Cara Dapatkan Netherwing Drake/Gunung Panduan, Nether Dragon – Wowpedia – Panduan Wiki Anda ke World of Warcraft

Naga nether

1. Kembali ke adakah anda mula mencari dan mengambil usaha “Perkhidmatan Illidari”. Anda akan mendapat item “Kertas Perkhidmatan Illidari”. Naga akan menghantar anda ke Ledge Netherwing, di mana anda boleh mencari kem.

Cara Dapatkan Netherwing Drake/Mount Guide

1. Perjalanan ke Shadowmoon Valley bercakap dengan Mordenal.

2. Ambil pencarian “kebaikan”, ada perusuh (rocknails) yang harus anda bunuh. Yang besar akan menjatuhkan seluruh “bangkai”. Yang kecil akan menjatuhkan barang. Anda memerlukan 5 item untuk mendapatkan satu “bangkai”.

3. Seterusnya, terima usaha baru “Sech Out Neltharaku”. Untuk mencari Neltharaku, anda perlu terbang di langit seperti 5-10 meter di atas naga, dan cari dia. Apabila anda mendapati dia bercakap dengannya.

4. Terima usaha dia akan memberi anda “Kisah Neltharaku”. Bercakap dengan naga lagi, dengar kisahnya.

5. Ambil pencarian “Fortress Dragonmaw” dan pergi ke Fortress Dragonmaw. Bunuh 15 Orcs.

6. Ambil usaha baru “Ledge Netherwing”. Pergi ke pulau “Ledge Netherwing”. Semasa anda berada di sana, anda paling mencari tanaman bercahaya merah. Loot 12 kristal.

7. Sekarang naga akan memberi anda usaha “The Force of Neltharaku”. Anda akan mendapat item “Enchanted Nethervine Crystal”. Kembali ke Fortress Dragonmaw. Anda akan melihat beberapa naga yang dipegang oleh beberapa ork. Sekarang, anda kebanyakannya keluar dari pertempuran apabila anda menggunakan kristal. Oleh itu, bunuh semua orc di kawasan yang tidak dikaitkan dengan naga. Gunakan kristal pada naga tanpa mengagihkannya.

Sekarang naga akan bertukar mesra/hijau. Ketika dia bertukar hijau, dia akan menyerang orc. Lakukan ini dengan 5 naga.

8. Ambil usaha baru “Karynaku”. Cari Karynaku, Big Blue Dragon, di Benteng Dragonmaw.

9. Dalam usaha seterusnya ini, anda memerlukan kumpulan penuh (tangki, penyembuh, DPS) atau LVL 90. Lakukan semua langkah ini. 1, Bunuh dua naga yang diperbudak di kawasan itu. 2. Bunuh orc di bilik. 3. Apabila Zuluhed bercakap semua dalam kumpulan kecuali tangki mesti masuk ke bilik yang anda telah membersihkan. 4. Apabila Zuluhed berhenti bercakap tangki boleh menyerangnya dan membawa dia ke bilik di mana seluruh kumpulan (jadi pemanah tidak dapat memukul anda). Mulakan DPS ketika Zuluhed berada di dalam bilik. 5. Semasa dia memancarkan portal setan semua mesti berlari ke bilik lain. Biarkan tangki habis pertama sehingga dia mendapat semua tembakan. 6. Semasa anda berada di bilik sebelah, syaitan akan bertelur. Lakukan sebanyak mungkin DPS ke atasnya. Dia akan segera melakukan portal baru, tetapi kali ini anda tidak mempunyai tempat untuk dijalankan. 7. Apabila dia sebagai kesihatan yang rendah, dia akan beralih kepada syaitan besar, tetapi dia masih mudah dibunuh. 8. Sekarang rompakan kunci dan kunci rantai di sekitar kaki Karynaku. Bercakap dengannya dan anda akan menaiki naga kembali ke pencarian.

10. Ambil usaha “Ally of the Netherwing”. Dia akan membawa anda ke pencarian. Lengkapkan pencarian.

Sekarang anda akan berpeluang memilih dari lima item: “Netherwing Charming’s Charm” “Netherwing Sorceror’s Charm” “Netherwing Protector’s Shield” “Netherwing Defender’s Shield” “Claw of the Netherwing Flight”

Sekarang anda “neutral”.

1. Kembali ke adakah anda mula mencari dan mengambil usaha “Perkhidmatan Illidari”. Anda akan mendapat item “Kertas Perkhidmatan Illidari”. Naga akan menghantar anda ke Ledge Netherwing, di mana anda boleh mencari kem.

2. Menyampaikan “Kertas Perkhidmatan Illidari” kepada Overlord Mor’Ghor yang boleh anda temui di atas kem.

3. Sekarang Accpet The Quest “Masukkan Taskmaster”. Cari Taskmaster Varkule Dragonbreath, dia berada di luar.

4. Sekarang anda boleh melakukan semua setiap hari. Setiap hari hanya dapat diselesaikan sekali sehari. Pencarian Harian adalah:

“Kematian yang perlahan” “Netherdust” debunga (herba sahaja) “Nethermine” Flayer Hide (Skinners Only) “Nethercite Ore” (Miners Only) “Netherwing Crystals”. “” The Great Netherwing Egg Hunt “

Apabila anda melakukan pencarian, cari telur netherwing yang sedang berkembang di pulau itu. Setiap telur akan memberi anda 275 reputasi dengan netherwing. Telur adalah cara yang baik untuk dihormati dengan cepat. Perusuk di lombong menjatuhkan telur ke, jadi jika anda tidak mahu terbang dan mencari telur, anda hanya membunuh begitu banyak perusuh yang anda boleh.

Tetapi ingat telur netherwing jarang.

Di pulau utama, pergi ke pusat dan membunuh perusuh yang akan menjatuhkan “kelenjar fel”. Apabila anda mempunyai 12 kelenjar fel, pergi ke tebing netherwing. Di pulau anda akan melihat pelombong orc, menetapkan “kambing yarzill” di belakang mereka dan tunggu mereka makan. Lakukan 12 kali. Usaha lengkap.

Langit yang tidak begitu mesra.

Pertama pergi ke gunung kecil yang berada di antara tebing netherwing pulau utama dan berdiri di atasnya. Tunggu “Pengangkut Dragonmaw” terbang, ketika mereka antara anda membunuh mereka dan mereka akan menjatuhkan item “Netherwing Relics” mengumpul 10 Netherwing Relics. Usaha lengkap.

Pertama, pergi ke lombong. Di luar gua anda boleh mengambil usaha lain. Bagaimanapun masuk ke dalam gua dan bunuh orang perusuh. Apabila anda merampas perusuh, mereka akan menjatuhkan barang yang disebut “Netherwing Crystal”. Anda memerlukan 40 kristal netherwing. Usaha lengkap.

Memburu telur netherwing yang hebat.

Cari satu telur netherwing.

Lakukan semua pencarian harian sehingga anda “mesra”. Saya juga melakukan usaha ini sehingga saya dihormati, tetapi akan datang beberapa pencarian baru.

DragonMaw Race: The Ballad of Oldie Mcold.

Dalam usaha ini, anda akan mempunyai perlumbaan dengan beberapa orang. Yang anda ikuti akan membuang barang pada anda. Doge begitu banyak yang anda boleh. Tetapi anda masih mesti mengikutinya. Jangan melepaskan mereka dari pandangan anda. Cuba menjadi begitu dekat dengan mereka yang mungkin. Berasal dengan semua orang yang anda boleh.

Di lombong terdapat orc yang mempunyai pencarian harian. Ambil pencarian. Dalam usaha ini, anda perlu mencari 15 kargo nethermine. Anda akan menjumpainya di lombong. Rampasan semua kargo nethermine dalam perjalanan.

Masih ada usaha harian yang boleh anda lakukan. Sekarang lakukan semua usaha ini sehingga anda ditinggikan . Apabila anda dihormati, anda akhirnya boleh membeli Drake Netherwing.

Cara membeli drake. Pertama bercakap dengan Taskmaster Varkule Dragonbreath dan ambil pencarian “Bow to the Highlord” dan “Lord Illidan Stormrage”. Kemudian akan datang naga dan menjemput anda dan terbang ke Shattrath. Semasa anda berada di Shattrath bercakap dengan Barthamus dan bertukar usaha “Lord Illidan Stormrage”. Sekarang anda akan dapat bercakap dengan satu naga. Naga yang anda bercakap akan menjadi milik anda secara percuma. Yang lain boleh dibeli kemudian.

Akhirnya, sekarang anda mempunyai gunung netherwing.

Naga nether

Nether Dragons adalah brood yang tidak disengaja dari naga ethereal yang mayatnya terdiri daripada tenaga dari yang berpusing. Mereka semua dapat mengesan asal -usul mereka kembali ke telur pepatung hitam yang diambil melalui portal gelap oleh Deathwing, yang secara tidak sengaja terdedah kepada banyak tenaga yang lebih besar ketika Draenor telah hancur. Bebas dari apa -apa ikatan ke pepatung ibu bapa mereka, naga nether kini mencari kehidupan baru di dunia yang bergolak, dan sering bermusuhan, dunia luar biasa. Sebilangan besar Dragonkin ini adalah sebahagian daripada Dragonflight Netherwing; yang bertujuan untuk membebaskan jenis mereka dari pemeliharaan oleh ilidari.

Kandungan

 • 1 kitaran hidup dan penampilan
 • 2 Sejarah
  • 2.1 titik nexus
  • 2.2 Cataclysm
  • 3.1 Nomenclature
  • 5.1 di luar ufuk yang tidak dikenali
  • 5.2 Asal Drake Nether
  • 7.1 kumpulan umur

  Kitaran hidup dan penampilan []

  Netherwingdragonflight

  Naga nether sangat tidak stabil. Akibatnya, mereka usia dengan cepat tetapi tidak lama lagi membakar diri sebagai tenaga mereka pudar, memberi mereka jangka hayat yang jauh lebih pendek daripada naga lain. [1]

  Naga nether, seperti semua naga lain, melalui pelbagai peringkat kehidupan sebelum mereka ditanam sepenuhnya. Tahap ini dibahagikan kepada whelps, drake dan naga. Whelps adalah anak -anak seumpamanya, sementara drake adalah remaja dan dewasa muda. Yang tertua dari jenis mereka menjadi naga, walaupun mereka kelihatan masih tumbuh dalam beberapa kapasiti sejauh naga yang lebih tua biasanya lebih besar daripada keluarga mereka yang lebih muda. Dragons tradisional kelihatan sama, sama seperti kadal besar dengan empat kaki dan sayap yang tumbuh di sepanjang tulang belakang mereka. Di peringkat muda mereka, whelps nampaknya secara eksklusif perjalanan dengan cara penerbangan, dengan naga yang lebih tua terbang atau berjalan bergantung pada keinginan mereka.

  Nether Drakes khususnya mempunyai bentuk ethereal yang secara beransur -ansur kelihatan tumbuh lebih lutut ketika mereka berumur; memberi mereka penampilan yang unik berbanding dengan saudara -saudara Azerothian mereka. Tidak seperti naga dari Azeroth, yang nada kulitnya biasanya warna tertentu bergantung pada brood mereka, naga yang lebih tinggi kelihatannya datang dalam pelbagai warna. Walau bagaimanapun, bentuk dewasa mereka hanya muncul sebagai teal yang telus.

  Sejarah []

  Bidang netherwing

  Berhampiran akhir Perang Kedua, Aspek Black Dragon Deathwing mengembara melalui portal gelap ke Draenor. Percaya Draenor Menjadi surga yang agak selamat untuk anaknya, dia menyembunyikan cache telur naga hitam sebelum tiba -tiba berundur kembali ke Azeroth. Berikutan Perang Kedua, Ner’zhul secara tidak sengaja membuka pelbagai portal di Draenor, dan tekanan ajaib mengoyakkan planet ini selain. Tenaga yang dikeluarkan dalam malapetaka ini mengubah telur Deathwing, mengakibatkan naga yang lebih rendah. Mereka adalah naga ethereal yang badannya terdiri daripada tenaga dari berpusing. Tanpa bimbingan Deathwing, Drakes Nether yang lain ini akhirnya mencari jalan sendiri di antara runtuhan Outland yang diletupkan. [2]

  Satu puak naga Netherwing, bernama Netherwing, diserang oleh Dragonmaw Orcs of Shadowmoon Valley dan banyak yang telah diperbudak oleh Zuluhed, termasuk Karynaku yang merupakan pemimpin brood. Anak mereka Mordenai mengembara ladang -ladang netherwing yang mencari pengembara untuk membantu membebaskan ibunya dan akhirnya membantu perbudakan melarikan diri netherwing.

  Satu lagi brood yang ditemui di rabung langit di Netherstorm, diperintah oleh Veraku yang rosak. Tyrygosa dari Blue Dragonflight berusaha untuk mengalahkan Veraku dan mengawal brood untuk keselamatan mereka sendiri dan untuk mengkaji fisiologi mereka.

  Nexus Point []

  Bahagian ini menyangkut kandungan yang berkaitan dengan Warcraft manga atau komik.

  Telur netherwing

  Kadang -kadang semasa pencerobohan Outland, Ragnok Bloodreaver berusaha untuk menggulingkan Illidan Stormrage dan menjadi Lord of Outland yang baru dan, akhirnya, Azeroth. Untuk tujuan ini, Ragnok menyatukan kumpulan fel orcs di bawah pemerintahannya yang ketat dan tawar -menawar dengan Kadavan, seorang tentera upahan yang halus, untuk mendapatkan bantuannya dengan memperbudak drake dan naga untuk menguatkan pasukannya. [3]

  Akhirnya, dia berjaya mengalahkan saingannya, klan Dragonmaw, dan mengambil pahlawan mereka yang masih hidup dan naga untuk mengukuhkan tenteranya. Dengan mereka, dia berangkat untuk menakluk portal gelap. Komponasi beliau digagalkan oleh Jorad Mace dan pakatan gabungan, gerombolan, Aldor, dan tentera yang patah; yang mengalahkan pasukannya di tangga takdir. Akhirnya, Jorad Mace memusnahkan peranti Ragnok yang menguasai naga yang lebih panjang dan menyeru cahaya untuk menghakimi Ragnok, meletupkan dadanya dengan ayunan tukulnya dan menghantar badannya yang hancur dari belakang Nether Dragon Mount. Dengan pemimpin mereka mati dan kehilangan sokongan Nether Dragons, tentera Perikatan dan Gerombolan mengusir jenazah pasukan Ragnok.

  Berikutan pertempuran, Tyrygosa mengambil naga -naga yang terpesona ke Nexus dengan harapan membebaskan mereka dari pemangkasan mereka.

  Tyrygosa belajar di Outland bahawa tidak ada yang dapat menyelamatkan Nether Dragons Kecuali sumber kuasa arcane yang sangat kuat dapat menghidupkan semula mereka cukup untuk membebaskan diri. Tyrygosa, Kadavan, dan Zzeraku membuka keretakan dimensi ke Azeroth dan membawa sekumpulan naga netherwing yang terpesona ke Nexus di mana mereka menyerap tenaga ajaibnya. Namun Zzeraku dan Nether Dragons menjadi gila dengan kuasa, dan kecewa dengan semua orang yang pernah mereka temui cuba menggunakannya, memutuskan untuk menjadi tuan -tuan nasib mereka sendiri dan menaklukkan Azeroth untuk diri mereka sendiri. Tyrygosa cuba membuat alasan dengan Zzeraku, memberitahunya bahawa dengan mengikuti jalan Deathwing, Azeroth akan bangkit melawan mereka yang membawa kepada kemusnahan mereka. Walaupun bercanggah dengan keprihatinan Tyrygosa yang ikhlas untuk jenisnya, Zzeraku percaya bahawa hanya dengan memperoleh kuasa dia boleh melindungi rakyatnya. Naga Netherwing menyerang Dragonflight Blue, dan di tengah -tengah kekacauan, Malygos bangun dari tidurnya. Dalam kegilaannya, Malygos menyalahtafsirkan proklamasi sombong naga yang sombong sebagai perwujudan nexus dan menyerap mereka dan kuasa mereka. Fisiologi naga-naga yang nether ‘mula mempengaruhi penenun ejaan itu sendiri, akhirnya membantunya mendapatkan semula beberapa kewarasannya yang hilang. [4] Dengan kewarasannya dipulihkan kepadanya, penaung Tyrygosa mengisytiharkan perang ke atas spellcasters fana, menghantar penerbangannya untuk melakukan tawarannya. Hanya Zzeraku yang berjaya melarikan diri.

  Tidak dapat membimbing naga yang lebih baik ke hujung yang lebih baik berat di Tyrygosa. Dia kemudian kembali ke Outland di mana dia memutuskan untuk menjaga generasi baru telur netherwing. [5]

  Cataclysm []

  Bahagian ini menyangkut kandungan yang berkaitan dengan Cataclysm.

  Dewan Awawkening

  Salah satu Drakes Nether ditangkap di dalam dewan kebangkitan BlackRock Caverns, oleh ahli -ahli Twilight’s Hammer. [6] Corla, Herald of Twilight menggunakan tenaga mentahnya untuk mengubah “layak” ke Drakonid. Ultraxion juga dikatakan menghabiskan hidupnya menyerap intipati naga yang ditangkap.

  Drake dan naga yang dikatakan mungkin menjadi hadiah dari Lady Sintharia, yang menculik banyak telur Netherwing dengan bantuan Mor’ghor Overlord di Outland.

  Budaya []

  Naga nether bervariasi dari sangat ramah dengan kaum fana hingga ke arah yang sangat bermusuhan terhadap semua makhluk. Ramai yang mewarisi marah sire mereka, aspek gelap Deathwing. Ramai yang lain, khususnya mereka yang berada di tanah yang berpintal di Netherstorm, telah menjadi mangsa rasuah misterius. Naga yang lebih kecil sering melihat diri mereka sebagai anak yatim, ditinggalkan di Draenor kerana ia mula menghancurkan, tidak disedari dan tidak diingini oleh ayah mereka. Tenaga yang berubah juga membolehkan mereka menetas dan matang pada kadar yang jauh lebih pesat daripada naga lain. [7]

  Mereka adalah makhluk pintar yang bijak sepenuhnya dan bercakap dengan drakon seperti naga biasa. Mereka juga berkongsi keupayaan untuk belajar sihir dan mengambil bentuk humanoid.

  Nomenclature []

  Nama naga nether cenderung mempunyai “-aku” atau “-ku” pada akhirnya. Yang lain mempunyai nama yang serupa dengan orang -orang pendahulu mereka, The Black Dragonflight.

  Ahli []

  Nama Peranan Jenis Keadaan
  Barthamus Pertama dari naga yang lebih rendah. Nether Drake Caretaker dan Penjaga Gunung. Terletak di bandar Shattrath yang lebih rendah. Naga Hidup
  Dreadwing Ibu brood yang terletak di rabung nyanyian Blade’s Edge Mountains. Naga Boleh dibunuh
  Karynaku Netherwing Matriarch. Diadakan oleh Zuluhed yang dipukul di Fortress Dragonmaw di Shadowmoon Valley. Naga Hidup
  Mordenaku Putera Netherwing dan anak lelaki Neltharaku dan Karynaku. Terletak di ladang Netherwing Lembah Shadowmoon. Naga Hidup
  Neltharaku Netherwing Patriarch. Terbang melalui langit di atas ladang netherwing Lembah Shadowmoon. Naga Hidup
  Netherspite A Rogue Nether Dragon, yang pertama seumpamanya dilihat di Azeroth. Terletak di dalam Karazhan. Naga Boleh dibunuh
  Toranaku Naga yang ditemui di dalam lombong Netherwing Lembah Shadowmoon. Naga Hidup
  Valoku Naga yang ditemui oleh Tyrygosa dalam perjalanannya ke Outland. Menyelamatkannya dari Ragnok Bloodreaver. Naga Mati
  Veraku Naga Nether yang rosak yang memerintah Netherwing di rabung langit Netherstorm. Naga Boleh dibunuh
  Yarzill Naga yang bekerja dengan naga. Ditemui di Kem Pangkalan Dragonmaw di Shadowmoon Valley. Naga Hidup
  Zzeraku Naga yang ditangkap oleh Sinestra dan dibawa ke Grim Batol untuk memberi makan dargonax naga senja. Mengorbankan dirinya untuk mengalahkan ciptaannya. Naga Mati
  Jorus A Cobalt Nether Drake Mount, yang terdapat di bandar Shattrath yang lebih rendah. Drake Hidup
  Malfas Pukulan Nether Drake Ungu, yang terdapat di bandar Shattrath yang lebih rendah. Drake Hidup
  Nazan Gunung Vazruden, ditemui terbang di atas benteng Hellfire Citadel. Drake Boleh dibunuh
  Nethrandamus Altruis Gunung Pesakit, Ditemui Barat Laut Sunspring Post di Nagrand. Drake Hidup
  Onyxien Onyx Nether Drake Mount, yang terdapat di bandar Shattrath yang lebih rendah. Drake Hidup
  Suraku Azure Nether Drake Mount, yang terdapat di bandar Shattrath yang lebih rendah. Drake Hidup
  Voranaku A Violet Nether Drake Mount, yang terdapat di bandar Shattrath yang lebih rendah. Drake Hidup
  Zoya A Veridian Nether Drake Mount, yang terdapat di bandar Shattrath yang lebih rendah. Drake Hidup

  Maklumat Rasmi []

  Di luar cakrawala yang tidak dikenali []

  Nether Drake

  Kurang dari dua puluh tahun yang lalu, Homeworld bekas Orcs, Draenor, telah dipecahkan oleh tenaga ganas beberapa portal dimensi yang mengoyakkan kain planet ini. Acara bencana ini meninggalkan Draenor dunia yang patah dan hancur yang terselamat untuk memanggil Outland. Sehingga hari ini, beberapa bahagian Outland masih tidak dapat dicapai dengan kaki atau bot, terapung di cakrawala sebagai peringatan senyap tentang nasib yang dahsyat yang menimpa Draenor. Namun, para penghuni Outland telah menyesuaikan diri dan belajar untuk memanfaatkan beberapa spesies pribumi sebagai gunung terbang, yang membolehkan pengembara mencapai bahkan kawasan yang paling jauh dan berbahaya di dunia liar, liar ini. Salah satu ciri baru yang paling menarik dari World of Warcraft: Perang Salib Burning akan menjadi pengenalan jenis gunung baru yang akan memberikan pemain dengan kebebasan yang belum pernah terjadi sebelumnya untuk meneroka dunia Outland dari perspektif yang sama sekali baru. Setelah mencapai tahap 70, pemain akhirnya akan dapat mendapatkan gunung terbang untuk watak mereka. Outland adalah rumah kepada fauna yang sangat bervariasi dan eksotik, dan penduduk sapient di dunia ini telah melatih beberapa makhluk yang unik sebagai terbang terbang. Kedua -dua Gerombolan dan Perikatan akan mempunyai jenis gunung khas mereka sendiri, tetapi ada juga gunung yang akan sangat jarang berlaku walaupun di kalangan watak yang paling berkuasa. Drake Nether adalah salah satu daripada ini. Dengan gunung terbang, pemain akan dapat ke langit, melambung di antara awan -awan semenanjung Hellfire atau menonton sebagai Laut Rumput Nagrand yang bergoyang di angin jauh di bawah ketika mereka menuju ke tanah baru. Pemain akan mempunyai kawalan penuh ke atas gunung terbang mereka, membolehkan mereka berkeliaran di langit dan bebas meneroka semua kawasan di luar negara. Sebenarnya, kawasan tertentu di Outland hanya boleh diakses oleh udara, kerana beberapa bahagian dunia yang hancur terapung di dalam kekosongan, tidak dapat dicapai kecuali oleh mereka yang memerintahkan salah satu makhluk terbang Outland. Beberapa kawasan “unlockable” ini sebenarnya terletak berhampiran beberapa kawasan peringkat rendah di Outland; Perjalanan pemain akan membawa mereka melalui portal gelap ke hujung luar luar dan akhirnya kembali ke tempat mereka bermula, dengan itu menyelesaikan bulatan – tetapi sekarang mereka akan dapat mengakses kawasan yang sebelum ini hanya boleh dilihat dari jauh. Beberapa penjara bawah tanah juga mempunyai sayap yang tidak dapat dicapai tanpa gunung terbang, dan ini harus memberikan pemain dengan kemajuan yang mendalam setelah mendapat pengalaman yang besar, kebolehan baru, dan senjata dan perisai yang kuat. Dengan cara ini, The Flying Mount mewakili pencapaian yang paling ketara mengenai kemajuan watak sehingga tahap 70, tetapi ia juga berfungsi sebagai kunci kepada kandungan yang menanti pemain di luar tahap maksimum.

  Asal Drakes Nether []

  SS185

  Nota: Maklumat telah diubah dari Naga -naga yang sebahagiannya jasmani dan sebahagiannya yang mempunyai keupayaan untuk beralih antara pesawat astral dan fizikal ke Naga Ethereal yang mayatnya terdiri daripada tenaga dari Twisting Nether Semasa kemas kini laman web rasmi. Dua tahun selepas berakhirnya Perang Kedua, The Black Dragon Deathwing mengembara melalui portal gelap ke Draenor. Percaya dunia menjadi tempat yang agak selamat untuk anaknya, dia menyembunyikan sejumlah telur naga hitam sebelum dia kembali ke Azeroth. Ketika Ner’zhul secara tidak sengaja membuka pelbagai portal baru di Draenor, tekanan ajaib mengoyakkan planet ini. Tenaga yang dikeluarkan dalam malapetaka ini mengubah telur Deathwing, mengakibatkan Drakes: naga ethereal yang badannya terdiri daripada tenaga dari Twisting Nether. Tanpa bimbingan Deathwing, Drake Nether yang lain ini baru sahaja mencari jalan sendiri di antara runtuhan Outland yang diletupkan.

  Di Warcraft III []

  Bahagian ini menyangkut kandungan yang berkaitan dengan Warcraft III: Pemerintahan Kekacauan atau pengembangannya Takhta beku.

  Dalam Warcraft III: Takhta Beku, Nether Dragons, Nether Drakes, dan Nether Dragon Hatchlings dicurahkan dari Gateways Dimensional, dan tersirat mempunyai asal -usul setan dan ditunjukkan telah dibawa ke Outland oleh Magtheridon, yang datang dari dunia lain atau berpusing melalui pintu gerbangnya. [8]

  Warcraft Mounts

  Warcraft Mounts: Panduan Lapangan untuk Gunung World of Warcraft

  • Captair
   • Patch 10.1.7 BARU
   • Patch 10.1.5
   • Patch 10.1
   • Patch 10.0.7
   • Pemasangan yang ada
   • Tersedia & tidak digunakan
  • Galeri Gunung
   • Ketersediaan:
   • Semua
   • Perikatan
   • Gerombolan
  • Haiwan peliharaan teman dengan penampilan berganda
  • Dipasang oleh sumber
   • Ganjaran pencapaian
   • Pasaran gelap
   • Kelas pemasangan
   • Dibuat / profesion
   • Ciri pengembangan
   • Perayaan & Acara
   • Rampasan
   • Promosi, kedai, TCG
   • Ganjaran PvP
   • Questing & Exploration
   • Perlumbaan / Rep – Perikatan
   • Perlumbaan / Rep – Gerombolan
   • Reputasi – Lain -lain
   • Vendor – Misc.
   • Bersara / dihentikan
   • Tidak pernah dilaksanakan
   • Penampilan yang tidak digunakan
  • Tema Gunung
   • Mekanikal
   • Undead / Demonik
  • Kami mengesyorkan
   • Haiwan peliharaan Warcraft
   • Petopia
   • Wow.alat
   • Wow Model Viewer

  Nether Drake

  Gunung ini belum dilaksanakan dan masa depannya tidak pasti.

  Ia wujud dalam pangkalan data permainan tetapi tidak ada tanda ia dibebaskan.

  Suasana dari gunung -gunung ini tidak diketahui beralih sebagai tidak dapat diramalkan dan dengan kekerasan seperti bentuk fizikal mereka.

  Keperluan menunggang:

  • Tahap 10
  • Menunggang Perantis (tanah)
  • Menunggang pakar (terbang)

  Nota:

  Ini tidak digunakan Drake Mount mempunyai satu perbezaan penting: perutnya gelap dengan tanda -tanda luminescent, sementara yang lain mempunyai lebih banyak kekurangan monoton. Kami tidak tahu apa yang dimaksudkan, kecuali rupa juga boleh didapati dalam permainan di beberapa NPC, termasuk scion nether.

  Mod perjalanan:

  • Tanah ( +60% atau +kelajuan 100%)
  • Terbang ( +150%, +280% atau +310% kelajuan)