Cara Menggunakan Rangsangan Watak – Destiny 2 | ShackNews, Cara Mendapatkan Karakter Karakter dalam Destiny 2 – Prima Games

Cara mendapatkan peningkatan watak dalam takdir 2

Rangsangan watak dibuka selepas melengkapkan kempen cahaya pada satu watak. Dari sudut ini seterusnya, simbol emas akan muncul di skrin pemilihan watak di sebelah mana -mana watak yang belum menyelesaikan kempen.

Cara Menggunakan Rangsangan Watak – Destiny 2

Cara Menggunakan Rangsangan Watak - Destiny 2

Boosts Watak kini boleh didapati di Destiny 2. Korban ini akan melangkau kempen dan membuka kunci helai pada penjaga alternatif anda.

21 Mac, 2023 9:25 PM

Bagi kebanyakan pemain, bermain melalui cahaya sekali sudah cukup. Masalah timbul apabila anda mempunyai banyak aksara di mana sahaja, semua yang memerlukan kempen cahaya untuk disiapkan untuk membuka kunci kebolehan baru seperti Strand. Masukkan Rangsangan Karakter, line-line-skip yang akan melengkapkan kempen secara automatik dan membuka kunci helai. Inilah caranya untuk mendapatkannya, cara menggunakannya, dan apa yang dilakukannya.

Apakah peningkatan watak dalam takdir 2?

Rangsangan Watak menjadikan Guardian Alternate Guardians pasca permainan siap. Anda akan menerima gear di topi lembut di setiap slot dalam inventori anda serta subkelas helai baru. Ini juga termasuk penyempurnaan automatik kempen sehingga tidak perlu mengambil Legion Shadow untuk kali kedua.

Rangsangan watak amat berguna bagi mereka yang hanya ingin terjebak terus ke endgame dan meratakan kuasa setelah mengalami satu kempen penuh yang dijalankan.

Cara Membuka Kunci Karakter

Rangsangan watak dibuka selepas melengkapkan kempen cahaya pada satu watak. Dari sudut ini seterusnya, simbol emas akan muncul di skrin pemilihan watak di sebelah mana -mana watak yang belum menyelesaikan kempen.

Butang meningkatkan watak pada skrin utama Destiny 2

Mengklik simbol emas akan menunjukkan kotak dialog. Kotak ini memperincikan apa yang rangsangan itu termasuk:

  • Auto-lengkap kempen cahaya dan membuka kunci helai
  • Pemberian ganjaran yang berkaitan
  • Mengangkat anda ke topi lembut semasa (1750 untuk cahaya ringan. Lihat Panduan Kuasa Max kami untuk maklumat lanjut)

Malangnya, tidak seperti peningkatan tahap watak sebelumnya, rangsangan watak cahaya tidak percuma. Peningkatan watak ialah 2,000 perak. Anda boleh membeli perak secara langsung dalam permainan atau dari platform kedai pilihan anda. Anda tidak boleh menggunakan mata wang dalam permainan yang boleh diperolehi untuk membeli rangsangan.

Skrin Info Boost Watak di Destiny 2

Perhatikan, serpihan helai untuk menyesuaikan subclass selanjutnya tidak dibuka menggunakan rangsangan ini. Pemain mesti mengumpulkan meditasi helai dan membuka kunci setiap elemen secara manual.

Dengan mengikuti proses di atas, penjaga kedua dan ketiga anda boleh dilemparkan terus ke endgame semasa tanpa kemunduran pada tahap atau akses ke aktiviti terpanas di luar sana. Ini termasuk pencarian eksotik dan serbuan baru, akar mimpi buruk.

Bagi mereka yang tidak mahu memainkan kempen lagi, ini boleh menjadi satu pilihan untuk meneruskan. Walau bagaimanapun, ia boleh menjadi cepat untuk memainkan semula kempen dengan beberapa rakan. Plus, anda akan mendapat eksotik jika anda menyelesaikannya pada legenda. Anda tidak akan mendapat eksotik dengan menggunakan rangsangan watak. Untuk lebih banyak pertolongan pada permainan ini, lihat Panduan Strategi Lengkap Destiny 2 kami.

Riseofbacon adalah pemungut redditor, pengumpul vinil, peminat bir kraf, dan kekasih semua perkara sukan dan permainan. Paling kerap dilihat pada r/takdir yang sama ada pengumuman panduan atau di bahagian komen yang menawarkan petua, nasihat, dan berkongsi cerita tentang kejayaan takdir dan penggulungan Tuhan mengejar. Mengejarnya di reddit atau twitter menggunakan @riseofbacon untuk bercakap semua perkara takdir2.

Cara mendapatkan peningkatan watak dalam takdir 2

Karakter meningkatkan takdir 2

Dengan pembebasan Lightfall in Destiny 2, Penjaga mempunyai musim baru dan kempen yang sama sekali baru untuk diselesaikan. Terdapat banyak kandungan segar untuk mengisar, tetapi itu juga bermakna setiap watak telah diturunkan kepada 1600 kuasa, dan di sinilah watak -watak yang semakin meningkat dimainkan.

Mereka yang tidak mahu mengisar proses yang sama pada tiga aksara yang berbeza boleh memilih watak yang meningkatkan bahawa Bungie dibawa ke Destiny 2. Sebelum anda mengambilnya, ada beberapa syarat yang perlu anda temui, dan beberapa wang yang perlu dibelanjakan.

Destiny 2 Lightfall – Cara Mendapatkan Karakter Karakter

Walaupun mempunyai pilihan untuk membeli rangsangan untuk penjaga anda, anda perlu mencapai topi lembut baru untuk tahap kuasa dalam cahaya. Dengan pengembangan baru, topi lembut itu ditetapkan hingga 1750. Ini adalah titik di mana anda perlu menjalankan aktiviti mingguan untuk gear yang kuat.

Sebaik sahaja anda telah mencecah 1750 pada sekurang -kurangnya satu watak dalam cahaya, anda boleh mengakses pilihan untuk meningkatkan watak dalam Destiny 2. Anda boleh mencari pilihan ini di skrin watak utama di sebelah lambang anda, atau anda boleh menuju ke kedai dalam permainan. Mereka akan mengembalikan anda kira -kira 200 perak setiap watak.

Bagi mereka yang memutuskan bahawa mereka mahu melalui rangsangan, apa yang anda akan dapatkan adalah satu set perisai yang membawa watak itu ke topi lembut tanpa perlu mengisar sesuatu tambahan. Walau bagaimanapun, ini tidak akan melangkau kempen cahaya seperti rangsangan lain yang terdapat dalam permainan. Kami tidak menasihatkan mengambil sama ada rangsangan, tetapi jika anda ingin menjimatkan sedikit masa, rangsangan watak bukanlah idea terburuk dalam Destiny 2.

Dan itu sahaja. Untuk kemas kini, panduan, dan berita yang lebih baik, pergi ke bahagian Destiny 2 yang berdedikasi di laman web kami!

Mengenai Pengarang

Daniel Wenerowicz

Dan telah menulis panduan permainan, berita, dan ciri selama tiga tahun selepas menamatkan pengajian dengan BA secara bertulis . Anda dapat menemukannya yang meliputi Call of Duty for Eternity, permainan pengembaraan tindakan, dan hampir sebarang pelepasan utama lain.