Xbox Game Pass akan datang ke Headset Quest VR – Protokol, Headset & Aksesori VR: Realiti Maya untuk Kerja, Xbox, PC & Lagi – Microsoft Store

Alat dengar & aksesori realiti maya

Permainan mudah alih biasanya mengimbangi kerugian dalam konsol dan permainan PC dan telah menjadi sektor terbesar dan paling cepat berkembang dalam industri selama bertahun-tahun. Tetapi penurunan tahun ini menandakan kemerosotan yang mengejutkan untuk mudah alih. “Perbelanjaan permainan mudah alih di U.S. terus merosot ketika pengguna bertanding dengan ketidakpastian ekonomi dan normal pasca-pasang baru, “kata Insights Gaming Tower Sensor yang memimpin Dennis Yeh minggu lalu. “Walaupun masih ada peluang yang baik tahun ini.S. Hasil permainan mudah alih akan melampaui tahap 2021, yang semakin teruk telah mengalihkan perbualan dari persoalan dengan berapa banyak.”

Microsoft akan melancarkan aplikasi Xbox Game Pass dan Windows di alat dengar VR Meta

Microsoft akan melancarkan integrasi permainan awan Xbox untuk alat dengar Quest 2.

Skrin maya di mana pelanggan Pass Game boleh menstrim permainan ke alat dengar VR

Perpustakaan Game Pass Xbox akan tersedia di peranti Quest VR melalui platform permainan awan Microsoft.

Platform terbaru Microsoft untuk menolak Xbox Gaming adalah yang tidak konvensional: Meta’s Quest 2 VR Headset.

Menggunakan teknologi permainan awannya, Microsoft mengatakan ia akan membolehkan pengguna VR mengalir permainan Xbox ke skrin maya di dalam persekitaran maya yang diberikan oleh pencarian, sama seperti bagaimana anda boleh menonton livestream, Netflix, atau kandungan 2D lain dalam VR. Integrasi belum mempunyai tarikh pelepasan yang dirancang, tetapi ia akan tersedia untuk pelanggan Langganan Ultimate Game Xbox Game Microsoft, yang berharga $ 15 sebulan dan termasuk akses ke Xbox Cloud Gaming.

Perkongsian antara kedua-dua gergasi teknologi itu diumumkan Selasa di Keynote Persidangan Pemaju Meta Connect, di mana Ketua Pegawai Eksekutif Mark Zuckerberg terperinci alat dengar baru $ 1,500 pencarian pro dan skor kemas kini produk lain, ciri-ciri baru, dan rancangan jauh yang berkaitan dengan cita-cita metaversnya. Ia melampaui lulus permainan dan permainan awan, juga, dan juga termasuk integrasi untuk pasukan Microsoft, Windows 365, dan aplikasi Office di platform Quest.

Di samping itu, Microsoft dan Meta membuat beberapa platform dan produk perisian mereka. Contohnya, kedua-dua syarikat itu mengatakan anda akan dapat melancarkan mesyuarat pasukan dari dalam platform Horizon Working Platform yang berfokus pada perusahaan, platform in-beta Meta untuk mengadakan mesyuarat kerja di VR. Anda juga dapat menggunakan meta avatar anda dalam pasukan di peranti pencarian.

“Kami berfikir bahawa pengalaman silang, pengalaman lintas skrin ini akan menjadi asas kepada Pejabat Maya Masa Depan,” kata Zuckerberg semasa keynote.

Nick Statt adalah wartawan permainan video protokol. Sebelum menyertai Protokol, beliau adalah editor berita di The Verge yang meliputi industri permainan, aplikasi mudah alih dan antitrust dari San Francisco, selain menguruskan liputan Silicon Valley Tech Giants dan Startups. Dia kini tinggal di Rochester, New York, rumah plat sampah dan, secara kebetulan, Hall of Fame permainan video dunia. Dia boleh dihubungi di [email protected].

Kemerosotan mengejutkan permainan mudah alih menyeret pasaran permainan

Hasil Permainan Mudah Alih Akan Menurun Untuk Pertama Kali Dalam Sejarah Tahun Ini, Firma Penyelidikan Pasaran Newzoo kini berkata dalam prospek yang disemak semula untuk pasaran Global Global 2022. Walaupun keseluruhan industri permainan dijangka berkontrak sebanyak 4.3% – yang lain pertama sejak Newzoo mula menjejaki pasaran pada tahun 2007 – syarikat itu meramalkan 6.Penurunan 4% dalam perbelanjaan permainan mudah alih di atas 4.Penurunan 2% dalam perbelanjaan permainan konsol.

Kembali pada bulan Mei, Newzoo meramalkan satu tahun pertumbuhan untuk industri permainan, dengan pandangannya meramalkan lebih daripada $ 200 bilion dalam industri permainan global berkat peningkatan hampir 6% dalam sektor permainan mudah alih kepada $ 103.5 bilion. Tetapi musim panas ini, ketika tanda -tanda amaran muncul tentang kesan inflasi dan kemerosotan yang teruk dalam pasaran iklan digital, penganalisis dan penyelidik pasaran mula meramalkan penurunan yang belum pernah terjadi sebelumnya untuk industri permainan, yang pada tahun 2020 dan 2021 meningkat pada kadar yang mengejutkan akibat kelebihan perbelanjaan dan masa yang dihabiskan untuk bermain permainan video. Khususnya, permainan mudah alih merosot pada separuh pertama tahun ini untuk pertama kalinya.

Permainan mudah alih biasanya mengimbangi kerugian dalam konsol dan permainan PC dan telah menjadi sektor terbesar dan paling cepat berkembang dalam industri selama bertahun-tahun. Tetapi penurunan tahun ini menandakan kemerosotan yang mengejutkan untuk mudah alih. “Perbelanjaan permainan mudah alih di U.S. terus merosot ketika pengguna bertanding dengan ketidakpastian ekonomi dan normal pasca-pasang baru, “kata Insights Gaming Tower Sensor yang memimpin Dennis Yeh minggu lalu. “Walaupun masih ada peluang yang baik tahun ini.S. Hasil permainan mudah alih akan melampaui tahap 2021, yang semakin teruk telah mengalihkan perbualan dari persoalan dengan berapa banyak.”

Persimpangan faktor telah mencipta masa yang sangat sukar untuk pemaju permainan, dan bukan hanya mudah alih. Untuk satu, pengguna membelanjakan kurang permainan kerana inflasi meningkatkan harga barang seharian. Sejumlah konsol berprofil tinggi dan permainan PC juga mengalami kelewatan tahun ini, menubuhkan kembali pertumbuhan pada tahun 2023.

“Beberapa pemacu kemerosotan termasuk pengembalian perbelanjaan pengalaman, harga yang lebih tinggi dalam kategori perbelanjaan sehari -hari seperti makanan dan bahan bakar, pembekalan perkakasan konsol permainan video yang tidak menentu dan aksesori tertentu seperti gamepad, dan permainan pelepasan yang lebih ringan, antara lain, “jelas pengarah permainan NPD Mat Piscatella pada bulan Julai, ketika NPD meramalkan 8.Penurunan 7% dalam u.S. Pasar Permainan.

Di samping itu, pasaran pengiklanan digital di mana banyak permainan mudah alih bergantung kepada pendapatan juga mempunyai tahun yang sukar, sebahagiannya kerana perubahan privasi iOS Apple telah menjadikannya lebih sukar untuk mengesan keberkesanan iklan pemasangan yang mana banyak pemaju mudah alih memperoleh pengguna baru dan juga mendapat wang dari pembuat aplikasi lain. (Banyak permainan mudah alih membolehkan pemain memperoleh mata wang digital dengan menonton iklan yang mendorong mereka memasang permainan bersaing.)

Pengiklan juga hanya menghabiskan masa. “Masa di sini adalah jelas: Penurunan itu berlaku kerana bank -bank dunia meningkatkan kadar faedah dan hantu kemelesetan berada di mana -mana di akhbar,” kata Ketua Pegawai Eksekutif Unity, John Riccitiello pada panggilan pendapatan bulan ini. “Apabila kita bercakap dengan pengiklan kita, pengertian yang kita dapat adalah jelas satu berhati -hati dan kecewa untuk berkomitmen untuk kempen yang agresif membelanjakan.”Perpaduan, enjin permainan pilihan untuk pemaju mudah alih, juga menjalankan perniagaan iklan digital. Beberapa penerbit utama seperti pemilik zynga mengambil dua interaktif juga telah memetik mudah alih ketika menurunkan pandangan tahunan dalam beberapa minggu kebelakangan ini.

Newzoo dalam siaran akhbar berkata, “2022 adalah tahun pembetulan berikutan dua tahun pertumbuhan yang dibakar, tetapi prospek jangka panjang kami untuk pasaran permainan tetap positif,” dan firma itu mengatakan ia masih menjangkakan permainan akan melampaui $ 211 bilion dalam Perbelanjaan global menjelang 2025.

“Walaupun ini mungkin kelihatan seperti kemunduran untuk pasaran permainan, kami perhatikan bahawa jumlah pendapatan yang dihasilkan dari tahun 2020 hingga 2022 hampir $ 43 bilion lebih tinggi daripada yang pada asalnya meramalkan pra-pandemik,” kata syarikat itu.

Alat dengar & aksesori realiti maya

Eksperimen dengan kod dan buat pengalaman realiti campuran anda sendiri dengan diskaun pelajar, ibu bapa, dan pendidik pada edisi pembangunan HoloLens 2.

Microsoft HoloLens 2 dan aksesori

Mengalami realiti maya teratas-dibina dengan penjejakan, keselesaan, dan kejelasan visual yang unggul.

Alat dengar dan aksesori VR

Menunjukkan % Melalui % item %
Slaid sebelumnya Slaid seterusnya

HoloLens 2

HoloLens 2 adalah peranti holografik yang ergonomik dan tidak terkawal dengan. Pilih HoloLens 2 untuk maklumat lanjut.

Microsoft HoloLens 2 Pad Brow Edisi Perindustrian

Pad alis pengganti direka untuk mudah ditukar pada HoloLens 2 Industrial. Pilih Microsoft HoloLens 2 Pad Brow Edisi Perindustrian untuk maklumat lanjut.

Microsoft HoloLens 2 membawa kes

Direka untuk memadankan rupa premium dan rasa HoloLens 2 sambil mengekalkan peranti anda. Pilih Microsoft HoloLens 2 yang membawa kes untuk maklumat lanjut.

Tali overhead Microsoft HoloLens 2

Tali overhead boleh membuat memakai HoloLens 2 lebih selesa selama tempoh yang lebih lama. Pilih Microsoft Hololens 2 Tali Overhead untuk maklumat lanjut.

Microsoft Hololens 2 Pad Short

Pad alis direka untuk penggantian cepat dan mudah di HoloLens 2. Pad alis adalah. Pilih pad Microsoft Hololens 2 alis untuk maklumat lanjut.

Edisi Pembangunan HoloLens 2

Edisi Pembangunan HoloLens 2 menyokong perkembangan realiti yang ditambah popular. Pilih Edisi Pembangunan HoloLens 2 untuk maklumat lanjut.

Microsoft HoloLens 2 USB-C Charger & Cable

Pengecas dan Kabel USB-C untuk HoloLens 2.

Memperkenalkan Realiti Campuran Tetingkap

Tenggelamkan diri anda dalam realiti baru. Cari katalog pengalaman yang besar dan berkembang, termasuk permainan yang mendalam dan kasual, perjalanan, video 360 °, kreativiti, sosial, acara langsung, dan banyak lagi.

Jangan sesekali terlepas acara dengan Nextvr

Mengalami sukan dan hiburan yang terbaik dan atas permintaan dengan NextVR + Windows Mixed Reality. Dapatkan alat dengar yang serasi dari Microsoft Store, muat turun aplikasi NextVR, dan tenggelamkan diri anda dalam pelbagai pengalaman realiti maya sukan dan muzik.

Mengapa membeli dari kedai Microsoft

Dari penghantaran percuma dan kembali ke bantuan pakar, kami di sini untuk membantu anda berbuat lebih banyak dengan peranti, perisian, permainan, dan sumber terbaik dalam kelas.

Penghantaran 2-3 hari percuma

Nikmati penghantaran percuma percuma dengan sebarang pesanan. Untuk pelepasan karbon yang lebih rendah daripada pengangkutan udara standard, kami juga menawarkan pilihan perkapalan tanah (3-7 hari perniagaan) pada pesanan yang layak di AS bersebelahan.

Pulangan percuma 60 hari

Kembalikan hampir mana-mana produk fizikal dalam masa 60 hari dalam keadaan baru dalam pembungkusan asalnya untuk bayaran balik penuh. Sesetengah pengecualian dikenakan.

Pilihan pembayaran fleksibel

Kedai dan rakan kongsi Microsoft membawa anda cara baru untuk membayar semasa checkout. Mereka mudah, pilihan yang lebih selamat untuk mendapatkan apa yang anda mahukan semasa anda mahu.

Janji harga rendah 60 hari kami

Sekiranya anda membeli produk fizikal dari kedai Microsoft dan kami menurunkan harga dalam masa 60 hari, hubungi kami dan kami akan mengembalikan perbezaannya. Terma memohon.

Realiti maya dan bercampur

Mengalami realiti di mana alam semesta berkembang, dunia fantasi musim bunga ke kehidupan, dan yang tidak diketahui menjadi yang diketahui. Dengan realiti maya (VR) dan realiti bercampur, semuanya mungkin.

Alat dengar dan komputer maya (VR)

Direka untuk melepaskan kuasa imaginasi anda, teknologi VR hari ini menyampaikan permainan yang paling mendalam. Dengan grafik tiga dimensi yang terperinci, gear yang selesa, dan pergerakan semula jadi, ia akan merevolusikan hobi kegemaran anda. Temui hanya beberapa ciri yang terdapat dalam sistem VR kami:

  • Prestasi Grafik Lightning-Fast: Sistem Permainan Realiti Maya kami menampilkan grafik NVIDIA yang kuat dan memori khusus yang memberikan prestasi yang lancar dan pantas untuk permainan VR terkini, serta filem dan video kegemaran anda.

Realiti maya tidak lagi menjadi mimpi. Di sini-dalam semua kemuliaan tiga dimensi yang menakjubkan. Mempunyai kad grafik pemprosesan dan kilat yang kuat, sistem kami memberikan imej yang menakjubkan dan realiti maya yang sangat terperinci dan sangat hidup. Paling penting, banyak sistem permainan VR kami juga memberi anda kerja kuasa pada fail, melayari web, menyambung melalui media sosial, dan lebih banyak membuat mereka peranti pelbagai fungsi yang direka untuk cara anda hidup. Terokai semua sistem VR, permainan, dan sistem Xbox kami -dan meningkatkan pengalaman permainan anda.

Alat dengar realiti campuran

Di samping membawa anda permainan VR yang luar biasa, kami juga menawarkan peranti, seperti Microsoft HoloLens, yang memberikan pengalaman “realiti bercampur” di mana anda akan melihat imej holografik yang kelihatan berinteraksi dengan dunia nyata. Ini cara baru untuk permainan dan berhubung dengan persekitaran anda.

  • *Tersedia dengan pembelian pengguna yang layak hanya dibuat antara 10/3/22 – 12/31/22 di Microsoft Store Online di Amerika Syarikat (termasuk Puerto Rico) dan Kanada dan di Pusat Pengalaman Microsoft di New York, NY. Pembelian boleh dikembalikan melalui 31 Januari, 2023. Pembelian Pelanggan Perniagaan, Komersial, dan Penjual semula tidak layak. Item yang dibeli dari Microsoft Store boleh dikembalikan dengan arahan berikut untuk pulangan untuk bayaran balik pada halaman pulangan atau dengan melawat Pusat Pengalaman Microsoft di NY. Item yang dibeli dari Pusat Pengalaman Microsoft hanya boleh dikembalikan dengan melawat Pusat Pengalaman Microsoft di New York semasa tempoh pulangan. Dasar pulangan yang berkenaan berlaku untuk setiap pembelian. Sila lihat terma jualan Microsoft untuk terma yang terpakai bagi pembelian kedai Microsoft. Barang promosi yang diberikan, atau produk diskaun yang dibeli dengan, produk yang layak tidak sah atau mesti dikembalikan jika produk kelayakan dikembalikan. Untuk pembelian permukaan, anda mungkin berhak mendapat faedah tambahan di bawah janji kedai Microsoft untuk permukaan; Pusat Pengalaman Microsoft menghormati Janji Kedai Microsoft untuk Surface. Microsoft berhak untuk mengubah suai atau menghentikan tawaran pada bila -bila masa.
  • ** Tawaran sah dari 9 pagi PT 3 Oktober 2022 hingga 11:59 PT PT hingga 2 Januari 2023 (“Tempoh Tawaran”) pada pembelian pengguna yang layak hanya dibuat di Microsoft Store Online di Amerika Syarikat (termasuk Puerto Rico) dan Kanada dan di Pusat Pengalaman Microsoft di New York, NY. Pembelian Pelanggan Perniagaan, Komersial, dan Penjual semula tidak layak. Pelanggan layak untuk pelarasan harga hanya jika harga item yang dibeli dikurangkan semasa tempoh tawaran dan stok untuk pembelian. Untuk pembelian yang dibuat dari Microsoft Store, pelanggan mesti menghubungi perkhidmatan pelanggan di 877-696-7786 dengan nombor pesanan dan maklumat lain yang diminta oleh wakil. Sekiranya dibeli di Pusat Pengalaman Microsoft di New York, Pelanggan mesti kembali ke Pusat Pengalaman Microsoft di New York dengan resit untuk menerima pelarasan harga. Pelarasan harga akan diberikan kepada pelanggan dengan cara yang sama seperti item dibeli. Had satu pelarasan harga bagi setiap item. Untuk pembelian permukaan, anda mungkin berhak mendapat faedah tambahan di bawah janji kedai Microsoft untuk permukaan. Pelarasan harga tidak termasuk cukai, atau penghantaran atau bayaran lain. Microsoft berhak untuk mengubah suai atau menghentikan tawaran pada bila -bila masa.