Diablo 4 mendapat hujung minggu beta terbuka pada bulan Mei, dengan ganjaran yang unik | VGC, Diablo 4 Gambaran Keseluruhan Beta Akses Awal – Panduan Diablo 4 – IGN

Semua peta dan lokasi interaktif

Walau bagaimanapun, pemain yang membeli edisi Deluxe dan Ultimate permainan akan dapat memainkannya dari 1 Jun pukul 4 petang PST / 7PM EST (2 Jun pukul 12 pagi BST).

Diablo 4 mendapat hujung minggu beta terbuka akhir pada bulan Mei, dengan ganjaran yang unik

Blizzard telah mengumumkan bahawa Diablo 4 akan mendapat hujung minggu beta terbuka bulan depan bulan depan.

Digelar ‘Slam Server’, acara itu akan bebas untuk semua orang dan akan berlangsung pada 12-14 Mei.

Seperti namanya, Blizzard mengatakan acara itu direka untuk “memberi pemain satu hujung minggu terakhir di neraka untuk mengalami sebahagian kecil daripada apa yang Diablo IV tawarkan, sementara pada masa yang sama menguji keupayaan pelayannya sebelum dilancarkan”.

Acara ini akan memberi pemain akses kepada Prolog, keseluruhan Akta I dan Zon Pertama, dan akan membiarkan mereka membina watak sehingga tahap 20 topi.

Diablo 4 Panduan:

Pemain yang mengambil bahagian juga akan dapat memperoleh Gunung Trophy, yang akan membawa ke permainan utama, jika mereka dapat mengalahkan musuh paling sukar beta.

“Keluli Diri Sebelum Salah satu Burning Hells ‘Paling Khas Fowl, Ashava,” Blizzard menulis dalam catatan blog yang mengumumkan beta.

“Dia adalah raksasa lumbering dengan dua bilah lengan tajam, skala lebih kuat daripada mel plat, dan neraka yang merobek melalui semua yang mengganggu usahanya untuk mandi tempat perlindungan di hempedu beracun.

“Kerana watak anda tidak dapat melampaui tahap 20 semasa pelayan slam, penebangannya akan menjadi tugas yang sangat besar.”

Pemain yang berjaya mengalahkan Ashava dengan satu watak tahap 20 akan mendapat Gunung Trophy, yang dipanggil Cry of Ashava.

Blizzard juga akan mengaktifkan semula ganjaran dari Akses Awal Awal dan Beta Beta sebelum ini, memberi pemain satu peluang lagi untuk mendapatkannya sebelum permainan penuh dikeluarkan.

Bacaan lanjut

Kandungan cerita bermusim Diablo 4 bukan ‘kempen baru’, pas pertempuran akan mengambil masa 80 jam untuk membersihkan

Bos Francais ingin “menguruskan jangkaan” bagi mereka yang mengharapkan jalan cerita baru epik

Ganjaran ini adalah satu -satunya perkara yang akan dibawa ke Diablo 4 penuh – mana -mana peringkat atau perkembangan watak yang dibuat semasa SLAM pelayan akan hilang setelah acara berakhir.

Walau bagaimanapun, pemain yang membeli edisi Deluxe dan Ultimate permainan akan dapat memainkannya dari 1 Jun pukul 4 petang PST / 7PM EST (2 Jun pukul 12 pagi BST).

Diablo 4 Gambaran Keseluruhan Beta Akses Awal

Sanctuary

Panduan gambaran Diablo 4 ini akan memberitahu anda semua yang anda perlu tahu mengenai bermain dalam beta. Anda boleh memainkannya pada hari -hari tertentu, dan anda hanya dibenarkan bermain sehingga titik tertentu.

Adakah anda mencari sesuatu secara khusus? Klik atau ketik pautan untuk melompat ke hadapan.

 • Cara Memainkan Diablo 4 Beta
 • Diablo 4 Beta Playtime
 • Gambaran keseluruhan beta Diablo 4
 • Kelas yang boleh dimainkan
 • Diablo 4 Co-op
 • Bos dunia
 • Spesifikasi PC yang diperlukan
 • Cara Mendapatkan Pek Beta Wolf

Cara Memainkan Diablo 4 Beta

Untuk memainkan beta, anda perlu mempunyai Diablo 4 yang telah dibeli (atau membeli KFC Double Down. serius). Selepas itu, anda akan menerima akses awal ke beta pertama dari 17-19 Mac. Sekiranya anda tidak dapat menerima jemputan ke beta akses awal, satu lagi beta terbuka akan dibuka kepada semua orang dari 24-26 Mac.

Diablo 4 Beta Playtime

Akses awal dan masa bermain beta terbuka disenaraikan di bawah.

Akses awal Beta Beta
Masa mula Masa tamat Masa mula Masa tamat
17 Mac, 9 pagi PST / 12PM EST / 4PM GMT 20 Mac, 12pm PST / 3PM EST / 9PM GMT 24 Mac, 9 pagi PST / 12PM EST / 4PM GMT 27 Mac, 12pm PST / 3PM EST / 9PM GMT

Gambaran keseluruhan beta Diablo 4

Bagi kedua-dua betas, anda akan dapat meneroka kawasan permainan awal yang akan termasuk yang berikut:

 • Prolog
 • Akta 1
 • Puncak patah (zon pertama)

Akan ada juga Cap tahap 25 untuk kedua -dua beta awal dan terbuka. Blizzard menerangkan puncak patah sebagai “senapang landskap yang tidak boleh dimaafkan dengan syaitan.”Kawasan ini akan tersedia untuk anda setelah anda menyelesaikan prolog. Di samping itu, akan ada zon selamat di pergunungan yang dipanggil Kyovashad. Di sana, anda akan dapat membeli gear/item yang boleh digunakan semasa anda berjuang.

Gambaran keseluruhan.png

Pencarian utama untuk beta akan terdiri daripada pelbagai perbuatan ketika anda mengejar Lilith, dan setelah anda menyelesaikannya, akan ada banyak pencarian sampingan untuk anda lakukan. Anda boleh mengambil bahagian dalam aktiviti lain seperti acara dunia dan legion. Untuk acara dunia, anda perlu mengawal jiwa yang hilang dari satu kawasan ke kawasan lain atau menenangkan kelaparan Obelisk yang dahagakan darah. Melengkapkan salah satu daripada ini hanya perlu beberapa minit.

Sebaliknya, peristiwa Legion adalah cabaran yang lebih panjang. Mereka biasanya akan ditandakan pada peta setelah anda mengambil alih kubu kuat, dan untuk acara ini, anda perlu melawan gerombolan setan. Dalam fesyen Diablo tradisional, akan ada beberapa penjara bawah tanah untuk pemain juga selesai ketika mereka melakukan perjalanan.

Kelas yang boleh dimainkan

D4 classes.png

Bergantung pada beta mana yang akan menentukan kelas mana yang boleh anda mainkan. Mereka yang bermain semasa akses awal boleh bermain sebagai kelas berikut:

Setiap kelas ini dapat disamakan sehingga 25, membolehkan anda mencuba banyak kemahiran mereka dalam kebolehan. Di samping itu, semasa beta terbuka pada hujung minggu berikutnya, semua kelas akan tersedia, termasuk dua yang lain:

Anda hanya dapat mencipta sehingga 10 aksara setiap pertempuran.akaun bersih. Ia juga perlu diperhatikan bahawa watak anda dari akses awal dan beta terbuka akan dibawa dari hujung minggu ke hujung minggu tetapi akan dipadamkan setelah beta berakhir.

Diablo 4 Co-op

Adakah anda tahu apa yang lebih baik daripada membunuh tentera orang mati? Melakukannya dengan rakan, dan di Diablo 4, anda boleh melakukannya lagi. Co-op Couch akan disokong pada semua konsol. Untuk bermain, hanya satu pemain yang memerlukan akses kepada beta, tetapi pemain kedua masih perlu bertempur.akaun bersih dan konsol yang dikaitkan.

Co-op.png

Sekiranya Co-op Couch bukanlah perkara anda, anda juga boleh memainkan koperasi dalam talian dengan sehingga 4 pemain semasa hujung minggu akses awal.

Bos dunia

Sepanjang pengembaraan anda, anda mungkin menemui Ashava. Dia terkenal dengan dua bilah lengannya dan keupayaan untuk melapisi tanah dengan racun ganas. Anda akan berpeluang untuk melangkah ke dalamnya semasa beta beta terbuka dan beta akses awal. Disenaraikan di bawah adalah slot masa yang dia akan muncul:

 • 18 Mac pukul 10 pagi, 12 malam, 10 malam, dan tengah malam PDT.
 • 24 Mac pukul 10 pagi, 12 malam, 10 malam, dan tengah malam PDT.

Dunia bos.png

Lihat lebih banyak bos dunia bertelur masa dan maklumat di sini.

Bonus kosmetik

Untuk melaksanakan tugas tertentu semasa tempoh beta, anda boleh membuka kunci kosmetik khas. Lihat Cara Mendapatkan Beta Wolf Pack

Spesifikasi PC yang diperlukan

Sekiranya anda mahu bermain Diablo 4 dengan keperluan minimum, Ia dicadangkan bahawa anda mempunyai resolusi resolusi asli 1080p / 720p, tetapan grafik rendah, dan 30 fps. Disenaraikan di bawah adalah selebihnya keperluan minimum untuk PC.

 • Sistem Operasi: 64-bit Windows 10
 • Pemproses: Intel Core i5-2500K atau AMD FX-8100
 • Memori: 8 GB RAM
 • Grafik: Nvidia Geforce GTX 660 atau AMD Radeon R9 280
 • DirectX: Versi 12
 • Penyimpanan: SSD dengan ruang yang tersedia 45 GB
 • Internet: Sambungan Jalur Lebar

Blizzard mengesyorkan Bermain Diablo 4 dengan resolusi 1080p, tetapan grafik sederhana, dan 60fps. Disenaraikan di bawah adalah selebihnya spesifikasi yang disyorkan untuk PC.

 • Sistem Operasi: 64-bit Windows 10
 • Pemproses: Intel Core i5-4670K atau AMD R3-1300X
 • Memori: RAM 16 GB
 • Grafik: Nvidia Geforce GTX 970 atau AMD Radeon RX 470
 • DirectX: Versi 12
 • Penyimpanan: SSD dengan ruang yang tersedia 45 GB
 • Internet: Sambungan Jalur Lebar

Untuk lebih banyak petua mengenai Diablo 4, lihat panduan yang berguna ini: