Best Warzone 2 SP-X 80 LOADOUT (Musim 5 Reloaded), Best Warzone 2 SP-X 80 Loadout | Sekarang sampah | Permainan awal

The Best Warzone 2 SP-X 80 Loadout | Sekarang sampah

Itu sahaja yang perlu diketahui mengenai beban terbaik Warzone 2 SP-X 80. Untuk lebih lanjut, lihat panduan kami yang mengandungi Intel di tempat pendaratan Ashika Island terbaik dan tetapan pengawal Warzone 2 terbaik untuk mendapatkan bahagian atas

Best Warzone 2 SP-X 80 Loadout

Warzone 2 Sp-X 80 Sniper Rifle dengan Camo Tengkorak Pink

.

The Best Warzone 2 SP-X 80 Loadout terus terbukti popular kerana meta Warzone terus berkembang sebelum musim 6 bermula.

Bersenjata dengan kerosakan yang luar biasa dan keupayaan untuk menghapuskan lawan dengan beberapa peluru yang diletakkan dengan baik, ada kemungkinan ia tetap menjadi salah satu senjata terbaik berikutan penggemar terkini dan nerfs yang cuba memusnahkan meta yang ada.

Sebelum kita melihat lebih dekat pada beban sp-x 80 terbaik, lihatlah panduan kami yang lain yang mempamerkan AR terbaik dan ketika acara XP berganda seterusnya berlangsung,

Apakah beban terbaik Warzone 2 SP-X 80?
Lampiran Warzone 2 SP-X 80 Terbaik
Cara Membuka Kunci SP-X 80 di Warzone 2
Pakej dan Peralatan Best Warzone 2 SP-X 80 Perknya
Adakah SP-X 80 baik di Warzone 2?

Apakah beban terbaik Warzone 2 SP-X 80?

 • Barrel: 22.5 “ELEVATE-11
 • Laser: Laser fss ole-v
 • Stok: Ketepatan max dmr
 • Peluru: .300 halaju tinggi
 • Cengkaman belakang

Walaupun sedikit pengurangan kerosakan, tumpuan binaan ini adalah untuk meningkatkan tahap ketepatan supaya anda dapat mendarat tembakan pada sasaran yang anda inginkan dengan mudah.

 • Lihat

Tahap pengendalian mengambil sedikit hit tetapi sedikit peningkatan dalam mobiliti mengimbanginya.

Lampiran Warzone 2 SP-X 80 Terbaik

The Warzone 2 Gunsmith dilengkapi dengan pelbagai lampiran yang membolehkan pemain mengubah suai senjata mereka sesuai dengan semua gaya permainan. Selepas beberapa ujian awal, set lima ini adalah cara yang pasti untuk menjaringkan banyak pembunuhan untuk sepanjang musim 5:

 • : 22.5 “ELEVATE-11
 • : Laser fss ole-v
 • Stok: Ketepatan max dmr
 • Peluru: .300 halaju tinggi
 • : Cengkaman perlawanan Schlager

Gabungan ini memberikan peningkatan besar kepada ketepatan yang penting untuk mencapai kejayaan dalam duel jarak jauh. The 22.5 “ELEVATE-11 Barrel memberikan penambahbaikan kepada kelajuan dan kelajuan gerakan sasaran-ke-bawah bersama-sama dengan Max DMR Precision stok.

Secara keseluruhannya, binaan ini sangat baik untuk menurunkan lawan dari jauh dan dengan kelajuan sasaran yang pantas, anda boleh bertindak balas dengan cepat kepada mana-mana sasaran yang muncul di jarak dekat juga.

Cara Membuka Kunci SP-X 80 di Warzone 2

. Gunakan senapang sniper LA-B 330 sehingga anda mencapai tahap 17 untuk mendapatkan tangan anda di SP-X 80.

Pakej dan Peralatan Best Warzone 2 SP-X 80 Perknya

Sebaik sahaja lampiran SP-X 80 terbaik sudah siap untuk pergi, memilih pakej Perk dan gabungan peralatan yang melengkapkan sniper adalah langkah seterusnya untuk membina loadout yang terbaik. Inilah cadangan kami.

Pakej Perk

Overkill adalah perkembangan penting untuk digunakan semasa membina beban sp-x 80 terbaik. Ia membolehkan anda membawa dua senjata utama dalam beban yang sama. Untuk sepanjang musim 5, kami mengesyorkan Cronen Squal Battle Rifle untuk beberapa senjata api pertengahan tambahan

Peralatan

 • Semtex (mematikan)
 • Stun Grenade (Taktikal)

Adakah SP-X 80 baik di Warzone 2?

.

 • Baca lebih lanjut: Modern Warfare 3 Reveal – Waktu Mula, Ganjaran, dan banyak lagi

Keupayaan untuk menangani banyak kerosakan ada di sana, tetapi ada penembak tepat yang lebih kuat untuk digunakan.

Itu sahaja yang perlu diketahui mengenai beban terbaik Warzone 2 SP-X 80.

Untuk lebih banyak artikel seperti ini, lihat panduan kami, Call of Duty: Warzone 2, dan Battle Royale Pages.

Gfinity Esports disokong oleh penontonnya. Apabila anda membeli melalui pautan di laman web kami, kami boleh mendapatkan komisen sekutu. Ketahui lebih lanjut. ? .co.UK / Stockinformer.com.

. Ia adalah penembak tepat yang baik, tetapi kekurangan potensi satu tembakan menghadkan kegunaan senjata.

SPX 80 PNG

Sekarang semua orang harus memahami perkara itu Sniper di Warzone 2 malangnya di mana -mana berhampiran dengan baik kerana mereka berada di Warzone 1. ! Tetapi devs secara beransur-ansur membenarkan beberapa senjata untuk mempunyai satu tembakan kepala … bukan SPX bagaimanapun.

SP-X 80 adalah salah satu penembak tepat terpantas dalam pemikiran permainan. Ia boleh iklan dengan cepat, dan ia mempunyai pergerakan yang agak baik, tetapi seperti yang kita katakan, anda hanya boleh menggunakannya untuk sniping sokongan. .

 • Rifle Assault atau Lmg, Senapang Pertempuran Terbaik di Warzone 2?

Warzone 2: Persediaan SP-X 80

PVZ-890 TAC Stock

.70 g) / halaju peluru (+9.00 gr)

.

Ketika datang ke penalaan, kami menumpukan perhatian untuk mendapatkan sedikit kelajuan iklan dan meningkatkan lagi kestabilan dan halaju peluru.

Warzone 2 SP-X 80 Loadout: Senjata Menengah, Perks & Peralatan

Senjata sekunder: Chimera

Chimera

Dengan penembak tepat sebagai senjata utama kami, kami jelas memerlukan senjata sekunder yang baik untuk julat pendek hingga sederhana. Kami memilih chimera di sini, yang mempunyai kadar kebakaran yang tinggi dan mobiliti yang baik untuk senapang serangan. Ia juga mempunyai TTK yang hebat di jarak dekat untuk AR, yang menjadikannya sokongan sniper yang sempurna.

 • Di sini kita mempunyai terperinci Loadout Chimera.

Perks (Basic, Bonus & Ultimate)

Sekali lagi pilihan standard kami untuk kebangkitan semula:

Overkill / tracker & pertempuran keras

Ini adalah pilihan yang jelas untuk kebangkitan semula, tetapi jika anda ingin tahu mengapa kami mengambil tangan pantas untuk mendapatkan bekalan semula, itu kerana kami perlu mendapatkan sokongan penembak curi kami dengan cepat jika kami berada dalam keadaan secubit.

Peralatan (maut & taktikal)

Kombo kegemaran kami:

Caj gerudi sangat mengagumkan untuk Warzone sekarang, dan sejak penggemar mereka, sangat sukar untuk mengesyorkan mana -mana maut yang lain. Dari segi bom tangan taktikal, kami suka bom asap untuk menyeberang dengan selamat di antara bangunan, tetapi pilih apa sahaja yang anda rasa paling selesa.

Itu sahaja untuk SP-X 80. Sekiranya anda mencari sesuatu yang lebih dipercayai, cubalah salah satu daripada Senapang Pertempuran Terbaik di Warzone 2.0.

Artikel ini mengandungi pautan afiliasi yang ditandakan dengan [simbol membeli -belah]. Pautan ini dapat memberikan komisen kecil untuk kami dalam keadaan tertentu. Ini tidak pernah menjejaskan harga produk untuk anda.