XDefiant: permainan, platform & semua yang kita tahu – Dexerto, tarikh pelepasan XDefiant, permainan, butiran jalan raya, dan banyak lagi | Beban

Tarikh Siaran XDefiant, Permainan, Butiran Roadmap, dan banyak lagi

Untuk mendapatkan rasa apa permainan Xdefiant kelihatan dan terasa seperti, lihat beberapa permainan di bawah dari Call of Duty Content Creator ‘Faze Booya’.

XDefiant: permainan, platform & semua yang kita tahu

Gambar watak Tom Clancy dengan logo XDefiant

Ubisoft

Beta XDefiant pertama bermula tidak lama lagi.

Tajuk FPS baru Ubisoft, Xdefiant, dilahirkan dari alam semesta Tom Clancy tetapi sejak itu telah berpindah. Projek ini berkembang menjadi tajuk berasaskan pasukan dalam urat yang sama seperti Call of Duty. Inilah segala yang kita tahu setakat ini.

Xdefiant memukul tempat kejadian pada bulan Julai 2021 sebagai ansuran seterusnya di Tom Clancy Universe – bersama dengan Rainbow Six Series yang popular.

Walau bagaimanapun, ia kini menjadi alam semesta yang unik, dengan Xdefiant mengambil nyawa sendiri. FPS yang akan datang Ubisoft membuat kesan pertama yang kuat di komuniti COD, dengan beberapa pelabelan sebagai “pesaing yang menjanjikan.”

Artikel berterusan selepas iklan
Artikel berterusan selepas iklan

Pada bulan Jun, Mark Rubin, pengeluar eksekutif Ubisoft, mendedahkan lebih banyak mengenai permainan di Ubisoft Forward.

Kandungan

  • Adakah tarikh pelepasan anxdefiant belum?
  • Platform apa yang akan dihidupkan?
  • Perincian Trailer & Permainan XDefiant

Adakah tarikh pelepasan xDefiant?

XDefiant masih tidak mempunyai tarikh pelepasan, walaupun ia mungkin akan dibebaskan antara pertengahan September dan pertengahan Oktober. Walaupun Mark Rubin pada asalnya berkata semasa Ubisoft ke hadapan bahawa XDefiant akan melancarkan Summer 2023, permainan ini telah menemui beberapa kemunduran

Dalam kemas kini terbaru Rubin, yang dikeluarkan pada 11 September, dia menjelaskan mengapa Xdefiant masih tidak mempunyai tarikh pelepasan. Setelah memperincikan bagaimana proses penyerahan permainan berfungsi, Rubin mengesahkan permainan itu tidak lulus setelah diserahkan pada akhir bulan Julai. Pasukan telah menghabiskan bulan lalu bekerja ke arah penyerahan semula, diharapkan dalam dua minggu akan datang.

Artikel berterusan selepas iklan
Artikel berterusan selepas iklan

Bergantung pada bagaimana keadaannya, Ubisoft berharap dapat melepaskan Xdefiant pada pertengahan hingga akhir September atau awal hingga pertengahan Oktober jika permainan memerlukan tampalan sehari-hari.

Platform apa yang akan dihidupkan?

XDefiant akan tersedia untuk Xbox One dan X | S, PlayStation 4/5, PC, dan Amazon Luna.

Permainan ini akan berjalan pada 120 Hz pada PS5 dan Xbox Series X menurut Mark Rubin.

Adakah beta terbuka xdefiant?

Beta Terbuka XDefiant Terbuka Berlangsung 21-23 Jun.

Perincian Trailer & Permainan XDefiant

Bekas Call of Duty Devs dan Pro Player membantu mencipta XDefiant. Dan kerana itu, FPS yang pantas terasa seperti COD dalam banyak cara. Permainan ini mempunyai 14 peta dan 18 peta pada pelancaran, dan Rubin melancarkan pelan hala tuju dengan lebih banyak kandungan yang dijadualkan dalam saluran paip.

Daftar ke Dexerto secara percuma dan terima
Lebih sedikit iklan | Mod gelap | Tawaran dalam permainan, TV dan filem, dan teknologi
Artikel berterusan selepas iklan

Berkaitan:

11 kulit CSGO paling mahal pada tahun 2023: Pisau, AK-47, AWP & Lagi

Artikel berterusan selepas iklan

Pada tahun pertama permainan, Ubisoft merancang untuk menambah 12 peta dan 12 senjata baru, tersebar di empat musim kandungan.

XDefiant merancang untuk dilancarkan pada musim panas ini, tetapi itu hanya permulaan untuk XDefiant. Berikut adalah pratonton apa yang ada untuk tahun 1! �� �� pic.Twitter.com/3ognbx8gil

– XDefiant (@PlayXDefiant) 12 Jun 2023

Setiap watak (dipanggil ‘Defiant’) akan mempunyai akses kepada pelbagai standard peralatan maut dan taktikal dan boleh memilih senjata utama dan menengah mereka sendiri, bersama -sama dengan lampiran untuk menyelesaikan beban mereka. Anda juga akan dapat mengubahnya dengan cepat selepas respawning.

Walau bagaimanapun, kebolehan unik juga dikenakan dari masa ke masa. Dari penyembuhan diri ke perisai gelembung yang kuat, pelbagai kelas (dipanggil ‘puak’ dalam xdefiant) mempunyai akses kepada set alat mereka sendiri.

Artikel berterusan selepas iklan

Xdefiant, seperti beberapa permainan FPS berasaskan pasukan lain, akan menampilkan mod permainan 6v6, seperti dominasi dan pengiring Team Deathmatch. Ubisoft juga menjanjikan kumpulan besar peta yang direka unik dalam giliran sehingga “tidak ada dua perlawanan yang akan merasa sama.”

Artikel berterusan selepas iklan

Treler terbaru permainan ini mempunyai reaksi komuniti dari pencipta kandungan FPS yang popular yang mencuba XDefiant semasa fasa ujian pertama.

Itu sahaja yang kita tahu mengenai Xdefiant buat masa ini, tetapi sebaik sahaja maklumat lebih lanjut mengenai pelepasan rasmi melancarkan, kami pasti akan mengemas kini anda dengan maklumat terkini.

Artikel berterusan selepas iklan

Untuk lebih lanjut mengenai siaran yang akan datang, periksa hab pelepasan kami yang lain:

Tarikh Siaran XDefiant, Permainan, Butiran Roadmap, dan banyak lagi

Tarikh pelepasan XDefiant sedang dalam perjalanan tidak lama lagi untuk PS5, PS4, Xbox, dan PC, jadi inilah segala yang kita tahu mengenai FPS percuma yang akan datang di Ubisoft.

Tarikh Siaran XDefiant: Seorang askar dapat dilihat

Diterbitkan: 11 Sep 2023

Bilakah tarikh pelepasan XDefiant? Untuk peminat penembak orang pertama, Xdefiant adalah salah satu permainan baru yang paling menarik sepanjang tahun. Multiplayer Call of Duty yang bersaing dengan tindakan berasaskan pasukannya, tajuk kompetitif seterusnya Ubisoft membentuk pengalaman hebat ketika Tarikh Siaran XDefiant gulung sekitar.

Selepas beberapa betas terbuka dan tertutup, kami kini berada di rumah untuk XDefiant. Dari apa yang kami mainkan, dan dari apa yang dikatakan pemain lain, ini boleh menjadi salah satu tajuk FPS yang kompetitif terbaik setelah akhirnya tiba. Ia juga ditakdirkan untuk tempat dalam senarai permainan menembak percuma kami, kerana permainan akan menjadi percuma untuk semua orang. Tetapi bilakah anda akhirnya dapat menyatukan beban XDefiant terbaik anda dan mula berseri? Inilah maklumat terkini.

Tarikh Siaran XDefiant

Menurut pengeluar eksekutif Mark Rubin, tarikh pelepasan XDefiant akan tiba di beberapa titik antara pertengahan September dan pertengahan Oktober, 2023. Ubisoft pada mulanya berkata XDefiant akan tiba di “Summer 2023” untuk PS5, Xbox Series X | S, dan PC, tetapi ada kelewatan untuk mengeluarkannya.

Dalam catatan blog baru -baru ini, Rubin menjelaskan mengapa Ubisoft telah berjuang untuk melepaskan permainan, walaupun ia kelihatan sangat baik semasa beta awam pada musim panas. Ringkas. Walaupun Ubisoft kelihatan gembira dari keadaan permainan dari perspektif permainan, ia tidak lulus sapuan QA yang melihat sama ada permainan akan berjalan seperti yang dimaksudkan pada platform utama.

Thumbnail YouTube

“Pada akhir bulan Julai, kami memulakan proses [kelulusan platform], dan kami mendapat hasil pertama kami kembali pada pertengahan bulan Ogos, yang tidak lulus,” kata Rubin dalam blog yang disiarkan pada 11 September. “Kami menyedari bahawa kami mempunyai lebih banyak pekerjaan yang berkaitan dengan pematuhan daripada yang kami jangkakan. Sekiranya ia telah berlalu, maka kita akan dapat menghantar pada akhir [Ogos]. Tetapi ia tidak dan jadi kami telah menghabiskan 3-4 minggu terakhir menetapkan isu-isu tersebut dan bersiap-siap untuk melakukan penyerahan lain.

“Kami kini berada di bahagian persediaan [Calon Sarjana] dari proses itu dan diharapkan akan menyerahkan kepada pihak pertama dalam masa kurang dari 2 minggu. Sekiranya itu berlalu dengan bersih, maka kita dapat melihat pertengahan hingga akhir bulan September. Walau bagaimanapun ada senario yang mungkin di mana kita mendapat lulus bersyarat yang kita harus melakukan patch hari 1 dengan beberapa perbaikan akhir untuk memastikan pematuhan. Sekiranya kita perlu melakukan patch hari 1, maka itu menolak tarikh kita ke awal/pertengahan hingga Oktober.”

Jadi, seperti yang anda lihat, perkara -perkara yang sebenarnya tidak mudah. Walaupun itu berkaitan dengan dirinya sendiri, apa yang boleh menjadi lebih bermasalah untuk Xdefiant adalah bahawa jika ia dibebaskan pada bulan Oktober, ia akan menjadi pembangkang langsung dengan Call of Duty MW3 Beta tarikh.

Thumbnail YouTube

Pada mulanya berharap bahawa Xdefiant akan berada di tangan pemain sekarang. Pada akhir bulan Julai 2023, bintang YouTube Ludwig ‘Ludwig’ Ahgren mengumumkan bahawa Xdefiant akan menjadi permainan yang diketengahkan dalam kejohanan ‘terbesar dunia’ yang akan datang, mencetuskan cadangan bahawa permainan akan dibebaskan pada masa acara bermula pada 2 September 2023. Walau bagaimanapun, kejohanan itu menggunakan permainan yang lebih lama.

Pembebasan permainan untuk konsol gen terakhir secara senyap-senyap ditangguhkan terlalu awal tahun ini. Dalam tweet dari akaun XDefiant rasmi, UBI mengesahkan bahawa pasukan itu bekerja pada platform gen terakhir untuk pelancaran selepas pelancaran.

Tarikh Siaran XDefiant: Tweet Mengumumkan PS4, Xbox One Delay dapat dilihat

Walaupun Xdefiant telah ditangguhkan, ia masih sangat dekat. Ia agak mengenai studio dan penerbit saiz Ubisoft mengemukakan permainan untuk kelulusan yang ditolak, memandangkan berapa banyak permainan yang telah mereka keluarkan pada semua platform pada masa lalu. Walau bagaimanapun, betas sekurang -kurangnya memberi jaminan bahawa Xdefiant akan ketat dari perspektif permainan.

Terdapat juga berita baru -baru ini mengenai Crossplay XDefiant, yang boleh anda periksa sendiri dalam panduan kami. Di bawah ini anda dapat melihat semua kandungan yang akan ditawarkan pada pelancaran, dan seterusnya ke bawah panduan ini, anda dapat melihat pelan hala tuju tahun penuh untuk xdefiant juga.

Tarikh Siaran XDefiant: Kandungan Pelancaran dapat dilihat

XDefiant Gameplay

Pada terasnya, Xdefiant adalah penembak arena 6v6 yang kelihatan menyampaikan “pengalaman fps arcade yang menyeronokkan”, menurut Rubin. Pada pelancaran, permainan ini akan mempunyai lima puak Xdefiant-setiap puak didasarkan pada IP Ubisoft yang terkenal, termasuk Far Cry dan Bahagian. Setiap puak adalah rumah kepada dua kelas, yang bermaksud terdapat sepuluh kelas dalam pelancaran. Setiap kelas dilengkapi dengan satu set kebolehan yang unik, meliputi segala -galanya dari penyembuhan yang lebih baik, untuk meletakkan halangan, untuk menjatuhkan lawan dengan flamethrower.

Thumbnail YouTube

XDefiant juga mempunyai sistem loadout, serupa dengan apa yang kita lihat dalam permainan Call of Duty baru -baru ini. Membentuk beban terbaik yang mungkin akan menjadi penting dalam menakluki meta Xdefiant dan mendapatkan kemenangan dalam mod permainan.

Bercakap tentang mod permainan, terdapat beberapa untuk anda menyelam, yang terdiri daripada staples FPS seperti penguasaan ke mod dengan objektif peralihan seperti pengiring (sama dengan mod nama yang sama dalam Overwatch).

Untuk mendapatkan rasa apa permainan Xdefiant kelihatan dan terasa seperti, lihat beberapa permainan di bawah dari Call of Duty Content Creator ‘Faze Booya’.

Thumbnail YouTube

Cukuplah untuk mengatakan, Xdefiant kelihatan mempunyai sedikit segala yang akan disukai oleh pemain FPS, sambil memangkas banyak lemak yang kita cenderung melihat dalam penembak arked moden – kami melihat anda, Call of Duty. Walaupun ia jelas mengambil inspirasi dari rakan genrenya, kemasukan puak-puak yang biasa menunjukkan bahawa UBI cuba menggoncang formula dengan cara tersendiri.

XDefiant Roadmap

Apabila tarikh pelepasan XDefiant tiba, permainan akan datang dengan banyak kandungan untuk terjebak. Akan ada 24 senjata, 14 peta, lima mod permainan, dan lima puak. Apabila ia dilancarkan, akan ada “pra-musim enam minggu” pendek, menurut Rubin, di mana semua kandungan ini boleh dimainkan.

Thumbnail YouTube

Walau bagaimanapun, tidak lama selepas pelancaran, Xdefiant akan mula melancarkan kandungan perkhidmatan langsungnya, dan Roadmap Tahun 1 untuk XDefiant dibungkus dengan kandungan. Sepanjang tahun itu, permainan ini akan mendapat empat puak baru “meta-perubahan”, 12 senjata baru, dan 12 peta baru di atas semua kandungan permainan asas itu.

Tarikh Siaran XDefiant: Roadmap dapat dilihat

Adakah Xdefiant adalah ‘pembunuh cod’?

Walaupun ramai yang cepat membuat perbandingan antara Xdefiant dan Call of Duty kerana persamaan permainan mereka, ada juga yang merujuk kepada tawaran Ubisoft sebagai ‘pembunuh cod’ yang berpotensi, itu tidak begitu mudah.

Cod adalah salah satu francais media terbesar di dunia. Malah, Pokémon adalah satu -satunya francais yang berasal dari permainan video yang melampauinya. Pada ketika ini, ia akan mengambil sesuatu yang seismik untuk mengetuk cod dari hinggapnya. Dengan itu, persaingan di pasaran sentiasa baik dan, jika ada, Xdefiant dapat mendorong COD untuk berulang lebih baik pada masa akan datang sekiranya ia menjadi alternatif yang popular – walaupun ini masih dapat dilihat.

Dari perspektif permainan, sementara Xdefiant telah dipuji untuk pendekatan asasnya ke genre penembak arena, cabutan terbesar COD pada masa kini nampaknya datang dari mod permainan Battle Royale, Warzone. Melihat Pengiraan Pemain untuk Warzone vs Modern Warfare 2, ihsan PlayerCounter, BR keluar dengan baik. Oleh itu, walaupun Xdefiant meletakkan penyok di pangkalan pemain multiplayer MW2, Warzone sendiri harus tetap tidak terjejas.

Sebagai titik terakhir untuk meletakkan perkara itu tidur, Ubisoft sendiri bahkan mengatakan ia tidak berhasrat untuk bersaing dengan COD – atau mana -mana permainan lain untuk perkara itu. Bercakap kepada Loadout sebagai sebahagian daripada wawancara baru -baru ini, Rubin mengatakan bahawa Xdefiant adalah “bukan pembunuh mana -mana permainan kerana apa yang kami kerjakan tidak sama dengan permainan lain. Sebagai penembak arked arena pantas, kami percaya bahawa Xdefiant cukup berbeza dari permainan lain yang akan membina fanbase sendiri, berbanding dengan mengambil pemain dari permainan lain.”

Itu semua yang kita tahu mengenai tarikh pelepasan XDefiant. Sehingga anda akhirnya boleh bermain permainan ini, mengapa tidak menyemak permainan FPS PS5 terbaik dan permainan Xbox FPS terbaik yang boleh anda luangkan masa dengan? Semoga ia tidak akan terlalu lama.