerita penuh menulis kerana itu akan melibatkan terlalu banyak spoiler. Tetapi anda perlu melengkapkan Fhul saya sekali untuk mendapatkan ganjaran.

Anda akan diberikan usaha ini sebaik sahaja anda telah menyelesaikan usaha pembukaan sesuatu yang sudah tentu. Ini dilakukan sebaik sahaja anda telah menyelesaikan bahagian pertama cerita, yang bermula dengan Haermaga Di pulau itu di luar pantai Costa del Sol.

Selesaikan masalah dengan Haermaga di Costa del Sol

Fhul saya sekali

Setelah memperkenalkan anda ke kursus Cabaran yang baru diperluas, Haermaga terus menyatakan keprihatinannya tentang pengembara tertentu. Sekiranya anda pernah ke Faires Moonfire sebelum ini, maka anda akan bertemu dengan yang satu ini. Kisah sebenar adalah apa yang berlaku di antara dia dan pengembara rakannya, jadi inilah thread non-teras berjalan kaki.

Anda bertemu r

(Re) Bertemu R’fhul Tia

R’fhul Tia bersedia memberitahu anda pengembara yang luar biasa dan dia bergerak dengan dua perantis. Kedua -dua dia dan adik perempuannya R’Majha mengenali anda jika anda berada di sana pada tahun -tahun sebelumnya. R’fhul bersedia untuk kursus halangan baru, tetapi kakaknya tidak pasti.

Seperti yang dibawa oleh Fhul ke kursus pengulas dan hakim - dan kakak - menonton

Tonton R’fhul melakukan kursus

Bersemangat untuk menunjukkan kemahirannya, R’Fhul mengetuai Cabaran Moonfire, sementara Haermaga dan Beaudefoin bertindak sebagai pengulas dan hakim. Cerita ini bergantung kepada bagaimana Fhul menangani kursus dan kesannya kepada kakak dan perantisnya.

Salah satu miqote saya akan melakukan cabaran moonfire

Tunjukkan kepadanya bagaimana ia dilakukan

Seperti biasa, anda, Pahlawan Dear Light, untuk menunjukkan watak utama cerita bagaimana ia dilakukan. Bawa ke Cabaran Moonfire, pilih laluan anda dan pergi! Terdapat dua pusat pemeriksaan, satu setengah jalan dan yang lain di “akhir” (seperti yang diklasifikasikan oleh cerita). Adakah anda akan melompat, atau melompat bom?

Moonfire Faire Rewards

Berikut adalah gambar dari pengumuman rasmi

. Saya kini telah menambah barang -barang glamor yang dipakai oleh salah seorang wanita Miqo”te saya dan saya sedang menjalankan Moonfire di Lalafell lelaki saya. Dia harus yakin untuk keluar bersembunyi.

Cara mendapatkan glamours

Anda diberikan barang glamor setelah menamatkan saya sekali. Bahagian pertama cabaran halangan adalah sebahagian daripada kisah itu. Sekiranya anda ingin cuba sampai ke bahagian atas maka itu hanya untuk ketawa!

Ffxiv moonfire 2022 diberikan dengan melengkapkan fhul saya sekali usaha

Glamours

FFXIV SUMMER SUNSET SULTSEL Glamours - Moonfire Faire 2022 Ganjaran

Pakaian matahari terbenam musim panas:

(Malangnya, ini bermakna watak wanita tidak dapat mendapatkan seluar pendek itu, sekali lagi.)

→ Perempuan miqo’te

FFXIV Summer Sunset Bandana GlamorFFXIV Summer Sunset Beach Cover -Up - Perempuan MiqoPenutup pantai (dari belakang)FFXIV Summer Sunset Bottoms - Miqo PerempuanFFXIV SUMMER SUNSET WRIST TORQUES - Moonfire FaireSandal matahari terbenam musim panas FFXIV (dipakai oleh miqo wanita

→ LALAFELL LELAKI

Berikut adalah barang -barang yang kelihatan berbeza di lalafell lelaki saya. Saya telah memasukkan bandana, kerana semua miqo’te saya mempunyai pinggiran yang meliputi kebanyakannya!

Summer Sunset Bandana (Lalafell Lelaki)Summer Sunset Beach Cover-Up (Lalafell Lelaki)Bawah matahari terbenam musim panas (Lalafell Lelaki)

Hiasan

Bonfire Musim Panas - Hiasan Perumahan

Api unggun musim panas
(Perabot luar, sekiranya diperlukan untuk menyatakan untuk anda pyromaniacs!)

Di mana untuk mendapatkan api unggun musim panas

Beli hiasan unggun api musim panas dari vendor ini

Anda boleh membeli hiasan ini untuk 5,000 dari “Vendor Faire Moonfire” yang miskin, tanpa nama di belakang bar:

Diskaun kedai dalam talian

Sekiranya anda terlepas Moonfire tahun lalu, maka glamours dari yang sedang dijual. Maklumat lanjut di sini →

Lebih banyak yang akan datang!

Sebaik sahaja acara itu bermula dan saya mempunyai peluang untuk menikmatinya, saya akan mengemas kini ini untuk menjadi panduan penuh dan memasukkan tangkapan skrin yang lebih baik juga. Jelas sekali, jika “kursus halangan” enigmatic adalah sesuatu yang sama sekali berbeza, saya juga akan mengeluarkannya dengan cepat. Beruang dengan saya – dan mari kita nikmati FFXIV Moonfire Faire Bersama. Sampai jumpa lagi dan periksa juga halaman rasmi

Tiplah kopi saya

Semua kandungan saya akan sentiasa tersedia. Namun, jika anda ingin menyokong diri saya dan keluarga saya, sila pertimbangkan untuk membeli kopi maya kami. Sama ada, terima kasih kerana melawat, saya menghargainya!

Moonfire Faire bersedia untuk menyelam!

Acara bermusim

Dari hari Rabu, 10 Ogos 2022 jam 1:00 a.m.
hingga Jumaat, 26 Ogos, 2022 jam 7:59 a.m. (PDT)

Perkara Sudah tentu

Mayaru Moyaru terletak di tempat biasa di Aftcastle, bergetar dengan keseronokan untuk memberitahu anda semua tentang perayaan tahun ini.

Keperluan

Limsa lominsa, dek atas x: 11.5 y: 13.8 Mayaru Moyaru

Item acara

Pakaian
* Item yang sama digunakan oleh watak lelaki dan perempuan.

Item

* Item tertentu yang tersedia semasa lelaran sebelumnya acara boleh dibeli melalui Vendor Faire Moonfire.

Sila ambil perhatian bahawa pencarian bermusim tidak dapat diselesaikan setelah acara selesai.

© 2023 Sony Interactive Entertainment LLC.”PlayStation Family Mark”, “PlayStation”, “Logo PS5”, “PS5”, “Logo PS4” dan “PS4” adalah tanda dagangan berdaftar atau tanda dagangan Sony Interactive Entertainment Inc Inc.
Ikon ESRB dan ESRB Rating adalah tanda dagangan berdaftar Persatuan Perisian Hiburan.
Mac adalah tanda dagangan Apple Inc., Berdaftar di U.S. dan negara lain.
Windows sama ada tanda dagangan berdaftar atau tanda dagangan Microsoft Corporation di Amerika Syarikat dan/atau negara lain.
Semua tanda dagangan lain adalah milik pemilik masing -masing.
© 2023 Valve Corporation. Logo Steam dan Steam adalah tanda dagangan dan/atau tanda dagangan berdaftar Valve Corporation di U.S. dan/atau negara lain.

© Square Enix
Square Enix, Inc., 999 n. Lebuhraya Pantai Pasifik, El Segundo, California 90245
Ilustrasi Logo: © Yoshitaka Amano