Destiny 2: Musim The Lost: Panduan Quest Exotic Exotic Ager – Polygon, Cara Melengkapkan Tracing The Stars II di Destiny 2: Semua Atlas Skews Lokasi | Ginx Esports TV

Cara Melengkapkan Mengesan Bintang II di Destiny 2: Semua lokasi Atlas Skews

Sebaik sahaja anda Mara memberi anda senarai, keluar ke pengarah dan turun ke Mists Divord. Sebaik sahaja anda mendarat, jalankan anda Helai, Di sinilah kita akan menghabiskan sebahagian besar masa kita minggu ini.

Destiny 2: Musim Panduan Hilang: Mengesan Bintang dan Pencarian Eksot

Destiny tongkat ager 2 senapang jejak eksotik

Ryan Gilliam (dia/dia) telah bekerja di Polygon selama hampir tujuh tahun. Dia terutamanya menghabiskan masa menulis panduan untuk permainan besar -besaran seperti Diablo 4 & Takdir 2.

Takdir 2: Musim The Lost datang dengan usaha baru, mengesan bintang. Walaupun ia bermula sebagai usaha legenda, ia akhirnya berubah menjadi usaha eksotik coronation berongga untuk senapang jejak eksotik tongkat ager.

Sehubungan dengan penulisan ini, pencarian ini tersedia sepenuhnya dan tongkat ager dibuka kunci masuk Takdir 2.

Untuk mula mengesan bintang -bintang, anda perlu melengkapkan misi pembukaan untuk musim yang hilang dan membuka kunci helm. Jatuhkan dan berinteraksi dengan kompas di sayap yang terbangun. Anda boleh menambah usaha ke inventori anda dari menu itu.

Mengesan bintang 1

Sebaik sahaja anda mengambil Jejak Bintang 1 dari Kompas, berjalan melalui portal dan bercakap dengan Mara. Dia akan menghantar anda untuk mengumpul lima Atlas Skews di sekitar bandar bermimpi. Minggu ini, anda perlu melihat sekeliling kabus diversial, tulang belakang keres, dan di dalam sektor lost yang lemas.

Kaki pertama ini akan menjaringkan anda meriam tangan stasis, vulpecula.

Laluan Divivalian-Rheasilvia, Cliffside Lower

Divern Mists Cliff Atlas Skews

Untuk Atlas ini, bertelur di Mists Divord dan kepala kiri ke arah Rheasilvia. Tetapi bukannya mengikuti jalan dan pergi ke gua, Turun dari tebing di sebelah kiri dan tanah pada waktu kecil.

Ambil Atlas Skew dan perjalanan kembali ke kabus divernal.

Divivalian- Cimmerian Path, Gua Pusat

Divern Mists Cave Atlas Skews

Daripada Diversial kabus bertelur, berjalan ke hadapan seperti anda bergerak ke arah Buta dengan baik. Daripada memanjat tebing dan ke tengah -tengah bandar bermimpi, tinggal dan masuk gua kecil berhampiran tangga.

Divern Mists Cave Atlas Skews

Ambil Atlas Skew Di belakang gua dan berjalan kembali ke kabut divern.

Bay Alcove yang tenggelam

Diversial Mists kehilangan sektor Atlas Skews

Lepaskan burung pipit anda dan menunggang ke arah Diversial kabus bertelur. Kepala di dalam Sektor yang hilang Bay yang hilang. Kemajuan sehingga anda berjuang dengan cemuhan. Belok kanan ke dalam batu bukannya ditinggalkan ke dalam air.

Diversial Mists kehilangan sektor Atlas Skews

Ambil Atlas Skew Di sebelah dinding batu dan pergi kembali ke kabus diversial.

Spine Oracle Orrery

Diversial Mists Oracle Atlas Skews

Kepala ke arah Rheasilvia sekali lagi, tetapi kali ini belok kiri dan ikuti gua ke arah Oracle dan pulau -pulau yang bertaburan di sebelah kiri peta. Apabila anda sampai ke oracle, berjalan naik tangga sehingga anda sampai bahagian atas menara.

Diversial Mists Oracle Atlas Skews

Dapatkan Atlas Skew di hujung tangga dan melompat kembali ke menara oracle. Jangan Kembali ke kabus Divival kali ini.

Pokok pulau tulang belakang yang jauh

Divity Mists Tree Atlas Skews

Di pangkal menara Oracle, jauh lebih jauh dari Mists Divord dan ke Kepulauan di mana anda mula -mula jatuh ke dalam Bandar bermimpi semasa Ditinggalkan Kempen – The jauh ke kiri sisi peta. Kemajuan di sepanjang pulau sehingga anda memukul a pokok.

Divity Mists Tree Atlas Skews

Dapatkan final Atlas Skew dan melancarkan khas “Penobatan kosong“Misi yang memimpin.

Semasa anda mendarat, dengarkan Mara dan berjalan ke hadapan. Buangkan atlas anda di Terminal Atlas disebelah kiri. Perjalanan kembali ke versi biasa Helm dan berkomunikasi dengan Kompas sekali lagi.

Ambil Baru Sweet Anda Cannon Tangan Stasis Dan kembali minggu depan!

Mengesan Bintang 2

Pada minggu kedua anda mengesan bintang -bintang, kembali ke helm dan ambil Mengesan Bintang 2 daripada Kompas – sama seperti anda melakukan minggu pertama. Mara ingin bersembang cepat, jadi lompat di portal dan bercakap dengannya. Dia mahu anda mencari lebih banyak lagi Atlas Skews di dalam Bandar bermimpi. Anda juga akan mendapat Pistol Stasis Fractethyst untuk masalah anda.

Sebaik sahaja anda Mara memberi anda senarai, keluar ke pengarah dan turun ke Mists Divord. Sebaik sahaja anda mendarat, jalankan anda Helai, Di sinilah kita akan menghabiskan sebahagian besar masa kita minggu ini.

Patung yang menjulang tinggi

Atlas Strand Skews

Apabila anda mula -mula berguling Helai, Ambil a dibiarkan dan memanjat tebing. Melompat ke besar -besaran Patung Awoken di tengah -tengah kawasan. The Atlas Skew ada di sebelah patung.

Atlas Strand Skews

Patung Gazebo Strand

Atlas Strand Skews

Menuju ke sudut kanan bawah Helai dan memanjat bukit kecil yang menempatkan a Gazebo. Berjalan ke dalam dan anda akan melihat a Patung yang lebih kecil – Yang dirujuk dalam pencarian anda. Mendaki tebing di belakang gazebo dan turun ke salah satu tebing. The Atlas Skew duduk di atas tampalan hijau.

Atlas Strand Skews

Aphelion Brazier

Atlas Strand Skews

Kami akan keluar dari perintah dari lembaran pencarian yang satu ini dan mengambil Aphelion Brazier Pertama. Turun dari gazebo dan menuju ke Sektor Hilang Rest Aphelion. Jalankan keseluruhan dan buka dada pada akhir. Semasa anda berpindah ke keluar, Anda akan dapati Atlas Skew di belakang brazier yang tidak dibalut.

Atlas Strand Skews

Air Terjun Taman

Atlas Strand Skews

Kembali ke tempat anda masuk Helai dari kabus divernal. Daripada menolak ke dalam zon, ambil jalan kanan Taman Esilia – ia tidak ditandakan pada peta, tetapi ia adalah kawasan dengan perkara bulat di selatan helai. Jalankan jalan ke taman dan belok kanan. Anda mesti melihat a air terjun yang besar melekat keluar dari dinding. Melompat ke sana dan anda akan menemui keempat Atlas Skew.

Atlas Strand Skews

Pokok jambatan taman

Atlas Strand Skews

Sekiranya anda berpaling dari air terjun, anda akan melihat jambatan Tinggi di udara. Pada akhir jambatan itu, anda akan melihat pokok. Yang terakhir Atlas Skew berada di hadapan pokok itu. Anda mempunyai dua pilihan:

1. Pergi ke bawah jambatan dan ikuti jalan panjang, yang akhirnya akan membawa anda ke pokok dengan cara organik

2. Lompat bibir dinding di sebelah jambatan dan buat satu lagi lompatan ke jambatan (ini lebih mudah pada Minggu 3 kutukan bandar bermimpi berkat bola tambahan yang diambil)

Sebaik sahaja anda berada di pokok itu, ambil Atlas Skew.

Atlas Strand Skews

Sekarang anda mempunyai lima Atlas Skews untuk Mengesan Bintang 2, Buka pengarah dan pilih Helm lagi. Pilih “Penobatan kosong“Misi. Semasa anda mendarat, masuk ke portal dan letakkan Atlas ke dalam yang kedua Terminal Atlas. Anda boleh meninggalkan sebaik sahaja anda selesai mencari atau melekat dan mendengar dialog Mara dan Uldren.

Selepas misi, kembali ke untuk mengambil a Pistol Stasis Fractethyst Dan kembali lagi minggu depan!

Mengesan bintang 3

Mengesan bintang 3 sama dengan dua minggu yang lalu, tetapi ia akan membawa anda ke Rheasilvia di dalam Bandar bermimpi. Kepala ke Helm Seperti biasa dan ambil Mengesan bintang 3 daripada Kompas. Pergi bercakap dengan Mara Sov dengan mengambil portal. Anda perlu mencari lebih banyak Atlas Skews di bandar bermimpi, dan kali ini anda akan mendapat senapang auto solar, Chrysura Melo, sebagai ganjaran.

Sebaik sahaja anda telah meneruskan usaha melalui Mara, buka pengarah dan tanah anda di bandar bermimpi. Ambil a dibiarkan daripada Mists Divord dan membuat jalan ke arah Rheasilvia.

Rheasilvia tahap rendah

Rheasilvia Atlas Skews

Tidak lama selepas anda memasuki Rheasilvia kawasan anda akan menemui a jambatan. Melompat dari jambatan dan turun ke tahap yang lebih rendah, Ke arah terbuka lebar gua pada sebelah kanan daripada Wajah Cliff. Anda akan dapati Atlas Skew di pintu masuk gua. Mengambilnya dan kembali ke jambatan.

Rheasilvia Atlas Skews

Kuil Rheasilvia terlepas pandang

Rheasilvia Atlas Skews

Dari utama terlepas pandang dari Rheasilvia, bergerak ke arah kuil. Ada yang besar gunung di sebelah kiri anda yang mempunyai Awoken Corsair tidak sabar -sabar untuk memberi anda rondaan. Menuju ke arahnya dan anda akan menemui Atlas Skew Duduk di tebing yang menghadap ke kuil. Dapatkannya dan bersiap sedia untuk mendaki.

Rheasilvia Atlas Skews

Rheasilvia terpencil patung

Rheasilvia Atlas Skews

Semasa pertama dalam senarai anda, ini adalah yang paling sukar untuk sampai ke. Membuat jalan ke arah kuil Tetapi ambil a betul . Mendaki dan melompat di sekitar Cliff dan batu ke kanan anda. Melompat di seberang jalan dan ke platform jauh dengan patung besar. Mendaki batu -batu – ia agak janggal, tetapi jika anda bergerak ke arah patung, anda akan pergi dengan cara yang betul – sehingga anda sampai .

Dapatkan Atlas Skew duduk di hadapan patung dan kembali ke Tanah Besar.

Rheasilvia Atlas Skews

Patung Harbinger Sidehall

Rheasilvia Atlas Skews

Kepala di dalam Kuil Rheasilvia dan ikuti satu -satunya jalan yang tersedia untuk anda. Anda akhirnya akan membuka a bilik besar, dengan udara terbuka di sebelah kiri dan kuil yang lebih kecil-dengan-kuil di sebelah kanan. Pergi ke kanan dan masukkan Mini-Temple. Keempat anda Atlas Skew duduk di hadapan yang lain . Dapatkannya.

Rheasilvia Atlas Skews

Harbinger tengkorak Ahamkara

Rheasilvia Atlas Skews

Dari bilik besar, bergerak ke hadapan melalui pintu besar dan ke bilik akhir Kuil. Ump ke bawah ke dalam bilik dan berpaling. Anda akan melihat Lif Lif. Melompat ke dalamnya dan ke bawah ke Tahap bawah. Ada yang lain Patung Awoken di sini, dan di sebelahnya adalah final anda Atlas Skew. Dapatkannya dan kembali ke orbit.

Rheasilvia Atlas Skews

Lancarkan Penobatan kosong Misi di Helm dan letakkan anda Atlas Skews menjadi a Terminal Atlas Seperti minggu lalu dan minggu sebelumnya. Dengarkan dialog jika anda mahu dan kemudian kembali ke Kompas di kemudi. Anda akan mendapat senapang auto baru anda dan melengkapkan kaki minggu ini.

Dengan tiga daripada empat terminal Atlas diaktifkan, kami mungkin hanya mempunyai satu minggu lagi untuk menunggu Rifle Trace Exotic Ager Ager. Kembali minggu depan untuk kemas kini.

Penobatan kosong

Pada minggu keempat, selepas anda memasukkannya ke dalam Atlas Skews hingga tiga dari empat Terminal Atlas, anda akan dapat mengambil “Penobatan kosong“Pencarian dari Kompas. Tidak seperti mengesan pencarian bintang, penobatan berongga adalah emas – menandakan bahawa anda dijamin Eksotik dari mengambilnya.

Apabila anda merebut usaha, lompat melalui portal dan bercakap dengan , Seperti biasa. Dia akan menghantar anda lagi Atlas Skews Memburu. Tetapi yang satu ini sedikit lebih mudah. Anda perlu jatuh ke dalam Pertemuan, Tetapi apabila anda menemuinya, semua condong atlas berada berdekatan.

Confluence Giant Crystal

Tanah di Mists Divord pada Bandar bermimpi . Memandu ke menara lama di sebelah kiri peta di Tulang belakang keres, Dimanakah Peranti Oracle Dulu membawa anda ke Mara Lives. Ikuti jalan sehingga jambatan terakhir ke menara. Bukannya berjalan di seberang, Lompat di bawah jambatan dan berpaling. Ikuti jalan ke dalam gua dan anda akan dapati portal gelap. Masukkannya.

Anda kini berada di pertemuan, satu set terowong yang kompleks di bawah bandar bermimpi. . Sekiranya anda meneroka semua bilik, anda akan dapati semua Atlas Skews agak cepat.

Dari portal, ambil a dibiarkan dan lari ke dewan panjang. Dapatkan yang pertama Di sebelah kristal biru gergasi.

Portal Takhta Konflik

Atlas Skews dalam penobatan kosong

Melewati kristal, bergerak maju ke bilik dengan empat pintu: satu kanan, satu kiri, satu ke hadapan, satu di belakang. Ambil pintu ke hadapan dan berjalan ke yang besar, menyeramkan portal. Dapatkan Atlas Skew dan kembali ke bilik bulat dengan empat pintu.

Triad Pokok Confluence

Atlas Skews dalam penobatan kosong

Kembali ke bilik bulat, letakkan anda Kembali ke Kristal Dan anda depan ke portal. Ambil a betul dan berlari ke arah pokok. Apabila anda mencapai pokok, Dapatkan Atlas Skew. Tetapi kali ini, Tinggal di mana anda berada.

Patung Kemasukan Taman

Atlas Skews dalam penobatan kosong

Melewati pokok itu, berjalan ke hadapan ke bilik sebelah. Ikuti jalan ke Taman Esila. Hanya ada satu cara untuk pergi, jadi terus bergerak melalui bilik sehingga anda memukul Satu lagi portal gelap. Ada patung di bilik ini, dan Atlas Skew. Ambil dan kembali ke bilik bulat dengan empat pintu sekali lagi.

Katedral Harbinger

Atlas Skews dalam penobatan kosong

Kembali ke bilik dengan empat pintu, Orient sendiri seperti yang anda lakukan untuk pokok itu: kristal ke punggung anda, menghadap portal. Kali ini, ambil a dibiarkan dan ikut jalan melewati patung pertama, sehingga anda sampai . Sekarang anda akan masuk Harbinger’s seclude, dan anda akan melihat a Patung yang sangat besar. The Final Atlas Skew di sini. Dapatkannya.

Sekarang, kembali ke Helm dan pilih Penobatan kosong misi lagi. Letakkan Atlas Final Skews dan pergi melalui portal. Dan ada Ager’s Scepter, Hanya duduk di atas meja untuk anda. Oh lelaki, itu mudah, betul? Salah. Apabila anda mendekati ager, medan keselamatan akan muncul. Kembali ke kemudi dan berbual dengan Mara; Dia mempunyai kerja yang sibuk untuk anda lakukan.

Penjajaran astral kerja sibuk – penobatan kosong

Mara akan memberitahu anda bahawa dia bekerja di medan keselamatan, tetapi dia memerlukan anda untuk melakukan beberapa perkara untuknya yang pertama. Anda perlu Kumpulkan 100 trajektori paralaks dan Dapatkan pembunuhan dengan senjata senapang dalam penjajaran astral aktiviti. Kami mengesyorkan merebut senapang jejak seperti lensa prometheus, senapang, pengakap, atau senapang nadi, dan senapang gabungan linear – dengan cara itu anda sentiasa membuat kemajuan.

Abaikan 100 Parallax Trajektori Bahagian Quest – Anda harus mendapatkan semua 100 dalam dua penjajaran Astral berjalan hanya dari membunuh musuh dan menyelesaikan aktiviti tersebut. Abaikan objektif dan membunuh musuh (meminta maaf kepada rakan sepasukan anda) dan anda sepatutnya dapat menyelesaikan sepenuhnya usaha ini dalam dua larian. Sekiranya anda mendapat senapang yang membunuh tetapi tidak mempunyai paralaks, Jalankan Acara Awam di mana -mana destinasi untuk menyelesaikannya.

Langkah seterusnya dalam usaha ini juga agak memakan masa, dan anda perlu melakukan satu lagi larian atau dua penjajaran astral. Anda perlu Bunuh 18 juara dalam penjajaran astral dan Bunuh 20 musuh dengan super anda. . Hanya ada banyak juara dalam larian, jadi pastikan anda menonton mereka untuk bertelur dan menandai mereka dengan beberapa kerosakan sebelum mereka mati.

Sebaik sahaja anda menyelesaikan pencarian dan penjajaran astral anda, sudah tiba masanya untuk menjalankan beberapa Serangan.

Berlari Strikes – Penobatan Hollow

Untuk langkah ini, anda hanya perlu menjalankan tiga serangan: Lake of Shadows, The Walib, dan Glassway.

Pergi ke destinasi yang ditetapkan dan pilih nod untuk pemogokan peta. Melengkapkan ketiga -tiga; anda akan mengambil a Strang bangsawan dari setiap siap. Sebaik sahaja anda telah melakukan ketiga -tiga, kembali ke Mara. Dia akan memberi anda Meterai mulia.

Penobatan berongga – membuka kunci tongkat ager

Sekarang anda mempunyai Meterai mulia, pilih Penobatan kosong misi dari destinasi helm sekali lagi. Melalui portal dan Ambil Pistol. Sekarang anda perlu membunuh Kelgorath, Bangkit dari tulang. Melengkapkan pistol baru anda dan gunakannya untuk mengukir melalui batu di peti besi. Anda akan menemui bilik lain, lengkap dengan ksatria besar. Gunakan tongkat ager dan peluru tanpa had (hanya untuk usaha ini) untuk membunuh kelgorath dan semua anak -anaknya.

Semasa Kelgorath mati, kembali ke Helm dan bercakap dengan Mara sekali lagi. Dengan usaha yang dilakukan, sudah tiba masanya untuk melihat apa yang boleh dilakukan oleh perkara ini.

Ager’s Scepter Perks

Ager's Scepter Perks

Ager’s Scepter adalah yang pertama Stasis Trace Rifle, ia menggunakan peluru khas, dan ia masuk Slot kinetik/stasis.

Tanda Ager mempunyai dua faedah. Yang pertama adalah Panggilan Ager, yang menyebabkan pukulan terakhir dengan tongkat Ager untuk menjana pecah perlahan di sekitar sasaran yang dikalahkan. Ini boleh perlahan dan membekukan sasaran berdekatan – yang juga memainkan beberapa serpihan stasis. Perkembangan sekunder pistol itu Rega menahan diri, yang menyebabkan stasis membunuh untuk memindahkan peluru ke majalah senjata dari rizab.

Ager’s Scepter juga mempunyai pemangkin yang sangat kuat, yang boleh anda pelajari.

Cara Melengkapkan Mengesan Bintang II di Destiny 2: Semua lokasi Atlas Skews

Panduan EA FC24

A Tracing the Stars Quest baru kini tersedia dengan Reset Mingguan 31 Ogos, inilah yang perlu anda ketahui.

Kemas kini: A Tracing the Stars Quest yang baru adalah langsung, lihat panduan kami di sini.

Asal:

Musim Destiny 2 of the Lost ada di sini, menjanjikan masa yang menarik untuk penjaga yang membawa kepada pelepasan pengembangan Witch Queen pada awal tahun 2022.

Menjadi seminggu ke musim 15, peminat mempunyai masa untuk mengisar pas musim baru, mengumpul senjata segar yang tersedia dari pelbagai aktiviti, dan menyelam jauh ke dalam Banner Besi. Sekarang, kesinambungan mengesan bintang ada di sini.

The Quest adalah misi mingguan masa yang akhirnya akan memberi ganjaran kepada pemain dengan senapang jejak eksotik kerana ia secara langsung terikat dengan pelayaran Wayfinder, dengan lebih dari 50 langkah untuk diselesaikan, Bungie telah membuatnya sehingga hanya beberapa yang dapat diselesaikan setelah setiap tetapan semula.

  • BACA LEBIH LANJUT: Cara Mengaktifkan Crossplay di Destiny 2

Kami sudah menutup cara menyelesaikan minggu pertama mengesan bintang -bintang, jadi lihat panduan kami di sini. Tanpa berlengah -lengah, mari kita lihat apa yang ditawarkan oleh Stars II.

Cara Melengkapkan Mengesan Bintang 2 di Destiny 2

Sama dengan Minggu 1, Quest Baru akan tersedia di Kompas Wayfinder. Sebaik sahaja anda mengambilnya, pergi bercakap dengan Mara Sov, dan terkejut, dia akan menugaskan anda dengan mencari kumpulan baru Atlas Skews di bandar bermimpi.

Menurut deskripsi pencarian, ini boleh didapati di dalam helai, taman -taman Esila, dan sektor yang hilang berdekatan:

  • Patung Gazebo Strand
  • Air Terjun Taman
  • Pokok jambatan taman
  • Aphelion Brazier

Mengesan Bintang 2 – Lokasi Skews Atlas

Berikut adalah semua lokasi Atlas Skews untuk mengesan bintang 2.

Patung yang menjulang tinggi

Atlas Skew Mengesan Bintang 2

Sebaik sahaja anda mendarat di bandar bermimpi, menuju ke arah helai dan memanjat pembentukan berbatu yang anda lihat berhampiran pintu masuk. Skew betul -betul di bahagian atas menunggu anda.

Atlas Skew Dreaming City

Patung Gazebo Strand

Atlas Skew 2 Lokasi

Teruskan ke bawah jalan yang anda jalani dan anda akan sampai ke gazebo, untuk mencari condong memanjat struktur dan mencari bahagian kecil di sebelah bangunan dengan beberapa batu yang anda boleh mendarat, condong harus muncul di peta anda.

Destiny 2 Atlas

Aphelion Brazier

Lokasi Atlas Skew

Yang ini agak mudah dicari, hanya berjalan melalui sektor yang hilang di aphelion dan condong akan muncul di hujung di atas dada.

Lokasi Atlas Skew

Air Terjun Taman

Atlas Skew Destiny 2

Dua terakhir berada di taman Eselia, yang bukan lokasi yang terdapat di peta, tetapi mudah dicari. Sebaik sahaja anda memasuki helai, ambil hak dan teruskan jalan itu sehingga anda sampai ke bangunan kecil yang terbang.

Atlas air terjun

Pokok jambatan taman

Destiny 2 Atlas Final Skew

Lihatlah kiri anda dan pergi ke jambatan tepat di hadapan anda, condong terakhir duduk di hujungnya.

takdir 2 condong akhir

Sebaik sahaja anda mempunyai semua lima Atlas Skews, kembali ke H.E.L.M dan aktifkan acara penobatan berongga khas dari direktori. Letakkan cendawan dalam artifak yang diserlahkan dan misi harus berakhir, hanya menikmati tradisi dan kemudian bercakap dengan kompas sekali lagi untuk mengumpul ganjaran anda, senapang stasis fracthethyst baru.

Sekiranya anda mencari panduan yang lebih visual, lihat video YouTube Kackis yang kami telah tertanam di bawah.

Untuk lebih banyak berita Destiny 2, pastikan anda menyemak bahagian khusus kami atau lihat beberapa panduan & tutorial kami di bawah:

Pemburu terbaik membina –

Titan terbaik membina –

Warlock terbaik membina –