Destiny 2 – Kebinasaan, Bunker E15 dan Lokasi Kekosongan Tersembunyi |, di mana untuk mencari Sektor Kehilangan Perdisi – Destiny 2 | Shacknews

Di mana untuk mencari sektor yang hilang kebinasaan – takdir 2

Mencari Destiny 2 Perdition Hilang Sektor boleh menjadi sedikit rumit kerana ia berada di gua yang mudah dimusnahkan di Cadmus Ridge di Europa dan tidak ditandakan di peta anda. Ini juga Destiny 2 Sektor yang Hilang juga, kerana anda perlu menceburkan diri di dalam jika anda ingin mendapatkan item kelas perisai crystocrene – jika anda belum mempunyai usaha perisai ini, pastikan anda telah maju melalui takdir 2 Beyond Light Kempen Cukup dan kemudian mengumpulkannya dari VARIKS. Di sinilah anda dapat menemui sektor yang hilang di Destiny 2.

Destiny 2 – Kebinasaan, Bunker E15 dan Lokasi Kekosongan Tersembunyi

Di mana untuk mencari tiga lokasi sektor Europa yang hilang di takdir 2.

Panduan oleh Penyumbang Matthew Reynolds
Dikemas kini pada 16 Nov 2020

Kebinasaan, bunker e15 dan tersembunyi tidak sah Adakah sektor Europa yang hilang yang akan anda hadapi di takdir 2.

Anda boleh mula meneroka mereka semua sebaik sahaja anda melengkapkan misi kempen yang pertama di luar cahaya, membuka kunci Europa sebagai ruang peronda.

Mencari masing -masing Europa kehilangan lokasi sektor akan berguna untuk questlines tertentu dan kelebihan – seperti Born in Darkness – jadi patut belajar di mana mereka untuk kegunaan masa depan.

Beri amaran jika anda baru bermula dengan cahaya yang luar. Akibatnya, ia mungkin bernilai menunggu sehingga anda telah melakukan kempen terlebih dahulu!

Di samping. Melengkapkan solo ini akan memberi anda peluang untuk melampaui penurunan sekeping perisai eksotik cahaya.

 • Destiny 2 Lokasi Kebinasaan
 • Destiny 2 Bunker E15 Lokasi
 • Destiny 2 Lokasi Kekosongan Tersembunyi

Terdapat sektor yang hilang lain – Keluaran Taman 2A dan Veles Labyrinth – juga ditambah kepada pengembangan jika anda ingin meneroka kosmodrome sebaliknya.

Kepala ke arah itu, dan lihat di bawahnya, di mana anda akan melihat satu set gua dengan logo sektor yang hilang di antara mereka.

Dari gua -gua ini, anda perlu melalui yang betul.

Ini akan menuju ke bawah tanah. Ikuti pusingan laluan linear sehingga anda mencapai lokasi sektor yang hilang.

Destiny 2 Bunker E15 Lokasi

Bunker E15 berada dalam runtuhan eventide, di tengah -tengah lokasi.

Anda boleh memasuki bangunan ini dari West Side – terdapat satu siri langkah dan lekuk yang menuju ke sana untuk membantu anda sampai di sana.

Sekali di dalam, belok kanan dan lihat ke sudut jauh. Terdapat langkan di sana anda boleh melompat dan masuk.

Dari sana, menuju ke jalan linear sehingga anda sampai ke lokasi Bunker E15.

Musim Deep ada di sini bersama -sama ke dalam usaha kedalaman. Anda juga boleh tahu memancing! Jangan lupa untuk mengawasi sektor yang hilang dan jadual putaran cabaran King’s Fall!

Destiny 2 Lokasi Kekosongan Tersembunyi

Kekosongan tersembunyi dijumpai dalam jurang asteri, di tengah -tengah lokasi.

Sebagai contoh, anda boleh menemui salah satu pintu masuk ini dari sebelah utara; Sekiranya anda berdiri di sebelah kawasan bengkak batu yang dibangkitkan di tengah -tengah lokasi, anda dapat melihat gua jika anda melihat ke barat.

Sekali di bawah tanah, anda perlu mencari gua yang membawa kepada sektor yang hilang. Ini mempunyai pintu masuk kecil tetapi berwarna merah untuk membuatnya menonjol. Sekiranya anda mengambil pintu masuk barat laut di atas, betul sebaik sahaja anda memasuki gua.

Ikuti laluan linear dari sini sehingga anda sampai ke lokasi sektor yang tersembunyi yang tersembunyi.

Terdapat sektor lain yang hilang – Keluaran Taman 2a dan Veles Labyrinth – juga diperkenalkan di Beyond Light jika anda ingin meneroka kosmodrom.

Dari Assassin’s Creed ke Zoo Tycoon, kami mengalu -alukan semua pemain

Eurogamer mengalu -alukan video dari semua jenis, jadi log masuk dan sertai komuniti kami!

Log masuk dengan Google Log masuk dengan Facebook Log masuk dengan Twitter Log masuk dengan Reddit
Topik dalam artikel ini

Ikuti topik dan kami akan menghantar e -mel kepada anda apabila kami menerbitkan sesuatu yang baru mengenai mereka. Urus Tetapan Pemberitahuan Anda.

 • Pengembaraan Tindakan Ikut
 • Destiny 2 Ikut
 • MMO Ikut
 • PC Ikut
 • PS4 Ikuti
 • PS5 Ikuti
 • Fiksyen sains mengikuti
 • Penembak Ikut
 • Xbox One Ikuti
 • Xbox Series X/s Ikut

Ikuti semua topik lihat 5 lagi

Tahniah atas ikut pertama anda!

Kami akan menghantar e -mel kepada anda setiap kali kami (atau salah satu laman kakak kami) menerbitkan artikel mengenai topik ini.

Melanggan Eurogamer.Surat Berita Harian Bersih

Dapatkan hari yang paling banyak dibincangkan mengenai cerita terus ke peti masuk anda.

Panduan Matthew Reynolds dan perkara -perkara lain yang berguna di Eurogamer dari 2010 – 2023. Ketika dia tidak berbuat demikian, dia keluar dan bermain Pokémon pergi atau terus mengumpulkan koleksi amiibonya.

Di mana untuk mencari sektor yang hilang kebinasaan – takdir 2

Di mana untuk mencari sektor yang hilang kebinasaan - takdir 2

Jejaki sektor yang hilang di Europa di Destiny 2 supaya anda dapat mencari lebih banyak peralatan.

12 November 2020 3:35 pagi

Ketibaan Europa di Destiny 2 membawa beberapa sektor yang hilang, salah satunya adalah kebinasaan. Bagi mereka yang berjuang untuk mencari sarang yang tersembunyi ini penuh dengan musuh-musuh untuk mengalahkan dan gear untuk merampas, marilah kita menunjuk ke arah yang betul.

Di mana untuk mencari sektor yang hilang kebinasaan

Sektor yang hilang di Europa terletak di Cadmus Ridge. Untuk mencapai sektor yang hilang ini, mulakan di bahagian perjalanan pantas di Crossing Charon, yang tepat berhampiran Variks. Hang kiri dan ikuti trek di sekitar tebing dan ke Cadmus Ridge.

Destiny 2 Perdition Europa Lost Sector

Semasa anda memasuki kawasan itu, menuju ke arah glasier gergasi yang keluar dari tanah. Anda akan menemui terowong kecil yang melaluinya dengan tanda sektor yang hilang di atas. Bukannya melalui terowong kecil, berdiri di tanda sektor yang hilang dan berpaling ke kanan, Anda akan menghadapi jurang. Ikuti jalan ini untuk mencari sektor yang hilang.

takdir 2 kebinasaan kehilangan sektor europa

Sektor Hilang yang hilang penuh dengan unit VEX, seperti sektor lain yang hilang di Europa. Jika anda ingin ladang jatuh di Europa, seperti untuk Exotic Grip Salvation, sebaiknya menggunakan kekosongan tersembunyi, kerana ia mengandungi beberapa kapten dan servitor. Memandangkan kebinasaan itu lebih dekat dengan titik perjalanan yang cepat, lebih baik dari kedua -dua pilihan jika anda ingin ladang vex, yang lain adalah bunker e15.

Sekarang bahawa anda mempunyai pengetahuan tentang tempat untuk mencari sektor yang hilang dari sektor yang terkunci di otak anda, anda boleh memberi tumpuan sekarang untuk mengerjakannya. Sekiranya minggu yang tepat, anda mungkin mendapati bahawa versi induk tersedia, memberikan anda pukulan pada teras eksotik dan peningkatan. Pastikan anda berhenti oleh ShackNews Destiny 2 Panduan Strategi Lengkap untuk maklumat yang lebih berguna pada musim terkini.

Bercakap dari tanah di bawah, Sam Chandler membawa sedikit bakat hemisfera selatan untuk karyanya. Selepas melantun beberapa universiti, memperoleh ijazah sarjana muda, dan memasuki industri permainan video, dia menemui keluarga barunya di ShackNews sebagai editor panduan. Tidak ada yang dia suka lebih daripada membuat panduan yang akan membantu seseorang. Sekiranya anda memerlukan bantuan dengan panduan, atau perhatikan sesuatu yang tidak betul, anda boleh tweet kepadanya: @samuelchandler

Destiny 2 Perdition Hilang Sektor Lokasi di Europa

Destiny 2 Beyond Light Perdition Hilang Sektor Vex Boss Fight

Mencari Destiny 2 Perdition Hilang Sektor boleh menjadi sedikit rumit kerana ia berada di gua yang mudah dimusnahkan di Cadmus Ridge di Europa dan tidak ditandakan di peta anda. Ini juga Destiny 2 Sektor yang Hilang juga, kerana anda perlu menceburkan diri di dalam jika anda ingin mendapatkan item kelas perisai crystocrene – jika anda belum mempunyai usaha perisai ini, pastikan anda telah maju melalui takdir 2 Beyond Light Kempen Cukup dan kemudian mengumpulkannya dari VARIKS. Di sinilah anda dapat menemui sektor yang hilang di Destiny 2.

Cara sampai ke sektor yang hilang erdition di takdir 2

Untuk mencapai sektor kehilangan Destiny 2 yang hilang, menuju ke sebelah timur laut Cadmus Ridge Dan cari terowong ais. Di sebelah kanan terowong ini adalah pintu masuk gua sempit, dan akhirnya anda akan mencapai kebinasaan jika anda mengikuti gua linear ini.

Semasa anda melalui gua ais, akhirnya anda akan sampai ke sisa -sisa sebahagian daripada kemudahan exoscience. Tekan melalui beberapa koridor dan anda akan sampai ke sektor yang hilang, dengan banyak musuh yang siap untuk menyambut (melawan) anda. Pertempuran melalui tiga kawasan utama dan mengalahkan bos Minotaur yang besar pada akhirnya untuk membuka kunci dada sektor yang hilang dan gelung kembali ke pintu masuk kebencian, jadi anda boleh meninggalkan kembali melalui gua ais. Dengan sektor yang hilang dibersihkan, kini akan muncul di peta anda juga.

Jika anda secara khusus mencari bahagian perisai yang berumur untuk melengkapkan pencarian set perisai Europa, anda perlu mencari dada stasis yang dimetera. Nasib baik dada yang diperlukan mudah dijumpai di bawah catwalk betul ketika anda memasuki bilik pertama sektor yang hilang. Untuk mencari empat lagi Destiny 2 Europa Armor Pieces, anda perlu meneroka bulan berais untuk mencari sembilan dada stasis lain, walaupun ini adalah satu -satunya yang dijumpai di dalam sektor yang hilang.