Yanfei, Yanfei | Heroes Wiki | Fandom

Wira wiki

Bakat Ascension 4 Yanfei melanda kedua selepas serangan caj kritikan. Skala ini 80% ATK anda dan boleh mencetuskan reaksi juga kerana mempunyai cooldown dalaman yang berasingan pada aplikasi pyronya.

Yanfei

Watak

Yanfei

Penasihat undang-undang terkenal yang aktif di Pelabuhan Liyue. Seorang wanita muda yang cemerlang di uratnya mengendalikan darah binatang yang diterangi.

Emas

Cawangan Bloodjade

Agnidus agate fragment

Jade juvana

Jade Noctilucous

Treasure Hoarder Insignia

ASC Lvl Hp ATK Def Kadar kritikan Crit DMG Bonus Pyro DMG Bahan Ascension
0 1 784 20 49 5% 50% 0%
20 2014 52 126 5% 50% 0%
1 20 2600 67 163 5% 50% 0% Agnidus agate sliver

Jade Noctilucous

1

Treasure Hoarder Insignia

3

Jade juvana

3

Jade Noctilucous

2

Treasure Hoarder Insignia

10

Jade juvana

6

Jade Noctilucous

4

Silver Raven Insignia

20

Jade juvana

3

Jade Noctilucous

8

Silver Raven Insignia

30

Jade juvana

6

Jade Noctilucous

12

Golden Raven Insignia

45

Jade juvana

6

Jade Noctilucous

20

Golden Raven Insignia

60

Constellations Talents

DPS membina ��

Yanfei boleh menghadapi masalah untuk menubuhkan DPS reaksinya. Menguap pada umumnya pilihan yang lebih konsisten dan anda memerlukan xingqiu untuk menjadikan kerja ini terbaik. Semasa menjalankan pasukan menguap dengan xingqiu, 3 serangan biasa ke dalam serangan yang dikenakan (n1> n2> n3> c) adalah cara yang paling selamat dan paling dipercayai untuk menguap serangan anda. Pastikan anda menggunakan hidro terlebih dahulu sebelum memulakan kombo. Mengenai Pilihan Senjata: Doa yang Hilang kepada Angin Suci / Kagura’s Verice: Bennett Buff / Kisah -kisah Dragon Slayer yang mendebarkan Buff + Noblesse mewajibkan (4) akan menolak Hilang doa kepada angin suci dan Kagura’s Valty di hadapan Atlas Skyward dan Ingatan habuk. Widsith: Perhatikan bahawa dengan penggemar serangan yang kuat seperti pecah Bennett, an [R5] Widsith boleh mengatasi paling banyak [R1] Senjata bintang 5, kecuali Hilang doa kepada angin suci. Dodoco Tales: Pada penghalusan yang sama, The widsith lebih baik daripada Dodoco Tales, Tetapi mengandaikannya [R5] Dodoco Tales vs [R1][R3] The widsith, [R5] Dodoco Tales adalah lebih baik. Perhatikan bahawa Bennett Buff / Thrilling Tales of Dragon Slayer’s Buff + Noblesse Oblige (4) Buff boleh menolak Widsith dan Solar Pearl di atas Dodoco Tales, walaupun pada penghalusan yang rendah. Mengenai set artifak: Reminiscence Shimenawa (4): Yanfei jarang akan memecahnya kerana kos tenaga 15 pada kesan 4 keping, namun dia boleh sebaliknya Mengekalkan buff DMG 4-piece dalam tempoh yang lebih lama, menjadikan ini menetapkan alternatif yang baik kepada pilihan lain. Perhatikan bahawa set ini kehilangan nilai pada buruj yang lebih tinggi, kerana dia tidak dapat membawanya [C4] kesan tanpa pemutus pecah. Impian berlapis (4): Sebenarnya dia Bis Sekiranya digunakan dalam a membina penguasaan elemen penuh dengan Pasukan beban. Mengambil semula Bolide (4): Menjalankan yanfei dengan watak perisai juga membolehkan anda menggunakan penuh Menarik balik Bolide (4) Sebagai pemegang tempat sehingga anda dapat mencari yang baik Crimson Witch of Flames (4). Mengenai Keutamaan Substatur Artefak: Pengisian Tenaga diprioritaskan atas penguasaan elemen di sini kerana dia mempunyai 80 tenaga pecah tenaga sementara kemahirannya juga tidak begitu efisien dalam menghasilkan zarah untuk mendapatkannya kembali. Sumber utama tenaga anda akan datang dari musuh serta bateri pyro yang berpotensi seperti Bennett, jadi pastikan dia memilih zarah-zarah itu sebagai aksara luar lapangan hanya mendapat 0.6x Nilai zarah.

Petua keupayaan

Bakat Ascension 4 Yanfei melanda kedua selepas serangan caj kritikan. Skala ini 80% ATK anda dan boleh mencetuskan reaksi juga kerana mempunyai cooldown dalaman yang berasingan pada aplikasi pyronya.

Statistik utama

Pasir

Pasir

ATK% / Penguasaan Elemental

Piala

Piala

Yanfei

Wira wiki

Yanfei adalah watak sokongan yang boleh dimainkan dalam permainan video peranan 2020 tindakan, Impak Genshin. Dia penasihat undang-undang separuh adapta Liyue Harbour.

Dia disuarakan oleh Yumiri Hanamori dalam versi Jepun, yang juga menyuarakan Shizue Izawa di Masa itu saya dijelmakan semula sebagai lendir, Shizuku Yaegashi In Dari biasa ke dunia yang paling kuat, Miza Kusakari In Tokyo Ghoul, Seth dalam Berseri, dan rin masuk masuk Perang Salib terakhir kita atau Kebangkitan Dunia Baru. Dalam versi Bahasa Inggeris, dia disuarakan oleh Lizzie Freeman yang terkenal kerana memberikan suara saudara lelaki Teucer Tartagalia dari permainan yang sama dan Trish Una dari Jojo’s Bizzare Adventure.

Kandungan

Penampilan []

Penampilan Yanfei di Liyue yang bercakap ping ping sebelum memperkenalkan kepada pengembara dan paimon dalam usaha dunia. Dia berumur enam belas hingga tujuh belas tahun dan mempunyai kulit pucat, rambut merah jambu, dan mata hijau. Dia memakai topi xie zhi merah yang besar dengan hitam dan emas dengan duit syiling, kolar dan topi kedua kasut merah.

Biografi []

Dilahirkan selepas Perang Archon, ibu bapa Yanfei meninggalkan pengembaraan ketika dia masih muda, meninggalkannya dalam jagaan Madame Ping (yang dia disebut sebagai “Granny”). Walaupun warisan Adeptus, dia menunjukkan sedikit kebimbangan sebenar dengannya dan memilih untuk mengejar kehidupan dalam undang -undang ketika dia mengambil kedudukan sebagai penasihat undang -undang di kampung halamannya Liyue Harbour.

Keperibadian []

Yanfei digambarkan sebagai penasihat undang -undang yang mahir dengan pengetahuan yang besar mengenai undang -undang. Dia mempunyai rasa keadilan yang kuat dan tidak akan teragak -agak untuk membantu mereka yang tidak dikenali dengan pelbagai lokasi Liyue. Walaupun mampu mengendalikan banyak kes, Yanfei membenci suite sivil.