Adakah pokok tumbuh kembali di anak -anak hutan?, SONS OF THE FORES

Anak -anak Hutan: Mekanik Regrowth Tree dijelaskan

Kerana ini, anda boleh menuai semua kayu yang anda perlukan tanpa perlu risau tentang kehilangan sumber anda selagi anda tidak menyingkirkan tunggul.

Adakah pokok tumbuh kembali di anak -anak hutan?

Kayu adalah sumber yang sangat berharga, jadi anda berharap pokok tumbuh semula Anak lelaki hutan. Anda akan mewujudkan api unggun, mencipta sumber baru dengan kayu, dan membuat tombak di antara banyak kegunaan lain.

Begini bagaimana sistem pokok berfungsi Anak lelaki hutan Dan sama ada atau tidak anda perlu bimbang tentang penebangan hutan dalam landskap permainan anda.

Adakah pokok -pokok akan tumbuh semula di anak -anak hutan?

Tumbuh -tumbuhan Trees Sons of the Forest

Syukurlah, semua pokok akan tumbuh kembali dalam Anak lelaki hutan. Anak pokok dari pokok itu akan berkembang semula di lokasi alternatif dari mana asalnya. Walau bagaimanapun, ia akan mengambil sedikit masa, Untuk melihat pokok baru mengambil tempat yang lebih tua. Anda perlu menunggu kitaran berbilang siang dan malam untuk pokok -pokok tumbuh semula Anak lelaki hutan.

Sekiranya anda ingin memperbaiki proses pelarian kayu anda, anda harus menaik taraf ke kapak moden jika anda masih mempunyai standard yang diberikan kepada anda pada permulaan permainan. Anda boleh menemui bahawa berhampiran gua di selatan GPS Purple terdekat ke tapak kemalangan.

Apa yang boleh anda buat dengan kayu?

Terdapat semua jenis sumber yang boleh anda buat dengan kayu. Sebagai contoh, dinding pertahanan dapat diwujudkan untuk melindungi diri anda dari mana -mana haiwan atau musuh yang mengembara yang mengintai mangsa mereka (anda). Anda juga boleh membuat api unggun, di mana anda dapat menyimpan kemajuan anda Anak lelaki hutan. Dengan permainan survival ini begitu mematikan, anda pasti ingin menyelamatkan. Semasa anda menjelajah dan mengumpul kayu, anda juga harus cuba mencari jaket musim sejuk dalam permainan.

Chris adalah penulis lepas untuk pelbagai kedai, termasuk destructoid! Dia suka permainan naratif seperti Kingdom Hearts, Life Are Strange, dan Beyond Good & Evil. Walau bagaimanapun, dia menikmati Fortnite dan Super Smash Bros. Ultimate dari semasa ke semasa.

Anak -anak Hutan: Mekanik Regrowth Tree dijelaskan

Pokok berguna untuk membina pangkalan di anak -anak hutan, jadi dapat membantu mengetahui bagaimana mekanik pertumbuhan semula pokok berfungsi.

Pokok berguna untuk membina pangkalan di anak -anak hutan, jadi dapat membantu mengetahui bagaimana mekanik pertumbuhan semula pokok berfungsi.

Mekanik pertumbuhan semula pokok di Anak lelaki hutan mungkin salah satu sistem yang paling penting dalam permainan. Pokok sangat berguna untuk membina tempat perlindungan, pangkalan, dan pertahanan di pulau itu, dan bagaimana regrow pokok agak mudah jika sedikit mengelirukan. Begini bagaimana keadaan berfungsi dalam membina akses awal permainan pada 17 Mac, 2023.

Sudah tentu, mekanik pertumbuhan semula pokok di Anak lelaki hutan boleh berubah kerana lebih banyak hotfixes, patch, dan kemas kini ditambah ke permainan sepanjang pembangunan. Kami akan mengemas kini panduan ini seperti yang diperlukan untuk mencerminkan mana -mana perubahan yang berpotensi.

Bagaimana pokok -pokok regrow di anak -anak hutan

Tangkapan skrin oleh GameSkinny

Kami sudah tahu bahawa pemotongan pokok mengakibatkan kayu balak yang boleh digunakan dalam beberapa resipi kerajinan dan cetak biru. Tetapi ketika pokok tumbuh kembali untuk lebih banyak sumber?

Selagi ada tunggul yang tersisa untuk pokok itu, ia akan berkembang semula kira-kira seminggu dalam masa permainan.

Kerana ini, anda boleh menuai semua kayu yang anda perlukan tanpa perlu risau tentang kehilangan sumber anda selagi anda tidak menyingkirkan tunggul.

Secara semulajadi, anda mungkin ingin membersihkan kawasan untuk membina pangkalan, dan itu boleh menyebabkan mengeluarkan tunggul kerana pokok -pokoknya agak padat di kebanyakan lokasi.

Tetapi anda tidak perlu bimbang tentang membersihkan ruang untuk diri sendiri. Pastikan anda tidak akan memotong terlalu banyak pokok dan membuat perjalanan anda untuk mendapatkan kayu di masa depan yang tidak perlu.

Sekiranya anda bermain permainan dengan orang lain di Multiplayer, mekanik pertumbuhan semula pokok sebenarnya tidak terlalu penting. Itu kerana anda boleh menipu bilangan log yang tidak terhingga menggunakan kaedah ini.

Sehingga sekarang, itulah bagaimana Mekanik Regrowth Sons of the Forest Tree berfungsi dalam versi semasa permainan. Anda boleh menemui lebih banyak kandungan di kami Anak lelaki hutan Panduan Hub, termasuk topik seperti cara mendapatkan yang penting Shovel atau Pistol lokasi.

Gambar Pilihan oleh GameSkinny.

Mengenai Pengarang

Melissa Sarnowski

Melissa Sarnowski mengubah hobinya permainan dan menulis ke dalam pekerjaan melalui freelancing dengan bantuan ijazah bahasa Inggeris. Sekiranya dia tidak bermain permainan dan menulis panduan untuk mereka, dia menghabiskan masa bersama keluarganya atau anjingnya.

?

Berikut adalah semua yang anda perlu tahu tentang sama ada pokok -pokok atau tidak regrow tanpa log keluar dari anak -anak hutan (dan bagaimana mereka tumbuh)

Salah satu perkara yang anda akan menghabiskan banyak masa untuk melakukan Anak lelaki hutan dari permainan akhir malam, ironinya, memotong separuh hutan untuk membina barang -barang yang sejuk. Sekiranya anda dan Kelvin anda mengamuk kayu untuk membina pangkalan anda, anda mungkin tertanya-tanya apakah mana-mana pokok yang anda baru masak akan tumbuh kembali. Baca terus untuk mengetahui sama ada pokok melakukan atau tidak menyemak semula tanpa log keluar dari Anak lelaki hutan.

Menjelaskan bagaimana pokok -pokok regrow di anak -anak hutan

Apabila anda menubuhkan kem asas untuk beroperasi, anda mungkin akan dikelilingi oleh pokok -pokok, yang sangat baik untuk menangkis pelawat yang tidak diingini tetapi juga untuk membantu menyediakan salah satu sumber yang paling kritikal dalam permainan: Log. Tanpa balak, ada sedikit yang boleh anda bina, dan siapa yang tidak mahukan rumah pokok yang sejuk? Jika anda bimbang bahawa memotong semua pokok berhampiran pangkalan anda akan mengakibatkan padang gurun yang tandus di sekeliling anda, jangan risau, seperti pokok -pokok regrow di Anak lelaki hutan – tidak seperti yang anda fikirkan.

Apabila anda memotong pokok, ia meninggalkan tunggul; Itu mungkin di mana anda mengharapkan pokok untuk menanam semula dari. Pokok -pokok itu sebenarnya tidak menyemak semula dari tunggul -tunggul itu sama sekali. Sebaliknya, mereka tumbuh dari anak pokok yang menanam secara rawak di ruang yang pokok -pokok biasanya menduduki, yang bermaksud jika anda memotong satu tan pokok berhampiran pangkalan anda, pokok -pokok itu akan diisi semula di suatu tempat di kawasan itu, mungkin bukan dari tempat yang tepat yang anda cincang ke bawah pada mulanya.

Ini bermakna anda tidak mungkin kehabisan pokok untuk menuai dengan memotongnya berhampiran pangkalan anda dalam masa terdekat. Mereka mengambil sedikit masa untuk menanam semula anak pokok, tetapi ketika anda menjelajah dan berehat dan melalui kitaran siang dan malam anda, pokok-pokok akan secara beransur-ansur diisi semula di sekeliling anda.

Perlu diingat bahawa apabila memotong pokok, lebih baik untuk menyingkirkan tunggul yang mereka tinggalkan jika anda mempunyai cara untuk melakukannya. Ini akan menjadikan anak pokok baru akan dapat tumbuh di tempat -tempat tersebut dan memberi anda bekalan log yang lebih mudah. Untuk benar -benar memotong tunggul, anda memerlukan kapak moden untuk digunakan.

Di mana untuk mencari kapak moden di anak -anak hutan

Kapak moden sangat mudah diperoleh Anak lelaki hutan. Ia hanya berbaring di luar di dunia yang menunggu wira tunggul yang akan datang untuk menggunakan kekuatannya. Gunakan GPS anda dan hanya cuba menavigasi ke lokasi ini untuk mendapatkannya:

Lokasi kapak moden / di sini adalah semua yang anda perlu ketahui tentang sama ada pokok -pokok atau tidak regrow tanpa log keluar dari anak -anak lelaki hutan (dan bagaimana mereka tumbuh)

Yang meliputi semua yang ada untuk mengetahui bagaimana pokok -pokok regrow masuk Anak lelaki hutan dan bagaimana anda dapat menguruskannya dengan sebaik -baiknya untuk memastikan anda mempunyai tumpukan log setiap kali anda memerlukannya!

Mengenai Pengarang

Alex Berry

Alex Berry adalah penyumbang bebas di The Escapist. Alex telah menulis mengenai permainan selama kurang dari setahun tetapi benar -benar menikmatinya. Setelah bekerja dalam pemasaran sebagai peranan utamanya, dia bukan orang asing untuk menulis secara kreatif. Liputannya berkisar dari lucu mengambil permainan terkini kepada sekumpulan kandungan panduan. Alex adalah bicu semua perdagangan ketika datang ke permainan, bermain hampir setiap tajuk baru yang menunjukkan janji. Dari RPG ke penembak, sepanjang perjalanan ke permainan sukan, dia memainkan semuanya, walaupun dia mempunyai tempat yang lembut untuk RPG berasaskan giliran setelah memulakan perjalanan permainannya dengan salinan Pokémon Red pada Game Boy yang asal. Alex mempunyai ijazah sarjana dalam perniagaan dan terpesona oleh ekonomi permainan dalam talian, sering menghabiskan banyak masa mencari cara untuk memaksimumkan kekayaan dalam permainan ini (tetapi dia harus benar -benar melakukan itu dalam kehidupan sebenar).