Zero Build Arena di Fortnite: Tarikh, Hadiah dan Cara Mengambil bahagian – Meristasi, Fortnite Zero Build Arena LTM: Ganjaran, Loot Pool & Date Akhir – Charlie Intel

Fortnite Zero Build Arena LTM: Ganjaran, Loot Pool & Date Akhir

Walaupun LTM ini tidak menawarkan banyak ganjaran, walaupun ganjaran kecil adalah menyeronokkan. Pemain akan menerima ganjaran apabila mereka mencapai 400 gembar -gembur, liga pesaing, dan liga juara. Ganjaran disenaraikan di bawah:

Zero Build Arena di Fortnite: Tarikh, Hadiah dan Cara Mengambil bahagian

Kami memberitahu anda semua yang telah diumumkan mengenai Arena Build Zero Musim 3 Fortnite yang baru. Tarikh, jadual, dan hadiah untuk menyertai.

Kemas kini: 12 Jul, 2022 19:45 EDT

Epic Games mengumumkan Arena Zero Build untuk masa yang terhad untuk Fortnite Season 3. Untuk jangka masa yang singkat, sisi kompetitif yang tidak membina dengan hadiah eksklusif akan dimainkan di Fortnite. Hanya di bawah kami memberitahu anda semua yang perlu anda ketahui, termasuk tarikh dan bagaimana untuk mengambil bahagian:

Bilakah Fortnite Season 3 Zero Build Arena?

Arena Build Zero di Trio di Fortnite Season 3 akan tersedia untuk masa yang terhad: dari 12 Julai hingga 30 Ogos 2022 dengan pilihan untuk bersaing diaktifkan.

Cara Mengambil bahagian dalam Fortnite Season 3 Zero Build Arena?

Untuk mengambil bahagian dalam arena binaan sifar musim fortnite, kita mesti memilih mod permainan yang sesuai melalui menu pemilih mod pada tarikh apabila acara masa terhad ini berlangsung.

Hype arena sifar binaan akan sama dengan arena biasa, tetapi akan dipaparkan di papan pendahulu yang berbeza untuk pemain bermula dari awal dan bersaing untuk ganjaran kosmetik yang akan diberikan kemudian.

Senjata dan barangan lain di arena sifar binaan akan sama seperti dalam mod sifar binaan. Anda juga akan dapat melihat senjata dan barang-barang yang tidak muncul di arena biasa (dengan pembinaan), seperti penembak tepat, bom shockwave, dan port-a-forts.

Fortnite Season 3 Zero Membina Arena Hadiah

Ini adalah hadiah percuma dan ganjaran yang akan kita dapatkan dengan menyertai Arena Zero Build Fortnite Season 3:

Zero Build Arena di Fortnite: Tarikh, Hadiah dan Cara Mengambil bahagian

Fortnite Zero Build Arena LTM: Ganjaran, Loot Pool & Date Akhir

Fortnite Zero Build Arena

Fortnite Bab 3 memperkenalkan ‘Zero Build,’ mod permainan di mana, tidak mengejutkan, anda tidak boleh membina. Selepas kejayaannya yang menderu, Epic telah memperkenalkan Zero Build Arena untuk pemain yang tidak berminat dengan Cranking 90 -an. Inilah yang ganjaran, kolam renang, dan tarikh tamat.

Fortnite menjadi nama rumah tangga selepas kejayaannya yang besar pada musim awalnya, jadi tidak hairanlah ia juga mempunyai komuniti kompetitif yang aktif. Terdapat satu pertandingan dalam pertandingan tunai dalam permainan, tetapi pemain perlu maju di Arena, mod peringkat Fortnite, untuk memenuhi syarat.

Artikel berterusan selepas iklan

Berikutan kejayaan besar mod binaan sifar Fortnite dalam Bab 3, Epic Games telah menambah sifar membina arena untuk pemain kompetitif yang lebih suka rasa penembak orang ketiga yang lebih tradisional.

Artikel berterusan selepas iklan

Inilah semua yang anda perlu tahu mengenai Fortnite Zero Build Arena, termasuk kolam renang dan ganjaran.

Fortnite Zero Build Arenas

 • Apakah arena binaan sifar fortnite? Tarikh Permulaan & Akhir
 • Fortnite Zero Build Arena Loot Pool
 • Fortnite Zero Build Arena percuma

Apakah arena binaan sifar fortnite? Tarikh Permulaan & Akhir

Fortnite’s Zero Build Arena hampir sama dengan arena biasa tetapi dengan satu perbezaan utama – anda tidak boleh membina. Pemain Fortnite akan memanjat bahagian kemahiran dengan menghapuskan pemain lain dan meletakkan tinggi.

Artikel berterusan selepas iklan

 • Baca lebih lanjut:Fortnite X Dragon Ball Z Crossover Acara

Ia hidup untuk pertama kalinya pada 12 Julai dalam mod trio dan akan berjalan sehingga 30 Ogos 2022. Ini sepatutnya memberi pemain banyak masa untuk mencapai bahagian gembar -gembur yang lebih tinggi dan mendapat ganjaran yang ditawarkan.

Fortnite Zero Build Arena Loot Pool

Bom shockwave di Fortnite

Fortnite Zero Build’s Arena Loot Pool hampir sama dengan arena biasa, dengan senjata dan barang -barang lain yang sama. Walau bagaimanapun, terdapat lebih banyak perkara mobiliti untuk membuat kekurangan bangunan.

Daftar ke Dexerto secara percuma dan terima
Lebih sedikit iklan | Mod gelap | Tawaran dalam permainan, TV dan filem, dan teknologi
Artikel berterusan selepas iklan

 • Baca lebih lanjut:Fortnite Rujukan-A-Friends: Cabaran & Ganjaran Bocor

Pemain boleh menemui bom shockwave dan port-a-forts di sifar membina arena, serta senapang penembak curi berat. The Devs berkata mereka akan mengawasi meta dan boleh membuat penyesuaian.

Artikel berterusan selepas iklan

Fortnite Zero Build Arena percuma

Pemain Fortnite yang kompetitif yang ingin mengisar arena sifar binaan boleh membuka kunci tiga ganjaran kosmetik untuk memamerkan kehebatan permainan mereka.

 • Baca lebih lanjut:Semua lokasi NPC di Fortnite Bab 3, Musim 3

Pemain Fortnite akan membuka kunci item baru untuk mencapai 400 gembar -gembur, dan kemudian untuk mencapai liga pesaing dan liga juara.

#Fortnite Zero Build Arena Rewards!

– 400 gembar -gembur: semburan drift drippy
– Liga pesaing: Emoticon GGG
– Liga Juara -Juara: Gambar Emoticon Goaticon.Twitter.com/zo8z7xlcen

– FNASSIST (@FN_ASSIST) 12 Julai 2022

Berikut adalah Fortnite Zero Build Arena Rewards:

 • Semburan drift drippy – 400 gembar -gembur
 • GGG Emoticon – Liga Contender
 • Goaticon Emoticon – Liga Juara

Sekiranya Zero Build Arena berjaya, mungkin permainan epik akan menjadikan mod kekal di Fortnite, mungkin dengan saiz skuad yang berbeza.

Fortnite Zero Build Arena: Tarikh Akhir, Ganjaran, dan banyak lagi

Ramai pemain mahukan Fortnite mod tanpa bangunan selama bertahun-tahun sejak permainan sudah menjadi penembak orang ketiga yang hebat. Fortnite memperkenalkan mod sifar binaan pada 29 Mac, 2022, dan sejak itu. Oleh kerana mod itu dimaksudkan untuk menjadi sementara, permainan epik memutuskan untuk menyimpannya sebagai ruji permainan kerana permintaan kipas. Terdapat banyak pemain dalam mod tidak membina, tetapi Fortnite tidak berasa kosong atau kurang dalam mod binaan. Mod tidak membina mempunyai persaingan yang sihat, dan sekarang tidak ada alasan untuk marah dengan membina Fortnite.

Ide ini telah jauh lebih jauh dengan Mod Masa Time Limited (LTM) Games ‘Zero Build Games Games (LTM), yang membolehkan trio bermain dalam suasana tidak membina. Ia sudah mendapat banyak perhatian, dan ramai yang menganggap permainan epik sedang menguji perairan untuk lebih banyak kandungan yang tidak membina. FortniteIdentiti dibina di sekitar bangunan, tetapi permainan epik hanya akan membuat perubahan yang sesuai untuk kebanyakan pemain. Dengan cara ini, semua orang mendapat manfaat daripada LTM ini.

Berapa lama Fortnite Zero Build Arena Ltm Terakhir?

Ia bermula pada 12 Julai dan akan berlari sehingga Ogos. 30, 2022. Itu lebih dari dua minggu untuk memanjat bahagian gembar -gembur dan mendapat lebih banyak ganjaran. Satu lagi mod serupa mungkin akan muncul kemudian jika ia mendapat perhatian yang cukup.

Apakah ganjaran untuk Fortnite Zero Build Arena LTM?

Walaupun LTM ini tidak menawarkan banyak ganjaran, walaupun ganjaran kecil adalah menyeronokkan. Pemain akan menerima ganjaran apabila mereka mencapai 400 gembar -gembur, liga pesaing, dan liga juara. Ganjaran disenaraikan di bawah:

 • Liga Juara: Goaticon Emoticon
 • Liga pesaing: Emoticon GGG
 • 400 gembar -gembur: semburan drift drippy

Apa yang menjaringkan gol di Fortnite Zero Build Arena LTM?

Dalam Arena Build Zero, gembar -gembur merujuk kepada skor. Ia sama dengan arena tradisional, kecuali papan pendahulu terpisah dari papan pendahulu arena. Dengan berbuat demikian, pemain tidak akan terintimidasi oleh skor pemain lain kerana semua orang bermula dengan gembar -gembur sifar, tanpa mengira skor arena biasa mereka.

Bilakah saya akan menerima ganjaran saya dari Fortnite Zero Build Arena LTM?

Permainan epik belum dinyatakan apabila ia akan memberikan ganjaran, hanya pemain yang akan menerimanya kemudian. Fortnite kemungkinan besar akan mendapat ganjaran selepas LTM berakhir.

Apakah kolam rampasan untuk Fortnite Zero Build Arena LTM?

Tidak akan ada perbezaan antara senjata dan barangan lain di arena sifar binaan dan mereka yang terbina sifar biasa. Sebagai tambahan kepada penembak tepat, bom shockwave, dan port-a-forts, juga akan ada barang-barang yang tidak terdapat di arena tradisional (dengan bangunan). Epic Games telah menyatakan dalam catatan blog bahawa ia akan memantau keadaan dan membuat penyesuaian apabila diperlukan.