? Dot eSports

Adakah Overwatch 2 mempunyai kotak rampasan

Overwatch 2 telah dibebaskan dan peminat bersemangat untuk mendapatkan tangan mereka pada setiap sedikit, termasuk semua kosmetik yang ada. Walaupun beberapa isu dalam pelancaran, peminat masih teruja untuk masuk ke dalam perlawanan dan mengalami apa Blizzard mesti ditawarkan.

Overwatch 2 pemain mendakwa mereka terlepas kotak rampasan di tengah -tengah kesengsaraan lulus pertempuran

Overwatch 2 Battle Pass

Blizzard Entertainment

Beberapa pemain Overwatch 2 berhujah bahawa kotak rampasan dari permainan asal lebih tinggi daripada sistem Battle Pass semasa.

Overwatch yang asal mungkin telah meletakkan kotak rampasan di peta, tetapi sekuel tidak termasuk ciri sedemikian. .

Akibatnya, Blizzard menghilangkan kotak rampasan berbayar di Overwatch dan memperkenalkan pengewangan berasaskan Pass Battle dalam entri terbaru.

Artikel berterusan selepas iklan

Ramai peminat tidak terlalu menyukai sistem ini sama ada, dengan itu mewujudkan perpecahan antara mereka yang lebih suka yang baru dan lama.

Artikel berterusan selepas iklan

Pengguna Overwatch 2 mengatakan mereka lebih suka kotak rampasan ke atas Pass Battle

. Walaupun pemain mengiktiraf sistem itu tidak sesuai dalam beberapa permainan, mereka berpendapat bahawa “kotak rampasan benar -benar berfungsi dengan baik dalam Overwatch.

Sememangnya, beberapa orang Overwatch lain yang lain menyertai perbincangan, dengan banyak mengatakan mereka bersetuju dengan pendirian poster asal.

Daftar ke Dexerto secara percuma dan terima
Lebih sedikit iklan | Mod gelap | Tawaran dalam permainan, TV dan filem, dan teknologi
Artikel berterusan selepas iklan

. Ia tidak sempurna, pasti, tetapi ia adalah neraka yang jauh lebih baik daripada ‘Hue Hue, Grind Battle Pass dan membayar kami untuk barangan yang berbaloi,’ “tulis pengguna lain.

Overwatch 2 Battle Pass

.”Kata seorang,” Lelaki saya benci bahawa iklim semasa pas pertempuran yang mengerikan ini begitu sh ** sehingga orang kini hilang peti rampasan.

Artikel berterusan selepas iklan
Artikel berterusan selepas iklan

Pemain lain menulis, “Mendapatkan kotak rampasan percuma untuk mencapai sesuatu yang hebat. Kotak rampasan mengewangkan yang mengerikan dan sesiapa yang mempertahankannya adalah khayalan.”

. .

Ternyata, ini adalah satu perdebatan komuniti overwatch akan terus mempunyai masa yang lama untuk datang.

Adakah Overwatch 2 mempunyai kotak rampasan?

Overwatch 2 Heroes berpose

Overwatch 2 telah dibebaskan dan peminat bersemangat untuk mendapatkan tangan mereka pada setiap sedikit, termasuk semua kosmetik yang ada. Walaupun beberapa isu dalam pelancaran, peminat masih teruja untuk masuk ke dalam perlawanan dan mengalami apa Blizzard Overwatch 2 mesti ditawarkan.

Overwatch 2 . Tajuknya adalah silang platform yang membolehkan setiap pemain dalam talian untuk melihat apa yang anda ada.

.

Sekuel yang terkenal Overwatch Tajuk dikeluarkan pada bulan Oktober. 4, dan pemain yang belum masuk Overwatch dunia tertanya -tanya, adakah ia mempunyai kotak rampasan?

Overwatch LSistem kotak OOT

. .

Beberapa kotak rampasan menyediakan kulit, senjata, atau watak baru.

Tidak ada pemain jaminan yang membeli banyak kotak rampasan akan mendapat barang yang mereka inginkan. Sesetengah permainan mengambil langkah lebih jauh dengan mempunyai kadar penurunan yang sangat buruk untuk barang -barang paling jarang mereka bahawa sesetengah pemain akhirnya membelanjakan jumlah wang yang lucah untuk mendapatkan barang yang mereka mahukan. Ini telah mencetuskan kemarahan dari pemain lama di mana-mana yang kini menuntut sistem kotak rampasan untuk ditutup.

Jadi bagaimana ia berfungsi Overwatch 2?

Tidak mempunyai kotak rampasan?

Nasib baik, Overwatch 2 tidak mempunyai kotak rampasan. Alternatif yang disediakan oleh pemaju Blizzard datang dalam bentuk pas pertempuran. Pas Battle menyediakan kulit baru, watak, dan pelbagai perkara lain. Ini serupa dengan pendekatan pendahulunya untuk menjarah kotak.

Pendekatan ini mengambil inspirasi dari permainan seperti Dota 2 dan Valorant. Ia memberi peminat keupayaan untuk memberi wang kepada tajuk jika mereka merasakan dorongan dan juga memberikan mereka keupayaan untuk menyesuaikan watak mereka untuk menyatakan diri mereka.

Pas Battle akan berubah secara bermusim dan melaksanakan perkara baru ke setiap musim yang akan datang.

Dengan badai salji mengambil banyak flak dengan jalan Diablo Immortal Sistem kedai tunai berfungsi, pendekatan ini nampaknya berfungsi untuk syarikat. Terutama sejak dasar baru Blizzard, bermula pada Ogos. 30, 2022, mengakhiri sistem kotak rampasan sepenuhnya.

Penulis Permainan Bebas untuk Esport Dot. . . Pengarang yang bercita -cita. Ayah kepada pelbagai haiwan. Biasanya dijumpai cuba memanjat pangkat di Dota 2, merampas lautan di laut pencuri, atau perlombongan mineral langka di Galactic Rock Deep.