Bilakah Overwatch 2 Musim 4 Akhir? Dot Esports, Overwatch 2 Musim 4 Masa Pelepasan, LifeWeaver, Acara, dan Perubahan Peta | Pcgamesn

. Sekali lagi, kami masih tidak mempunyai perkataan pada mod Overwatch 2 Pve, walaupun ia tetap menjadi perlawanan yang kukuh pada peta jalan Blizzard 2023. Terdapat banyak. .

?

Lifeweaver mengepung tangannya sementara B.O.B melancarkan peluru dari lengannya di atas platform yang dibangkitkan di belakangnya

Overwatch 2Sistem Peralihan ke Sistem Battle Pass bermaksud pemain mempunyai jumlah masa yang terhad untuk mendapatkan kebanyakan kosmetik dalam permainan untuk kedua-dua trek percuma dan premium. Nasib baik, Blizzard Entertainment telah berusaha menjadikan masa pertempuran melewati yang diseragamkan mungkin.

Musim empat bermula pada 11 April, dan sejak itu terdapat pemasa yang dipaparkan di halaman Battle Pass dalam permainan yang menunjukkan berapa banyak hari lagi di musim ini. Musim ini bukan sahaja memperkenalkan wira sokongan baru LifeWeaver, tetapi ia juga memberikan Hero Tank Sigma sebagai kulit yang jarang mitos di Level 80 dari Battle Pass.

.

Pukul berapa musim empat berakhir Overwatch 2?

Overwatch 2Pemasa dalam permainan. Ini selaras dengan berapa lama musim lain telah berlangsung sejauh ini .

. Sekiranya sejarah berlaku, musim keempat akan berakhir pada pertengahan hari pada 13 Jun untuk pemain di Amerika Utara, dan musim lima akan bermula pada waktu petang itu.

. Pass Battle Five musim akan memberi tumpuan kepada tema fantasi ini, dengan depan dan pusat kulit pengembara mitos Tracer, dan akan membolehkan pemain mendapatkan kulit mitos sebelum Tier 80 untuk kali pertama.

Penulis kakitangan kanan. Max lulus dari University of North Carolina di Chapel Hill dengan Ijazah Kewartawanan dan Sains Politik pada tahun 2015. .

Waktu pelepasan Overwatch 2 Musim 4 bertepatan dengan debut wira sokongan baru, lulus pertempuran, dan kulit, serta perubahan kepada peta dan pembuatan jodoh.

Overwatch 2 Musim 4: LifeWeaver berdiri dengan teknologi penyembuhan Blossom Biolight di tangannya

Diterbitkan: 17 Apr, 2023

The Overwatch 2 Musim 4 Masa Pelepasan akhirnya di sini. Seperti semua musim dalam penembak wira Blizzard, kita boleh mengharapkan lulus pertempuran baru yang pecah dengan pelbagai jenis kulit baru dan kosmetik lain, serta pelbagai perubahan kualiti hidup untuk memastikan pengalaman perkhidmatan langsung segar dan menyeronokkan.

Selepas serangan perubahan yang dilaksanakan pada musim 3, kita sudah tahu bahawa Overwatch 2 Musim 4 akan terus memperbaiki pembuatan jodoh yang kompetitif dan sistem pangkat. Selain daripada Rework Ult Brigitte Ult, kami juga boleh menjangkakan Patch Baki Mid-Season Overwatch 2 yang dijadualkan, yang pasti akan menggoncang senarai Overwatch 2 kami. .

Thumbnail YouTube

Overwatch 2 Musim 4 Masa Pelepasan

Overwatch 2 Musim 4 Waktu pelepasan adalah 11 pagi pt / 2pm ET / 7pm BST pada 11 April 2023. Overwatch 2 beroperasi pada putaran bermusim sembilan minggu, jadi kami boleh mengharapkan Musim 4 akan bertahan hingga 13 Jun 2023.

Acara Overwatch 2 Musim 4

Blizzard telah mengeluarkan pelan hala tuju terbaru mereka yang menjanjikan sejumlah besar acara masa terhad yang akan datang, yang kebanyakannya akan berlaku sepanjang perjalanan Overwatch 2. .

Walaupun ini adalah dua peristiwa utama untuk menandakan kalendar anda, terdapat juga mod permainan dan cabaran permainan untuk terjebak dalam perjalanan musim baru, masing-masing dengan kulit eksklusif, bebas untuk mendapatkan watak yang dipaparkan. .O.. Cukup periksa peta jalan untuk maklumat lanjut.

Overwatch 2 Musim 4: LifeWeaver tersenyum secara enigmatically pada penonton

Overwatch 2 Musim 4 LifeWeaver

. . . Berikutan maklum balas pemain, Pengarah Permainan Aaron Keller telah mengesahkan kemas kini Buff dan Kawalan LifeWeaver kini sedang dalam kerja -kerja untuk menangani laporan pemetaan butang clunky pada pengawal.

Seperti wira sebelumnya yang dikeluarkan dalam sekuel, kita boleh mengharapkan untuk membuka kunci LifeWeaver melalui Overwatch 2 Battle Pass. Pastikan anda membaca Pecahan Penuh Kemampuan Overwatch 2 LifeWeaver Jika anda ingin mencapai siling kemahirannya yang sangat tinggi dalam masa rekod.

Overwatch 2 Musim 4 Tarikh pelepasan: Semenanjung Antartika, sebuah padang pasir berais yang menampilkan kapal Icebreaker, yang memulakan debutnya dalam penembak wira untuk Musim 3

Overwatch 2 musim 4 perubahan peta

. Walau bagaimanapun, kolam peta ditetapkan untuk dikeluarkan dalam usaha untuk memperluaskan jadual dan mengurangkan kelaziman jenis peta tertentu, yang menawarkan lebih banyak ketersediaan dari pemilihan peta secara umum. .

Overwatch 2 Musim 4 Pembuatan Matchmaking

Kami tahu dari catatan blog pemaju sebelumnya bahawa pembuatan jodoh terus menjadi keutamaan ke depan. . .

. . Terdapat banyak. Sementara itu, lihat lebih banyak permainan PC terbaik yang anda boleh terjebak semasa anda menunggu musim baru.

Nat Smith Jika Nat tidak mengasyikkan Andreja dan Menimbulkan Sumber di Starfield, maka dia mungkin hilang ke dalam Roguelike, permainan seram, atau menginginkan Banner di Honkai Star Rail. Jangan memintanya untuk memilih teman Baldur’s Gate 3 kegemarannya – anda tidak akan mendapat jawapan lurus.

Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. . Lihat Terma. .