F1 22 Panduan Persediaan Miami untuk Roda dan Pad | Mengatasi, persediaan Miami terbaik untuk F1 22 | Diamondlobby

Persediaan Miami terbaik untuk F1 22

Ketika datang ke persediaan geometri penggantungan anda, perkara menjadi lebih rumit. Dengan empat elemen yang berbeza untuk mengawal dan tolak pilihan untuk bertanding, inilah yang kami menang di Miami:

F1 22 Panduan Persediaan Miami untuk Roda dan Pad

Setelah meletupkan adegan Formula 1 untuk kali pertama pada tahun 2022, Grand Prix F1 Miami kembali untuk ansuran kedua. Memandangkan betapa barunya, F1 22 adalah yang pertama, dan setakat ini hanya permainan Formula 1 yang telah menampilkan litar.

Campuran penyapu cepat, bahagian-bahagian yang rata dan kompleks mickey-mouse yang halus, litar Grand Prix Miami memberikan cabaran. Ia agak pelbagai, jadi agak sukar untuk mencari persediaan yang betul. Syukurlah untuk anda, itulah yang telah kami lakukan di sini. Persediaan ini memberi tumpuan kepada pemacu dan kestabilan jangka panjang yang penuh dengan tugas penuh, bukannya masa lap, jadi ingatlah.

Oleh itu, tanpa ada lagi, inilah kita F1 22 Panduan Persediaan Miami Grand Prix untuk Pemula!

F1 22 Aerodinamik dan Penghantaran Miami

Pertama dalam senarai kompromi yang mesti dibuat di trek ini adalah sudut sayap. Memandangkan gabungan sudut berkelajuan rendah dengan lurus dan bahagian berkelajuan tinggi, sebarang persediaan aerodinamik di sini adalah perdagangan.

Cara terbaik untuk membuat perdagangan itu, sekurang -kurangnya pada pendapat saya, adalah untuk dijalankan 12-21 sayap. Dengan tetapan ini, anda harus cukup licin di bawah lurus tanpa mengorbankan keupayaan anda untuk menggantung ke arah tarmac semasa sudut yang lebih lama. Juga, dengan mencucuk sedikit downforce tambahan di bahagian belakang relatif ke depan, kami memastikan daya tarikan yang lebih lancar.

Imej halaman menu Persediaan F1 22 Miami untuk sayap

Kemudian kita mempunyai perbezaan. Saya pergi agak ‘laluan satu’ di sini, memilih minimum 50% untuk kedua -dua tetapan pendikit dan di luar. Kelebihan persediaan pembezaan yang dibuka seperti ini dua kali ganda. Pertama, ia menghasilkan kereta yang lebih mudah diurus semasa pecutan. Kedua, anda akan mengehadkan pakaian tayar belakang anda – selalu menjadi kelebihan yang ketara.

Imej halaman menu Persediaan F1 22 Miami untuk penghantaran

F1 Miami Geometry

Seksyen geometri penggantungan menu persediaan mungkin kelihatan rumit dan sukar difahami; Dan itu. Lebih kurang. Walau bagaimanapun, apa yang tidak sukar difahami ialah persediaan yang paling stabil hampir selalu sama tepat di setiap litar.

Saya selalu bereksperimen untuk melihat apakah sesuatu yang lain lebih baik, tetapi hampir selalu saya dapati diri saya kembali kepada apa yang terasa yang terbaik. Dalam kes ini, itu adalah tetapan camber dari -2.50 dan -1.00 di bahagian depan dan belakang masing -masing. Ini memberi anda banyak cengkaman sisi tanpa menekankan tayar anda.

Imej skrin persediaan geometri penggantungan untuk Miami di F1 22

Kemudian, pasangkannya dengan tetapan kaki klasik 0.05 di bahagian depan dan 0.50 di belakang, dan anda mempunyai kenderaan yang boleh dipercayai yang tidak akan cuba melepaskan anda dari jalan di setiap peluang. Tetapan kaki depan hampir tidak membuat perbezaan kepada apa-apa, tetapi menjalankan kaki belakang maksimum pasti membantu melicinkan keluar sudut kelajuan rendah itu.

F1 22 Miami Persediaan: Penggantungan

Mari kita teruskan, maka, mungkin bahagian paling penting dari mana -mana F1 22 Persediaan – Tetapan Penggantungan Anda. Ini mempunyai pengaruh yang sangat penting dalam cara mengendalikan kereta, dan oleh itu penting untuk mendapatkan yang betul.

Untuk kekakuan penggantungan itu sendiri, saya telah memilih 3-1 di sini. Saya cenderung lebih suka persediaan penggantungan yang sedikit lebih lembut. Ini mempunyai kelebihan mengurangkan Tayar Tayar dan pada masa yang sama menghentikan kereta daripada terlalu berkedut. Walau bagaimanapun, beberapa kekakuan penggantungan depan adalah penting untuk memastikan hidung aktif semasa sudut yang lebih perlahan. Sekiranya anda mendapati kereta anda berasa sentuhan di sektor pertengahan, pertimbangkan untuk mengeras penggantungan depan sedikit.

Imej halaman menu Persediaan F1 22 Miami untuk penggantungan

Begitu juga, saya telah menjadi lebih lembut daripada biasa untuk bar anti-roll juga. Dengan kekakuan depan dan belakang 7-1 Secara masing -masing, saya dapat mencari keseimbangan yang memaksa kereta untuk mengekalkan cengkamannya melalui sudut yang lebih lama sambil menghentikannya daripada terlalu panas tayar dalam proses.

Akhirnya untuk bahagian ini, kami mempunyai ketinggian perjalanan. Terdapat beberapa jalan tinggi di Miami, tetapi saya mendapati bahawa saya dapat menunggang mereka tanpa terlalu banyak masalah. Oleh itu, saya menurunkan kereta sebanyak mungkin untuk menyimpan profil seret yang rendah. Pada akhirnya, saya dapati bahawa 3-5 bekerja yang terbaik.

Brek dan tayar

Selepas kerumitan penggantungan datang kesederhanaan brek. Seperti pada setiap litar tunggal di F1 22, saya cadangkan berlari 100% Tekanan brek di Miami. Ini memberi anda kuasa berhenti berpotensi terbesar, yang mana yang anda mahukan dari brek anda.

Walau bagaimanapun, brek yang kuat itu boleh menyebabkan penguncian depan F1 22. Untuk mengelakkan ini, saya cadangkan memilih kecenderungan brek belakang 50%. Ini menyebarkan beban secara merata di antara brek depan dan belakang, dan dengan itu menghentikan bahagian depan dari mendapatkan overtxed dan mengunci. Sekiranya anda masih mendapati diri anda bergelut dengan kunci, pertimbangkan untuk menurunkan tekanan brek dengan beberapa mata peratusan.

Imej halaman menu Persediaan F1 22 Miami untuk brek

Untuk tayar, saya memilih untuk mengepam lebih sedikit udara ke dalam setiap lalai. Dengan 24.0psi untuk bahagian depan dan 22.0psi Untuk Rest, anda mendapat tayar yang bagus dan responsif yang tidak terlalu panas terlalu cepat. Yang dikatakan, jika anda mendapati bahawa tayar anda menjadi terlalu panas, menurunkan tekanan tayar adalah cara terbaik untuk menyelesaikan masalah.

Imej halaman menu Persediaan F1 22 Miami untuk tayar

Adakah anda menjumpai kami F1 22 Panduan Persediaan Miami Berguna? Beritahu kami di Twitter di @overtake_gg atau dalam komen di bawah!

Persediaan Miami terbaik untuk F1 22

Diamondlobby

Satu -satunya trek untuk debut dalam kalendar F1 2022, Miami International Autodrome adalah Grand Prix kedua yang akan diadakan di Amerika Syarikat dalam kalendar musim ini.

Snaking Jalan Di Sekitar Stadium Hard Rock dan memaparkan dok yang agak ingin tahu di tengah -tengah trek, Miami membawa lebih banyak keseronokan dan glamor ke kalendar F1.

Dalam panduan ini, kami akan melihat persediaan Miami terbaik untuk F1 22 untuk membantu anda memaksimumkan hasil kelayakan dan perlumbaan anda ketika anda berlumba -lumba di sekitar litar jalan terbaru yang akan dibina di pemandangan dan bunyi Miami, Florida.

Navigasi cepat tunjukkan

Autodrome Antarabangsa Miami

Miami International Autodrome adalah trek terbaru untuk menuju ke kalendar F1. Litar jalan melalui dan melalui, trek cukup sesak pada masa -masa tetapi sektor trek mengalir dengan baik antara satu sama lain dan bahagian yang agak cepat.

Akhir Sektor 2 sebaliknya akan menguji reaksi dan keberanian anda. Digelar bahagian “Mickey Mouse”, ia mempunyai rentetan sudut yang buta dan mempunyai perubahan ketinggian menjadikannya bahagian teknikal trek.

Ia juga agak mengganggu aliran trek itu sendiri, itulah sebabnya ia dipanggil bahagian “Mickey Mouse”, yang biasanya berkaitan dengan seksyen trek yang gimmicky tetapi tidak benar -benar baik untuk perlumbaan atau untuk memandu.

Litar itu sendiri mempunyai 19 sudut secara keseluruhan, dan ia menjadi litar jalanan, menjadikannya trek yang agak tidak sempurna, yang bermaksud trek agak rata dari segi perubahan ketinggian. Kekangan di sisi lain dapat membuktikan sedikit mencabar untuk menangani kerana mereka agak tinggi untuk berjudi sama ada anda mahu memasangnya atau tidak. Dengan persediaan penggantungan yang lembut, kesan kurungan dapat dikurangkan.

Walau bagaimanapun, terdapat 3 zon DRS yang berbeza dengan satu yang terletak di bahagian trek yang tidak benar -benar lurus dalam sektor 2 membuat beberapa pertempuran yang menarik ketika anda pergi ke bahagian Mickey Mouse.

Penyediaan

Di bawah akan menjadi senarai persediaan yang akan bertindak sebagai persediaan asas yang hebat. Sekiranya anda merasakan bahawa persediaan di bawah tidak berfungsi untuk anda, jangan ragu untuk menyesuaikannya dengan lebih baik gaya memandu anda.

.

Persediaan kering

 1. Aerodinamik
  – Sayap Depan: 12
  – Sayap Belakang: 12
 2. Penularan
  – Pelarasan pembezaan pada pendikit: 55%
  – Pelarasan Pembezaan Off Throttle: 50%
 3. Geometri penggantungan
  -Camber depan: -2.50 °
  -Camber belakang: -1.00 °
  – kaki depan: 0.05 °
  – kaki belakang: 0.20 °
 4. Penggantungan
  – Penggantungan Depan: 1
  – Penggantungan Belakang: 6
  -Bar anti-roll depan: 1
  -Bar anti-roll belakang: 6
  – Ketinggian perjalanan depan: 2
  – Ketinggian perjalanan belakang: 7
 5. Brek
  – Tekanan brek: 100%
  – Bias brek depan: 50%
 6. Tayar
  – Tekanan tayar kanan depan: 25.0 psi
  – Tekanan tayar kiri depan: 25.0 psi
  – Tekanan tayar kanan belakang: 23.0 psi
  – Tekanan tayar kiri belakang: 23.0 psi

Persediaan basah

 1. Aerodinamik
  – Sayap Depan: 20
  – Sayap Belakang: 20
 2. Penularan
  – Pelarasan pembezaan pada pendikit: 50%
  – Pelarasan Pembezaan Off Throttle: 50%
 3. Geometri penggantungan
  -Camber depan: -2.50 °
  -Camber belakang: -1.00 °
  – kaki depan: 0.05 °
  – kaki belakang: 0.20 °
 4. Penggantungan
  – Penggantungan Depan: 1
  – Penggantungan Belakang: 4
  -Bar anti-roll depan: 1
  -Bar anti-roll belakang: 4
  – ketinggian perjalanan depan: 4
  – Ketinggian perjalanan belakang: 7
 5. Brek
  – Tekanan brek: 100%
  – Bias brek depan: 50%
 6. Tayar
  – Tekanan tayar kanan depan: 23.0 psi
  – Tekanan tayar kiri depan: 23.0 psi
  – Tekanan tayar kanan belakang: 21.0 psi
  – Tekanan tayar kiri belakang: 21.0 psi

F1 22 Miami Persediaan: Tetapan Terbaik Untuk Grand Prix Baru 2022

Bersedia untuk menguasai di Miami International Autodrome.

Trek GP Miami di F1 22

Diterbitkan: Rabu, 6 Julai 2022 jam 5:13 petang

Ketika sampai ke titik di F1 22 yang anda ambil di Miami Grand Prix, hanya semulajadi untuk tertanya -tanya jika anda mempunyai persediaan terbaik untuk mendapatkan pekerjaan yang dilakukan.

Lagipun, Miami International Autodrome adalah tambahan baru kepada senarai trek F1 22 (dan kalendar F1 22 kehidupan sebenar), jadi peminat francais yang berpengalaman tidak akan mempunyai sebarang tetapan kegemaran lama untuk ditolak.

Sudah tentu, ada perkara lain yang boleh memberi kesan. Oleh itu, jika anda ingin mengetahui persediaan F1 22 Miami yang berfungsi dengan baik untuk kami, baca!

F1 22 Miami Persediaan: Tetapan Aerodinamik Terbaik

Dari segi aerodinamik, hanya terdapat dua perkara yang boleh anda ubah dalam F1 22, dan ini adalah pilihan yang melayani kami dengan baik di trek Miami:

F1 22 Miami Persediaan: Tetapan penghantaran terbaik

Tetapan penghantaran adalah situasi lain di mana anda hanya mempunyai dua perkara untuk mengikat, tetapi masih tidak mudah untuk mengetahui apa yang harus dilakukan. Inilah yang bekerja untuk kami di Miami:

 • Pelarasan pembezaan pada pendikit: 82 peratus
 • Pelarasan Pembezaan Off Throttle: 55 peratus

F1 22 Miami Persediaan: Tetapan Geometri Penggantungan Terbaik

Ketika datang ke persediaan geometri penggantungan anda, perkara menjadi lebih rumit. Dengan empat elemen yang berbeza untuk mengawal dan tolak pilihan untuk bertanding, inilah yang kami menang di Miami:

 • Camber depan: tolak 2.7 darjah
 • Camber belakang: tolak 1.40 darjah
 • Jari kaki depan: 0.05 darjah
 • Kaki belakang: 0.23 darjah

F1 22 Miami Persediaan: Tetapan Penggantungan Terbaik

Dengan tidak kurang daripada enam elemen untuk mengamuk, tetapan penggantungan anda adalah di mana keutamaan dan gaya peribadi anda sendiri boleh bersinar melalui. Di Miami, ini berfungsi untuk kami:

Baca lebih lanjut:

 • Kajian F1 22 – Adakah bernilai membeli?
 • F1 22 Persediaan Bahrain – bagaimana untuk mengakhiri perlumbaan pertama
 • F1 22 Persediaan Australia – Tetapan terbaik dijelaskan
 • F1 22 Persediaan Imola – apa yang kami cadangkan
 • F1 22 Crossplay – Bilakah ia akan datang?
 • Senarai trek F1 22 – Apa yang disertakan?
 • F1 22 Permainan Pas– cari cara paling murah untuk bermain
 • F1 22 mod cerita – Mengapa tidak ada titik brek
 • F1 22 penilaian pemandu – pelumba mana yang terbaik?
 • F1 22 vr – alat dengar mana yang anda perlukan?
 • F1 22 Keperluan PC – Bolehkah anda menjalankannya?
 • F1 Pengurus 2022 Tarikh Siaran – Butiran utama diturunkan
 • Kalendar F1 – Bilakah kaum sebenar?

F1 22 Miami Persediaan: Tetapan Brek Terbaik

Tidak banyak yang dapat dimainkan dari segi tekanan brek, dan kami tidak cenderung mengubah tetapan ini. Bahawa dikatakan, inilah yang kami bawa ke Miami dan ia berjalan dengan baik:

 • 100 peratus
 • Bias brek depan: 50 peratus

Dengan memasukkan butiran anda, anda bersetuju dengan terma dan syarat dan dasar privasi kami. Anda boleh berhenti berlangganan pada bila -bila masa.

F1 22 Miami Persediaan: Tetapan Tayar Terbaik

Tekanan tayar adalah mengenai memilih psi yang betul (ia bermaksud pound per inci persegi, jika anda tertanya -tanya). Pada trek Miami yang baru, kami menggunakan ini:

 • Tekanan tayar kanan depan: 23.5 psi
 • Tekanan tayar kiri depan: 23.5 psi
 • Tekanan tayar kanan belakang: 22 psi
 • Tekanan tayar kiri belakang: 22 psi

Ikuti Radio Times Gaming di Twitter untuk semua pandangan terkini. Atau jika anda mencari sesuatu untuk ditonton, lihat panduan TV kami.

Lawati jadual pelepasan permainan video kami untuk semua permainan yang akan datang di konsol. Swing oleh hab kami untuk lebih banyak berita permainan dan teknologi.

Isu terbaru majalah Radio Times dijual sekarang – langgan sekarang dan dapatkan 12 isu seterusnya untuk hanya £ 1. Untuk lebih banyak lagi dari bintang terbesar di TV, dengar podcast Radio Times dengan Jane Garvey.