Destiny 2 Planet: Panduan Anda ke Titan, Nessus, IO, dan Zon Mati Eropah | Pcgamesn, semua planet Destiny 2 disenaraikan dari yang paling teruk ke yang terbaik | Permainan tanah tinggi

Semua Destiny 2 Planet disenaraikan dari Terburuk ke Terbaik

Permainan Perintah & Penaklukan Terbaik Sepanjang Masa

Salah satu perkara terbaik mengenai takdir asal adalah keindahan empat dunia, dari keagungan bulan ke pasir merah Marikh. Walau bagaimanapun, interaktiviti yang cetek dan kulit mereka dengan cepat menjejaskan kesan pertama mereka yang kuat. Bungie Matlamat untuk Destiny 2 adalah untuk membetulkannya; Dengan kejiranan baru di Bumi dan tiga planet baru, lokasi kelihatan sama indah, bahkan lebih asing, dan penting, lebih banyak lagi .

Inilah panduan kami untuk planet Destiny 2, dan apa yang boleh anda lakukan pada mereka.

Bumi

Takdir 2 dunia

Jangan bimbang tentang kandungan kitar semula; Kawasan yang boleh dimainkan oleh Bumi adalah Zon Mati Eropah, bukan kosmodrome dari asal (walaupun veteran Destiny secara teknikal telah pergi ke Edz sebelum dalam beberapa peta yang boleh dipenuhi). Ia adalah tempat yang agak indah dan indah, yang dikatakan Bungie adalah yang terbesar yang telah mereka bina lagi “dengan faktor dua”.

Di sinilah penjaga melarikan diri selepas cabal menendang mereka keluar dari menara. Lihat Panduan Kisah Destiny 2 Kami Sekiranya Kalimat itu Membingungkan Anda. Kem mereka dipanggil ladang, dan cakrawalanya dikuasai oleh shard pengembara – orb besar destiny, dan sumber asal kuasa anda. Ia berada di shard ini bahawa anda akan mendapatkan semula kuasa anda.

Sebagai hab sosial pertama Destiny 2, ini adalah di mana anda akan menghidupkan pencarian, berinteraksi dengan pemain lain, dan berbual dengan NPC: Postmaster dan Cryptarch (Tyra Karn, bukan Master Rahool permainan asal), misalnya, berada di tangan Untuk membantu anda memproses rampasan anda.

Pendatang baru untuk Destiny 2 adalah penembak curi yang dipanggil Devrim Kay, dan anda boleh berbual dengannya menggunakan antara muka perbualan baru permainan. Dia pemberi pencarian, dan anda akan dapat mengetuai pengembaraan untuknya. Ini adalah pencarian yang lebih kecil yang membangunkan tradisi permainan di luar kempen utama.

Ladang itu juga mempunyai padang bola sepak dengan penjejakan skor, membolehkan pasukan kebakaran mempunyai kick-around dalam downtime mereka antara aktiviti. Juga, ada ayam, seperti yang anda harapkan untuk melihat di ladang.

Cabal mempunyai kehadiran di Zon Mati Eropah, yang tidak mengejutkan – kita memerlukan orang jahat untuk membunuh, dan secara semula jadi mereka keluar untuk meneruskan kami setelah kami melarikan diri menara. .

Titan

Salah satu bulan Saturnus, Titan di Destiny 2 adalah lautan metana yang luas tanpa landasan yang betul. Sebaliknya, gelombang 40 meter terhempas terhadap struktur monolitik yang besar yang dibina oleh kemanusiaan di zaman kegemilangan sebelum pengembara tertidur. Di sinilah komander Lance Reddick, Zavala, pemimpin Penjaga, pergi menjilat luka -luka selepas serangan Cabal. .

Nessus

Destiny 2 planet

Nessus adalah planetoid di bawah kawalan VEX-salah satu yang paling menarik dari kaum alien yang bermusuhan Destiny kerana mereka adalah (mungkin) bahan seperti susu yang entah bagaimana membina badan cyborg untuk diri mereka sendiri. Nessus hampir seluruhnya ditukar menjadi salah satu dunia komputer gergasi mereka, tetapi permukaannya mengekalkan keindahan asing: semuanya pokok merah yang subur, sungai-sungai putih, dan canyon berdasarkan dataran tinggi Brazil.

Sekiranya kecacatan Zavala adalah kecewa, Cayde-6 Nathan Fillion menderita dari kecuaian; Dia pergi ke Nessus dan telah berjaya terjebak di sini. Ia turun kepada anda untuk menyelamatkannya, tetapi ada banyak lagi yang perlu dilakukan di sini.

Nessus adalah kawasan yang hebat untuk pencarian dunia – rantaian pencarian besar yang membuka kunci semasa kempen utama, dan membentangkan misteri setiap planet Destiny 2. Tawaran Nessus dengan nasib kapal koloni manusia yang datang ke sini semasa zaman keemasan. AI di atas kapal, Failsafe, adalah mangsa yang terakhir, dan akan bertukar banter dengan hantu anda (kawan komputer penjaga) semasa kempen.

Io

Io adalah planet terakhir yang akan anda lawati. . . Ikora Rey dari Gina Tores berlari ke sini selepas kehilangan menara, dan anda perlu datang dan memujuknya untuk kembali.

Ia adalah dunia yang sejuk diikat dengan akar pokok gergasi, mengukus geysers, dan sekurang-kurangnya beberapa teknologi seperti VEX. Ia adalah planet yang paling sedikit untuk ditawarkan dari segi misi kempen, jadi mungkin bungie dunia berhasrat untuk meneroka lebih lanjut dengan DLC.

Richard Scott-Jones Rich membenci klise, jadi secara semula jadi permainan kegemarannya adalah Jiwa Gelap. Dia adalah permainan strategi, jumlah permainan perang, dan nerd permainan warhammer. Tanya dia mengenai Destiny 2 Waktu Main.

Destiny 2 planet

Takdir terbaik 2 Tetapan

Tetapan Liga Terbaik Legends

Tetapan Rainbow Six Siage terbaik

Kerusi permainan terbaik

Meja permainan terbaik

Komputer riba terbaik untuk sims 4

Permainan Terbuka Dunia Terbaik untuk iOS

Permainan Bethesda Terbaik

Permainan survival terbaik untuk iOS

Siapa Silco di Arcane? - Gambaran keseluruhan watak

?

5 busur terbaik di Warframe (2023)

5 busur terbaik di Warframe (2023)

Dark Soul Remastered - Kelas & Bina Pemula Terbaik

Dark Soul Remastered – Kelas & Bina Pemula Terbaik

Grand Theft Auto V dan Online: Panduan Ibu Bapa

Grand Theft Auto V dan Online: Panduan Ibu Bapa

Baldur's Gate 3 - Mantra Terbaik untuk Ranger

Baldur’s Gate 3 – Mantra Terbaik untuk Ranger

Wayfinder - Panduan Kerajinan Senjata

Baldur's Gate 3 - Pencapaian Terbaik Untuk Ranger

Permainan Perintah & Penaklukan Terbaik Sepanjang Masa

Permainan Perintah & Penaklukan Terbaik Sepanjang Masa

Salah satu bahagian terbaik mengenai mana -mana pengembaraan galaksi adalah untuk melawat dunia baru dan eksotik. , tidak terkecuali. Setiap planet termasuk mogok, misi cerita, rondaan, sektor yang hilang, dan kadang -kadang satu atau dua rahsia (bergantung kepada tumpuan pasukan dev).

Sudah tentu, seperti apa -apa, tidak semua planet ini dibuat sama. Beberapa kekurangan identiti yang berbeza, yang lain mempunyai reka bentuk tahap hambar, yang lain masih kekurangan rantai misi yang menawan dan ganjaran yang berharga. .

Tanpa berlengah lagi, inilah senarai semua Takdir 2 . Mari kita periksa mereka.

Semua Destiny 2 Planet disenaraikan

Terdapat banyak sebab mengapa anda mungkin melawat planet yang berbeza di Takdir 2. Terdapat garis pencarian utama untuk meneruskan, rahsia eksotik untuk mengungkap, aktiviti puncak mingguan untuk diselesaikan, atau bahkan hanya pemandangan luar angkasa yang indah untuk dinikmati. Planet disenaraikan. Mendaki kapal lompat anda dan mari kita mulakan!

Io

LO

Io benar -benar berpeluang untuk menjadi planet paling keren untuk dimulakan . Tempat terakhir dalam sistem solar yang akan disentuh oleh cahaya pengembara pada mulanya menggoda tempat yang penuh dengan misteri dan sihir ruang. Apa yang kita dapat sebaliknya adalah cakrawala besar kuning sawi, sayur-sayuran asid, dan laut kering yang penuh dengan kerangka gergasi.

Ini bukan persekitaran yang hodoh dengan cara apa pun. Pasti, seperti Venus dari yang asal , Sebilangan besar kekacauan dan kemusnahan berakar dalam keruntuhan besar. Satu -satunya kandungan yang benar -benar kuat adalah bisikan mogok cacing, yang membawa anda di dalam planet itu sendiri untuk secara literal melawan cacing gergasi yang mungkin Tuhan. Tetapi untuk lokasi yang dimaksudkan untuk menjadi haji suci bagi penjaga, ia hanya tidak mempunyai apa -apa untuk menjadikannya jauh menarik.

Nota: IO kini sedang berjemur

Titan

Dilindungi di lautan yang luas, bulan Saturnus ini menyediakan salah satu lokasi yang lebih menarik. Daripada melayari permukaan planet, anda dipaksa untuk menavigasi satu siri pelantar minyak dan pemasangan penyelidikan. Keluar dari kejauhan, anda dapat melihat kapal besar dari zaman keemasan, menara raksasa, dan platform tambahan yang kelihatannya berterusan selama -lamanya.

Satu -satunya isu adalah bahawa janji semua tempat menarik untuk diterokai sebenarnya tidak wujud. . . .

Nota: Titan kini berjemur

Marikh

Marikh

Marikh telah menjadi beg campuran sejak asal Takdir. Ia mempunyai salah satu persekitaran yang lebih dapat diterokai, mempunyai beberapa serangan yang sangat baik, dan memperkenalkan sarang ais. . Kemudian anda mempunyai protokol peningkatan.

Sebilangan orang menyukainya, sesetengah orang tidak peduli terhadapnya. Ia benar -benar hanya berfungsi sebagai mod gerombolan khusus dengan beberapa kelainan unik untuk mekanik perkembangan. .

Semuanya, Marikh adalah penafsiran semula yang menarik dari permainan asal. Malangnya, kandungan yang baik habis agak cepat, dan tidak banyak lagi untuk diterokai selepas fakta.

Nota: Marikh kini berjemur

Mercury

Mercury

Takdir Takdir 2 Pemain berharap dapat melihat lebih banyak. . Satu -satunya kelemahan adalah bahawa ia sangat kecil dalam skop, dan menghadkan sebahagian besar permainan anda untuk melakukan perjalanan antara gerbang VEX dan memasuki hutan tak terhingga.

. Pada dasarnya anda menjalankan bahagian platform yang sama berulang kali. Nasib baik, musim Dawn membawa beberapa perubahan kualiti hidup, menambah keupayaan untuk menggunakan burung pipit, dan merombak beberapa sektor yang hilang. Ia bukan sesuatu yang luar biasa, tetapi akhirnya ada perkara -perkara menarik yang cukup untuk dilakukan untuk menjadikannya layak dikunjungi.

Catatan: Mercury kini berjemur

Rusia lama (bumi)

Rusia lama (bumi)

Membawa kembali lama Rusia adalah satu peristiwa penting untuk Peminat. . Mungkin satu -satunya kelemahan kembalinya adalah bahawa tidak ada yang baru datang dengannya.

Pasti, ia adalah hebat untuk meneroka wilayah yang belum pernah dilihat dalam beberapa tahun. Walau bagaimanapun, tidak ada rahsia baru yang menjadikannya bernilai melekat. Sebenarnya, satu -satunya sebab yang perlu dilakukan ialah jumlah kandungan yang dibawa dari permainan pertama.

Sejak pengenalan semula, ia telah digunakan sama seperti zon bumi yang lain. Kepingan misi cerita, mogok, objektif, dan unsur -unsur lain sentiasa ditambah, walaupun mereka ringkas.

Nessus

Nessus

Nessus adalah planet seperti hutan yang mengalami nasib yang sama seperti merkuri. Satu -satunya perbezaan adalah bahawa Cabal cuba mengambil alih planet ini, yang membawa kepada perang antara puak mereka dan mana -mana penjaga yang ditangkap di silang api. Di antara sungai elektrik yang dimanfaatkan oleh Vex, gergaji gergasi gergasi, dan fauna dan pokok yang ditumbuhi, ia adalah penglihatan yang dapat dilihat.

Pada satu ketika serbuan Leviathan juga terikat kepada Nessus, tetapi sejak itu ia telah hilang bersama dengan Maharaja, yang telah menjalankan eksperimen di atas bandar bermimpi. Baru -baru ini, Nessus telah menjadi tumpuan jenis permainan medan perang dan tetap menjadi tempat biasa untuk mengambil misi dan menjejaki Xur pada hujung minggu. Ini adalah salah satu lokasi yang lebih indah di sekitar, dan Bungie nampaknya mempunyai tempat yang lembut untuknya.

Bulan

Bulan

Resurfacing bulan cukup acara untuk Takdir 2 pemain. Bukan sahaja lokasi membawa kembali gua -gua Labyrinthian yang biasa dan rahsia bayangan bola debu putih ikonik ini, ia juga mendedahkan bentuk sebenar kegelapan. Piramid gergasi yang duduk di teras bulan adalah tidak menyenangkan, misteri, dan tumbuh hanya lebih menarik lebih dekat. Dengan itu datang hantu penjaga yang mati, petunjuk rahsia yang lebih gelap di dalam pagi Eris, dan sistem pencarian yang baru (untuk masa itu).

Kemudian, tentu saja, ada latar belakang Red Keep. Bahagian berdinding gergasi ini di sebelah gelap bulan muncul bersama kegelapan. Ia termasuk acara berasaskan gelombang rawak baru dan mogok pepejal di mana anda menghidupkan Keep, yang mengambil kesempatan daripada bagaimana misi berasaskan bulan membawa anda sangat jauh di dalam batu itu sendiri. Pasti, ia masih hilang beberapa elemen klasik seperti akhir Crota, tetapi dengan peti besi serbuan kaca yang telah diubahsuai, ada peluang yang baik kita akan melihatnya lagi.

Zon Mati Eropah (Bumi)

Zon Mati Eropah (Bumi)

EDZ dimaksudkan untuk menjadi lokasi yang asal Takdir, Tetapi ia dibatalkan di suatu tempat dalam pembangunan. Dalam , Ia berkhidmat sebagai pengganti Rusia lama untuk pelbagai tahap kejayaan. . Bangunan -bangunan itu dibuka dan dibuka untuk penjelajahan. .

Selain itu, ia mempunyai Forge Armory Black yang tersembunyi, kapal cabal gergasi untuk diterokai, dan terus dipaparkan dalam misi dan mogok. . Walau bagaimanapun, pasukan di Bungie nampaknya sentiasa mencari alasan yang baik untuk anda kembali dengan cara yang menarik.

Pantai kusut

Pantai kusut

Manfaat pantai kusut dari diperkenalkan dengan pengembangan yang ditinggalkan. Ini adalah titik perubahan untuk permainan. . Skies Violet di pinggir bingkai tali pinggang asteroid, kepingan-kepingan batu dan serpihan kapal yang dirantai, membuat persekitaran yang berbahaya dan mencabar.

Terdapat rahsia yang berlimpah, sebilangan besar serangan yang sangat baik dan sektor yang hilang, dan memburu wrathborne yang baik dari beberapa musim yang lalu. Ia hanya lokasi dengan banyak keperibadian dan kekasaran. Terdapat banyak sebab untuk kembali dan meneroka setiap minggu. .

Bandar bermimpi

Bandar bermimpi

Agak terikat dengan pantai yang kusut, bandar bermimpi memberikan pandangan pertama kami di tempat kelahiran yang terbangun. Anda boleh memikirkannya sebagai TakdirVersi Rivendell, dengan pelbagai persekitaran yang kelihatan eksotik, struktur yang elegan, dan sumber cahaya dan tenaga yang menyala yang menerangi persekitaran anda. .

Oh, juga bandar bermimpi ditangkap dalam gelung masa yang diset semula setiap beberapa minggu. . Gelung ini kekal sebagai peringatan kerja yang belum dilakukan dan mungkin juga diterokai dalam pengembangan Witch Queen.

Europa

Europa

Takdir 2 Ranking Planet adalah tambahan terbaru kepada permainan, aka The Frozen Gurun Europa. Kawasan gergasi ini mungkin salah satu lokasi yang paling unik, menarik, dan indah di seluruh permainan. Ia menyatukan beberapa plot garis dari planet lain. Ini termasuk kegelapan yang tiba, orang asing muncul semula, dan juga rahsia mengenai legenda zaman kegemilangan Clovis Bray.

. Ia sangat berfungsi seperti edz, dengan bangunan dan struktur yang dibebaskan di seluruh dan dikelilingi oleh kawasan terbuka. Walau bagaimanapun, Europa mengambil unsur -unsur ini dan mengubahnya menjadi pengalaman yang unik dan pelbagai. Sekali -sekala anda menavigasi gua ais, satu lagi anda menceburkan diri melalui kilang berkilat untuk bertemu dengan kepala exo gergasi. Europa sangat berbeza dari segala yang lain dan kelihatan seperti itu akan menjadi asas bagi banyak mod dan kandungan baru yang bergerak maju.

Menjadi Grounder Tinggi

Terdapat pelbagai planet menarik di Takdir 2, Walaupun mereka semua tidak dibuat sama. Pastikan anda memberitahu kami yang mana Takdir 2 Ranking Planet adalah kegemaran anda dengan berkongsi artikel ini di platform sosial kegemaran anda. Takdir 2, .