Cincin Elden yang paling menyeronokkan dibina | PC Gamer, mengesyorkan Fun Build to Play: Elden Ring | RETETERA

Mengesyorkan keseronokan untuk bermain: Elden Ring

Racun dan Rotan Scarlet tidak begitu baik seperti yang anda harapkan, tetapi ada banyak keseronokan yang dapat anda buat dengan mereka. Antspur Rapier adalah pilihan senjata yang hebat kerana ia sudah mempunyai reput merah, tetapi juga boleh diselitkan dengan abu perang untuk menyebabkan racun. Kunci untuk membuat ini membina yang berdaya maju akan menyusun kedua -dua racun merah dan racun pada masa yang sama, jadi ini penting.

Segarkan permainan anda dengan cincin Elden yang menyeronokkan ini

Meningkatkan orang mati, menjadi vampire, atau membunyikan mereka hingga mati dengan persediaan yang aneh ini.

Elden Ring Fun membina lelaki kambing yang menyala

(Kredit Imej: FromSoftware)
Yang terbaik dibina di Elden Ring

Mahu mencuba cincin elden yang menyeronokkan? Sekarang bahawa permainan telah keluar untuk seketika, salah satu cara terbaik untuk mengalaminya lagi adalah untuk membuat binaan bertema yang menyeronokkan. Mungkin ada watak dalam permainan yang anda mahu roleplay sebagai, atau anda hanya ingin melihat sama ada idea yang anda miliki sebenarnya boleh.

Adakah anda ingin mengalahkan bos dengan tanduk gergasi? Gunakan kuasa vampir untuk menjadikan cincin Elden menjadi darah? Atau hanya menjalankan pemburu harta karun yang menjadikan mainan koleksi penuh lebih mudah? Jumlah pelbagai dari segi senjata, perisai, talismans, dan abu perang benar -benar membolehkan anda bereksperimen dengan persediaan anda.

Dan apabila setiap playthrough membolehkan anda Re-spec Beberapa kali menggunakan air mata larva, tidak ada apa -apa yang menahan anda kembali. Yang mengatakan, berikut adalah beberapa cincin elden yang pelik dan menyeronokkan.

Cincin Elden yang terbaik dibina

Tuhan Honks

Senjata: Longhorn Envoy
Talismans: Shard of Alexander, ikon Godfrey, Carian Filigreed Crest, Sacred Scorpion Charm
Perisai: Mahkota Duta
Penyebaran stat: Iman, Kekuatan, Fikiran

Semasa meneroka Leyndell, anda akan menjumpai utusan Oracle: makhluk gumpalan putih yang bermain tanduk dan menyerang anda dengan gelembung. Tetapi adakah anda tahu anda boleh mendapatkan tanduk mereka sebagai senjata? Terdapat tiga sama sekali, yang digunakan oleh utusan saiz yang berbeza, tetapi yang saya cari dalam binaan ini adalah longhorn utusan. Walaupun tidak sukar untuk mendapatkan sebagai greathorn utusan, kemahiran menembak gelembungnya jauh lebih baik dan benar -benar mencairkan bos besar.

Anda boleh mendapatkan tanduk dari utusan pertengahan di benteng Leyndell dan anda boleh meningkatkan kerosakan kemahiran gelembungnya dengan talismans seperti shard Alexander dan ikon Godfrey. Crest filigreed Carian juga mengurangkan jumlah FP setiap kos pecah gelembung, membiarkan anda melakukannya lebih banyak. Anda juga ingin mengutamakan kepercayaan dan kekuatan untuk Longhorn utusan. Akhir sekali, untuk komitmen sepenuhnya kepada konsep ini, anda boleh mendapatkan headpiece mahkota utusan di Haligtree serta memanggil abu yang membolehkan anda memanggil beberapa lelaki kecil.

Bestial Sling Shotgun

Senjata: Dua meterai clawmark atau satu meterai clawmark dan satu meterai api yang penuh kegilaan
Talismans: Ikon Radagon, Ikon Godfrey, Talisman Canvass Flock
Perisai: Set paling berat yang boleh anda pakai semasa masih mempunyai gulungan sederhana.
Penyebaran stat: Ketangkasan, Minda, Kekuatan, Ketahanan

Selanjutnya meneruskan trend PvP yang dikutuk, kredit kepada Gigasthiccas untuk mengetahui bahawa dengan mengurangkan masa cast ejaan dengan 40 ketangkasan dan ikon radagon, sambil berselang -seli antara dua meterai suci, anda boleh membuang sling terbaik pada kadar yang membimbangkan. Bestial Sling sudah menjadi mantra Pvp yang sangat baik, tetapi binaan ini pada dasarnya menjadikan anda menjadi senapang patah.

Sekiranya anda tidak mempunyai dua meterai clawmark, anda boleh menggunakan meterai api yang penuh kegilaan kerana ia mempunyai skala yang sama dan akan mendapat manfaat daripada semua dex yang anda tingkatkan untuk pengurangan masa cast. Untuk talismans yang lain, ikon Godrey akan meningkatkan versi Bestial Sling yang dikenakan, sementara Talisman Canvass Flock memberikan penggemar kerosakan kepada semua mantera.

Untuk ini, anda memerlukan sedikit FP yang adil, tetapi seperti yang anda lihat dalam video di atas, kunci bergantian antara setiap meterai semasa anda membuang. Walaupun binaan ini tidak begitu baik untuk PVE, kerosakan fizikal masih membantah musuh sehingga anda boleh mendapatkan serangan kritikal di. Dengan itu, ia mungkin bernilai melengkapkan Talisman Dagger dan berpasangan dengan senjata kritikal yang tinggi.

Dinding

Senjata: Perisai batu cap jari atau mana-mana pengurangan dual-dame dwi lain yang lain
Talismans: Arsenal Great Great, Dragoncrest Greatshield, Greatshield Talisman, Bull-Goat’s Talisman
Perisai:
Set lembu-lembu atau mana-mana set berat yang anda mahukan
Penyebaran stat: Kekuatan, ketahanan, semangat

Binaan pertama kami diilhamkan oleh PVP Grimmy yang menakjubkan “The Wall” Build. Pada dasarnya anda memakai perisai yang paling berat yang anda boleh dan lug di sekitar dua besar, pengurangan kerosakan tinggi, menggunakan bash untuk menangani apa sahaja yang mendapat jalan anda. Saya tidak dapat menjamin daya majunya untuk menjadi bos sebenar, tetapi sama ada cara, anda akan memerlukan banyak stamina, kesihatan, melengkapkan beban, dan pengurangan kerosakan untuk menariknya.

Great Jar’s Arsenal akan memberi anda lebih banyak kelengkapan beban, Dragoncrest GreatShield mengurangkan kerosakan fizikal, dan talismans greatshield dan lembu jantan akan menjadikannya lebih sukar untuk mengganggu anda dan lebih mudah untuk menjaga. Sekiranya anda ingin menambah lapisan lain untuk ini, anda boleh mencuba membuat minyak wangi aromatik besi untuk pengurangan kerosakan mereka, kerana anda akan bergerak perlahan, atau tambahkan hardtears speckled dan leaden ke fisik yang mengagumkan anda untuk beberapa pertahanan yang meningkat.

Saman mech

Senjata: Mana -mana senjata tangan dengan Ash of War: Langkah Bloodhound dilampirkan
Casting:
Meterai api api dan Seal Komunion Naga
Mantra:
Kegilaan yang tidak dapat dielakkan, pecah kegilaan
Talismans:
Talisman Canvass Flock, menjelaskan Charm Horn +1, Kalung Mottled +1, Stalwart Horn Charm +1
Perisai:
Topeng air mata perak untuk meningkatnya misteri
Penyebaran stat:
Iman, semangat, fikiran

Mungkin binaan PVP aneh kegemaran saya untuk keluar dari Elden Ring adalah saman mech Adam Barker dalam video di atas; pada dasarnya menggunakan segala -galanya untuk terus hidup semasa anda mencairkan pemain lain dengan kegilaan yang tidak dapat dielakkan. Ini adalah alat anti-invader yang hebat untuk menyimpan poket belakang anda sebagai kastor iman, kerana jika mereka terlalu dekat dan anda menggunakan ini, kemungkinan mereka tidak akan lari.

Adam Barker menerangkan persediaannya yang tepat dalam video ini, tetapi beberapa elemen utama adalah bahan habis, iaitu minyak wangi; Ironjar aromatik dan menaikkan aromatik. Anda memerlukan daun arteria untuk membuat yang terakhir, tetapi ingat anda boleh menanamnya dari troll oleh tapak gravepost Giants ‘Grace di puncak gunung Giants. Anda juga akan menginginkan sebotol fisik yang mengagumkan dengan air mata tersembunyi cerulean untuk menghapuskan penggunaan FP supaya anda dapat mengekalkan ejaan itu, dan bubbletear CrimsonWhorl, yang menukarkan kerosakan ke HP dan akan menghalang anda mati dengan cepat.

Sebaik sahaja anda menggunakan aromatik Ironjar, anda akan menjadi sangat perlahan, tetapi di sinilah langkah Bloodhound berguna, kerana anda harus dekat dengan pemain lain untuk kegilaan yang tidak dapat dipertahankan untuk menjadi berkesan. Anda juga boleh melengkapkan ikon radagon atau membina dex untuk mengurangkan masa cast, yang akan memudahkan untuk mengejutkan pemain dengan mantra.

Drake Knight

Senjata: Bolt of Gransax, Cragblade Dragon King, Poleblade Eleonora, atau mana-mana senjata Dex-Scaling dengan abu kilat yang dilampirkan
Casting: Meterai Perjamuan Naga
Mantra: Lightning Strike, Lansseax’s Glaive, Bolt Harle, Lightning Spear, Vyke’s Dragonbolt, ditambah Incantations Dragon bergantung pada tahap arcane anda
Talismans: Pesona Scorpion Kilat, Talisman Kanvas Flock, Ikon Godfrey, Roar Medallion atau Ikon Radagon
Perisai: Set Drake Knight
Penyebaran stat: Ketangkasan, Iman, Arcane

Terdapat keseluruhan backstory di Elden Ring mengenai kesatria yang cuba menggunakan kuasa naga dan bagaimana kuasa itu merosakkan. Anda melihat ini dengan Eleonora adalah usaha Yura, dan dengan semua magma Wyrms yang anda hadapi sepanjang permainan, tetapi oleh itu, terdapat banyak senjata dan mantera yang hebat untuk membina Drake Knight anda sendiri.

Oleh kerana skala kerosakan kilat dengan ketangkasan, anda akan mahukan senjata dex-skaling. Kedua -dua Bolt of Gransax dan Cragblade Dragon King adalah pilihan yang hebat dan mempunyai beberapa kemahiran tematik yang cantik. Sekiranya anda meratakan Arcane untuk menggunakan mantera naga serta kilat, maka poleblade Eleonora adalah pilihan lain. Anda juga boleh menggunakan polearm atau tombak dex biasa dengan abu kilat perang seperti Thunderbolt dilampirkan.

Untuk mantra, anda mungkin akan menginginkan Seal Commonion Dragon jika anda meratakan Arcane, dan kemudian semua mantera kilat anda boleh mendapatkan tangan anda. Ulangi mantra cast seperti mogok kilat dan bolt yang diasah akan sangat kuat kerana penurunan masa pemutus yang anda dapat dari meratakan ketangkasan. Anda boleh mengurangkan ini lebih jauh dengan ikon radagon. Pesona Scorpion Lightning dan Talisman Kanvas Flock juga akan memberikan Encantation Lightning anda sebagai peningkatan kerosakan yang besar.

Sekiranya anda memilih untuk memihak kepada Dragon Incantations lebih banyak, maka anda mungkin ingin melengkapkan medali roar untuk menguatkannya. Sebagai alternatif, jika anda memutuskan untuk menggunakan kemahiran senjata untuk bolt Gransax atau Dragon King’s Cragblade, anda akan menginginkan ikon Godfrey dan shard Alexander untuk memastikan mereka membungkus pukulan. Sentuhan terakhir ialah set Drake Knight Armor yang boleh anda temui di Farum Azula.

Flaming Kambing

Senjata: Pisau Butchering With Ash of War: Ram Kilat
Casting: Meterai gergasi
Mantra:
Dosa Maut Kebakaran, Mana -mana Kuasa Monk Kebakaran Lain
Talismans: Shard of Alexander, ikon godfrey, kain swaddling godskin, lencana pedang bersayap
Perisai: Ketua Imp (Elder), perisai kambing lembu
Penyebaran stat: Ketahanan, semangat, minda, iman

Beberapa ketika dahulu ada Elden Ring Pvp membina mengetuk yang melibatkan diri anda terbakar dan tanpa henti bergulir ke arah musuh anda. Terdapat dua elemen utama untuk membina ini: mantera dosa yang mematikan api, dan abu perang: Ram kilat. Apabila anda membakar diri dengan yang pertama, anda akan merosakkan sesiapa yang berdekatan, jadi anda melancarkan musuh dengan RAM dan melakukan kerosakan dengan kedua -dua api dan kilat.

Satu -satunya masalah dengan ini adalah anda memerlukan banyak kesihatan dan minda untuk terus melakukan kemahiran dan terus hidup. Saya cadangkan menggunakan pisau daging dengan ram kilat, kerana setiap kali ia mencecah anda akan sembuh sedikit kerana kemampuan senjata. Anda boleh menggembirakan ini lebih jauh dengan kain swaddling dodskin, dan meningkatkan kuasa serangan mereka gulungan berturut -turut dengan lencana pedang bersayap dan talisman yang berkaitan. Anda juga memerlukan banyak ketahanan jika anda ingin memakai perisai kambing lembu, dan beberapa kepercayaan untuk mantera api. Secara jujur, ini adalah binaan yang tidak masuk akal yang hanya benar.

Ular abadi

Senjata: Sword melengkung Serpent-God Dual-Hield atau Blasphemous Blade
Talismans: Taker’s Cameo, Godskin Swaddling Cloth, Assassin’s Crimson Dagger
Perisai: Helm Duelist, Cloak Gravekeeper (diubah), Gelang Zamor, Seluar Nabi
Penyebaran stat: Ketangkasan, kekuatan, iman

Banyak barang yang berkaitan. Pedang melengkung ular-Tuhan mengembalikan kesihatan apabila anda mengalahkan musuh, seperti bilah Rykard yang menghujat Rykard, jadi dwi-menggunakan ini dapat pulih sedikit. Dari segi Talismans, Cameo Taker mengembalikan HP untuk mengalahkan musuh, kain swaddling Godskin pada serangan berturut -turut, dan pembongkaran Crimson Assassin ketika anda melakukan mogok kritikal.

Jika anda ingin menambah satu lapisan terakhir ke binaan vampir ini, dapatkan rune besar Malenia, kerana itu membolehkan anda mendapatkan semula kesihatan dari musuh yang telah merosakkan anda ketika anda menyerang mereka lurus selepas. Mendapatkan dua pedang melengkung ular-tuhan juga akan memanfaatkan penyembuhan serangan berturut-turut tuhan, tetapi anda perlukan Permainan baru ditambah Untuk merebut sebentar. Sentuhan terakhir adalah perisai duel, yang mempunyai beberapa butiran ular yang hebat, terutama jika anda mengubah jubah kubur.

Necromancer

Senjata: Helphen’s Steeple, Poker Death, Rosus ‘Ax, Ritual Death Spear, Grave Scythe, The Family Heads
Casting: Kakitangan Prince of Death
Mantra: Rancor Kematian Kuno, Ghostflame Letupan, Mist Fia
Talismans: Graven Mass Talisman, Ikon Radagon, Magic Scorpion Charm
Perisai: Royal Sway Helm, Armor Cavalry Night
Penyebaran stat: Kecerdasan, fikiran, dan stat pertempuran untuk senjata pilihan anda.

Ahli sihir kematian tidak begitu baik berbanding dengan banyak yang lain dalam permainan, tetapi antara Deathbirds dan Tibia Mariners, ada banyak potensi untuk membina nekromancer. Anda boleh memilih mana -mana senjata di atas selagi ada juga penskalaan kecerdasan. Saya pergi dengan Helphen’s Steeple kerana kemahiran Infusi Ghostflame yang sejuk. Untuk pemutus, kakitangan Prince of Death meningkatkan sorceries kematian yang akan anda gunakan, manakala Talisman Massa Graven, Ikon Radagon, dan Magic Scorpion Charm Buff anda kerosakan dan kelajuan pemutus anda.

The Best Death Sorceries adalah Rancor Kematian Kuno, Ghostflame Letupan, dan Mist Fia, walaupun kebanyakannya adalah permainan yang cukup lewat. Sejujur. Akhirnya, untuk beberapa perisai yang menyeronokkan, ada Royal Sisa Helm dan set berkuda malam, tetapi apa -apa berfungsi selagi ia seram.

Pedagang kegilaan

Senjata: Vyke’s War Spear
Casting: Meterai api yang gila
Mantra: Kegilaan yang tidak dapat dielakkan, pecah kegilaan, api kegilaan
Talismans: Ikon Godfrey, Talisman Kanvas Flock, Ikon Radagon, Shard of Alexander
Perisai: Barang kemas saudagar nomad
Penyebaran stat: Iman, Ketangkasan, dan Fikiran

Pedagang nomad adalah beberapa watak kegemaran saya dalam permainan, terutama ketika anda menemui hubungan mereka dengan pertunjukan api dan kegilaan kegilaan. Tombak Perang Vyke adalah satu-satunya senjata yang menyebabkan kegilaan dalam permainan, jadi ini adalah pilihan yang masuk akal, dan Seal Flame yang penuh kegilaan akan meningkatkan mantera anda. FRENZIED BURST adalah mantra PvP yang luar biasa, sementara api kegilaan dan kegilaan yang tidak dapat dielakkan dapat menimbulkan kemanusiaan dan bos yang paling banyak tanpa banyak masalah.

Talisman-bijak, kanvas Flock, Ikon Godfrey, dan Shard of Alexander akan meningkatkan kerosakan mantera anda sambil memberi tujahan Vyke sedikit lebih banyak oomph. Sentuhan penamat adalah pakaian mewah yang menakjubkan yang boleh anda temui di kawasan tersembunyi di belakang katedral yang ditinggalkan di bawah Leyndell.

Raja Cendawan

Senjata: Antspur Rapier, Stinger Scorpion, Serpentbone Blade, Venomous Fang
Casting: Meterai api yang gila
Mantra: Kabut racun, benang perosak, scarlet aeonia
Talismans: Talisman Kanvas Flock, Ikon Radagon, Kindred of Rot’s Exultation
Perisai: Mahkota cendawan, dada cendawan, kaki cendawan, lengan cendawan
Penyebaran stat: Arcane, Iman, Ketangkasan, Minda

Racun dan Rotan Scarlet tidak begitu baik seperti yang anda harapkan, tetapi ada banyak keseronokan yang dapat anda buat dengan mereka. Antspur Rapier adalah pilihan senjata yang hebat kerana ia sudah mempunyai reput merah, tetapi juga boleh diselitkan dengan abu perang untuk menyebabkan racun. Kunci untuk membuat ini membina yang berdaya maju akan menyusun kedua -dua racun merah dan racun pada masa yang sama, jadi ini penting.

Sebahagian daripada ini akan melalui mantera. The Dragon Communion Seal adalah pilihan pemutus terbaik anda kerana scaling arcane, tetapi Seal Flame yang penuh kegilaan juga akan berfungsi. Anda akan menginginkan talismans yang meningkatkan penanaman tipikal, kecuali untuk kegelisahan Rot, yang menyerang serangan ketika anda menimbulkan racun atau Rot Scarlet. Sentuhan terakhir adalah cendawan yang ditetapkan dari penjara gua seethewater dan mahkota cendawan yang benar -benar megah dari kawasan tasik rot.

Pengumpul

Senjata: Regalia of Eochaid, Pedang Marais Executioner, Pillory Shield
Talismans: Insignia pedang bersayap, Carian Filigreed Crest, Shard of Alexander, Ikon Godfrey
Perisai: Black Hood, Briar Armor Set
Penyebaran stat: Arcane, Ketangkasan, Kekuatan

Jika anda ingin menjalankan mainan koleksi dan ambil setiap item di Elden Ring, maka ini adalah binaan yang sangat baik untuk mencuba. Ia berpusat di sekitar Senjata Eochaid: Pedang Penjelajah Marais dan Marais. Kedua -duanya berskala dengan Arcane, meningkatkan penemuan item anda, tetapi juga mempunyai kemahiran Blade Dancing Eochaid yang membolehkan anda menggabungkan bos dengan pedang sihir berputar. Kunci untuk mengukuhkan kemahiran ini adalah talismans yang menyerang serangan berturut-turut seperti lencana pedang bersayap, lencana pedang bersayap yang busuk, dan prostesis Millicent. Oleh kerana setiap serangan serangan buff bilah berputar, ia dapat merosakkan beberapa kerosakan jahat.

Talismans lain yang disenaraikan akan meningkatkan kerosakan kemahiran dan mengurangkan kos FPnya. Regalia of Eochaid boleh didapati agak awal dalam permainan di penjara gua Gaol, membiarkan anda menggunakannya sebelum menaik taraf ke Marais sebaik sahaja anda mengalahkan Elemer. Untuk perisai, saya memilih hud hitam dan set briar, serta perisai pil. Ia bukan perisai yang sangat baik untuk apa -apa selain daripada buffing rintangan kematian, tetapi ia sesuai dengan getaran jenayah yang melarikan diri.

Mengesyorkan keseronokan untuk bermain: Elden Ring

Anda menggunakan penyemak imbas dari tarikh. Ia mungkin tidak memaparkan ini atau laman web lain dengan betul.
Anda harus menaik taraf atau menggunakan penyemak imbas alternatif.

Baphomet

Ahli

Pada slot watak terakhir saya dan watak terakhir saya membosankan jadi saya memadamkannya dan memulakannya. Apa yang menyeronokkan bukan sihir/iman membina yang anda mengintip seperti?

Yamajian

Ahli

Saya dapati panduan binaan yang berbeza di reddit yang cukup menyeronokkan.

Baphomet

Ahli

Saya dapati panduan binaan yang berbeza di reddit yang cukup menyeronokkan.

Terima kasih dan taskmaster kelihatan sangat menyeronokkan untuk saya.

Rentetan

Dilarang

Anda boleh melakukan apa yang saya lakukan di setiap jiwaKiropermainan cincin.

Wallpaper-Berserk-Guts-KENTARO-MIURA-PATHERN-NO-PEOPLE25.JPG

Yang hanya bergegas ke arah hebat:

4768516-3677868581-tumbl.png

Dan menggunakannya. Binaan yang sangat rumit. Profesional sahaja.

zethren

Chaser Chicken

AVENGER

Anda boleh melakukan apa yang saya lakukan di setiap jiwaKiropermainan cincin.

Wallpaper-Berserk-Guts-KENTARO-MIURA-PATHERN-NO-PEOPLE25.JPG

Yang hanya bergegas ke atas dan menggunakannya. Binaan yang sangat rumit. Profesional sahaja.

Mata bonus jika tidak memakai perisai dan rolling sentiasa

Baphomet

Ahli
Sudah mempunyai watak keberanian ๐Ÿ™‚

Lobster Roll

Ahli

Saya sangat bersenang -senang dalam playthrough kedua saya yang akan menjadi radang / huru -hara di tangan kiri dan kecerdasan / sihir di sebelah kanan saya. Merangkul tanah liat sejuk:

EDIT: Mungkin penempatan tangan adalah sebaliknya. Mana -mana yang membolehkan anda lakukan dengan langkah lemparan lombak kecil yang cepat adalah yang anda mahukan.

Dyno

Yang jatuh

Bagaimana dengan serangan bergulir dengan perisai tangki bulat sehingga anda dapat memainkan armadillo kematian? Saya lupa apa yang membolehkan serangan roll kerana saya tidak memainkannya sejak dilancarkan

Cort

Ahli

Genesius

Ahli
Saya sangat bersenang -senang dengan kekuatan/iman membina pusingan terakhir.

John Rabbit

Ahli

Faith Build benar -benar menyeronokkan terutama dengan pisau menghujat
Berdarah mungkin masih rosak sebagai fuck (dan menyeronokkan)

Dot-n-run

Ahli

Berputar untuk menang (melihat serangan melompat dwi-senjata).

Dreamgazer

Ahli
Kekuatan/iman membina adalah cadangan saya.

Nahbac

Ahli

Berputar untuk menang (melihat serangan melompat dwi-senjata).

^ Saya membuat binaan ini untuk playthrough pertama saya tanpa mengetahui meta dan ia menjadikan mod permainan mudah tetapi masih sangat menyeronokkan

Amauri14

Ahli

Anda boleh melakukan apa yang saya lakukan di setiap jiwaKiropermainan cincin.

Wallpaper-Berserk-Guts-KENTARO-MIURA-PATHERN-NO-PEOPLE25.JPG

Yang hanya bergegas ke arah hebat:

4768516-3677868581-tumbl.png

Dan menggunakannya. Binaan yang sangat rumit. Profesional sahaja.

Itulah senjata utama saya, ditambah dengan kakitangan yang berbeza untuk komet Azur, ditambah dengan pedang malam dan api sebagai sidearm, dan apa yang saya gunakan sebelum mempunyai statistik untuk komet azur, atau sebelum itu nerfed. Juga saya membawa busur dengan anak panah ular kerana itu selalu memberi saya pilihan untuk keju hampir semua pertarungan.

Amara

Ahli
Saya juga memikirkan perkara ini. Dual Whip membina kelihatan menarik bagi saya

Hero of Winds

Ahli

Baru -baru ini saya mendapat gatal untuk mula bermain lagi. Tidak dapat membuat keputusan antara melakukan pembentukan dex/arcane yang memberi tumpuan kepada twinblades (khususnya poleblade Eleonora yang tidak berdarah kerosakan) atau kekuatan/iman membina dengan fokus pada mantra api

Jakisthe

Ahli

Darkflame92

Ahli
Saya sentiasa berminat untuk melihat bagaimana pemanah tulen bermain di Elden Ring. Mengapa tidak mencuba ini ?

Zamaru

Ahli

Pure Dex Keen Urumi dengan pisau yang tidak kelihatan.

Cambuk yang tidak kelihatan dengan jarak yang sangat panjang dan serangan kuat yang unik agak menyeronokkan dan sangat mudah dimainkan.

Liquorice Merah

Ahli

Saya dapati panduan binaan yang berbeza di reddit yang cukup menyeronokkan.

Saya suka bagaimana mereka melakukan ini kerana kebanyakan binaan adalah tentang di mana watak anda tidak berakhir dengan perjalanan dan selalunya anda tidak boleh mendapatkan banyak gear sehingga permainan lewat, ini membuatkan saya ingin menyelam kembali.

Barryfishfinger

Ahli

Telah bermain ini selama beberapa minggu (permainan yang luar biasa), saya tidak tahu apa yang saya bina yang sangat kompleks dipanggil, saya menganggap ia unik dan untuk pemain MVP profesional yang sangat baik, tetapi saya suka memukul barang dengan barang -barang besar dan memakai besar barang, jadi saya membuang semua peningkatan peningkatan saya, ketahanan dan ketangkasan dan daya hidup sesekali.

Saya mempunyai lingkaran lautan lautan yang pergi dan hampir tidak dapat turun dari lantai ketika saya melancarkan, tetapi saya suka memakai perisai terbesar, paling berat dan melambai senjata kolosal sehingga saya gembira.

Anda tahu apa masalah terbesar saya dengan permainan ini? Senjata besar saya semua klip melalui perisai besar saya dan kepala labu besar dan kelihatan agak murah tetapi apa yang boleh anda lakukan.

Calamari41

Ahli

Kekuatan membina di mana anda dwi -wield greatswords dan melompat L2 menyerang keseluruhan permainan. Saya hanya melakukan ini dan ia sangat menyeronokkan sepanjang jalan, dan saya cair setiap bos dan pertemuan dalam permainan dengannya.

Mikeprotagonis

Ahli
Saya sentiasa berminat untuk melihat bagaimana pemanah tulen bermain di Elden Ring. Mengapa tidak mencuba ini ?

Pemanah tulen tidak menyeronokkan. Pengisaran untuk membeli dan membuat anak panah sepanjang masa.

Robinson

AVENGER

Sekiranya anda belum membuat pendarahan, saya sangat mengesyorkannya. Dual Uchigatanas dengan Seppuku Plus Varre’s Hood Plus That Mohg Trinket.

Mukrab

Ahli

Sekiranya anda ingin membunuh bos dalam 5 hits hanya ambil senjata terbesar teo yang anda dapati dan dual menggunakannya dan hanya menggunakan serangan melompat. Serangan melompat dengan senjata besar sangat kuat sehingga saya tidak percaya ia tidak ada dengan cara apa pun.

Jane

Ahli

Saya tidak fikir “mengesyorkan saya Mana -mana Membina “benar -benar masuk akal untuk permainan ini kerana terdapat begitu banyak kombinasi yang mungkin, dan yang paling anda sukai akhirnya akan menjadi apa sahaja yang anda fikirkan secara peribadi, jadi anda harus benar -benar memilih untuk diri sendiri. Yang mengatakan inilah yang saya lakukan:

Tangan Kanan: Uchi sejuk w/ slash berputar
Tangan Kiri: Wakizashi Darah dengan Parry
Tunduk hitam sebagai senjata sekunder
50 dex/35 str

D o t

Ahli

Saya dapati panduan binaan yang berbeza di reddit yang cukup menyeronokkan.

Shin Kojima

Ahli
Cambuk sejuk. Buat binaan Belmont.

Monsterjail

AVENGER

Bersenang -senang dengan binaan yang memberi tumpuan kepada melompat + serangan cakar, akan penuh dengan Wolverine Berserker Barrage untuk seketika

Kemudian permainan semakin sukar dan terpaksa mengharamkan sesuatu yang lebih mudah untuk akhir ๐Ÿ™

Kuosi

Ahli
Yeah Big 2 Senjata Dual Wield Slam Jam

Hazysaiyan

Ahli

Kira -kira 1/3 jalan melalui saya respecc’d ke dex/int membina dengan dual -wielding katanas, moonveil dalam satu tangan dan Uchigatana di sisi lain untuk berdarah. Itu menyeronokkan

Carl_sandland

Ahli

Ia adalah salah satu kekuatan sebenar reka bentuk; Begitu banyak kombinasi dan fesyen yang anda boleh menceritakan hampir semua cerita dengan watak anda: semuanya dari beberapa statistik dan beban barang. Saya telah melakukan ‘Laser Mage’ dan ‘Pedang Giant’ dan Mage (Int Build) agak lucu pada masa -masa: terdapat dua perisa sihir juga: bintang dan kristal. Sekiranya anda belum melakukannya, saya boleh mengesyorkan Magic Magic dan Line Story yang Bersekutu (Pengantin Angkasa). Saya akan mencuba sesuatu di sekitar iman/arcane tetapi saya bimbang mungkin sukar. Saya suka mencuba watak busur (dex tinggi) kerana terdapat banyak peluru dan kerajinan yang berkaitan. Walaupun hanya dalam membina sihir terdapat banyak mantra friggen untuk utama.

limone

Ahli

STR/FAI adalah kegemaran saya untuk PVE Generik/PVP dan anda mempunyai banyak senjata yang sesuai.
Dual menggunakan senjata kolosal seperti Hammers juga menyeronokkan sebagai neraka.
Parry Tuhan menyeronokkan seperti biasa dalam jiwa + anda mempunyai mantra parry.

Nefilim

Ahli

Saya suka pergi 80% memanah dan 20% Twinblade.
Atau 50/50. Adakah itu mungkin? Berminat dengan kedua -dua binaan.
Hanya menjadi watak kedua saya, saya benar -benar gatal untuk memainkan semula cincin Elden akhir -akhir ini.

Musubi

Resolve yang tidak tergoyahkan – Nabi Kebenaran

Ahli

Saya suka pergi 80% memanah dan 20% Twinblade.
Atau 50/50. Adakah itu mungkin? Berminat dengan kedua -dua binaan.
Hanya menjadi watak kedua saya, saya benar -benar gatal untuk memainkan semula cincin Elden akhir -akhir ini.

Memandangkan perkara -perkara yang saya lihat orang lakukan dalam permainan jiwa apa sahaja boleh berfungsi jika anda berusaha cukup keras untuk menjadikannya berfungsi.

Unluckykate

Ahli

Berputar untuk menang (melihat serangan melompat dwi-senjata).

ini.
Gunakan Poleblade Eleonora dan Pengupas Godskin, hanya spam l1 (atau lb) dan berputar untuk menang, menimbulkan banyak proc berdarah dan susunan DMG dengan serangan berturut -turut. Ia juga menggembirakan kebanyakan bos. Lucu

-Pyromaniac-

Ahli

Big Bonk Builds selalu menjadi yang paling menyeronokkan bagi saya. Dapatkan Pedang Besar Guts awal, tekan Keperluan Stating, Bonk Jalan Anda Walaupun 90% permainan dengan Cabaran yang Minimal. Buangkan singa singa di sana dan anda baik. Jadikan senjata sandaran anda sebagai tanah liat atau kapak glaive dari dude kuda hitam itu di liurnia.

Binaan OP yang sama selalu dan memuaskan adalah serangan lompat pedang dwi yang hebat. Claymore + Pedang Knight boleh didapati lebih awal. Cincin untuk serangan melompat meningkat. Merobohkan permainan yang cukup banyak dalam beberapa lompatan. Buang penyerapan sejuk pada em jika anda mahu. Buat ini binaan str.

Membina iman yang fokus kilat juga hebat. Hanya mengintip dengan iman adalah semua mantra menakjubkan yang anda tidak dapat sampai ke permainan lewat sehingga anda akan menggunakan beberapa yang sama awal, tetapi sebaik sahaja anda mendapatkan mereka, mereka membuat bos permainan akhir yang remeh.

Katana membina Dex diremehkan jika anda tahu apa yang anda lakukan. Gunakannya seperti biasa untuk sebahagian besar permainan, banyak abu yang menyeronokkan yang boleh anda gunakan, unsheathe obv ov menjadi peringkat atas. Kemudian apabila anda mempunyai bos yang sukar seperti Malenia, gunakan mantra iman itu untuk menjadikannya senjata pendarahan dan terus mengalahkannya dengan mudah dengan abu perang yang memberi anda sungai bergerak. Slash ganda saya fikir ia adalah.