15 Permainan Pertahanan Menara Android Terbaik – Pihak Berkuasa Android, 15 Permainan Pertahanan Menara Terbaik

Contents

Digfender adalah keseronokan mengambil genre pertahanan menara. Setiap peringkat memberi anda peta asas. . Permainan ini mempunyai 70 tahap, mod survival di mana anda boleh mencabar untuk ketuanan papan pendahulu, pencapaian, dan pelbagai peningkatan. Ia juga tidak mempunyai paywalls atau tunggu pemasa supaya anda boleh bermain seberapa banyak yang anda mahukan. Ini adalah salah satu permainan pertahanan menara yang paling rendah di luar sana.

15 permainan pertahanan menara Android terbaik

Permainan pertahanan menara lebih popular di telefon bimbit daripada yang pernah mereka lakukan. Berikut adalah yang terbaik yang boleh anda dapatkan.

Permainan Pertahanan Menara adalah antara yang pertama untuk benar -benar memanfaatkan telefon bimbit. Kawalan sentuhan menjadikannya mudah dimainkan di skrin dan peningkatan yang dibenarkan untuk kedalaman yang anda tidak dapat mencari dalam terlalu banyak permainan pada hari -hari awal permainan mudah alih. Dalam erti kata lain, mereka hanya menyeronokkan untuk bermain di telefon bimbit kerana mereka berada di platform lain. Genre ini telah mengalami sedikit masalah dalam beberapa tahun kebelakangan ini, tetapi tajuk pertahanan menara masih merupakan antara permainan strategi terbaik dan paling menghiburkan di mudah alih. .

Permainan pertahanan menara terbaik untuk Android

 1. 2112td
 2. Bloons TD 6
 3. Pertahanan Data
 4. Digfender
 5. Tumbuh Istana
 6. Infinitode 2
 1. Marin Besi
 2. Siri Rush Kingdom
 3. Mitos Pertahanan Lf
 4. Tumbuhan vs Zombi 1 dan 2
 5. Pertahanan berseri
 6. Serangan Paya

2112td

Harga: $ 1.99

2112TD adalah permainan pertahanan menara yang cukup baik. Ia lebih bergantung pada micromanagement daripada permainan pertahanan menara tradisional anda. Di sinilah kesukaran dalam permainan ini berasal. Pada terasnya, ia bermain seperti kebanyakan permainan pertahanan menara. . Permainan ini termasuk pencapaian, statistik pertempuran, dan pengalaman keseluruhan batu yang padat. Ia agak lebih lama daripada permainan moden ini, tetapi ia mempunyai tag harga tunggal (dan jujur, murah) tanpa pembelian dalam aplikasinya.

Bloons TD 6

Harga: .99 dengan pembelian dalam aplikasinya

Siri Bloons TD adalah salah satu francais pertahanan menara yang paling popular dan berjaya di telefon bimbit. Yang terbaru, Bloons TD 6, dilancarkan pada tahun 2018. Ia mempunyai lebih daripada 20 peta, tan peningkatan, 19 menara, tiga laluan naik taraf, sokongan luar talian, mod permainan baru, dan banyak lagi. . Sudah tentu, lelaran permainan sebelumnya juga mempunyai daya tarikan mereka, dan beberapa dari mereka masih mendapat kemas kini. . Bloons TD 6 (dan permainan terdahulu) adalah permainan pertahanan menara pepejal untuk harga yang berpatutan.

Pertahanan Data

Harga: .99

Pertahanan Data adalah permainan pertahanan menara yang minimum dengan beberapa idea yang kemas. Pemain membina untuk mempertahankan pelayan mereka dari serangan luar. Ia mempunyai semua mekanik yang sama sebagai pertahanan menara tradisional, tetapi mereka mempunyai nama pintar untuk perkara yang anda lakukan. Sebagai contoh, bukannya membina menara, anda memasang program pertahanan. Permainan ini 100% boleh dimainkan di luar talian, termasuk 50 peta, dan menawarkan 30 menara yang berbeza. Itu agak lebih banyak daripada beberapa permainan pertahanan menara lain. Sesetengah pemain mempunyai masalah dengan kesukaran, terutamanya pada tahap yang lebih tinggi, tetapi sebaliknya, ia bermain dengan baik. .

Pembela 2: CCG Pertahanan Menara

Harga: Bebas bermain

Pembela 2 adalah pertahanan menara dan hibrid pengumpulan kad. . Perkara yang anda buka kunci boleh digunakan dalam permainan. Aspek freemium semestinya jelas. Walau bagaimanapun, permainan ini boleh mengepam beberapa jam bermain yang baik sebelum ia mula mengganggu anda untuk wang. Ia mempunyai sejumlah 40 menara, 20 mantra, 29 bos, dan juga PVP. Yang ini mempunyai sedikit endgame yang buruk terima kasih kepada microtransactions, tetapi pengalaman awal cukup baik.

Zon Pertahanan 3

Harga: Bebas bermain

Zon Pertahanan 3 adalah yang terbaru dalam siri permainan pertahanan menara yang popular. Ia mempunyai banyak mekanik dari dua perlawanan sebelumnya bersama -sama dengan beberapa barangan baru untuk menyegarkan perkara. . Di samping. Grafik juga cukup bagus. Yang ini agak lebih tua, tetapi masih cukup baik.

Baca lebih lanjut:

Digfender

Harga: Bebas bermain

Digfender adalah keseronokan mengambil genre pertahanan menara. Setiap peringkat memberi anda peta asas. Anda kemudian perlu menggali tahap anda sendiri dan mempertahankan jalan yang anda menggali. Permainan ini mempunyai 70 tahap, mod survival di mana anda boleh mencabar untuk ketuanan papan pendahulu, pencapaian, dan pelbagai peningkatan. Ia juga tidak mempunyai paywalls atau tunggu pemasa supaya anda boleh bermain seberapa banyak yang anda mahukan. .

Tumbuh Istana

Harga: Bebas bermain

Grow Castle adalah salah satu permainan pertahanan menara yang menarik. Yang ini memberi anda menara sebenar yang mesti anda pertahankan. Ia dapat dipenuhi dengan pilihan wira yang mempertahankan diri. Terdapat 120 wira, masing -masing mempunyai kuasa sendiri untuk membentuk konteks permainan. Permainan ini juga mempunyai sistem ranking, kesatuan, dan banyak lagi. Ini Permainan Freemium. Itu mungkin perkara yang kita sukai. Ia adalah permainan yang menyeronokkan.

Infinitode 2

Harga: Bebas bermain

Infinitode 2 adalah permainan pertahanan menara yang minimum dengan grafik yang agak mudah. Minimalism permainan membolehkan anda membina seperti orang gila dan mempunyai beberapa peningkatan yang paling mendalam dari mana -mana permainan pertahanan menara dalam senarai. Ia mempunyai 14 jenis menara, 11 jenis musuh, dan lebih dari 40 peringkat. Di samping itu, permainan membolehkan pemain membuat peta dan berkongsi dengan pemain lain, ciri unik di ruang ini. Anda juga boleh menyegerakkan kemajuan anda dengan versi PC. Terdapat sedikit salah dengan permainan ini, dan semua pembelian dalam aplikasinya boleh didapati secara percuma jika anda bermain cukup lama. Ini adalah salah satu daripada orang -orang yang benar -benar baik, orang -orang, tidak ada keraguan mengenainya.

Harga: $ 4.99 dengan pembelian dalam aplikasinya

Iron Marines adalah permainan pertahanan menara terbaru dari Ironhide Game Studio. Kami juga mempunyai francais Rush Kerajaan mereka sedikit lebih jauh. . . Terdapat juga pelbagai menara dan wira. . Ia datang lengkap dengan pencapaian dan banyak lagi. .99 dengan pembelian dalam aplikasinya. Yang satu ini juga boleh didapati di Google Play Pass jika anda menggunakannya.

Permainan Rush Kerajaan

Harga: $ 0..99 dengan pembelian dalam aplikasinya (masing-masing)

Siri Rush Kingdom adalah salah satu francais pertahanan menara yang paling produktif dan tinggi dalam senarai. Ia mematuhi dengan ketat ke mekanik pertahanan menara klasik yang telah mendapat sedikit vitriol dari pemain yang lebih serius, tetapi kebanyakan orang masih benar -benar menikmati gelaran ini. Terdapat empat jumlah, termasuk Kerajaan Rush, Kingdom Rush Frontiers, Kingdom Rush Origins, dan gelaran terbaru, Kerajaan Rush Vengeance. Mereka semua mempunyai mekanik yang sama dengan perubahan mekanik kecil ketika anda maju melalui siri ini. Permainan Rush Kingdom pertama adalah percuma tanpa pembelian dalam aplikasinya yang menjadikannya melompat hebat. Siri Keseluruhan Kingdom Rush juga boleh didapati di Google Play Pass.

Kami mempunyai lebih banyak senarai permainan di sini:

Mindustry

Harga: Percuma

Screenshot Mindustry 2023

Mindustry adalah permainan pertahanan menara gaya pasir. Anda membina kilang -kilang untuk memberi makan peluru menara anda dan bekalan lain semasa anda menangkis gelombang selepas gelombang orang jahat. Terdapat juga mekanik di mana anda pergi dan menangkap pangkalan musuh. . Ini pasti salah satu penyertaan yang lebih unik dalam senarai ini, terutamanya memandangkan ia bebas bermain. Terdapat versi klasik di Google Play, tetapi sudah lama.

Harga: Percuma / $ 2.99- $ 3.99

Pertahanan Mitos adalah keluarga permainan pertahanan menara bayar bagi mereka yang tidak suka freemium. Mekanik asas adalah pertahanan menara semata -mata. Ia juga menambah perkara seperti peta rawak, alkimia, dan banyak lagi. Terdapat 18 peta dalam mod kempen, dua tahap kesukaran, 22 menara (bersama dengan tiga perangkap), 33 tahap keseluruhan, dan sokongan untuk pelbagai bahasa. Anda juga boleh memainkan kedua -dua kesukaran sekaligus dengan masing -masing mempunyai fail simpanan sendiri. Terdapat dua perlawanan dalam siri ini (pertahanan mitos LF dan pertahanan mitos 2) dan kedua -duanya agak murah. Mereka bernilai ditembak. Kedua -dua permainan juga boleh didapati di Google Play Pass.

Tumbuhan vs Zombi 1, 2, dan Heroes

Bebas bermain

Permainan Tanaman Vs Zombi boleh dikatakan permainan pertahanan menara yang paling kasual dalam senarai. Ia tidak kelihatan seperti pertahanan menara klasik anda tetapi mekanik ada. Anda mesti mempertahankan gelombang musuh dengan menanam tumbuhan senjata di halaman anda untuk menghalang jalan mereka. Sudah lama menjadi salah satu permainan pertahanan menara yang paling popular. Di samping itu, ia adalah permainan yang menyeronokkan dan ia hebat untuk pemain kasual. Pemaju juga konsisten dengan menambahkan kandungan baru bagi mereka yang telah mencapai akhir permainan. Tumbuhan vs Zombies Heroes juga baik jika anda mahukan permainan kad putaran pada mekanik permainan.

Pertahanan berseri

Harga: Percuma / $ 0.99

15 permainan pertahanan menara terbaik

Elton Jones Headshot

Ahli strategi keyboard dan pengawal mempunyai dua jenis permainan utama untuk mendedikasikan tabiat permainan mereka ke arah-kami bercakap permainan strategi berasaskan giliran dan masa nyata yang menjadikan anda komander sekumpulan kecil watak atau militia besar yang terdiri daripada wira & Askar. Dalam kes permainan pertahanan menara terbaik, anda diberi keupayaan untuk menubuhkan (mudah -mudahan!. Setelah bertahun -tahun menghabiskan masa kami dengan marah mengklik tetikus kami dan mengetuk seperti orang gila di peranti mudah alih kami, kami telah berjaya keluar dari gua kami keajaiban permainan untuk bercakap di permainan pertahanan menara teratas yang anda perlukan untuk bermain sekarang.

Bloons TD 6 Tawaran 1Jl6n

1. ‘Tumbuhan vs. Zombi ‘

Tersedia di: PS4, Xbox One, Nintendo Switch, PS3, Xbox 360, PC – Steam, PS Vita, Nintendo DS, IOS, Android

! Tumbuhan vs. Zombi adalah OG yang disahkan genre pertahanan menara dan salah satu genre yang lebih berwarna -warni & mudah didekati untuk pemain dari semua tahap kemahiran. Pemilihan besar permainan zombie-zapping ini menghasilkan klasik pertahanan menara yang sangat menarik yang masih sukar untuk diturunkan.

2. ‘Bloons TD 6’

Tersedia di: iOS, Android, PC – Steam

Salah satu yang paling terkenal 2.Siaran 5D di Genre Pertahanan Menara adalah permainan semua tentang menggunakan tentera monyet untuk menurunkan orang -orang yang menyusahkan “Bloons.”Dalam keadaannya sekarang, Bloons TD 6 Dikemas dengan penuh dengan kandungan yang sangat menggembirakan pemain yang mendedikasikan diri mereka – terdapat pelbagai jenis “menara monyet,” “paragons,” dan “wira” untuk memanfaatkan pilihan besar peta pertempuran Itu menawarkan pilihan permainan solo dan empat pemain.

. ‘Kingdom Rush Vengeance’

Tersedia di: PC – Steam, iOS, Android

Menjadi lelaki beg setiap sekarang dan kemudian menjadikan permainan pertahanan menara biasa anda sedikit lebih baik daripada yang diharapkan. Kingdom Rush Vengeance Memberi pemain pilihan itu kerana mereka dapat melangkah ke kasut penyihir gelap Vez’nan dan memimpin tentera jahatnya di jalan kehancuran murni. . Kami juga harus menjerit permainan ini kerana mempunyai beberapa bos terbaik yang melawan genre pertahanan menara yang pernah dilihat.

4. ‘Orc mesti mati!

Tersedia di: PS5, Xbox Series X | S, PS4, Xbox One, PC – Steam

Orcs mesti mati! Siri telah melakukan tugas yang baik untuk menyampaikan perjuangan klasik antara mages dan orcs dengan cara yang unik yang menggabungkan pertarungan orang ketiga dan permainan pertahanan menara. Orcs mesti mati! 3 Bungkus siri ini dengan busur yang kemas terima kasih kepada mod yang mengikat pemain menentang tentera orc terbesar dan paling sengit yang mungkin pernah mereka lihat. Melindungi keretakan ajaib sendiri dengan rakan sekerja heroik semasa menggunakan perangkap berskala besar untuk memastikan orang-orang yang tidak henti-henti di teluk selalu menghasilkan masa yang menyeronokkan.

5. ‘Pembela Dungeon’

Tersedia di: PS3, Xbox 360, PC – Steam

Pembela Dungeon terasa seperti yang lama Gauntlet Permainan Arcade diteruskan dan menyuntik beberapa mekanik pertahanan menara pepejal untuk menyegarkan formula RPG tindakan biasa. Permainan ini memikat empat pemain permainan yang menarik semasa perang salib yang marah terhadap gerombolan musuh yang masuk sambil melindungi mereka yang berharga “kristal Eternia.”Gaya seni cutesy menarik kami ke permainan ini di tempat pertama, tetapi kami akhirnya tetap mengalami penggabungan yang menghiburkan penguasaan kelas watak, pengumpulan rampasan, dan pertemuan bos epik.

6. ‘Pertahanan Menara Steamworld’

Tersedia di: Nintendo DS

Sekiranya anda masih mempunyai Nintendo DS yang bekerja dengan permainan ini masih ada di atasnya, maka anggap diri anda seorang peminat permainan video dengan sekeping harta permainan dalam koleksi anda. Ini digital sahaja Steamworld Permainan Spinoff adalah bukti bahawa Imej & Borang Pembangunan Studio dapat menyesuaikan IP tandatangan mereka ke dalam mana -mana genre yang mungkin. Pertahanan Menara Steamworld adalah kejayaan pegang tangan untuk genre pertahanan menara yang semuanya mengalahkan pencuri manusia dengan banjir robot yang berjuang untuk menjaga kemudahan emas & perlombongan mereka dari tangan mereka yang kotor.

7. ‘Rock of Age 2: Bigger & Boulder’

Tersedia di: PS4, Xbox One, Nintendo Switch, PC – Steam

Satu siri yang dibina untuk membina batu -batu terbesar dan menggunakannya untuk menghancurkan istana musuh anda akhirnya menjadi keanehan yang bijak sepanjang perjalanan mereka. Permainan kedua adalah yang terasa paling halus dan kegemaran yang jelas di kalangan kebanyakan peminat Batu zaman francais. Penambahan pertempuran Boulder 2v2 menjadikan sekuel ini lebih banyak masa yang huru -hara, ditambah dengan sistem fizik yang dinaik taraf dan perhimpunan yang lebih besar untuk memusnahkan permainan pertahanan menara yang hanya menyeronokkan.

8. ‘Anomali: Warzone Earth’

Tersedia di: PS3, Xbox 360, PC – Steam, iOS, Android

Anomali: Bumi Warzone merangkul monikernya sebagai pengalaman “pertahanan menara terbalik” sebagai pemain memerintahkan skuad mereka yang kuat untuk memakai menara pertahanan yang mengelilingi kapal angkasa asing. Menjalankan serangan untuk menurunkan elemen utama genre yang biasanya mempertahankan pemain adalah perubahan yang baik dalam pengalaman sci-fi ini. Mampu secara langsung mengawal “Komandan” dan mengumpulkan kuasa-kuasa yang diperlukan untuk mengukuhkan konvoi anda untuk pertempuran juga menambah elemen pemain yang lebih aktif untuk permainan ini secara keseluruhan.

9. ‘Brigade Iron’

Tersedia di: Xbox 360, PC – Steam

Kembali ke Xbox 360, kami selalu mendapat sepakan untuk memeriksa semua permainan indie yang lebih kecil yang menyebarkan Xbox Live Marketplace. Semasa kami datang Briged besi Kami tidak tahu apa yang diharapkan. Kami sangat gembira kami mengambil judi di atasnya kerana ia adalah gabungan hebat pertempuran berasaskan mech gergasi dan tumpuan pertahanan menara yang semuanya melindungi “USS McKinley” dari monovision yang menyerang “.”Kami akan sentiasa menoleh ke belakang dengan mengasyikkan” parit “yang menakutkan kami untuk berperang melintasi pelbagai medan perang sambil menubuhkan” emplacements “untuk mengukuhkan pertahanan kami.

10. ‘Gemcraft – Mengejar Bayang -bayang’

Permata adalah barang-barang yang berkuasa yang jauh ke arah menjadikan menara pertahanan dan perangkap kami lebih hebat. Permata – Mengejar Bayang -bayang menyelam sepenuhnya ke dalam konsep yang sejuk untuk salah satu permainan pertahanan menara terbaik yang berpegang pada tema fantasi zaman pertengahan. Rasanya sangat baik untuk memanfaatkan kuasa -kuasa ajaib permata mistik kami dan menggunakannya untuk menghapuskan banjir “The Forgotten’s” yang menceroboh tentera. Archdemon mesti mati!

11. ‘Sanctum 2’

Tersedia di: PS3, Xbox 360, PC – Steam

Kami sangat terpikat dengan Sanctum 2 Oleh kerana ini adalah salah satu permainan pertahanan menara yang merupakan pengalaman hibrid terima kasih kepada mekanik penembak orang pertama. . .

12. ‘2112TD: Survival Pertahanan Menara’

Tersedia di: PC – Steam, iOS, Android

Mempertahankan koloni Bumi yang terakhir adalah tugas yang tinggi, terutamanya apabila anda dipaksa untuk memastikan mereka selamat dari Daging Inter-Dimensi yang bertelur. Usaha yang mencabar itu berada di tengah-tengah permainan pertahanan menara retro yang mengangkat bahagian terbaik permainan strategi masa nyata dari tahun 90-an. 2112TD: Survival Pertahanan Menara terus memberi kita Perintah & Conquer .

13. ‘Otttd’

Tersedia di: PC – Steam, iOS, Android

Di atas pertahanan menara teratas (Yang kami lebih suka menelefon Otttd, Sudah tentu) adalah campuran pertahanan menara yang kuat, strategi masa nyata, dan permainan RPG. Bertengkar dengan makhluk multidimensi dalam permainan ini memberi pemain peluang untuk membina pertahanan mereka dari kumpulan tujuh kelas pahlawan yang luas, 30+ senjata, 12 jenis menara, dan banyak lagi. Jumlah pilihan yang tersedia untuk anda dalam permainan ini adalah pening. , Otttd Cepat mendapat cakarnya ke dalam anda. Semua Hail Herocorp!

14. ‘Creeper World 4’

Tersedia di: PC – Steam

Daripada dipaksa untuk berjuang untuk hidup anda melawan musuh berjalan atau merangkak, Creeper World 4 mengikat anda terhadap ooze ungu yang dapat mengatasi anda jika anda tidak terlalu berhati -hati. Tahap ketegangan semasa setiap pertempuran permainan ini sentiasa tinggi kerana anda mencuba segala -galanya dalam kuasa anda untuk mengekalkan cecair “creeper” daripada mengakhiri misi terbaru anda dengan nota yang somber. Kami tidak pernah tahu melawan ancaman cecair boleh menghiburkan dalam permainan pertahanan menara sehingga kami mengambil Creeper World 4 untuk putaran.

15. ‘Mindustry’

Tersedia di: PC – Steam, iOS, Android

Terakhir tetapi tidak semestinya adalah satu lagi permainan pertahanan menara yang memisahkan dirinya dari pek dengan membuang elemen strategi masa nyata. Di atas semua itu, Mindustry juga melemparkan mekanik pembangunan kilang yang sihat untuk benar-benar merapikan formula pemenangnya. Terdapat banyak keseronokan yang dapat dibina daripada membina rantaian bekalan yang kompleks dan menggunakan peluru, bahan, dan unit yang diperoleh dari mereka untuk mempertahankan teras anda dari penceroboh. Mindustry .