Cara menukar kelas di Diablo Immortal.,

Cara menukar kelas di Diablo Immortal

Untuk menukar kelas di Diablo Immortal, anda hanya perlu pergi ke Flames Brazier di Westmarch. Watak anda perlu menjadi tahap 35 untuk bermula.

Diablo kelas perubahan abadi

Mistermenplays.com

Mistermenplays.com

Buka Menu Tutup Menu
Buka Menu Tutup Menu

Mistermenplays.com

Mistermenplays.com

Cara menukar kelas di Diablo Immortal

Dark-punisher-red-city-vertical-hd-wallpaper-preview.jpg

Perubahan kelas

Diablo abadi mempunyai pelbagai kelas yang boleh anda pilih. Jika anda telah memutuskan kelas yang anda pilih bukan untuk anda, atau anda ingin meneroka kelas baru, Perubahan kelas akan tersedia di Tahap 35 dengan Cooldown 7 hari Oleh kerana perubahan terakhir anda dan bahagian terbaiknya ialah Percuma .

.

Mari kita lihat dengan tepat bagaimana Perubahan kelas bekerja di Diablo abadi.

Cara Berubah Kelas

Peralihan api Brazier yang terletak di Westmarch . . (Sebelum kita masuk ke dalam ini, saya menyebutnya seperti “Frasier.”)

Flames beralih Brazier terletak di Basilika Selynne, utara-timur Westmarch-lihat titik navigasi di peta di bawah. Sekali di sana, klik pada Brazier untuk membuka menu yang menerangkan peraturan perubahan kelas. Ciri ini benar -benar percuma dan anda boleh melakukannya seberapa banyak kali yang anda mahukan dengan hanya satu keadaan, ada Cooldown 7 hari Sejak perubahan terakhir anda.

Peraturan Perubahan Kelas

Keperluan:

  • Perubahan kelas boleh didapati di Tahap 35, dengan cooldown 7 hari sejak perubahan terakhir anda.

Peraturan dan perincian:

  • Anda boleh menyesuaikan penampilan anda pada kali pertama anda menukar ke kelas tertentu.
  • .
  • Semua keahlian kumpulan sosial anda dikekalkan.
  • . Sisa -sisa setan yang tidak dilengkapi di Helliquary tidak boleh digunakan selepas kelas berubah kerana ketidakcocokan kelas dan atribut.
  • Anda diberikan set gear baru untuk kelas baru anda.
  • Setelah menukar kelas, beberapa kosmetik dan gear khusus kelas tidak akan dapat dilengkapi.
  • Kedudukan Leaderboard Battleground anda akan dipindahkan ke kelas baru anda.
  • Anda boleh kembali ke kelas sebelumnya secara percuma jika anda tidak berpuas hati dengan kelas baru anda (sekali setiap aksara)

Bagaimana perubahan kelas mempengaruhi peralatan anda

Menukar kelas anda dengan segera menggantikan mana-mana gear khusus kelas yang anda telah dilengkapi dengan item Reservist. .

Kecerdasan kelas berasaskan kepada Kekuatan .

Anda boleh mewarisi intipati pada gear reservist legenda.

Anda tidak perlu risau tentang peralatan lama anda. Sekiranya anda memutuskan untuk menukar kelas kembali, gear asal anda akan tersedia dalam inventori anda menunggu anda melengkapkannya. Sementara itu jika anda kehabisan ruang, anda sentiasa boleh menyimpan gear tambahan di stash anda.

Sekarang anda tahu bagaimana menukar kelas anda. Adakah anda pernah mempertimbangkan Tukar pelayan juga?

Ciri Perubahan Kelas Diablo Immortal Baru adalah penukar permainan untuk francais.

Kelas Necromancer Diablo Immortal

Syaitan-syaitan neraka yang berapi-api tidak akan membunuh diri, dan terima kasih yang tidak pernah dilihat sebelum ini yang baru diumumkan, Diablo Perubahan Kelas Abadi sistem akan memastikan anda dapat meletakkan kutukan dalaman dengan cara yang anda mahukan. Ini adalah pemandangan yang jarang berlaku untuk genre ammorpg, tetapi yang mungkin akan polarisasi veteran.

. Sekiranya anda berada di sekitar blok sebelum ini, anda mungkin berfikir ia mempunyai kaitan dengan membayar sejumlah besar wang tunai untuk bertukar dari kelas yang anda tidak suka untuk sesuatu yang baru sambil mengekalkan tahap yang susah payah anda. Tetapi itu hanya sebahagiannya benar.

Bagaimana perubahan diablo abadi berfungsi?
Cara menukar kelas di Diablo Immortal
Adakah saya perlu membayar untuk menukar kelas di Diablo Immortal?

Baru bermula di Sanctuary? Lihat senarai Tahap Diablo Immortal kami jika anda belum. . Begitu juga, halaman kelas Ark Ark kami yang hilang dan senarai tiang Ark yang hilang mungkin meyakinkan anda untuk memberikan ARPG baru terbesar tahun ini juga.

Bagaimana perubahan diablo abadi berfungsi?

Menurut catatan blog Dev dari akhir bulan Mac, ciri perubahan kelas Diablo Immortal yang baru diumumkan bukanlah beberapa yang dibayar untuk Boost. Sebaliknya, nampaknya berfungsi lebih seperti ciri perubahan kelas dalam permainan seperti Final Fantasy XIV.

  • Lihat:Lihat: Diablo Immortal YouTuber tidak dapat mencari sebarang perlawanan selepas menghabiskan £ 100k pada permainan

Ringkasnya, ini bermaksud anda tidak perlu membuat watak alt untuk memainkan kelas lain. Anda hanya membuat satu watak dan kemudian menukar kelas apabila anda merasakannya. Hampir semua jenis kemajuan akan diteruskan, dengan satu-satunya perkara yang tersisa untuk dilakukan sebagai penggiling untuk peralatan legenda yang sesuai dengan kelas.

Cara menukar kelas di Diablo Immortal

Terima kasih kepada blog pemaju yang disiarkan sedikit masa selepas pembebasan permainan, kami sekarang tahu bagaimana sistem perubahan kelas Diablo abadi berfungsi.

Untuk menukar kelas di Diablo Immortal, anda hanya perlu pergi ke Flames Brazier di Westmarch. .

Anda boleh menukar kelas anda sekali setiap tujuh hari, tetapi anda akan dapat kembali ke kelas sebelumnya pada kali pertama anda mencuba sistem – sekiranya anda tidak berpuas hati dengan pilihan anda.

.

Kelas yang anda bertukar untuk mendapatkan satu set gear yang sepadan dengan pangkat umum gear kelas asal anda pada masa itu.

Adakah saya perlu membayar untuk menukar kelas di Diablo Immortal?

Log pemaju baru-baru ini telah mengesahkan bahawa tidak ada rancangan untuk menawarkan sistem perubahan kelas berbayar. Anda mesti menunggu selama tujuh hari sebelum anda dapat menggunakan sistem ini lagi.

Untuk lebih lanjut mengenai RPG mudah alih kontroversi Blizzard, lihat Build Wizard Diablo Immortal kami, Necromancer Build, Crusader Build, Monk Build, dan Demon Hunter Membina. Dan, jika anda tidak pasti mengapa ia hanya permainan yang memecah belah, membaca berapa banyak ia

Untuk lebih banyak artikel seperti ini, lihatlah Diablo Immortal, hanya permainan mudah alih, dan halaman panduan OMG.

Gfinity Esports disokong oleh penontonnya. Apabila anda membeli melalui pautan di laman web kami, kami boleh mendapatkan komisen sekutu. . Mencari produk tertentu? Lawati StockInformer.co.UK / Stockinformer.com.