Bilakah Final Fantasy XIV Patch 6.35 pelepasan? Esports dot, patch ffxiv 6.35 Tarikh Siaran Terungkap

FFXIV Patch 6.35 Tarikh Siaran Terungkap

Dalam jawatan blog FFXIV Lodestone, pasukan mendedahkan bahawa akan ada penyelenggaraan pelayan dari 6 Mac, 2023 10:00 p.M. PST hingga 7 Mac, 2023 12:00 a.M. pst. Dan dalam kemas kini ini, ia mengatakan bahawa penyelenggaraan adalah untuk “Data Lodestone dan Kemas Kini Sistem untuk menemani pelepasan Patch 6.35 ”. Potongan yang cukup jelas.

Bilakah Final Fantasy XIV Patch 6.35 pelepasan?

Final Fantasy XIV Patch 6.3 datang dengan satu tan kandungan baru. Tetapi seiring dengan berlalunya masa, peminat sentiasa mengamuk sedikit untuk mendapatkan lebih banyak lagi. Berita baiknya ialah terdapat kemas kini biasa Final Fantasy XIV Dan pemain tidak perlu menunggu lama sebelum patch perantara seterusnya.

Patch 6.3 dibebaskan pada Januari. 10, dan tompok -tompok besar seperti ini datang setiap tiga hingga empat bulan bergantung pada proses pembangunan dan cuti, jadi peminat dapat mengharapkan patch perantara datang di antara kemas kini kandungan yang lebih besar. Patch 6.35 kemungkinan akan melepaskan empat hingga enam minggu selepas Januari. 10, yang bermaksud bahawa pemain boleh mengharapkan kandungan itu akan jatuh sekitar akhir bulan Februari hingga pertengahan bulan Mac.

Mungkin tidak akan ada surat langsung dari pengeluar yang bersesuaian dengan patch 6.35. Biasanya, mereka hanya berlaku sebelum kemas kini kandungan yang lebih besar dan bukan yang lebih kecil di antara. Pemain akan mengetahui tarikh konkrit untuk patch 6.35 Melalui Lodestone.

Apa yang masuk Final Fantasy XIV Patch 6.35?

Pagi ini, Square Enix mengemas kini laman khas dengan imej baru perkara yang akan datang dalam Patch 6.35, yang mengutamakan pemain bahawa kemas kini mungkin akan jatuh tidak lama lagi. Tidak lama selepas itu, pegawai Final Fantasy XIV Akaun Twitter mengesahkan bahawa patch akan jatuh pada 7 Mac.

Terdapat sedikit kandungan yang datang dengan patch, termasuk langkah seterusnya untuk Manderville Relic Weapons, The Lopporits Beast Tribe, dan Deep Deep Dungeon.

Senjata Relik Manderville mungkin akan memasukkan beberapa pencarian Hildibrand baru untuk sampai ke langkah seterusnya dalam perkembangan senjata, dan pemain tidak tahu apa langkah seterusnya yang diperlukan kerana tidak ada peta seperti Eureka atau Bozja yang ditambah untuk senjata relik ini.

Lopporits akan menjadi suku kaum kerajinan, jadi pemain harus mendapatkan pereka mereka untuk mendapatkan barang -barang baru yang akan ditambah sebagai ganjaran siap beast Tribe. Tiada ganjaran yang telah diturunkan, tetapi ada yang membuat spekulasi bahawa terdapat gunung baru yang ditunjukkan dalam surat langsung terkini yang akan menjadi ganjaran untuknya.

Eureka Orthos Deep Dungeon akan ditambah untuk pemain yang suka cabaran sahaja atau bersama rakan. Beberapa butiran bagaimana Deep Dungeon akan bermain telah diturunkan, tetapi pemain perlu menyelam dan mencubanya sendiri apabila ia dikeluarkan. Mereka yang ingin melakukan kandungan ini perlu memastikan mereka memenuhi prasyarat sebelum patch masuk ke dalamnya dengan segera.

Terdapat juga beberapa kemas kini yang lebih kecil termasuk beberapa pencarian peningkatan alat dan pengumpulan alat baru dan kemas kini lain -lain yang lain.

Jessica telah menjadi wartawan eSports dan permainan selama lebih dari lima tahun. Dia juga mengajar kewartawanan eSport di Rowan University. Ikuti dia untuk semua perkara permainan, @jessscharnagle di twitter.

FFXIV Patch 6.35 Tarikh Siaran Terungkap

Semasa kami menunggu patch utama Final Fantasy XIV yang seterusnya, Patch 6.4, masih ada satu lagi patch yang akan datang tidak lama lagi. Patch 6.35 adalah patch kelas pertengahan, menawarkan beberapa perkara baru yang perlu dilakukan, walaupun tidak begitu bermakna. Kami telah menjangkakan Patch 6.35 akan datang tidak lama lagi dan Square Enix akhirnya diturunkan apabila ia akan jatuh.

Dalam jawatan blog FFXIV Lodestone, pasukan mendedahkan bahawa akan ada penyelenggaraan pelayan dari 6 Mac, 2023 10:00 p.M. PST hingga 7 Mac, 2023 12:00 a.M. pst. Dan dalam kemas kini ini, ia mengatakan bahawa penyelenggaraan adalah untuk “Data Lodestone dan Kemas Kini Sistem untuk menemani pelepasan Patch 6.35 ”. Potongan yang cukup jelas.

FFXIV Eureka Orthos Boss

The FFXIV Pasukan juga mengemas kini laman khas dengan imej penambahan baru yang datang dalam Patch 6.35. Pertama, ada apa yang kelihatan sebagai mandragora gergasi yang diperjuangkan di perut Eureka Orthos. Kemudian ada apa yang hanya dapat digambarkan sebagai kumpulan idola loporrit, yang berkaitan dengan pencarian suku baru, dan emote kelinci baru yang pasti akan menjadi ganjaran dari pencarian tersebut.

Akhirnya, tidak ada emotes baru, tetapi kaki kedua pencarian senjata relik Manderville dan Quest Alat yang indah yang baru akan bermula dalam patch ini. Sekiranya anda ingin terus dikemaskini dengan senjata dan alat anda, ini adalah tempat untuk bermula! Ini bermakna anda mempunyai beberapa hari lagi untuk menyelesaikan pencarian Hildebrand dan dapatkan murid -murid anda di tanah dan menyerahkan topi semasa.