Bagaimana meminjam permainan stim berfungsi?, Anda boleh meminjam permainan: bantuan dan petua

Steam meminjam permainan

Contents

 1. Buka aplikasi Steam
 2. Navigasi ke butang Steam di sudut kiri atas
 3. Klik pada Tetapan -> Keluarga
 4. Untuk melumpuhkan berkongsi hanya kotak di sebelah nama pengguna yang anda ingin membatalkan akses.
 5. Jika anda mahu o mengalih keluar akses dari komputer tertentu klik pada “Urus komputer lain”.

Bagaimana meminjam permainan stim berfungsi?

Dari perpustakaan anda, anda dapat melihat permainan yang dimiliki oleh akaun stim lain yang menggunakan komputer yang sama. . Meminta akses akan menghantar pemilik permainan e -mel dengan pautan untuk membolehkan anda bermain permainan di perpustakaan mereka.

Apa yang Berlaku Sekiranya Anda Meminjam Permainan Di Steam?

Mana-mana pemain boleh membeli, berdagang, memperoleh, atau memperoleh kandungan dalam permainan semasa bermain permainan, tetapi item dalam permainan tidak dapat dikongsi antara akaun. Barang -barang ini tetap menjadi milik akaun yang membeli atau memperolehnya, sama ada meminjam atau meminjamkan permainan asas.

Berapa kali anda boleh meminjam permainan di Steam?

Hanya lima akaun yang dapat mengakses perpustakaan permainan anda dari 10 komputer yang berbeza. Anda memerlukan sambungan internet untuk mengakses perpustakaan bersama. Perpustakaan hanya boleh dikongsi secara keseluruhan. Beberapa permainan tidak layak untuk berkongsi kerana mereka memerlukan langganan.

Bolehkah anda bermain dalam talian dengan permainan yang dipinjam di Steam?

Itu bergantung jika permainan menawarkan multiplayer tempatan atau tidak. Sekiranya ada multiplayer tempatan (hotseat), maka ya. Jika tidak, tidak. Akaun Steam hanya boleh aktif dan log masuk pada satu sistem pada satu masa.

Adakah kedua -dua orang perlu memiliki permainan untuk bermain bersama di Steam?

Sokongan Steam :: Steam Remote Play. Steam Remote Play membolehkan permainan dilancarkan pada satu komputer, semasa dimainkan dari peranti lain yang disambungkan ke Steam. Dengan Main Jauh Bersama, anda boleh menjemput rakan Steam anda untuk menyertai sesi ko-op tempatan anda dari jauh, tanpa perlu memiliki atau melancarkan permainan itu sendiri.

Cara Meminjam Permainan di Steam (2023)

Mengapa saya tidak boleh bermain permainan yang dipinjam di Steam?

Tutup stim dan buka semula.

Navigasi ke halaman Pengurusan Peranti; Klik menguruskan perkongsian perpustakaan keluarga dan keluarkan peranti yang tidak berfungsi; Biarkan komputer atau peranti yang bermasalah menghantar permintaan untuk menyertai semula perpustakaan atau permainan; Ujian untuk melihat apakah ini telah menyelesaikan masalah.

Bolehkah 2 orang bermain permainan yang dipinjam di Steam?

Tidak, perpustakaan yang dikongsi hanya boleh dimainkan oleh satu pengguna pada satu masa termasuk pemilik dan walaupun mereka mahu bermain permainan yang berbeza.

Berapa jam anda boleh bermain permainan di Steam sebelum anda boleh mengembalikannya?

Tawaran Bayaran Balik Steam, dalam masa dua minggu pembelian dan dengan masa bermain kurang dari dua jam, digunakan untuk permainan dan aplikasi perisian di Steam Store.

Bagaimana kerja pinjaman?

Konsep pinjaman cukup mudah: pertama anda meminjam wang, dan kemudian anda membayarnya. Tetapi jumlah yang mesti anda bayar adalah lebih daripada jumlah yang anda pinjam. Ini disebabkan oleh faedah dan yuran, yang merupakan pemberi pinjaman untuk menggunakan wangnya. Ia juga disebut sebagai caj kewangan.

Bolehkah anda meminjamkan permainan stim kepada rakan?

Akses tab Tetapan. Pergi ke tab Keluarga Steam. Klik kotak semak “Berkongsi Keluarga Di Komputer ini”. Pilih akaun yang ingin kami berikan akses ke perpustakaan kami di komputer itu.

Adakah saya menyimpan permainan jika saya mengembalikan stim?

Anda boleh mengembalikan permainan yang dibeli di Steam jika anda meminta bayaran balik dalam masa dua minggu pembelian, dan telah memainkan permainan kurang dari dua jam. Apabila permainan anda dikembalikan, ia akan dikeluarkan dari perpustakaan stim anda, dan anda akan menerima nilai penuh pembelian anda.

Bolehkah saya mengembalikan permainan stim jika saya tidak memainkannya?

Sekiranya anda belum bermain permainan selama lebih dari dua jam dan pembelian dibuat tidak lebih dari 14 hari yang lalu, anda boleh meminta bayaran balik dari Steam.

Apakah kelemahan pinjaman?

Pinjaman tidak begitu fleksibel – anda boleh membayar faedah atas dana yang tidak anda gunakan. Anda mungkin menghadapi masalah untuk membuat pembayaran bulanan jika pelanggan anda tidak membayar anda dengan segera, menyebabkan masalah aliran tunai. Dalam beberapa kes, pinjaman dijamin terhadap aset perniagaan atau harta benda peribadi anda, misalnya rumah anda.

Apakah peraturan pinjaman pertama?

Jangan meminjam lebih banyak daripada yang anda boleh bayar

Peraturan pertama pinjaman pintar adalah apa yang generasi yang lebih tua telah memberitahu kita sepanjang masa: jangan hidup di luar kemampuan anda.

Ambil pinjaman yang anda dapat dengan mudah membayar balik.

Mengapa meminjam lebih baik?

Satu lagi kelebihan meminjam wang ialah, bergantung kepada keadaan hutang anda, anda sebenarnya boleh meningkatkan kredit anda dalam proses mengambil pinjaman dari bank. Sekiranya anda mengambil pinjaman jangka panjang dari bank dan membuat semua pembayaran anda tepat pada waktunya, skor kredit anda akan bertambah baik sepanjang hayat pinjaman.

Bolehkah saya mengembalikan permainan di Steam jika saya bermain selama 3 jam?

Injap akan, atas permintaan melalui bantuan.berkuasa stim.com, mengeluarkan bayaran balik untuk sebarang tajuk yang diminta dalam masa 14 hari dari pembelian dan telah dimainkan kurang dari 2 jam. Walaupun anda berada di luar peraturan pengembalian dana yang telah kami jelaskan, anda boleh mengemukakan permintaan dan kami akan melihatnya.

Apa yang Berlaku Sekiranya Anda Mengembalikan Terlalu Banyak Permainan Di Steam?

Adakah had untuk berapa banyak permainan yang boleh anda bayar? Tidak. Anda boleh meminta seberapa banyak bayaran balik yang anda mahukan melalui Steam, tetapi jika Valve percaya anda menyalahgunakan sistem, ia dapat membatalkan hak anda untuk meminta pengembalian dana masa depan.

Berapakah kadar bayaran balik purata pada stim?

Permainan indie purata di Steam biasanya mempunyai kadar bayaran balik sekitar 10-12%. Untuk permainan indie pertama anda di Steam, diharapkan anda akan mempunyai kadar bayaran balik sekitar 15-18%.

Bolehkah anda memiliki 2 salinan stim permainan yang sama?

Anda sentiasa dapat mencari salinan tambahan yang ada di akaun anda dengan mengklik “Mengurus Hadiah & Pas Tamu” di bawah menu “Permainan” di Steam. Salinan tambahan akan disenaraikan dalam inventori stim anda. Terima salinan tambahan sebelum anda menambah bundle ke perpustakaan anda.

Apa yang berlaku jika 2 orang bermain di akaun stim yang sama?

Sekiranya pengguna berbilang cuba log masuk dan bermain secara serentak dengan satu akaun Steam, pengguna yang log masuk pertama akhirnya akan menerima mesej ralat “Tiket UserId Stim tidak sah dan dipaksa untuk log masuk semula untuk terus bermain. Sekiranya pengguna pertama log masuk, pengguna kedua akan menerima mesej ralat ini.

Bolehkah 2 akaun stim mempunyai permainan yang sama?

Bolehkah pengguna berbilang bermain serentak pada satu akaun stim? Steam tidak menyokong pelbagai pemain menggunakan satu akaun Steam secara serentak – permainan yang dikaitkan dengan akaun Steam dilesenkan untuk penggunaan tunggal pemegang akaun.

Bagaimana saya berkongsi permainan di Steam dan bermain pada masa yang sama?

Inilah cara memberi ahli keluarga atau tetamu anda akses ke perpustakaan stim anda

 1. Buka aplikasi pada peranti yang anda ingin kuasa untuk berkongsi dan log masuk ke akaun anda.
 2. Di sudut kiri atas, pilih Steam. .
 3. Klik pada tab Keluarga dan aktifkan perkongsian perpustakaan yang dibenarkan pada pilihan komputer ini.

Mengapa terdapat permainan di perpustakaan stim saya yang tidak saya beli?

Permainan boleh ditambah ke perpustakaan anda sebagai permainan pelengkap yang akan dilakukan oleh pemaju/penerbit pada majlis -majlis khas. Permainan ditambah ke perpustakaan orang secara percuma sepanjang masa.

?

Sekiranya pembelian anda selesai dan anda tidak dapat mencari permainan, cuba log keluar dari klien Steam dan masuk kembali. bermaksud bahawa permainan dipasang di komputer anda, tetapi akaun anda tidak memilikinya atau tidak lagi mempunyai akses kepadanya melalui perkongsian keluarga.

Mengapa meminjam berisiko?

Bahaya hutang

Risiko yang paling jelas untuk mengambil hutang adalah bahawa anda mungkin tidak dapat membayarnya. Ini boleh menyebabkan lalai, yang akan merosakkan skor kredit anda dan menjadikannya sukar untuk meminjam wang pada masa akan datang.

Steam meminjam permainan

Saya melawat seseorang yang mempunyai stim di komputer mereka. Salah satu permainan yang mereka telah disenaraikan sebagai “dipinjam”. Tetapi mereka sendiri tidak tahu apa itu. Apakah maksudnya?

Сощate 1 – 14 з 14

Perkongsian Keluarga Steam.

Pengecualian соощate: Ffl2and3rocks

.

? ?

Pengecualian соощate: ujian

Sekiranya anda mempunyai banyak salinan permainan, bolehkah anda berkongsi salinan tambahan dengan seseorang untuk bermain dengan mereka dalam hal permainan berbilang pemain? Maksud saya jika anda berkongsi perpustakaan anda dan anda mendapat dua salinan permainan dan mereka bermain permainan itu, bolehkah anda juga bermain permainan itu untuk bermain dengan mereka?

Tidak, Steam tidak membenarkan banyak salinan satu permainan di akaun. Juga, jika akaun yang digunakan untuk berkongsi keluarga hanya satu orang bermain “dalam talian”.

Pengecualian соощate: Lebah
Tidak, Steam tidak membenarkan banyak salinan satu permainan di akaun.

Tetapi ia berlaku. Salinan tambahan masuk ke inventori anda dan boleh didagangkan atau diberikan. Saya tahu ini untuk fakta kerana saya mendapat salinan tambahan dua permainan yang berbeza, mereka datang dengan pembelian untuk kos tambahan.

Ujian ujian; 13 фев. 2021 v 22:28

1

Pengecualian соощate: ujian
Pengecualian соощate: Lebah
Tidak, Steam tidak membenarkan banyak salinan satu permainan di akaun.

Tetapi ia berlaku. Salinan tambahan masuk ke inventori anda dan boleh didagangkan atau diberikan. .
Itu adalah pek 2/4 dan dibuat untuk tujuan yang tepat, untuk memberikan salinan kepada rakan anda.
Tetapi 99,99% permainan di Steam tidak berada di bawah pengecualian itu.
Anda tidak boleh mempunyai permainan yang sama beberapa kali pada akaun yang sama dan anda juga tidak dapat menyimpan salinan tambahan dalam inventori anda dengan pengecualian di atas bungkusan pek 2/4.

Ogami Ogami; 13 фев. 2021 v 22:37
ujian
Pengecualian соощate: Lebah
.

Tetapi ia berlaku. . Saya tahu ini untuk fakta kerana saya mendapat salinan tambahan dua permainan yang berbeza, mereka datang dengan pembelian untuk kos tambahan.
Salinan tambahan “pemberian”? Ya, tetapi mereka tidak “terikat/diaktifkan” di akaun. Lebih baik hanya memberi hadiah kepada mereka dan bermain dengan keluarga dan rakan -rakan dengan cara itu – tidak ada keperluan untuk berkongsi (dalam pengertian stim) jika anda berdua mempunyai salinan dan akaun stim. Menjadi liar!

Ogami
Pengecualian соощate: ujian

Tetapi ia berlaku. Salinan tambahan masuk ke inventori anda dan boleh didagangkan atau diberikan. Saya tahu ini untuk fakta kerana saya mendapat salinan tambahan dua permainan yang berbeza, mereka datang dengan pembelian untuk kos tambahan.

Itu adalah pek 2/4 dan dibuat untuk tujuan yang tepat, untuk memberikan salinan kepada rakan anda.
Tetapi 99,99% permainan di Steam tidak berada di bawah pengecualian itu.
Anda tidak boleh mempunyai permainan yang sama beberapa kali pada akaun yang sama dan anda juga tidak dapat menyimpan salinan tambahan dalam inventori anda dengan pengecualian di atas bungkusan pek 2/4.
Cara penjelasan yang lebih baik. Terima kasih Ogami!

(Sunting: adakah saya hanya menggandakan jawatan? Ok, saya rasa kopi itu habis. )

ORE ORED BEE��; 13 фев. 2021 v 22:50
Pengecualian соощate: Lebah
Pengecualian соощate: ujian

Tetapi ia berlaku. Salinan tambahan masuk ke inventori anda dan boleh didagangkan atau diberikan. Saya tahu ini untuk fakta kerana saya mendapat salinan tambahan dua permainan yang berbeza, mereka datang dengan pembelian untuk kos tambahan.

Salinan tambahan “pemberian”? Ya, tetapi mereka tidak “terikat/diaktifkan” di akaun. Lebih baik hanya memberi hadiah kepada mereka dan bermain dengan keluarga dan rakan -rakan dengan cara itu – tidak ada keperluan untuk berkongsi (dalam pengertian stim) jika anda berdua mempunyai salinan dan akaun stim. Menjadi liar!
Masalahnya ialah saya mempunyai lebih banyak orang yang berpotensi bermain daripada saya mempunyai salinan. .

Pengecualian соощate: ujian
Pengecualian соощate: Lebah

? Ya, tetapi mereka tidak “terikat/diaktifkan” di akaun. . Menjadi liar!

Masalahnya ialah saya mempunyai lebih banyak orang yang berpotensi bermain daripada saya mempunyai salinan. Sekiranya saya memberikan salinan kepada satu orang dan yang lain sanggup, maka saya tidak mendapat apa -apa untuk memberi mereka dan kita tidak boleh bermain.
Maka anda perlu membeli lebih banyak untuk memberi hadiah atau meminta mereka membeli sendiri.

Perkongsian keluarga mungkin membolehkan orang lain bermain permainan tetapi anda tidak boleh bermain pada masa yang sama. 1 permainan diperlukan setiap pengguna.

Adakah anda perlu mempunyai permainan yang dimiliki oleh akaun lain yang dipersoalkan untuk membuat permintaan untuk perkongsian keluarga? ?

Bolehkah seseorang memasang permainan baru dari perpustakaan peminjam atau hanya bermain permainan sedia ada yang dipasang dari akaun tersebut?

Sekiranya anda mendapat kelulusan untuk meminjam dari satu akaun dan sistem, adakah anda memerlukan kelulusan pinjaman berasingan untuk sistem lain dengan akaun yang sama?

Ujian ujian; 1 Mac. 2021 v 19:46

Nampaknya dari soalan terakhir anda, anda belum membaca FAQ mengenai perkongsian keluarga, jadi saya cadangkan anda melakukannya jika anda belum:

Ffl2and3rocks

Perkongsian Keluarga Steam.

Juga ini, sekiranya ia membantu, kerana jika contohnya keluarga anda berkongsi permainan yang dilindungi VAC, dan seseorang menipu menggunakan perpustakaan anda, maka akaun anda mendapat larangan VAC juga:

Berikut adalah satu lagi soalan:

ORI 1 Mac. 2021 v 19:51

Saya mempunyai siri Dragon Age di perpustakaan Steam saya, tetapi tidak dimuat turun ke desktop saya.
Mereka dimuat turun di desktop lain, dan saya telah membuat akaun stim lain untuk digunakan oleh keluarga saya.
Saya cuba membuat perkongsian keluarga, sehingga mereka dapat memainkan permainan da di akaun keluarga sementara saya dapat log masuk ke akaun saya bermain sesuatu yang lain.
Mereka semua muncul di perpustakaan, seperti yang dimaksudkan, tetapi mereka hanya melihat butang “bermain” untuk da: asal. Untuk DA2 dan DA: Penyiasatan, mereka melihat butang “Pembelian” (bahkan pilihan untuk meminjam).
Sebarang nasihat?

Pengecualian соощate: Azeldan

.
Mereka dimuat turun di desktop lain, dan saya telah membuat akaun stim lain untuk digunakan oleh keluarga saya.
Saya cuba membuat perkongsian keluarga, sehingga mereka dapat memainkan permainan da di akaun keluarga sementara saya dapat log masuk ke akaun saya bermain sesuatu yang lain.
Mereka semua muncul di perpustakaan, seperti yang dimaksudkan, tetapi mereka hanya melihat butang “bermain” untuk da: asal. Untuk DA2 dan DA: Penyiasatan, mereka melihat butang “Pembelian” (bahkan pilihan untuk meminjam).
Sebarang nasihat?

Permainan Umur Dragon yang kemudian (Inquisition DA 2+) tidak dapat dikongsi keluarga. Sebabnya mereka menggunakan “asal” sebagai log masuk parti ke -3. Mana -mana permainan yang menggunakan pelayan pihak ke -3 untuk log masuk seperti Uplay, Origin atau Rockstar Social Club dikecualikan dari Perkhidmatan Saham Keluarga.

Juga apa yang anda cuba lakukan tidak akan berfungsi walaupun dengan kongsi keluarga bekerja.
Hanya satu pengguna yang boleh menggunakan mana -mana perpustakaan pada masa tertentu. Sekiranya anda berkongsi permainan dari akaun anda dengan orang lain, mereka tidak dapat memainkan mana -mana permainan anda jika anda menggunakan perpustakaan anda pada masa yang sama.
Tidak kira sama ada permainan lain. Hanya satu pengguna setiap perpustakaan pada masa yang sama.

Saham Keluarga lebih dimaksudkan untuk pelbagai pengguna di rumah Samer yang menggunakan PC yang sama supaya mereka dapat bermain satu sama lain. .

Cara Meminjam Permainan di Steam – [Panduan Penuh]

Ketahui Cara Meminjam Permainan Di Steam Dengan Panduan Cepat dan Mudah Ini. Jimat wang semasa bermain permainan rakan anda secara percuma.

25 Februari 2022

Cara Meminjam Permainan di Steam

. Walaupun muat turun digital sangat mudah, terdapat beberapa manfaat besar untuk permainan fizikal. Yang utama dapat meminjam permainan dari rakan. Dia telah menyelesaikan permainan dan tidak akan memainkannya lagi sehingga dia dapat meminjamkannya kepada anda dan anda boleh bermain permainan secara percuma.

Freecad Basic Lukisan Tutorial | Fr.

Sila aktifkan JavaScript

Walaupun kita tidak mempunyai keupayaan untuk meminjam salinan fizikal lagi, Steam telah mencipta ciri yang membolehkan kita bermain permainan rakan kita. Ia dipanggil perkongsian keluarga stim. Dalam artikel ini kita akan menutup cara meminjam permainan di Steam. Ini adalah perkara terbaik yang akan datang untuk meminjam permainan fizikal rakan.

Walaupun ini adalah perkara terbaik yang akan datang terdapat beberapa batasan yang perlu diambil kira.

 • . Ini bermaksud anda tidak akan dapat bermain bersama.
 • Anda boleh berkongsi permainan dengan maksimum 5 akaun dan 10 peranti yang berbeza. Ini adalah beberapa pengguna dan boleh membuat anda mengakses banyak permainan yang belum anda mainkan sebelum ini, terutama jika beberapa rakan anda mempunyai perpustakaan yang besar.

Mari kita lompat dan lihat bagaimana untuk meminjam permainan di Steam supaya anda dapat menjimatkan wang semasa permainan.

Cara Meminjam Permainan di Steam

Ikuti langkah di bawah untuk menyediakan perkongsian permainan di akaun Steam anda.

Sediakan Pengawal Steam

Sebelum Menyiapkan Perkongsian Permainan Anda perlu membolehkan Pengawal Steam di akaun Steam anda. Ini adalah langkah keselamatan yang pada dasarnya membolehkan pengesahan 2 faktor pada akaun anda.

 1. Buka aplikasi Steam di komputer anda
 2. Klik pada butang Steam di sudut kiri atas -> Tetapan
 3. Dalam Tetapan Navigasi ke Akaun -> Urus Keselamatan Akaun Pengawal Steam
 4. Anda kemudian boleh memilih pilihan bahagian mana yang anda mahukan. Anda boleh memilih untuk mendapatkan kod ke telefon atau e -mel anda semasa anda log masuk
 1. Simpan tetapan anda dan anda kini mempunyai pengawal stim yang didayakan di akaun anda.

Dayakan perkongsian keluarga di akaun stim anda

Kami kini boleh membolehkan perkongsian keluarga di akaun kami. Ikuti langkah di bawah:

 1. Klik pada Steam di sudut kiri atas dan pilih Tetapan
 2. Klik pada keluarga di sebelah kiri menu
 3. “Mengizinkan perkongsian perpustakaan di komputer ini”
 1. Anda kini akan mempunyai keupayaan untuk membenarkan akaun lain yang telah log masuk di komputer anda. Sekiranya rakan anda tidak pernah masuk ke komputer anda, anda harus log keluar dari akaun anda dan log masuk ke mereka. Kemudian log keluar dari mereka dan kembali ke milik anda. Anda kini harus melihatnya di bahagian Akaun yang Layak di bawah Perkongsian Perpustakaan Keluarga.
 2. Pilih kotak pada nama pengguna yang ingin anda kongsi dengan akaun
 3. Klik OK untuk menyimpan tetapan ini

Pengguna yang anda pilih sekarang akan dapat meminjam permainan di Steam.

Cara Menghilangkan Seseorang dari Perpustakaan Berkongsi Steam

Sekiranya anda tidak lagi menginginkan seseorang mendapat akses ke perpustakaan stim anda, anda boleh membatalkan akses mereka. Untuk melakukan ini ikuti langkah -langkah di bawah:

 1. Buka aplikasi Steam
 2. Navigasi ke butang Steam di sudut kiri atas
 3. Klik pada Tetapan -> Keluarga
 4. Untuk melumpuhkan berkongsi hanya kotak di sebelah nama pengguna yang anda ingin membatalkan akses.
 5. Jika anda mahu o mengalih keluar akses dari komputer tertentu klik pada “Urus komputer lain”.

.

Cara Mengehadkan Apa Yang Dikongsi Dengan Rakan Di Steam

Jika anda tidak mahu rakan mempunyai akses kepada setiap permainan di akaun Steam anda, anda boleh menyesuaikan apa yang anda kongsi.

 1. Buka aplikasi Steam di komputer anda
 2. Klik pada keluarga di sebelah kiri menu
 3. Klik Mengurus Paparan Keluarga

 1. Di sini anda boleh menyesuaikan tetapan untuk apa yang anda ingin kongsi dengan rakan anda

Apabila anda memilih “hanya permainan yang saya pilih”, anda boleh menavigasi ke skrin seterusnya dan pilih permainan mana yang ingin anda kongsi.

Cara Mencari Permainan Dari Perpustakaan Rakan Anda

Apabila rakan telah berkongsi perpustakaan mereka dengan anda, anda akan dapat melihat permainan mereka di Perpustakaan Steam biasa. Anda kemudian boleh memuat turunnya di komputer anda dan memainkannya selagi mereka tidak bermain permainan di akaun mereka.

Pemilik permainan selalu mempunyai kawalan. .

Mengakhiri

Sekarang anda boleh meminjam permainan stim dari rakan anda atau sebaliknya. Ini adalah cara terbaik untuk bermain permainan yang anda mahu sambil menjimatkan wang. Sama seperti hari -hari lama cakera fizikal yang baik. Beritahu kami dalam komen permainan mana yang anda akan meminjam dari rakan di Steam.

Baca lebih lanjut dari Remeshed:

 • Cara Menghubungkan Steam ke Twitch
 • Cara mengukur dengan cepat stim
 • Cara menjual barang dengan cepat di Steam