Di mana untuk mencari basikal penyangak di fortnite bab 4 musim 2?, Di mana untuk mencari basikal Fortnite | Pcgamesn

Di mana untuk mencari basikal Fortnite

Fortnite Rogue Bikes adalah salah satu perkara yang kembali dalam Bab 4 Musim 3. Bukan sahaja ada senjata Fortnite yang baru, anda juga boleh menunggang Raptor Fortnite. Walaupun mereka kuat dan agak cepat, mereka tidak sepadan dengan kelajuan dan kesejukan basikal penyangak.

Di mana untuk mencari basikal penyangak di fortnite bab 4 musim 2?

Kenderaan terbaru yang akan ditambah ke Fortnite Bab 4 Musim 2 adalah basikal penyangak. Walaupun mereka berkongsi persamaan tertentu dengan basikal kotoran, mereka sangat berbeza, bukan hanya dalam reka bentuk tetapi juga berfungsi.

Seperti yang dilihat dalam treler, basikal penyangak mempunyai ciri -ciri seperti pecutan tinggi, perubahan tajam, dan dilengkapi dengan penggalak. Mereka sangat sesuai untuk memandu di jalan -jalan dan lorong sempit futuristik Jepun Pois. Dengan itu, di sinilah mencari basikal penyangak dalam Bab 4 Musim 2.

Semua lokasi basikal Rogue Fortnite Bab 4 Musim 2

Ingin mengetahui item yang mungkin ada di kedai esok? Lihat ramalan kami untuk kedai item Fortnite esok

Memandangkan basikal penyangak adalah futuristik dalam reka bentuk, ia hanya boleh bertelur dalam biome Jepun yang baru ditambah. Oleh kerana ia telah direka dengan niat untuk menggabungkan dengan pemandangan bandar neon, masuk akal untuk menemuinya di dalam lingkungan racun futuristik.

Terdapat empat racun baru di pulau itu, dengan yang terbesar dan paling padat penduduknya ialah Mega City. Ia adalah hati dan jiwa yang mengalahkan musim ini; Terima kasih kepada karya seni rasmi, ia menempatkan bilik pameran basikal penyangak (seperti yang dilihat dalam imej penutup artikel).

Walaupun karya seni tidak selalu diterjemahkan ke dalam permainan sebenar pada tahap tertentu, ini adalah petunjuk yang baik bahawa pemain akan dapat mencari basikal penyangak secara beramai -ramai di Mega City. Walaupun ini mungkin benar, mereka tidak akan dijumpai dalam kelompok, tetapi sebaliknya tersebar di POI.

Bergerak ke racun lain, mata air beruap dan jaring yang berkilauan mungkin tidak akan menjadi tempat yang ideal untuk mencari basikal penyangak.

Walaupun tidak syak lagi mereka akan bertelur dalam racun ini juga, berdasarkan bagaimana mereka melihat, ia adalah suasana yang lebih pedesaan di pulau itu. Seperti yang berlaku, kadar spawn/peluang basikal penyangak akan lebih rendah daripada biasa.

Akhir sekali, Kenjutsus Crossing nampaknya menjadi POI separa futuristik. Walaupun ia terbuka, terdapat beberapa struktur di kawasan tersebut. Sekarang, jika ini adalah reka bentuk tradisional, basikal penyangak tidak boleh ditanam di sini. Dengan semua yang dikatakan, Mega City mungkin akan menjadi tempat terbaik untuk mencari basikal futuristik ini.

Adakah basikal penyangak akan bertelur di luar Biome yang dipengaruhi oleh Jepun di Fortnite Bab 4 Musim 2?

Pada masa ini, sukar untuk mengesahkan sama ada atau tidak mereka akan menanam di mana sahaja dari kawasan di dalam dan di sekitar Mega City dan lain -lain yang sama bertemakan. Seperti yang disebutkan, kerana mereka bertemakan dengan cara tertentu, menjadikan mereka muncul di seluruh pulau tidak akan masuk akal.

Walau bagaimanapun, ini tidak bermakna bahawa pemain tidak akan dapat memandu basikal penyangak mereka di luar biome bertema futuristik-Jepun jika mereka memilih untuk. Pada nota itu, ia akan dilihat betapa cekap kenderaan jenis ini akan berada di kawasan terbuka dan tidak sekata dalam Bab 4 Musim 2.

Oleh kerana Epic Games telah melaksanakan banyak fizik dunia nyata di Fortnite, kemungkinan besar menggunakan basikal penyangak di jalan-jalan kotoran akan menghasilkan prestasi buruk. Walaupun ia tidak akan dilaksanakan seperti yang dimaksudkan, aspek fungsional itu sendiri akan terhad dan dibendung secara besar -besaran.

Bas Pertempuran sedang menuju ke Fortnite Bab 4 Musim 4 tidak lama lagi! Lihat kedai item Fortnite terakhir hari ini!

Di mana untuk mencari basikal Fortnite

Sudah tiba masanya untuk mempercepatkan masa depan dengan salah satu basikal penyangak Fortnite dan lihat berapa banyak perlindungan yang mereka tawarkan berbanding dengan kereta dan jika anda harus memandu mereka.

Basikal nitro Fortnite di perak, lengkap dengan pelekat, diletakkan di luar bangunan kecil

Diterbitkan: 10 Jul, 2023

Di mana anda boleh mencari basikal Fortnite? Diperkenalkan semasa Bab 4 Musim 2, Rogue adalah versi supped-up dari Dirt Bikes dari Musim 1, yang kekal dalam permainan sekarang. Mereka mempunyai daya tarikan yang hebat dan rangsangan, membolehkan anda mempercepatkan bukit dan menggunakannya sebagai tanjakan untuk menarik helah sakit. Titik tidak penting, tetapi sekurang-kurangnya anda boleh dengan mudah bergerak di luar jalan, dan tidak kira permukaan jalan, anda boleh mencapai kelajuan tertinggi yang sama.

Dalam permainan Battle Royale, anda boleh menemui basikal kotoran Fortnite di banyak tempat, walaupun kami mengesyorkan mencari bandar, stesen minyak, dan tempat letak kereta di tepi jalan di peta Fortnite adalah tempat terbaik untuk melihat. Basikal kotoran juga mempunyai kelebihan yang berbeza untuk membolehkan anda menembak dan memandu secara serentak.

Basikal Fortnite tidak berada di lokasi yang ditetapkan. Mereka akan muncul di mana -mana kereta boleh bertelur, jadi tidak mungkin anda akan melihatnya di mana -mana tempat dua kali. Mereka hanya mempunyai 550 kesihatan secara lalai, jauh lebih rendah daripada kereta, dan mereka juga menawarkan hampir tidak ada perlindungan. Kecuali anda cuba menyelesaikan cabaran untuk mendapatkan lebih banyak pengalaman, anda lebih baik memandu kereta.

Fortnite Rogue Bikes adalah salah satu perkara yang kembali dalam Bab 4 Musim 3. Bukan sahaja ada senjata Fortnite yang baru, anda juga boleh menunggang Raptor Fortnite. Walaupun mereka kuat dan agak cepat, mereka tidak sepadan dengan kelajuan dan kesejukan basikal penyangak.

Dave Irwin Dave adalah sebahagian daripada jiwa gelap atau pemburu raksasa, dan jika dia tidak bermain permainan pertempuran seperti Street Fighter 6, anda akan mendapati dia mengambil musuh dengan haiwan kesayangannya di Diablo 4, meneroka ruang di Starfield dan Dunia Fantasi Gerbang Baldur 3.

Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. Lihat Terma. Harga betul pada masa penerbitan.