Cara Menyelesaikan Diablo 4 Rahsia Quest Spring | PCGamesn, Rahsia Musim Bunga – Panduan Diablo 4 – IGN

Semua peta dan lokasi interaktif

‘Beacon of Warmth dalam pelukan musim sejuk, kesabaran yang diberi ganjaran oleh rahmat alam semula jadi.

Cara menyelesaikan rahsia Diablo 4 dari Quest Spring

Inilah cara menyelesaikan rahsia Teka -teki Diablo 4 dari Spring semasa meneroka puncak patah menggunakan nota misteri dan arahannya.

Diablo 4 Rahsia Musim Semi: Seorang lelaki berotot yang memakai leher suku

Diterbitkan: 5 Jul, 2023

Apa itu Diablo 4 rahsia jawapan musim bunga? . Ia agak cepat untuk melewati, sekurang -kurangnya apabila anda tahu apa yang anda lakukan.

Ganjaran yang akan anda ambil dari pencarian Diablo 4 ini akan meletakkan anda dengan baik jika anda ingin menyempurnakan binaan terbaik – penting jika anda ingin mengambil salah satu bos Diablo 4 World. ARPG adalah salah satu yang terbaik, sekurang -kurangnya mengikut ulasan kami, jadi pastikan anda menyelesaikannya, dan mana -mana usaha sampingan yang lain anda boleh mendapatkan tangan anda.

Diablo 4 Rahsia Spring: Seorang lelaki besar berdiri di sebelah mata air panas

Bagaimana saya memulakan rahsia Diablo 4 dari pencarian musim bunga?

Untuk memulakan rahsia pencarian musim bunga, pertama anda perlu mencari nota. . Anda akan melihat tangga berhampiran penjara kuari yang ditinggalkan – nota di bahagian atas tangga.

Mengambil nota akan memulakan rahsia pencarian musim bunga. Anda akan diarahkan ke arah mata air panas yang tidak jelas di pergunungan, dengan hanya arahan ini sebagai panduan mengenai apa yang perlu dilakukan apabila anda sampai di sana:

.

Apakah rahsia Diablo 4 penyelesaian teka -teki musim bunga?

Untuk melengkapkan Rahsia Diablo 4 Of The Spring Quest, anda perlu bersabar dan menggunakan Emote ‘Tunggu’. .

Jika anda tidak mempunyai emote ‘tunggu’ yang dilengkapi, buka roda emote dan klik pada butang menyesuaikan. Dari sana, anda akan mempunyai akses kepada setiap emote yang anda buka kunci dan boleh menetapkan apa sahaja yang anda perlukan.

. Anda boleh mendapatkan diri anda untuk Lilith dengan memeriksa penyangak terbaik, dan binaan barbar terbaik serta memburu Harlequin Crest yang unik. Tidak menyakitkan untuk disediakan.

Paul Kelly seorang penulis panduan di PCGamesn, PK biasanya ditemui menunggu pemasa respawn di League of Legends, yang berkeliaran di sebuah bar di Baldur’s Gate 3, atau melawan melalui sistem yang diselesaikan di Starfield. Dia suka roti bakar, walaupun ia membuatnya berasa agak sakit. Kebaikan Buttery Menegaskan Jumlah Berat, Yang Dia Sanggup Bayar.

Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. . Harga betul pada masa penerbitan.

Rahsia musim bunga

Sanctuary

Rahsia musim bunga adalah usaha sampingan di Diablo 4. . Panduan ini merangkumi cara menyelesaikan rahsia musim bunga di Diablo 4.

Rahsia musim bunga

Rahsia musim bunga

Pemberi Quest
Ekspan yang rumit – Kylsik Plateau
Ganjaran Exp dan emas

Diablo 4-secret Spring-2.jpg

Di utara bandar Kyovashad di dataran tinggi Kylsik (seperti yang digambarkan di peta di atas), anda dapat mencari nota yang dibuang di atas tanah. Jika anda mengambil ini, ia berbunyi:

“Beacon of Warmth dalam pelukan musim sejuk, kesabaran yang diberi ganjaran oleh rahmat alam semula jadi.

Ini akan memulakan usaha sampingan yang dipanggil Rahsia musim bunga, .

Diablo 4-secret Spring-1.jpg

Sebaik sahaja anda mencapainya, anda perlu mengalahkan beberapa musuh terlebih dahulu, tetapi anda akan menemui musim bunga kecil. Di sinilah anda perlu menyelesaikan teka -teki dari nota.

Oleh kerana ia mengatakan bahawa “kesabaran diberi ganjaran,” anda perlu mengepung roda emote anda untuk mencari Emote, yang merupakan perwakilan terdekat “Kesabaran”.

Gunakannya semasa menghadap musim bunga, dan anda akan diberi ganjaran dengan harta karun.