Vampire Survivors Tides of Foscari DLC – Cara Membuka Kunci Semua Watak, Senjata, dan Evolusi Baru – Gamespot, Vampire Survivors: Tides of the Foscari – Cara Mengubah Semua Senjata Baru | Panduan Evolusi DLC – Gameranx

Vampire Survivors: Tides of the Foscari – Cara Mengubah Semua Senjata Baru | Panduan Evolusi DLC

Mahu kami ingat tetapan ini untuk semua peranti anda?

Vampire Survivors of Foscari DLC – Cara Membuka Kekunci Semua Karakter Baru, Senjata, dan Evolusi

.

Pada 14 April 2023 jam 11:51 pagi PDT

Pada masa ini tidak ada tawaran yang ada
Gamespot boleh mendapatkan komisen dari tawaran runcit.

Vampire Survivors, indie peluru-nada rogue-lite, telah mendapat DLC yang dibayar kedua, pasang surut Foscari. Kandungan baru, yang diilhamkan oleh tema fantasi-rpg klasik, menambah peta hutan yang baru, Lake Foscari, sebagai tambahan kepada lapan watak baru dan 13 senjata baru. Seperti yang lain dari mangsa yang terselamat, semua ini perlu dikunci dengan menyelesaikan tugas tertentu. Inilah cara membuka kunci semua yang baru dalam pasang survivor vampire foscari dlc.

Peta baru tasik foscari

Lake Foscari berlaku di hutan ajaib yang dipenuhi dengan rumah cendawan dan musuh cendawan. Ciri penentuan lain peta ini ialah Lake Foscari, yang boleh didapati di sudut kanan atas peta. Tasik juga menghubungkan ke pelbagai sungai yang mengalir di seluruh tahap. . Mengalahkan bos ini membuka versi hiper Lake Foscari.

Klik untuk menyahpesar

 • Bermula pada:
 • Berakhir di:
 • Autoplay
 • Gelung

Mahu kami ingat tetapan ini untuk semua peranti anda?

Sila gunakan penyemak imbas yang berkebolehan video HTML5 untuk menonton video.
Video ini mempunyai format fail yang tidak sah.
Maaf, tetapi anda tidak dapat mengakses kandungan ini!

Dengan mengklik ‘Enter’, anda bersetuju dengan Gamespot
Terma penggunaan dan dasar privasi

Bermain sekarang: Vampire Survivors – DLC Tides of the Foscari Launch Trailer

Terdapat juga versi sekunder peta yang dipanggil Abyss Foscari, yang boleh dikunci dengan memecahkan meterai tasik dengan Keitha, salah satu watak baru. Ini boleh dilakukan dengan mengembangkan senjata permulaan Keitha, anak panah kilat.

Cara mendapatkan semua watak baru

Untuk mendapatkan rolling untuk membuka kunci semua watak baru, anda perlu terlebih dahulu mencari Eleanor di keranda di Lake Foscari yang baru. Eleanor ditandakan sebagai “?”Di peta, terletak di barat laut lokasi permulaan anda. Kepala utara dari titik permulaan sehingga anda sampai ke sungai, yang dapat diseberang melalui jambatan yang terletak di utara awal. Dari sana, jalan ke keranda Eleanor tidak terganggu.

Sammies adalah musuh pepijat ulat khas, yang jarang berlaku di seluruh peta. Terdapat padang rumput khas di mana mereka bertelur selama -lamanya, yang boleh ditemui dengan menuju ke kanan dari kawasan bertelur sehingga anda memukul pinggir peta. Dari sini, pergi ke Maze Hutan. Keluar adalah di sebelah kiri atas labirin, selepas itu anda perlu menuju dan ke kanan lagi, di mana anda dapat mencari dinding, yang sammies keluar dari.

Dinding ini di sebelah kanan peta memancarkan sammies, musuh ulat, tak terhingga

Bagi watak yang memerlukan anjing laut yang rosak, anda mesti terlebih dahulu Putuskan meterai tasik dengan Keitha dan anak panah Flash yang berkembang. Ini membuka peta lain yang mengasyikkan forscari, di mana anda mesti menggunakan Maruto dan versi Eskizzibur yang berkembang untuk memecahkan meterai Abyss. Meterai yang dibuang, yang mesti dilakukan dengan Eleanor dan Spellstrom. Semua ini ditandakan pada peta dengan “?”Sekiranya anda mempunyai peta yang dibuka.

Untuk Rottin’Ghoul, Ghouls membusuk boleh didapati di Abyss Foscari. Tidak seperti sammies, spawn ini cukup kerap, kira-kira 2,000 dikalahkan dalam satu larian selama 30 minit.

 • Eleanor – Cari dan buka keranda di Lake Foscari.
 • Pemotongan Maruto – Unite Spellstring, Spellstream, dan Spellstrike
 • Sammy – mengalahkan sejumlah 6,000 Sammies
 • Je-ne-viv-mengalahkan 100,000 musuh dalam satu larian dengan Genevieve Gruyère
 • Rottin’Ghoul – Kalahkan sejumlah 6,000 Ghouls membusuk

Senjata baru dan evolusi baru

Terdapat 13 senjata baru, lima daripadanya adalah evolusi senjata lain. Seperti banyak senjata lain di mangsa yang terselamat, anda boleh membuka kunci senjata ini dengan bermain dengan watak yang menggunakannya sebagai senjata permulaan. Eleanor Uziron bermula dengan Spellstring, kemudian menerima Spellstream pada tahap 10 dan Spellstrike pada tahap 20.

 • Spellstring – bertahan 15 minit dengan Eleanor Uziron
 • Spellstream – Dapatkan Spellstream ke Tahap 6
 • Spellstrike – Dapatkan Spellstrike ke Tahap 6
 • Eskizzibur – bertahan 15 minit dengan pemotongan Maruto
 • Flash Arrow – bertahan 15 minit dengan Keitha Muort
 • Peluru berpandu prisma – bertahan 15 minit dengan luminaire foscari
 • Hamba bayangan – bertahan 15 minit dengan Genevieve Gruyère.
 • Parti Popper – boleh dibeli dari saudagar selepas membuka kunci Rottin’Ghoul

Untuk mengembangkan senjata ini ke dalam versi mereka yang lebih baik, anda perlu mempunyai kedua -dua senjata dan barang yang diperlukan pada tahap maksimum. Pada ketika ini, anda berpeluang mendapatkan evolusi setiap kali anda mengambil dada yang digugurkan oleh musuh elit. .

 • Legionnaire – Eskizzibur berkembang dengan perisai peringkat maksimum
 • Spellstrom – Berevolved dari mempunyai Spellstring, Spellstream, dan Spellstrike di Level Max
 • Millionaire – Berevolved dari Flash Arrow dengan semanggi maksimum dan bracer
 • Luminaire – berkembang dari peluru berpandu prismatik dengan mahkota peringkat maksimum
 • Ophion – Berevolved dari Shadow Hamba dengan O’Maniac Tengkorak Tahap Maksimum

Vampire Survivors: Tides of the Foscari – Cara Mengubah Semua Senjata Baru | Panduan Evolusi DLC

Anda tidak akan bertahan lama Survivor Vampire tanpa evolusi senjata. Dengan meratakan peralatan pasif tertentu ke maksimum, anda secara automatik akan mengembangkan senjata anda ke dalam bentuk yang sangat kuat. Anda memerlukan banyak senjata yang berkembang kerana anda dapat bertahan dengan had sepenuh masa pada setiap peta. Survivor Vampire . The Tides of Foscari DLC termasuk Lima Evolusi Senjata Baru untuk menjadikan watak anda lebih kuat. Dalam sentuhan hebat, bukannya menjatuhkan anda ke peta tak terhingga generik yang lain, Tasik Foscari peta sebenarnya adalah taman permainan yang unik yang penuh dengan mini-dungeon dan lokasi eksotik lain untuk diterokai. Terdapat had ke kawasan yang boleh diterokai, dengan lokasi tersembunyi untuk melawat dan butiran kecil lain yang anda ingin periksa. Ini adalah satu peta yang anda ingin meneroka untuk membuka kunci semua rahsia. Lebih banyak alasan untuk mengembangkan senjata baru anda.

Bagaimana untuk Berkembang semua senjata | Panduan Panduan DLC Foscari

Dalam Survivor Vampire anda secara rawak memperoleh senjata dan pasif baru melalui dada harta karun dan meratakan. Dengan meratakan pass, anda boleh (akhirnya) membuka kunci bentuk senjata tertentu yang dinaik taraf. . .

Senjata asas Item pasif Evolusi
Spellstring
Spellstream
Spellstrike
Spellstorm
Eskizzibur Perisai (tahap maksimum) Legionnaire
Anak panah kilat Bracer (tahap maksimum)
Semanggi (tahap maksimum)
Jutawan
Hamba bayangan Skull o ‘Maniac (tahap maksimum) Ophion
Peluru berpandu prisma Mahkota (tahap maksimum) Luminaire

Senjata ‘ejaan’ yang unik ditingkatkan dengan mengumpul ketiga -tiga jenis, memberikan Eleanor ribut mantra yang kuat yang menghapuskan segala -galanya di jalannya. Setiap evolusi terikat dengan watak baru yang berbeza – Eleanor menggunakan mantra, Maruto menggunakan pedang Eskizzibur yang kuat, dan Archer Keitha menggunakan anak panah Flash. Terdapat senjata jenaka tambahan seperti “Popper Parti. Belum lagi, sekurang -kurangnya. The Tides of Foscari DLC merangkumi 7 trek muzik baru, 13 senjata baru, 8 watak baru, dan peta baru yang mengagumkan. Dua peta baru. The Abyss Foscari mesti dikunci dengan mengikuti satu set tugas tertentu – dan peta itu benar -benar penuh dengan rahsia. Peta ini tidak seperti yang lain dalam permainan setakat ini, dan kami berharap lebih banyak peta gaya pengembaraan akan muncul di masa depan.

Kongsi artikel ini: