Cara Membuka Kunci Amaran Akhir – Destiny 2 Panduan – IGN, Destiny 2 The Final Strand Quest Walkthrough | Beban

Destiny 2 The Final Strand Quest Walkthrough

Langkah Lapan: !

Cara membuka kunci amaran akhir

Amaran Akhir adalah senjata helai eksotik pertama di Destiny 2 Lightfall. . Anda perlu melengkapkan usaha untuk membuka kunci amaran akhir, dan kami akan menunjukkan kepada anda bagaimana untuk melakukannya.

Amaran Spoiler: Quest Strand terakhir berlaku selepas kempen cahaya utama, jadi ada spoiler di bawah.

Quest Strand Akhir – Walkthrough

Sebelum anda dapat membuka kunci amaran akhir eksotik, anda perlu menyelesaikan misi terakhir dalam kempen cahaya, langkah terdesak, dan membuka kunci subclass anda. Pengisar jauh dari berakhir, walaupun.

Sebelum anda dapat mengambil pencarian helai terakhir, anda perlu membuka kunci semua aspek, serpihan, dan bom tangan untuk kelas anda. Dengan menamatkan kempen, anda harus mempunyai kedua -dua aspek dan bom tangan dibuka, serta satu serpihan. Anda perlu menyelesaikan selebihnya.

Anda boleh membuka kunci serpihan dengan membelanjakan 200 Meditasi Strand di kolam Pouka di Hall of Heroes, di mana anda mula -mula membuka kunci helai. . Cara terpantas untuk mendapatkan meditasi helai yang anda perlukan adalah untuk melengkapkan subclass helai anda dan menyelesaikan aktiviti beban terminal di Neomuna. Ini masih akan mengambil sedikit masa, walaupun, kerana beban terminal hanya menganugerahkan anda antara 50 dan 100 meditasi helai setiap larian.

.

Langkah satu: Setelah anda mempunyai pencarian, keluar dari Hall of Heroes ke Nimbus dan bercakap dengan mereka untuk maju usaha.

Langkah Kedua: Kepala ke pembendungan tudung untuk mengambil kekuatan Legion Shadow. . Sekiranya anda menghadapi masalah untuk mendapatkan di mana anda perlu pergi, buka peta anda dan klik ikon dalam pembendungan tudung (kiri di peta Neomuna) untuk menarik penanda pencarian yang akan membimbing anda ke lokasi.

Akhir-strand-shadow-legion.jpg

Langkah Tiga: Apabila anda tiba di pembendungan tudung, gerombolan kekuatan legion bayangan akan bertelur. Bawa mereka keluar ketika mereka bertelur, dan setelah beberapa gelombang, anda akan meneruskan usaha.

Final Strand-typhon.jpg

Langkah Empat: Kepala melintasi peta Neomuna ke Typhon Imperator, kapal besar Calus di Ahimsa Park. Sekali lagi, anda boleh menjejaki lokasi ini di peta anda jika anda menghadapi masalah untuk mencarinya. Kepala di dalam kapal, tetapi bukannya mengikuti jalan yang anda ambil dalam kempen, terus ke Jambatan Tengah.

Langkah Lima: Jejak Nezarec akan bertelur di hujung jambatan, yang merupakan musuh penyiksa dengan lebih banyak kesihatan. Jaga jarak anda dan perlahan -lahan meleleh kesihatannya dengan menembak titik lemahnya. Untuk pertiga pertama kesihatannya, bertujuan untuk bahunya. Selepas itu, anda boleh menangani kerosakan kritikal dengan menembak penyiksa yang mengarahkan di dada.

.

Final Strand-Training-Program.jpg

Langkah Tujuh: Langkah terakhir adalah untuk menyelesaikan program latihan Osiris, yang perlu anda lalui semasa kempen. Anda boleh melancarkan aktiviti dengan mencari “Percubaan Masa Headlong” berhampiran Liming Park. Lengkapkan kursus dalam masa kurang dari lima setengah minit untuk maju.

Percubaan masa yang panjang dapat disiapkan solo, tetapi kami sangat mengesyorkan fireteam jika anda bergelut dengan bahagian tempur berhampiran akhir kursus. Strand juga sangat berguna untuk mendapatkan bahagian awal percubaan dengan cepat.

Langkah Lapan: !

Warning-Warning.jpg akhir

Amaran Akhir adalah sidearm helai kuat jika anda tahu cara menggunakannya. Memegang pencetus akan memuatkan separuh majalah dan melepaskannya dalam pecah, tetapi anda juga boleh menembak tembakan individu.

. . Menggalakkan pemandangan sambil memegang pencetus tidak menjejaki sasaran, tetapi setiap peluru menangani kerosakan kritikal (berganda) dan akan membongkar sasaran apabila mereka dikalahkan.

Sekarang anda mempunyai amaran akhir, lihat senjata eksotik dan hab perisai kami untuk menyelesaikan koleksi anda.

Dapatkan gambaran keseluruhan Destiny 2 The Final Strand Quest dan apa yang boleh anda harapkan daripadanya untuk merebut diri anda Sidearm Exotic yang kuat.

Destiny 2 The Final Strand: Pemburu boleh dilihat menggunakan Threadrunner

Diterbitkan: 27 Mac, 2023

Adakah anda mencari panduan untuk Takdir 2 helai terakhir pencarian? Ini mungkin akan menjadi usaha eksotik terakhir sebagai sebahagian daripada pengembangan cahaya yang anda perlukan untuk menyelesaikannya kerana anda perlu menguasai subkelas helai anda sepenuhnya. Tetapi, apa yang perlu anda lakukan untuk menyelesaikannya?

Dalam panduan ini, kita akan melangkah ke semua langkah, yang kebanyakannya mudah, jadi anda boleh menahan diri anda sendiri Destiny 2 Sidearm Amaran Akhir, yang sangat kuat. .

Takdir 2 pencarian helai terakhir

The Takdir 2 langkah pencarian terakhir adalah:

  • Lawati Nimbus di Gerbang Striders di Neomuna
  • Ambil spektrometer tudung dari Typhon Imperator
  • Lengkapkan Program Latihan Osiris di Radiosonde dalam sekurang -kurangnya 5 minit 30 saat untuk menembusi spektrometer tudung

. Langkah pertama hanya akan membawa anda mengambil beberapa musuh di luar tudung, yang boleh diakses sepanjang jalan di sebelah kiri Peta Destiny 2 Neomuna, sementara spektrometer tudung memerlukan anda untuk menceburkan diri ke dalam Imperator Typhon. .

Akhir. Ini tidak terlalu sukar dan mengalahkannya dalam masa lima setengah minit tidak sepatutnya terlalu rumit ketika anda menguasai helai dan menggunakan ladang meditasi terbaik Destiny 2 Strand.

Destiny 2 The Final Strand Quest Langkah 2 – Pembendungan Tudung

Langkah kedua Destiny 2 The Final Strand Quest adalah untuk mencari alat-alat yang dimanfaatkan oleh strand dalam pembendungan tudung di Neomuna. Objektif ini telah menimbulkan banyak pemain, mungkin disebabkan oleh kata -kata yang membingungkan.

Untuk mencari pembendungan tudung di Neomuna, mulakan di Zephyr Concourse dan mengambil pintu utama menuju ke barat di bahagian atas tanjakan. . Pergi melalui portal kegelapan di bahagian belakang kawasan ini untuk ditelefon ke pantai di luar pembendungan tudung.

Untuk mendapatkan alat-alat yang dimanfaatkan dalam pembendungan tudung, hanya bunuh tentera cabal yang ditandai dengan ikon pencarian eksotik di kawasan itu.

Selebihnya langkah -langkah pencarian helai akhir agak mudah sehingga anda tidak sepatutnya menghadapi terlalu banyak masalah. Ingatlah untuk menjejaki pencarian dari menu pencarian supaya anda mempunyai penanda pencarian semasa meneroka neomuna. Ini akan menjadi bantuan besar semasa usaha terakhir.

Itulah Panduan Anda untuk Destiny 2 The Final Strand Quest. Untuk lebih banyak panduan pencarian, lihat Destiny 2 Strider Quest dan Destiny 2 Panduan Quest Perniagaan yang belum selesai. Walkhrough Lightfall Destiny 2 kami juga mempunyai banyak petua untuk membantu anda.

Lebih banyak dari beban

Echo Apsey Echo Apsey adalah seorang penulis dengan pengalaman lima tahun yang meliputi PS5, Xbox, dan Nintendo Switch, serta permainan dan francais terbesar. Anda akan menemui banyak panduan mengenai Call of Duty, Xdefiant, Spider-Man 2, EA Sports FC, Starfield, Mortal Kombat 1, Street Fighter 6, dan banyak lagi. Di samping. Anda juga boleh mendapatkan ulasan dan ciri -ciri pada permainan, serta perkakasan untuk PS5, Xbox, dan Nintendo Switch. . Di samping itu, mereka telah mengadakan wawancara dengan pasukan di belakang Lords of the Fallen, Protokol Biru, Light Dying 2, dan banyak lagi sejak memulakan perjalanan penulisan mereka di Universiti.

Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. Lihat Terma. Harga betul pada masa penerbitan.