Biji Realiti Fortnite: Di mana untuk mencari mereka & bagaimana memanggil Saplings Reality – Dexerto, Pokok Realiti | Fortnite Wiki | Fandom

Fortnite Wiki

Selamat datang ke wiki Fortnite! Jangan ragu untuk meneroka dan menyumbang kepada wiki dengan pautan, artikel, kategori, templat, dan gambar cantik! Pastikan untuk mematuhi peraturan & garis panduan kami! Lihat halaman komuniti!

Biji Realiti Fortnite: Di mana untuk mencari mereka & Cara Memanggil Sapling Realiti

Lokasi Benih Realiti di Fortnite

Permainan epik

Fortnite Bab 3 Musim 3 kini hidup dengan item baru yang dipanggil Benih Realiti. Di sinilah mencari mereka dan bagaimana memanggil anak pokok realiti.

Benih Realiti adalah penambahan terbaru dalam Fortnite Bab 3 Musim 3 yang membolehkan anda menyediakan karunia untuk kali berikutnya anda melompat ke pulau. Terdapat dalam empat jarang yang berbeza, anda boleh menanam benih realiti ini di mana sahaja di pulau itu hanya kembali dan menuntut dalam perlawanan berikut yang anda beratur.

Artikel berterusan selepas iklan

Anda juga harus ambil perhatian bahawa benih realiti ini tumbuh menjadi anak pokok realiti yang boleh anda tuntut pelbagai senjata dan barang. Mari menyelam dan periksa semua yang anda perlu tahu mengenai benih realiti di musim terbaru Fortnite.

Artikel berterusan selepas iklan

Kandungan

 • Apakah benih realiti di Fortnite?
 • Di mana untuk mencari benih realiti di Fortnite
 • Cara Menggunakan Benih Realiti di Fortnite

Pokok realiti yang menanam benih realiti di Fortnite

Di sinilah anda perlu mencari biji realiti.

Apakah benih realiti di Fortnite?

Benih Realiti adalah mekanik rampasan terbaru dalam Fortnite Bab 3 Musim 3. Dikeluarkan oleh Pokok Realiti, biji -bijian ini boleh ditanam di mana -mana di peta untuk anda kembali dalam perlawanan seterusnya dan mengumpulkan rampasan dengan merumput anak pokok dewasa.

Artikel berterusan selepas iklan

Anda akan menerima rampasan setiap kali anda merumput sapling realiti yang berkembang dan kualiti rampasan juga akan bertambah baik secara beransur -ansur, jadi penting untuk terus kembali ke dalam perlawanan yang berbeza. Mereka juga akan muncul di peta ketika ditanam.

Di mana untuk mencari benih realiti di Fortnite

Memandangkan benih realiti disebarkan oleh pokok realiti, anda akan mempunyai peluang tertinggi untuk mencari benih ini berhampiran pokok itu sendiri. Pokok Realiti terletak di tengah -tengah biome baru yang diperkenalkan dalam Bab 3 Musim 3.

Artikel berterusan selepas iklan

Berkaitan:

Permainan percuma terbaik untuk memuat turun & bermain di PC, PS5, Xbox, atau Nintendo Switch

Artikel berterusan selepas iklan

 • Baca lebih lanjut: Fortnite Bab 3 Musim 3 Battle Pass: Semua Kulit & Kosmetik Terungkap

Pokok realiti cukup besar, jadi anda biasanya dapat melihatnya dari jarak jauh. Walau bagaimanapun, untuk lokasi yang tepat, pokok realiti terletak di sebelah barat peta, di sebelah timur tempat kemaluan berkhemah.

Apa yang anda cari di sini adalah mentol merah jambu yang besar dengan cahaya biru yang keluar daripadanya. Ini adalah benih realiti. Anda dapat melihat bagaimana rupa gambar di bawah:

Melanggan buletin kami untuk kemas kini terkini mengenai eSports, permainan dan banyak lagi.

Artikel berterusan selepas iklan

karya seni untuk benih realiti di Fortnite Bab 3 Musim 3

Inilah benih realiti dan anak pokok realiti seperti.

Cara Menggunakan Benih Realiti di Fortnite

Menggunakan benih realiti di Fortnite adalah tugas yang sangat mudah untuk dilakukan selagi anda dapat menjumpai satu. Yang mesti anda lakukan adalah melengkapkan benih realiti dan tekan butang api untuk menanamnya di tanah. Sebaik sahaja anda selesai menanam benih, anda boleh meneruskan perlawanan semasa anda.

Artikel berterusan selepas iklan

Anda hanya boleh menuntut rampasan selepas benih realiti tumbuh menjadi sapling realiti, yang berlaku dalam perlawanan berikut. Anda juga perlu cenderung kepada benih realiti anda dengan mengeluarkan rumpai yang tumbuh di sekelilingnya, jika tidak, anda tidak akan mendapat senjata yang baik.

Artikel berterusan selepas iklan

Berikut adalah beberapa contoh rompakan yang boleh anda tuntut dari setiap peringkat benih realiti yang berbeza:

“>

Jarang Rampasan tersedia
Jarang berlaku 1x Rare Combat SMG, X6 Periun Perisai Kecil yang Tidak Biasa, Bar Biasa X10, X1 Benih Realiti Tidak Biasa
Epik X1 Epic Ranger AR, X3 Ramuan Perisai Kecil X3, X1 Rare Shield Potion, X15 Bar Biasa
Legenda X1 Legendary DMR Sniper Rifle, X6 Periun Perisai Kecil yang Tidak Biasa, Rangka Rare Shield Potion, X20 Bar Biasa
Mitos X1 Mythic Stinger SMG, X12 Rare Chug Splash, X1 Rare Shield Potion, X30 Bar Common, X1 Benih Realiti Tidak Biasa

Oleh itu, di sana anda memilikinya, itu sahaja yang anda perlu tahu mengenai benih realiti di Fortnite Bab 3 Musim 3.

Sementara itu, kami mempunyai banyak petua dan cara yang tersedia untuk membantu anda pada musim baru, jadi pastikan untuk menyemak kandungan panduan kami:

Fortnite Wiki

Selamat datang ke wiki Fortnite! Jangan ragu untuk meneroka dan menyumbang kepada wiki dengan pautan, artikel, kategori, templat, dan gambar cantik! Pastikan untuk mematuhi peraturan & garis panduan kami! Lihat halaman komuniti!

Tidak mempunyai akaun?

Fortnite Wiki

 • Lokasi yang dikeluarkan
 • Lokasi (Battle Royale)
 • Cerita dan tradisi

Pokok realiti

Artikel ini adalah mengenai lokasi yang telah dikeluarkan dari peta.

Pokok realiti

Lokasi

Atas

Lokasi

Jenis

Pulau

Status

Chromed dan dimusnahkan

Pembebasan

Rampasan

Dada

Kotak peluru

Rampasan lantai

Susunan kronologi

Sebelumnya Seterusnya
Realiti jatuh Pokok Herald

Baik itu banyak tenaga sifar. Dan akarnya. adalah. berdenyut -ngetuk. Ia sejuk. Wow. Itu. Itu normal. Betul? Ia normal.

Pokok realiti adalah lokasi bernama di Fortnite: Battle Royale. Ia ditambah sebagai mercu tanda dalam Bab 3: Musim 3 ke Pulau Artemis.

Kandungan

Gambaran Keseluruhan []

Ini dulu pokok zero besar mekar yang terletak di pusat realiti jatuh. Terdapat tangga lingkaran menuju ke puncak pokok. Terdapat juga angin semasa untuk redeploy glider pada mekar teratai raksasa. Bouncy slurpshrooms dan

Ulasan Pakar Gamespot

Lore []

Pokok realiti adalah pokok yang tidak menyenangkan yang dikuasakan oleh titik sifar. Dengan tenaga titik sifar mengalir melalui pokok dan akarnya. Ia mampu menggunakan kuasa sifar titik untuk mengubah realiti di mana -mana lokasi dalam perimeternya. Tendrils pokok dihubungkan terus ke titik sifar, terus memberi makan tenaga ke dalamnya.

Cawangan []

Mekar []

Pulau Spawn

Pam

Mungkin paradoks

Paradoks parti

Paradoks damai

Paradoks yang indah

Mati []

Lagun berkilau

Kuil berkilauan

GLEAMING CONDOSSEUM

Junction Chromejam

Flutter Barn

Bunyi berkilat

Sejarah []

Bab 3: Musim 3 []

 • Kemas kini v21.00: Pokok realiti ditambah ke peta.
  • 11 Jun 2022: Akar realiti mula merebak dari pokok.

  Bab 3: Musim 4 []

  • Kemas kini v22.00: Pokok realiti menjadi lokasi yang dinamakan selepas daun jatuh realiti jatuh. Krom muncul dari akar pokok.
  • Kemas kini v22.10: Krom menyebar lebih banyak.
  • Kemas kini v22.20: Chrome merebak lebih banyak, mencipta banyak spier krom. Konsert Fortnitemares 2022 DJ Lyka telah bermula. Dikeluarkan kupu -kupu. Menambah kubah yang menyeramkan.
  • Kemas kini v22.30: Krom semakin meningkat. Rama-rama rama-rama biru gelap ditambah. Dikeluarkan semua hiasan fortnitemares.
  • Patah: Pokok realiti menjadi diperkuat oleh gelung. The Herald tiba di pokok realiti dan melengkapkan sepenuhnya lokasi, menyebabkan kemusnahan pulau itu. Selepas penyusunan semula realiti sifar, sisa -sisa pokok realiti menjadi pokok herald di Pulau Asteria.

  Fortnite Wiki

  Selamat datang ke wiki Fortnite! Jangan ragu untuk meneroka dan menyumbang kepada wiki dengan pautan, artikel, kategori, templat, dan gambar cantik! Pastikan untuk mematuhi peraturan & garis panduan kami! Lihat halaman komuniti!

  Tidak mempunyai akaun?

  Fortnite Wiki

  Sapling realiti

  Halaman / bahagian ini adalah mengenai item / mekanik yang telah dimasukkan ke dalam peti besi .

  Item ini telah dibuat tidak tersedia dalam senarai main standard untuk mengimbangi kolam rampasan. Ia mungkin kembali pada masa akan datang.

  Item/mekanik ini tidak hadir dalam senarai main yang kompetitif.
  Ia masih boleh didapati dalam senarai main teras dan mod permainan lain apabila tersedia.

  Sapling realiti

  Jarang

  Tidak biasa
  Jarang berlaku
  Epik
  Legenda
  Mitos

  Jenis

  Dijumpai

  The Sapling realiti adalah mekanik permainan di Fortnite: Battle Royale diperkenalkan dalam Bab 3: Musim 3.

  Kandungan

  • 1 fungsi
  • 2 meja rampasan
  • 3 Panduan Strategi
  • 4 Sejarah
   • 4.1 Bab 3: Musim 3
   • 4.2 Bab 4: Musim 1

   Fungsi []

   Sapling realiti adalah mekanik yang unik yang berterusan melampaui perlawanan semasa, sama dengan khemah.

   Setiap pemain memiliki satu sapling realiti, yang mereka dapat menanam menggunakan benih realiti. Setelah diletakkan, anak pokok tetap berada di tempat yang sama semasa semua permainan sehingga benih realiti lain diletakkan oleh pemain. Sapling Reality Buah Buah -buahan yang jarang berlaku yang, sekali dipilih, menjatuhkan rampasan termasuk senjata yang jarang, barang penyembuhan dan bar. Sapling realiti juga dikelilingi oleh tiga cendawan slurp yang boleh dimakan atau dituai oleh pemain.

   Buah -buahan Sapling Reality dapat ditingkatkan dengan ‘merumput’ tumbuhan sekurang -kurangnya sekali setiap 24 jam dunia nyata. Ini dicapai dengan berinteraksi dengan tiga rumpai di sekitar kilang anda. Pemain lain juga boleh merumput kilang anda untuk anda. Buah -buahan menaik taraf secara berperingkat dari Tidak biasa ke Mitos jarang. Selepas menaik taraf ke Mitos jarang, memilih buah memusnahkan anak pokok, yang memerlukan pemain menanam yang lain, memulakan semula mereka Tidak biasa jarang. Oleh itu, pemain boleh menolak untuk merumput kilang mereka dengan jarang untuk mengekalkan kesilapan setiap perlawanan.

   Anak pokok realiti menanam buah -buahan yang kurang apabila jarang meningkat, dengan Tidak biasa & Jarang berlaku Spawning tiga buah, Epik Spawning dua dan Legenda & Mitos Pemijahan satu.

   Ulasan Pakar Gamespot

   Jadual Loot []

   . Rarity senjata sepadan dengan jarang buahnya.

   Panduan Strategi []

   Bahagian ini menggariskan strategi.
   Jangan ragu untuk menambah petua, helah dan nasihat umum mengenai topik tersebut.

   • Walaupun Mitos Item berkuasa, pertimbangkan untuk tidak merumput anda Legenda anak pokok, kerana anda akan mendapat Legenda Senjata setiap perlawanan dan bukannya satu Mitos , yang menetapkan semula ke Tidak biasa selepas memilih.

   Sejarah []

   Bab 3: Musim 3 []

   • Kemas kini v21.00: Memperkenalkan anak pokok realiti.
   • Kemas kini v21.10: Saplings realiti kini akan menimbulkan kurang buah -buahan bergantung pada jarang:
    • 1 buah ketika Legenda turun dari 3.
    • 2 buah -buahan bila Epik turun dari 3.
     • Selebihnya tetap tidak berubah.

     Bab 4: Musim 1 []

     • Kemas kini v23.00: berkubah sapling realiti

     Trivia []

     • Anak pokok realiti akan ditandakan jika pemain mendekati mereka permainan lewat dan tidak menuai buah mereka.
     • Kemajuan sapling realiti mempunyai seksyen sendiri di skrin peta, memberitahu pemain apabila mereka dapat merumput kilang mereka.
     • Tidak seperti khemah, pemain yang disenaraikan pada anak pokok realiti adalah pemain sebenar dalam perlawanan anda yang boleh ditemui. Sekiranya pemain meninggalkan atau dihapuskan, nama dan pakaian mereka masih muncul.
     • Pemain boleh membuang percikan chug pada sapling realiti untuk menyusun semula buah pada anak pokok.
     • Sekiranya anak pokok realiti diletakkan di mana prop akan bertelur, anak pokok itu menjadi keutamaan dalam permainan seterusnya.
     • Pemain lain boleh merumput anak pokok anda, dan juga mengambil buah anda.
      • Mereka tidak boleh mengambil Mitos Buah bagaimanapun.
      • Ada sebab -sebab ini berlaku. Pertama, rampasan bergantung kepada biome, dan kerana tidak banyak biomes kerana ada senjata, tidak setiap senjata dapat dimasukkan melalui kaedah ini.