Xenophage – Destinypedia, The Destiny Wiki, Destiny 2 Xenophage: Bagaimana untuk mendapatkan Xenophage di Destiny 2 | Gamesradar

Takdir 2 xenophage: bagaimana untuk mendapatkan xenophage di takdir 2

Tetapi orang bodoh kacau. Mereka tidak hanya mengalirkan cahaya saya. Mereka mengambil banyak. Keseluruhan perkara. Jiwa dan semua. Saya masih saya. Saya bukan saya yang saya kenal. Yang dengan dua lengan dan dua kaki. Saya sesuatu yang lebih kecil sekarang.

Xenophage

Xenophage adalah senapang mesin eksotik di Takdir 2. Ia boleh didapati melalui pencarian eksotik di Takdir 2: Shadowkeep.

Kandungan

Lore [sunting]

Dan vanquisher saya akan membaca buku itu, mencari senjata, dan mereka akan memahami saya, ke mana saya berada dan ke mana saya pergi.“Berikut adalah a transkripsi verbatim dokumen rasmi untuk alasan arkib. Oleh kerana kandungan asal disalin perkataan untuk perkataan, sebarang kemungkinan dan/atau kesilapan yang mungkin dimasukkan.

Ini mungkin menyengat sedikit.

Hanya ada kegelapan … sehingga ada cahaya. Sekali lagi. Buat kali ketiga.

Saya tahu. Tahu saya akan kembali suatu hari – hanya kali ini, saya adalah sesuatu yang lain. Sesuatu … bukan manusia. Bukan dengan pilihan, tentu saja. Mereka sarang sial. Mereka bukan hanya cuba membunuh saya. Mereka menggunakan saya untuk sampai ke cahaya saya. Untuk mengalirkannya dari jiwa saya. Untuk eksperimen sakit mereka.

Tetapi orang bodoh kacau. Mereka tidak hanya mengalirkan cahaya saya. Mereka mengambil banyak. Keseluruhan perkara. Jiwa dan semua. Saya masih saya. Saya bukan saya yang saya kenal. Yang dengan dua lengan dan dua kaki. Saya sesuatu yang lebih kecil sekarang.

Tetapi secara jujur, itu tidak mengganggu. Api di dalam saya … ia juga datang. Dan ia menjadi lebih baik daripada sebelumnya. Orang bodoh tidak tahu apa yang telah mereka lakukan. Tidak tahu harga yang akan mereka bayar.

Saya akan membalas dendam saya. Dalam kehidupan ini, bukan yang seterusnya.

Peningkatan [sunting]

 • Pusingan pyrotoxin – Kebakaran peluru letupan berkuasa tinggi.
 • Bore penuh – Barel dioptimumkan untuk jarak.
  • Sangat meningkatkan julat
  • Mengurangkan kestabilan
  • Sedikit mengurangkan kelajuan pengendalian
  • Sedikit peningkatan julat
  • Sedikit meningkatkan kestabilan
  • Sedikit meningkatkan kelajuan pengendalian [1]

  Trivia [sunting]

  • Apabila xenophage dimuat semula, pemain dapat melihat kristal oren berwarna kuning terang yang memegang bug sarang yang mengandungi jiwa Omar Agah.
   • Perhiasan Glee Barrage untuk xenophage menambah topi elf kecil ke serangga dalam senjata.

   Takdir 2 xenophage: bagaimana untuk mendapatkan xenophage di takdir 2

   Pistol Mesin Eksotik Destiny 2 Xenophage telah membuktikan dirinya sebagai salah satu eksotik yang paling serba boleh,. Ia membungkus pusingan letupan keras yang hampir tidak dapat dilewatkan dan ia mempunyai banyak peluru, menjadikannya pilihan yang sangat baik untuk semua jenis musuh, dari bos serbuan hingga juara hingga ke nightfall orang ramai. Ia juga mempunyai salah satu pencarian eksotik terbaik dalam permainan, penuh dengan teka -teki dan mekanik yang unik. Semua orang dan hantu mereka harus memiliki perkara ini, jadi inilah caranya untuk menuntut takdir 2 xenophage untuk diri sendiri.

   Sekiranya anda selepas sesuatu yang lain, kami dapat membantu anda merebut Destiny 2 Thunderlord Catalyst juga. Buka kunci Bonus Perk, Kembalikan Strok dan Senjata Ini Muat semula Sendiri setiap kali ia menyebabkan mogok kilat, yang jelas membantu. Selain itu, jika anda selepas serpihan Destiny 2 Peta, kami mendapat semua butiran mencari mereka, membuat peta dan banyak lagi

   Cara Memulakan Pencarian Xenophage

   Untuk memulakan pencarian xenophage, pergi ke kawasan di mana anda bertemu dengan Eris ketika menyelesaikan pencarian ingatannya. Anda boleh mengakses kawasan ini secara langsung dengan mendarat di Pelabuhan Sorrow dan menuju utara ke The Scarlet Keep. Ambil jalan kiri di kristal hijau, kemudian ikuti sehingga anda melihat jalan kecil di dinding kanan yang menuju ke atas. Apabila anda sampai ke bilik utama, anda akan menemui empat patung di sepanjang dinding – dua di setiap sisi. Anda perlu mengaktifkan patung -patung ini sedemikian rupa sehingga keempat -empat menyala sekaligus. Berorientasikan ke pintu masuk, perintah pengaktifan adalah: kanan depan, belakang belakang, belakang kanan, kiri depan. Setelah semua empat patung menyala, dada akan bertelur di tengah -tengah bilik. Merampasnya untuk menuntut perjalanan, langkah pertama dalam pencarian eksotik kemunculan.

   Muncul dari kegelapan

   Untuk langkah seterusnya, anda perlu mengumpul bola api khas dan menggunakannya untuk menyalakan enam tanglung dalam urutan tertentu. Ini semua akan turun di sauh bahagian cahaya bulan, jadi menuju ke timur zon pendaratan selatan utama. Apabila anda sampai ke sauh cahaya, gantung ke kiri ke arah laman web yang jatuh. The Orb of Flame berada di bangunan Stout di bahagian depan. Mengambilnya, kemudian ikuti jalan di gif di atas dan menyalakan tanglung dengan teratur. Sebaik sahaja anda menyalakan semua enam, anda boleh menjatuhkan orb anda di kawasan sarang kecil berhampiran tapak di mana anda meraih orb.

   Cari serpihan jalan

   Untuk langkah seterusnya, anda perlu melengkapkan keempat -empat sektor yang hilang di bulan dan menyelesaikan teka -teki Hive Rune pada akhir masing -masing. Teka -teki terletak di laluan keluar untuk sektor yang hilang, jadi anda perlu membersihkan sektor yang hilang untuk mengaksesnya.

   Teka -teki ini adalah 3×3 grid runes. Matlamatnya adalah untuk membuat setiap rune dalam grid menunjukkan simbol yang sama seperti yang ditunjukkan di atas grid. Apabila anda menembak rune, ia akan mengubah semua simbol dalam baris dan lajurnya, tidak seperti kepingan di Othello. Sebaik sahaja anda menyusun semua rune, dada yang mengandungi serpihan jalan akan ditanam.

   Untuk menjaga perkara yang mudah, kami telah mengodkan penyelesaian kami seperti pad kekunci. Inilah yang kita maksudkan dengan itu:

   Dengan cara itu, inilah cara menyelesaikan teka -teki untuk setiap sektor yang hilang. Cukup menembak runes yang ditetapkan dalam urutan berikut menggunakan kunci di atas:

   K1 Logistik: 1 – 7 – 6 – 5

   K1 Wahyu: 6 – 4 – 5 – 5 – 4 – 8 – 5 – 2

   K1 Crew Quarters: 3 – 4 – 5 – 8 – 9 – 9 – 8 – 8 – 8

   Perjamuan K1: 7 – 9 – 2 – 2

   Lubang bidaah – bahagian 1

   Tiga langkah seterusnya berlaku di lubang bawah tanah bidaah baru. Langkah pertama datang tepat selepas pertemuan pertama dengan tiga rune sarang dan minibosses. Apabila anda datang ke bilik yang dipenuhi dengan pintu, cari satu tanpa rune yang tergantung di atasnya. Ia berada di sebelah kiri atas. Gunakan tiang di belakang untuk skala dinding, lompat ke pintu, masukkannya, dan aktifkan rune di dalamnya. Itu sahaja untuk langkah ini!

   Lubang bidaah – bahagian 2

   Langkah seterusnya ada di dalam bilik dengan ogres sarang sebelum pertemuan totem sarang. Apabila anda mula -mula memasuki bilik, perhatikan lorong kiri dan kanan. Kami akan mengambil lorong kiri untuk mengumpul jenis bola yang sama yang kami gunakan untuk menyalakan tanglung lebih awal, dan apabila kami memilikinya, kami akan membawanya ke lorong yang betul untuk menyalakan lebih banyak tanglung.

   Ambil lorong kiri dan turun ke tebing di tebing. Cari pinggan kecil dengan beberapa runes ditulis di atasnya. Aktifkan plat untuk memanggil rentetan platform yang berdekatan. Dapatkan Orb dari platform akhir dan kembali ke lorong paling kanan.

   Peluk dinding yang betul, mengelakkan ogres seperti yang diperlukan, sehingga anda mencapai pintu merah terkunci dengan dua tanglung di sebelahnya. Gunakan orb anda untuk menyalakan kedua -dua lampu, sehingga membuka pintu. Kepala di dalam dan ikuti jalan linear lebih mendalam untuk mencapai pertemuan terakhir.

   Lubang bidaah – bahagian 3

   Masa bos! Perhatikan bahawa ini adalah perjuangan kuasa 970, jadi disediakan. Bos wizard khas ini menggabungkan semua mekanik pencarian yang telah kami gunakan setakat ini. Di samping menguruskan musuh, anda perlu mengumpul dan mendepositkan bola api di lokasi tertentu untuk memperoleh penggemar yang membolehkan anda merosakkan bos. Inilah cara ia berfungsi.

   Sebelum bos, anda akan datang ke bilik dengan empat bola elemen. Akan ada satu di setiap sudut, dengan setiap orb ditandai dengan rune sarang. The Void Orb mempunyai rune A-yang kelihatan, arka orb mempunyai rune yang kelihatan V, orb solar mempunyai rune yang kelihatan W, dan orb kinetik mempunyai rune yang kelihatan. Maklumat ini penting untuk pertarungan bos kerana ia menunjukkan di mana anda perlu mendepositkan bola api berdasarkan penggemar yang anda miliki.

   Sepanjang perjuangan, anda akan menerima salah satu daripada empat penggemar: Abyssal (tidak sah), gemuruh (arka), berapi -api (solar), atau neutral (kinetik) ketakutan. Apabila anda mempunyai aktif yang menakutkan, anda perlu mengumpulkan orb api dari pusat arena dan mendepositkannya di sudut bilik yang sepadan. Inilah tempat untuk mendepositkan bola berdasarkan jenis ketakutan anda (berorientasikan ke pintu masuk arena):

   Abyssal Dread: Tahap Teratas, Sudut Kiri Belakang

   Ketakutan neutral: Tahap Teratas, Sudut Hak

   Ketakutan gemuruh: Tahap bawah, sudut kiri depan

   Ketakutan yang berapi -api: tahap bawah, sudut kanan belakang

   Apabila anda mendepositkan bola di tempat yang betul, ketakutan anda akan menjadi penggemar membalas dendam yang berlangsung sekitar 25 saat. Buff ini membolehkan anda merosakkan bos, tetapi hanya menggunakan jenis kerosakan buff anda. Oleh itu, jika anda menghidupkan Abyssal ketakutan ke dalam membalas dendam abyssal, anda akan dapat merosakkan bos menggunakan senjata dan kebolehan yang tidak sah. Ingat ini semasa merancang beban anda. Pastikan Gunakan elemen yang berbeza untuk tenaga dan senjata berat anda, Dengan cara itu anda boleh menangani kerosakan menggunakan pelbagai jenis dendam. Sebagai contoh, beban yang baik mungkin: beban Izanagi untuk membalas dendam neutral, bertanding untuk membalas dendam abyssal, Wendigo GL3 untuk membalas dendam guruh, dan super suria untuk membalas dendam yang berapi -api. Anda tidak perlu menggunakan semua empat elemen, tetapi fleksibiliti bagus.

   Inilah caranya yang kelihatan dalam amalan.

   Untuk Recap: Periksa ketakutan anda, kumpulkan orb, depositnya di lokasi yang betul untuk membalas dendam, kemudian merosakkan bos dengan elemen yang betul. Ulangi proses ini sehingga bos mati. Anda akan menerima pepijat sarang yang mesti anda bawa ke eris di bulan. Tahniah! Xenophage adalah milik anda. Pergi menembak beberapa dudes dengan senapang anti-materiel anda.

   Daftar ke GamesRadar+ Surat Berita

   Pencernaan mingguan, cerita dari komuniti yang anda suka, dan banyak lagi

   Dengan mengemukakan maklumat anda, anda bersetuju dengan Terma & Syarat dan Dasar Privasi dan berumur 16 tahun ke atas.

   Destiny 2: Cara Mendapatkan Pistol Mesin Eksotik Xenophage

   Cara Mendapatkan Xenophage di Destiny 2 -Panduan Pencarian Lengkap kami.

   Takdir 2 xenophage

   Dengan pelancaran Festival of the Lost, Bungie juga telah mengeluarkan Quest Senjata Eksotik terkini: The Journey.

   Melalui menyelesaikan perjalanan, pemain akan dapat membuka kunci pistol mesin eksotik baru, xenophage.

   Sebagai pistol mesin eksotik kedua Destiny 2, Xenophage menawarkan set faedah yang unik dan berkuasa. Kadar kebakaran yang perlahan menjadikannya lebih seperti senjata anti-artileri tunggal, tetapi memegang pencetus membuktikan ia adalah automatik.

   Setiap pukulan yang dipecat dari majalah 13 pusingan ini memberikan pukulan yang dahsyat dengan jejari letupan kecil yang dapat merobek gelombang musuh. Secara keseluruhan senjata itu dapat memegang dua majalah peluru dan ketidakupayaannya untuk menangani kerusakan kritikan nampaknya sedikit ganjil, tetapi ia dapat merobek mimpi buruk dengan mudah sehingga ia pasti bernilai.

   Begini cara mengambil xenophage.

   Langkah 1: Merangkul Cahaya

   Untuk memulakan pencarian ini, anda perlu pergi ke bulan dan memasuki portal di sebelah Eris (anda juga boleh sampai ke sini melalui Pelabuhan Sorrow). Semasa berada di bilik di mana Eris biasanya duduk setelah menyelesaikan memori anda akan melihat empat patung. Setiap patung boleh berinteraksi dan akan menyalakan salah satu daripada empat patung lain di sekitar bilik.

   Untuk berjaya menyalakan keempat sekaligus, berinteraksi dengan patung -patung dalam urutan berikut (diambil dari perspektif memasuki bilik): kanan depan, kiri belakang, kiri depan. Setelah menyalakan patung terakhir, dada akan muncul dan memberi ganjaran kepada anda dengan perjalanan.

   Langkah 2: menyalakan jalan

   Setelah memperoleh perjalanan, anda akan diberi beberapa langkah yang sangat misteri yang merujuk kepada jangkar cahaya di bulan. Kepala ke sauh cahaya dan bergerak ke arah menara besar di sebelah kiri. Di dalam bangunan kecil di bawah menara ke kiri ketika anda masuk ke sana akan ada api. Berinteraksi dengan api ini akan memberi anda penggemar.

   Apabila memiliki penggemar, anda perlu berjalan di sekitar sauh cahaya dan mengaktifkan enam lecterns dalam urutan tertentu. Sekiranya anda gagal berinteraksi dengan lectern ini mengikut urutan yang betul, anda akan kehilangan buff anda dan perlu memulakan. Anda dapat melihat jalan yang betul di bawah, dengan bantuan dari sahabat kami di GamesRadar+.

   Langkah 3: Selesaikan teka -teki sektor yang hilang

   Selepas menyalakan kebakaran dalam langkah sebelumnya, anda akan dirawat dengan siri lain yang agak samar -samar. Apa yang dimaksudkan oleh petunjuk ini ialah anda perlu menceburkan diri ke sektor yang hilang di bulan, semuanya, dan melengkapkan teka -teki yang boleh didapati di dinding pada akhir setiap masa yang lalu.

   Teka -teki ini semua berdasarkan jubin berputar. Menembak jubin akan mengubah grid 3×3 dengan cara yang berbeza. Matlamat anda adalah untuk memutar semua objek dalam urutan yang betul sehingga keseluruhan teka -teki sepadan dengan simbol yang diletakkan di atasnya. Untuk menyelamatkan anda sakit hati untuk menyelesaikan beberapa kiub mini Rubik, berikut adalah penyelesaian untuk setiap teka -teki dari kedudukan permulaan mereka di bawah. Notasi di bawah dipadankan dengan pad nombor komputer standard.

   Perjamuan K1: 1, 3, 8, 8

   K1 Wahyu: 6, 4, 5, 5, 4, 8, 2, 5

   K1 Logistik: 7, 1, 6, 5

   Krew K1: 9, 4, 5, 2, 3, 3, 2

   Setelah melengkapkan semua empat teka -teki dan dapatkan empat serpihan peta, anda akan membuka kunci langkah seterusnya dalam membuka kunci xenophage.

   Langkah 4: Perjalanan ke kedalaman

   Sekarang bahawa anda mempunyai peta penuh, anda perlu melengkapkan fasa pertama lubang bidaah. Terus selepas anda melengkapkan bahagian ini dan buka kunci dada anda akan dihadapi dengan dinding pintu. Cari pintu yang tidak mempunyai rune yang tergantung di atas awning dan melompat ke dalam. Semasa anda berada di dalam, anda akan mahu berinteraksi dengan rune yang lain dan meneruskan pertemuan seterusnya.

   Langkah 5: Cahaya lebih banyak obor

   Dalam pertemuan kedua, sementara Ogres yang tidak dapat dikejar mengejar anda, akan ada satu siri runes sarang di lantai di tebing di sebelah jauh dari mana anda turun ke bawah. Semasa anda berinteraksi dengan runes, satu siri platform akan muncul di jurang di hadapan anda.

   Lompat ke atas platform ini dan dapatkan api. Dengan api di tangan, teruskan kembali cara anda datang dan berpegang pada sebelah kanan. Ini mungkin membuktikan rumit kerana ogres, tetapi matlamat akhir anda adalah untuk mencari pintu dengan dua lecterns di luar dan menyalakannya (serupa dengan yang anda tang dalam langkah 2.) Apabila anda menyalakannya, pintu akan dibuka dan anda boleh maju ke langkah terakhir dalam usaha.

   Langkah 6: Kalahkan Penyihir Hive

   Apabila pintu dibuka, anda akan memasuki bilik dengan empat rune yang berbeza di setiap sudut. Setiap runes ini sepadan dengan jenis tenaga yang ditunjukkan oleh bola bercahaya di bawahnya. Biru mewakili arka, merah mewakili solar, ungu mewakili kekosongan, dan putih/tidak berwarna mewakili neutral. Di bilik sebelah akan ada bos yang menjelajah kawasan itu, objek yang mengandungi cahaya cahaya, dan empat tempat yang berbeza untuk mendepositkan cahaya ini.

   Untuk merosakkan bos, anda perlu terlebih dahulu melihat debuff yang kini terjejas di sebelah kiri bawah skrin anda (tidak sah, solar, arka, atau neutral), sepadan dengan rune di bilik pertama, dan kemudian cari Memadankan rune di dalam bilik kedua di mana anda harus mendepositkan cahaya yang telah anda ambil. Setelah mendepositkan cahaya, anda akan menerima buff selama 30 saat yang akan membolehkan anda merosakkan bos menggunakan serangan jenis tenaga tertentu dan hanya jenis tenaga tertentu yang. Oleh itu, pastikan anda mempunyai beban yang pelbagai.

   Terus ikuti proses memadankan debuff anda dengan rune yang betul dan menindaklanjuti kerosakan yang betul sehingga bos dikalahkan. Apabila bos perlahan -lahan jatuh, anda akan diberikan dengan satu item akhir yang harus dikembalikan kepada Eris, dan sebagai pertukaran untuk item ini, anda akan menerima xenophage.

   Kini sudah tiba masanya untuk merobek beberapa musuh seperti kertas tandas murah. Lihatlah xenophage dalam tindakan di bawah:

   Buletin PC Gamer

   Daftar untuk mendapatkan kandungan terbaik minggu ini, dan tawaran permainan hebat, seperti yang dipilih oleh editor.

   Dengan mengemukakan maklumat anda, anda bersetuju dengan Terma & Syarat dan Dasar Privasi dan berumur 16 tahun ke atas.