Cara Melakukan Serangan Masa di Gotham Knights | Pcgamesn, bagaimana melakukan serangan masa di gotham knights – permainan prima

Cara Melakukan Serangan Masa di Knights Gotham

Kadang -kadang setiap sedikit kerosakan membantu, terutama jika anda tidak cukup ditujukan untuk pergaduhan bos. Mendapat pegangan pada serangan masa akan pergi jauh untuk anda di Gotham Knights.

Cara melakukan serangan berjangka di Gotham Knights

Gotham Knights Timed Strikes: Robin sedang mendarat mogok berjangka pada musuh memakai saman putih. dan topeng di tengah -tengah ruang .

Gotham Knights Timated Strikes adalah kunci untuk memukul musuh sekeras mungkin. Oleh itu, jika anda ingin mengalahkan musuh dengan cepat dalam permainan superhero dan bermain sebagai watak Gotham Knights yang fokus seperti Red Hood, maka anda mungkin perlu memahami masa secepat mungkin.

Untuk melakukan serangan masa ksatria Gotham, anda perlu menekan butang serangan sebaik sahaja serangan anda sekarang. Mengetahui apabila anda telah mendarat mogok masa adalah sukar untuk dilihat tanpa melihat nombor kerosakan sama ada ia berfungsi, tetapi tanda ceritanya adalah bahawa terdapat percikan singkat sebaik sahaja serangan anda mendarat. Ini sesuatu yang anda dapat merasakan selepas beberapa ketika, tetapi ada cara untuk berlatih.

Cara Mengamalkan Gotham Knights Timater

Sekiranya anda memerlukan penyegaran tentang bagaimana serangan gotham knights kelihatan dan bunyi dalam persekitaran yang lebih selamat, kembali ke belfry dan pergi ke dummy latihan di sebelah kiri bilik. Pilih Latihan Lanjutan, dan anda harus melihat pilihan untuk mengamalkan masa serangan anda. Jika anda tidak melihat pilihan ini, lengkapkan semua tugas latihan asas, dan ia sepatutnya muncul.

Sebaik sahaja anda selesai mengamalkan serangan Gotham Knights, pergi ke bahagian Latihan Asas di mana anda boleh belajar cara menggunakan bom asap untuk membuat percutian cepat. Bagi perkara -perkara yang permainan tidak memberitahu anda dengan segera, kami dapat membantu dengan memberitahu anda bagaimana untuk menggabungkan mod Gotham Knights Rarer dan di mana untuk mencari semua lokasi perjalanan Gotham Knights cepat. Akhirnya, terdapat sekumpulan koleksi untuk ditemui, termasuk mercu tanda, Batarangs, dan mural seni jalanan, untuk menamakan beberapa.

Dave Irwin Dave adalah sebahagian daripada jiwa gelap atau pemburu raksasa, dan jika dia tidak bermain permainan pertempuran seperti Street Fighter 6, anda akan mendapati dia mengambil musuh dengan haiwan kesayangannya di Diablo 4, meneroka ruang di Starfield dan Dunia Fantasi Gerbang Baldur 3.

Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. Lihat Terma. Harga betul pada masa penerbitan.

Oleh itu, ketika Gotham Knights pertama kali keluar, terdapat banyak brouhaha tentang sama ada permainan itu seperti Arkham Knight (dan adik -beradiknya), atau jika ini adalah sesuatu yang baru. Banyak “Dang, ini tidak seperti Arkham”, tetapi itu satu lagi cacing. Yang mengatakan, salah satu cara besar Gotham Knights berbeza dari yang lain, AAA Batman Games adalah irama pertempurannya. Walaupun Arkham cepat dan cair, Gotham Knights lebih perlahan dan lebih banyak sentuhan. .

Saya harap anda menikmati penghormatan Mario RPG saya yang bodoh di sana, terutamanya kerana ia adalah perbandingan yang berguna! Untuk melakukan mogok masa, anda perlu menyerang, kemudian tekan butang untuk serangan seterusnya ketika yang pertama akan memukul. Dalam banyak kes, anda benar -benar perlu menonton animasi dan belajar bagaimana mereka bermain, seperti bergantung di mana anda berada dalam rentetan kombo masa akan berbeza -beza. Ia seperti Mario RPG, di mana anda perlu memikirkan bukan hanya apabila menekan butang, tetapi di mana.

Sekiranya anda ingin mengamalkan mogok masa, anda boleh menyemak misi latihan di Belfry, yang benar -benar sesuatu yang harus anda lakukan untuk menjadi Frank. Anda mendapat barangan untuk melakukan semua cabaran, dan anda tidak akan berada di sana di Google dengan harapan beberapa nerd dapat menyatakan bagaimana ia berfungsi dengan baik. Hanya Sayin ‘.

Anda akan tahu anda melakukannya dengan betul jika anda mendapat kilat besar pada kenalan. Anda juga boleh mengamalkannya dalam siri hits yang lebih panjang, kerana anda tidak mendapat apa -apa yang menyeronokkan dengan hits biasa. Walaupun ada kalanya Gotham Knights memakan maklumat yang anda miliki (seperti di atas, di mana ia menyatakan Jason Todd hanya boleh melakukan serangan yang ditetapkan), anda sepatutnya dapat menyerang masa yang paling tepat untuk muncul pada serangan yang paling asas.

Kadang -kadang setiap sedikit kerosakan membantu, terutama jika anda tidak cukup ditujukan untuk pergaduhan bos. Mendapat pegangan pada serangan masa akan pergi jauh untuk anda di Gotham Knights.

Lucas White

Lucas memainkan banyak nama video. Kadang -kadang dia menikmati satu. Favenya termasuk Dragon Quest, Saga dan Misteri Dungeon. Anda boleh menemuinya di twitter @hokutonolucas. Mahu menghantar e -mel? Tembak ke [dilindungi e -mel].