Dead by Daylight Alien Release Time: Bab 29 Killer Perks, Survivor, Map, More | Ginx Esports TV, Dead oleh pembunuh baru Daylight pada dasarnya hanya Alien | Pcgamesn

Dead oleh pembunuh baru siang pada dasarnya hanya asing

Sama seperti Wesker (dalang) mempunyai animasi Mori khas untuk Chris Redfield, musuhnya, Xenomorph mendapat animasi Mori khas untuk Ellen Ripley, Bab Survivor Baru. Senang melihat Dead by Daylight’s Devs yang menghormati sumber -sumber bab berlesen, dan menyelidiki interaksi dan interaksi watak mereka.

Dead by Daylight Alien Release Time: Bab 29 Killer Perks, Survivor, Map, More

Panduan EA FC24

Dead by Daylight’s Bab 29 adalah bab asing berlesen dengan pembunuh baru, yang selamat, dan berpotensi peta.

Dead by Daylight Alien Release Time: Bab 29 Killer Perks, Survivor, Map, More

Akhirnya kita tahu bahawa mati oleh siang hari Bab 29 akan menampilkan Alien . Dead by Daylight’s Year 8 Roadmap termasuk beberapa maklumat yang menarik dan menjanjikan mengenai tahun depan, termasuk beberapa butiran mengenai pembunuh, mangsa, dan peta berpotensi yang akan kita lihat dalam Bab 29. Bab 28: Penghantaran Akhir Memperkenalkan Rogue Ai Singularity sebagai pembunuh dan Gabriel Soma sebagai Survivor, mengambil giliran baru untuk permainan dengan memperkenalkan beberapa seram sci-fi.

Dengan pelepasan penghantaran akhir dalam buku, Bab 29 mempunyai banyak untuk hidup; Kami tidak tahu sama ada ia akan diterima dengan baik seperti bab sebelumnya, tetapi kemungkinan peminat akan teruja untuk melihat Alien menyertai kabut. Dengan itu, kita akhirnya tahu bahawa Bab 29 akan menampilkan Alien . Inilah semua yang kita tahu setakat ini.

29 Ogos 2023 - Halaman dikemas kini dengan berita dan maklumat terkini.

DBD Alien Bab Masa Pelepasan

Isi kandungan

 • Berita terkini
 • Dead by Daylight Bab 29: Alien – Killer, Power and Pember
  • DBD Alien Killer Power
  • DBD Xenomorph Killer Perks
  • DBD Ellen Ripley Perks

  Berita terkini

  Di bawah ini kami akan membawa anda semua berita dan kebocoran terkini yang berkaitan dengan , . Teruskan membaca untuk menyemak faedah pembunuh, mangsa, peta, dan maklumat lanjut mengenai tarikh pelepasan bab.

  25 Ogos 2023 – Bab Alien Menutup

  Bab Alien akan dikeluarkan di Live Servers minggu depan. .

  15 Ogos 2023 – Bangunan Alien Terbaik?

  Pembunuh Xenomorph mungkin masih berada di PTB buat masa ini, tetapi kami sudah mendapat beberapa idea untuk beberapa orang asing terbaik yang dibina di Dead by Daylight sekarang.

  Ikuti pautan di atas untuk beberapa cadangan untuk memulakan anda.

  !

  PTB Alien akhirnya di sini, dan pemain boleh mengambil peranan Xenomorph Alien yang menakutkan sebagai pembunuh atau Ellen Ripley sebagai yang selamat. Kedua -duanya mempunyai faedah unik mereka sendiri dengan orang asing yang membanggakan kuasa yang berguna, jadi pastikan untuk menyemak semua butiran di bawah!

  1 Ogos 2023 – Alien Datang ke Mati oleh Siang

  Alien akan mati oleh bab Berlesen Siang Daylight! Inilah pengumuman bab 29 rasmi DBD:

  .

  Dead by Daylight Bab 29: Alien – Killer, Power, and Pember

  The Dead by Daylight Bab 29: Alien Killer adalah dari francais asing, juga dikenali sebagai Xenomorph. Xenomorph mempunyai kuasa tersendiri, mengejar tersembunyi, dan tiga faedah unik. Semak mereka di bawah:

  Mengejar tersembunyi

  Satu siri terowong boleh didapati di peta apabila xenomorph sedang bermain. Dengan mengakses stesen kawalan, ia boleh memasuki terowong ini dengan cepat bergerak di sekitar peta, mengesan kehadiran mangsa yang terselamat, dan mempercepatkan masa cooldown kemampuan mod pelari. Keluar Tag Stesen Kawalan yang terselamat dengan naluri pembunuh.

  Keupayaan Khas: Mod Runner

  . Dalam mod Runner, Xenomorph berjalan di empat kaki dan menjadi lebih senyap, mengurangkan radius keganasannya. .

  Ciri Peta: Stesen Kawalan

  . Survivor boleh berinteraksi dengan stesen -stesen ini untuk mendapatkan turet api terpencil, sementara xenomorph dapat memasuki dan keluar dari terowong di bawah stesen kawalan.

  Item Khas: Turret Api Jauh

  . Apabila xenomorph memasuki jejari dan garis penglihatan turet, serangan turet; Serangan ini membantah xenomorph dan akan menyebabkan mod pelari berakhir. Sekiranya turet berjaya mengetuk xenomorph daripada mod pelari atau kebakaran terlalu lama, ia terlalu panas, dan mesti diperbaiki oleh seorang yang terselamat. Xenomorph boleh menyerang menara untuk memusnahkan mereka.

  DBD Xenomorph Killer Perks

  • Senjata muktamad
   • Apabila anda membuka loker, perkhemahan ini diaktifkan selama 30 saat. Survivor memasuki jejari keganasan anda menjerit dan mendedahkan kedudukan mereka dan mendapat buta selama 30 saat. .
   • . Memukul Survivor Dengan Serangan Asas Memberi Anda Segera 5% untuk 8/9/10 Seconds.
   • Perkongsian ini diaktifkan ketika anda mengaitkan seorang yang terselamat. .

   Xenomorph juga dilengkapi dengan animasi Mori yang menakutkan sendiri, yang boleh anda lihat di bawah:

   Sama seperti Wesker (dalang) mempunyai animasi Mori khas untuk Chris Redfield, musuhnya, Xenomorph mendapat animasi Mori khas untuk Ellen Ripley, Bab Survivor Baru. .

   DBD Bab 29: Alien – Ellen Ripley Survivor dan Perks

   Ellen Ripley Alien

   Ellen Ripley Bergabung Dead by Daylight’s Fog dalam Bab 29 sebagai Survivor Berlesen Terbaru Permainan.

   DBD Ellen Ripley Perks

   • Bintang bertuah
    • . Anda tidak meninggalkan darah dan tidak membuat kesakitan selama 10 saat. Apabila anda keluar dari loker, anda melihat mangsa lain dan aura penjana terdekat dalam kuning selama 10 saat. Perkhemahan ini kemudian berjalan dengan cooldown selama 40/35/30 saat.
    • Perangkap kimia
     • . Semasa berdiri di sebelah palet yang jatuh, tekan butang keupayaan aktif 2 untuk memasang perangkap, yang tetap aktif untuk 100/110/120 saat. Aura palet yang terperangkap diturunkan dalam warna kuning kepada semua yang terselamat. Apabila pembunuh melakukan tindakan rehat pada palet yang terperangkap, perangkap meletup, dan mereka diperlahankan sebanyak 50% selama 4 saat.
     • Apabila anda sihat, perkhemahan ini diaktifkan. . Perkongsian ini berlaku selama 28/24/20 saat setelah melakukan tindakan bergegas.

     Dead by Daylight Bab 29: Alien – Peta Wreckage Nostromo

     . Pemain boleh meneroka kapal karam Nostromo, termasuk bilik rahsia, menemui pembunuh asing yang menakutkan atau mungkin salah satu daripada pembunuh lain yang mati dengan siang hari.

     Dead by Daylight Bab 29: Alien – Tarikh Siaran

     . Berikutan kemas kini pembunuh asing yang baru dan survivor Ellen Ripley, bersama -sama dengan peta Wreckage Nostromo yang baru akan tersedia di Live Server.

     Dead by Daylight Bab 29 ditetapkan untuk dibebaskan Ogos 2023 . Ini mengikuti pelepasan Nicolas Cage sebagai Survivor Standalone pada bulan Julai 2023.

     8 Ogos 2023 hingga 15 Ogos 2023. Pelepasan penuh kemungkinan akan datang ke semua platform di akhir bulan Ogos.

     NOTA -Semua maklumat di bawah titik ini belum dikemas kini untuk Bab Alien.

     Dengan kematian yang akan datang dengan bab siang hari menjadi satu berlesen, terdapat banyak kemungkinan untuk apa yang mungkin. Lima malam di freddys bab, memaparkan watak seperti Springtrap atau Freddy Fazbear. Ini nampaknya sangat masuk akal sejak mati oleh filem yang akan datang Daylight akan dihasilkan oleh Blumhouse, studio di belakang lima malam di filem Freddy. . Mungkin kita juga boleh mendapatkan peta pizzeria Freddy Fazbear, lengkap dengan panggung.

     Ia juga mungkin bahawa Bab Daylight yang akan datang seterusnya boleh menjadi Sehingga subuh Bab. Permainan Supermassive, studio di belakang hingga Dawn, sedang membangunkan permainan spinoff siang hari; Dengan itu, sangat mungkin bahawa permainan tingkah laku interaktif dan supermasif juga boleh berbincang tentang menambah beberapa sehingga kandungan subuh ke tajuk asimetrik 4v1. Terdapat pelbagai watak yang boleh dimainkan sehingga subuh, memberikan pemaju banyak untuk bekerja dengan; Pembunuh, tentu saja, akan menjadi Wendigo, salah satu Wendigos yang menakutkan dari permainan yang mengganas pemain.

     . Oleh kerana maklumat lanjut diturunkan dan apabila tarikh pelepasan bab semakin hampir, kami akan mengemas kini artikel ini dengan sewajarnya.

     Untuk lebih banyak Dead by Daylight News pastikan anda menyemak bahagian khusus kami, atau beberapa panduan & tutorial kami, tepat di bawah:

     Cole adalah penulis kakitangan di Ginx Esports TV yang berpusat di Amerika Syarikat. Dia adalah kekasih semua perkara yang seram dan sangat menyukai permainan seram lama seperti Silent Hill dan Resident Evil. Anda juga boleh mendapati dia menulis tentang Dead by Daylight dan membunuh permainan lain. Di luar penulisan untuk Ginx, Cole suka memasak dan dua kucingnya. .

     Dead oleh pembunuh baru siang pada dasarnya hanya asing

     DBD Bab 28, Penghantaran Akhir, seolah-olah dipengaruhi oleh Alien, dengan yang baru mati oleh pembunuh siang hari, selamat, dan peta membawa kita ke alam seram sci-fi.

     Tutup alien baru yang diilhamkan mati oleh pembunuh siang Singularity, makhluk biomech ai yang terbuat dari logam dan daging

     Diterbitkan: 19 Mei 2023

     Dead by Daylight Bab 28 telah disahkan sebagai satu lagi cerita asal, dan pembunuh baru, Survivor, dan peta yang tidak dilesenkan pasti akan mengganggu beberapa peminat permainan seram. Dari segi sejarah, Bab Ulang Tahun, yang jatuh pada bulan Jun setiap tahun, melihat pembebasan kerjasama berlesen, seperti Ketua Piramid Silent Hill atau Nemesis Legenda Resident Evil, yang kedua -duanya tambang dengan baik dalam senarai peringkat DBD Killer kami, dan peminat berharap untuk sesuatu yang serupa Masuk ke Tahun Lapan. akan menjadi asing, dan, jujur, itu tidak salah.

     Bab Asal yang baru sebaliknya mati dengan siang hari ke alam yang tidak pernah diterokai sebelum ini, ketika kita mendarat di planet asing dan pengalaman seram sci-fi buat kali pertama di DBD. Beberapa kebocoran dan cadangan yang lebih awal bahawa ulang tahun itu akan menampilkan Alien tidak sepenuhnya salah, kerana pembunuh baru adalah sejenis makhluk bio-mech dengan kecerdasan unggul yang telah menghidupkan umat manusia. Dipanggil Singularity, pembunuh baru ini mempunyai keupayaan untuk melancarkan pod berisi yang boleh melekat pada permukaan mana -mana – bahkan mangsa yang selamat. Singularity dapat memproyeksikan kesedarannya ke dalam bio-pod ini untuk meninjau peta dan mengintip mangsa yang selamat, memberikan maklumat yang berharga. Untuk konteks yang lebih baik, kami membayangkan mekanik ini untuk bermain sama seperti Charlotte dan Victor.

     Thumbnail YouTube

     Survivor baru itu dipanggil Gabriel Soma, dan merupakan manusia terakhir yang tinggal di planet ini (sehingga, tentu saja, entiti itu memikatnya ke kabut). . Kita sudah tahu bahawa Nicolas Cage sendiri telah mencatatkan garis suara – serta semua keluhan dan keluhannya sendiri – menjelang debutnya yang luar biasa dan mengejutkan sebagai seorang yang selamat DBD.

     Gabriel adalah juruteknik pakar, dan faedahnya mencerminkan ini, menyesuaikan kotak alat untuk membaiki penjana lebih cepat. Dia juga mempunyai Aura Reading Perk, dan perkhemahan yang membantu melindungi pembunuh, jadi dia cukup baik semua bulat.

     . Hanya muncul di mana -mana peta apabila anda melawan Singularity, EMP berfungsi seperti Semburan Pertolongan Pertama Wesker atau Kotak Jigsaw Babi. Survivor boleh menggunakan EMP untuk melihat dan melumpuhkan biopod pembunuh, dan juga mengeluarkan kesan ‘slipstream’ eksklusif singularity. Kesan slipstream ini berlaku apabila mangsa yang terselamat dipukul secara langsung dengan bio-pod, dan membolehkan pembunuh untuk teleport ke lokasi yang terselamat yang terjejas. .

     Sebuah kapal angkasa kuning yang besar duduk di antara flora asing yang berwarna -warni di Toba Landing, peta DBD baru

     . Toba Landing tidak seperti apa yang anda lihat di Dead By Daylight sebelum, dengan Flora Alien yang berwarna -warni dihiasi di sekitar permukaan yang suram, berkabus dari planet pelik ini. Bangunan utama datang dalam bentuk kapal angkasa, sementara cangkuk diliputi dalam bahan organik gloopy yang sama yang dimakan Singularity.

     . Walaupun mungkin sedikit dekat dengan bab ulang tahun ini, dengan dua pembunuh berlesen juga dalam perjalanan dalam tahun lapan, mungkin kita tidak dapat menghapuskan penampakan asing lagi. Entri sci-fi ini pasti membuka pintu kepada lebih banyak kandungan, baik berlesen dan asli, pada masa depan mati oleh bab siang hari.

     The New Dead by Daylight Killer and Survivor boleh didapati di PTB pada 23 Mei, dan Bab 28, Penghantaran Akhir ditetapkan untuk dibebaskan pada 13 Jun 2023. Bab baru ini hanyalah hujung gunung es dalam siaran ulang tahun, di mana kolaborasi DBD Iron Maiden dan Slipknot diumumkan untuk permainan berbilang pemain, bersama-sama dengan bot yang sangat diperlukan, yang menyebabkan kualiti hidup baru berubah. Oh, dan jangan terlepas senarai terkini kami kod DBD baru.

     . .