Cara Mendapatkan Buah Shrivelfig di Hogwarts Legacy: Lokasi & Kegunaan – Charlie Intel, Hogwarts Legacy: Cara Mendapatkan Buah Shrivelfig

Buah -buahan

Pemain warisan Hogwarts boleh membeli barang dalam permainan dari Magic Neep.

Cara Mendapatkan Buah Shrivelfig di Hogwarts Legacy: Lokasi & Kegunaan

Buah shrivelfig dalam warisan hogwarts

Brewing Ramuan yang Berbeza adalah bahagian penting dalam menjadi pelajar di Hogwarts Legacy. Satu ramuan yang anda perlukan sebelum membuat ramuan adalah buah shrivelfig jadi, inilah caranya anda boleh mendapatkannya dalam permainan.

Pemain Legacy Hogwarts boleh menimbulkan ramuan yang berbeza yang mempunyai pelbagai kesan yang berbeza pada permainan, seperti membuat anda tidak kelihatan untuk jangka masa yang singkat atau menjadikan anda menjadi batu untuk peningkatan pertahanan.

Anda perlu membuat ramuan yang berbeza untuk menyelesaikan pelbagai tugasan yang diberikan oleh profesor. Ramuan ini juga berguna dalam pertempuran tetapi menjadikannya memerlukan bahan -bahan tertentu yang kadang -kadang sukar dicari.

Artikel berterusan selepas iklan
Artikel berterusan selepas iklan

. Salah satu daripadanya dikenali sebagai buah shrivelfig, dan kami akan pergi ke mana anda boleh mendapatkan bahan ini.

Awak boleh beli buah shrivelfig dari kedai neep sihir di Hogsmeade untuk 150 galleons sekeping. Kedai ini terletak di sebelah barat Hogsmeade hanya melewati j. .

Artikel berterusan selepas iklan

Sebagai alternatif, anda boleh memilih untuk mendapatkan diri anda Benih Shrivelfig untuk 450 galleon dari Magic Neep, dan ini membolehkan anda menanam tumbuhan shrivelfig anda sendiri setelah membuka ruang keperluan.

Daftar ke Dexerto secara percuma dan terima
Lebih sedikit iklan | Mod gelap | Tawaran dalam permainan, TV dan filem, dan teknologi
Artikel berterusan selepas iklan

Pemain warisan Hogwarts boleh membeli barang dalam permainan dari Magic Neep.

Untuk mengembangkan tumbuhan ini, pemain warisan Hogwarts perlu terlebih dahulu mendapatkan tangan mereka di buku konjurasi sama ada Periuk tumbuhan sederhana atau Periuk tumbuhan besar. Kedua -duanya boleh dibeli di Tomes and Scrolls di Hogsmeade.

Apa yang dilakukan oleh Buah Shrivelfig dalam warisan Hogwarts?

Buah shrivelfig adalah Bahan utama yang diperlukan dalam membuat ramuan Thunderbrew yang menyebabkan awan ribut muncul dan menimbulkan musuh semasa pertempuran. Bahan -bahan lain untuk ramuan ini termasuk satu jus lintah dan satu bau mati.

Artikel berterusan selepas iklan

Brewing the Thunderbrew Potion kemudian akan mengambil masa satu minit dan 30 saat, tetapi ia akan bernilai menunggu kelebihan yang diberikan kepada anda semasa pertempuran sihir. Terdapat juga pilihan lain yang boleh anda buat untuk membantu anda semasa pertempuran.

Artikel berterusan selepas iklan

Untuk lebih lanjut mengenai warisan Hogwarts, pastikan anda menyemak panduan lain di bawah:

Cara Mendapatkan Buah Shrivelfig di Hogwarts Legacy

Terdapat sejumlah besar sumber dalam Hogwarts Legacy bahawa anda perlu mengumpulkan. Salah satu perkara yang paling penting untuk pencarian awal adalah buah shrivelfig. Sebaik sahaja anda mempunyai akses ke bilik keperluan, anda boleh mengembangkan sendiri dan mempunyai bekalan tanpa had. Kami akan memecahkan semua tempat yang anda boleh mendapat buah -buahan yang tidak baik Hogwarts Legacy dan bagaimana anda dapat mengembangkan sendiri.

Hogwarts Legacy: di mana anda boleh membeli buah shrivelfig?

Malangnya, buah shrivelfig bukan penurunan yang boleh anda dapati di mana sahaja di dunia terbuka. Dalam permainan awal satu -satunya cara yang anda boleh mendapatkannya adalah untuk membelinya. Anda boleh membeli buah shrivelfig dari sihir neep di sebelah timur Hogsmeade. Ini adalah 150 emas, tetapi jika anda mempunyai akses ke bilik keperluan, ada cara yang jauh lebih kos efektif untuk mendapatkannya.

Hogwarts Legacy: Cara Tumbuh Buah Shrivelfig?

Seperti mana -mana tumbuhan lain, sebaik sahaja anda menanam satu tumbuhan shrivelfig, anda boleh menuai seberapa banyak yang anda suka. Untuk menanam mana -mana tumbuhan, anda perlu menubuhkan meja potting di bilik keperluan, dan kemudian mengumpulkan perkara -perkara untuk mula berkembang. Mereka hanya tumbuh dalam periuk sederhana atau besar yang boleh anda ambil dari tomes dan tatal di hogsmeade. Benih boleh dibeli dari Magic Neep. Sebaik sahaja anda mempunyai kedua -duanya, anda boleh menetapkannya di meja potting anda. Anda boleh menuai kira -kira setiap 15 minit, memberi anda bekalan buah yang tidak terbatas. Ditulis oleh Dave Aubrey dan Georgina Young bagi pihak GLHF .