Valorant Reaver 2..

Valorant Reaver 2.0 Kulit pisau adalah separuh harga bundle penuh

Dengan patch valorant 5.03 Kemas kini, pemaju memperkenalkan Reaver 2.0 koleksi. .

Valorant Reaver 2.0 Koleksi: Semua kulit, harga, dan banyak lagi

Valorant boleh dikatakan tajuk FPS paling popular di kalangan pemain. Pemaju boleh menuntut kredit yang paling banyak kerana kerja keras mereka untuk menjadikan permainan lebih menarik dan menarik mempunyai pengaruh yang besar terhadap ini.

Untuk memastikan permainan segar dan menghiburkan, mereka sering membawa beberapa kosmetik senjata dalam permainan dengan VFX dan pemenang baru mereka. Ini menjadikan permainan lebih berwarna dan menarik. Keunikan kulit ini sering menarik banyak. Dengan setiap patch baru, Riot datang dengan beberapa berkas kulit yang direka unik untuk pemain.

Dengan patch valorant 5.03 Kemas kini, pemaju memperkenalkan Reaver 2.0 koleksi. .

Kandungan

 1. Maklumat Bundle
 2. Harga
 3. Varian dan animasi kulit
 4. Soalan Lazim
  1. . Bilakah reaver 2.0 bundle kulit yang dikeluarkan dalam valorant?
  2. Q. .?
  3. Q. Bilakah akan Reaver 2.?

  Maklumat Bundle

  The Reaver 2.0 Bundle kulit akan terdiri daripada lima kulit senjata yang berbeza. Berikut adalah senarai item untuk bundle kulit-

  • Ghost Reaver
  • Spektif Reaver
  • Reaver Odin
  • Reaver Phantom
  • Pisau (Karambit)

  The Reaver 2.0 Bundle Skin dimiliki oleh peringkat edisi premium Valorant (PE). Ini bermaksud keseluruhan bundle akan menelan belanja sekitar 7100 mata valorant (VP). Walau bagaimanapun, pemain juga boleh membeli kulit senjata individu dengan membelanjakan 1775 mata valorant.

  Varian dan animasi kulit

  Pemain akan mendapat 4 variasi untuk ikatan kulit baru ini.

  Berikut adalah maklumat lanjut mengenai reaver 2.0 Bundle Skin-

  Soalan Lazim

  Q. Bilakah reaver 2.0 bundle kulit yang dikeluarkan dalam valorant?

  A. The Reaver 2.0 Bundle Skin dikeluarkan pada bulan Ogos, 2022 dengan Patch Valorant 5.03 Kemas kini.

  . Berapakah tahap harga valorant untuk reaver 2.?

  A. The Reaver 2.0 Bundle Skin dimiliki oleh peringkat edisi premium Valorant (PE). .

  Q. Bilakah akan Reaver 2.?

  A. Seluruh bundle tidak akan tersedia untuk seketika di pasaran. Walau bagaimanapun, pemain boleh membeli kulit senjata individu jika ia muncul di kedai harian mereka.

  .0 Kulit pisau adalah separuh harga bundle penuh

  Valorant Reaver 2.0 Kotak Kulit Kulit Bundle: Lelaki dalam Gelap Dark Summon Purple and Silver Reaver 2.0 Phantom pada Ritual Cultist

  Mendapatkan Crosshair Valorant Terbaik mungkin penting, tetapi untuk banyak melengkapkan lawan dengan kulit yang hebat adalah suatu keharusan – terutama jika anda menggunakan salah satu Reaver 2 baru.0 kosmetik. .

  . Dengan Skins Elderflame yang ikonik (The Dragon Ones, untuk menjelaskan) menetapkan pemain kembali hanya di bawah $ 100 untuk bundle, mengetuk senjata anda tidak murah.

  Kosmetik terakhir yang akan ditambah ke permainan, Sarmad Skins, gagal menarik perhatian pemain, tetapi penambahan pusingan kedua kulit reaver mempunyai peminat di tepi tempat duduk mereka. Membawa kembali getaran, getaran kultus, garis reaver pertama kali muncul semasa beta tertutup, kemudian membuat kemenangannya kembali ke pergaduhan pada bulan November 2020.

  Dengan 2.0 Bundle yang dilepaskan di kedai dalam permainan, pemain ditumpuk untuk mengambil pisau baru, tetapi telah ditinggalkan dengan mudah pada berapa harganya.

  Valorant Reaver 2.0 Kulit Kulit Kos Bundle Phantom Specter Odin Ghost

  The Reaver 2.0 Bundle Cost 7,100 VP ($ 74.97/£ 67.50) untuk lima senjata, kad eksklusif, dan kawan pistol, tetapi Karambit itu sendiri berharga 4350VP ($ 49..00). Membeli semata -mata kos lebih daripada empat kulit senjata lain, kad, dan kawan pistol digabungkan.

  .

  “Saya fikir ia sangat menghancurkan pisau seperti itu,” membaca benang pada subreddit rasmi permainan. . Saya secara peribadi tidak suka kulit baru kecuali untuk Odin, dan saya hanya mahu mendapatkan pisau.”

  .2k upvotes, nampaknya seperti banyak pemain bersetuju. “Sial pisau adalah satu -satunya perkara yang saya mahu, rasa saya akan melangkau,” tulis satu, sementara satu lagi komen “mereka melanggar format harga mereka sendiri!”

  “Mereka tahu dengan tepat apa yang mereka lakukan meningkatkan harga item yang paling dikehendaki tanpa alasan sebenar,” kata komen akhir. “Permainan Riot Klasik bergerak.”

  Sekiranya anda ingin mengambil Valorant Reaver 2.0 Kulit pisau, anda perlu menggali jauh – tambahnya, adalah bahawa anda tidak menggugurkannya apabila anda mati dan musuh anda tidak dapat mencuri dan menggunakannya terhadap anda. baru.

  . Dahulunya Ciri Editor di Dexerto, dia membajak banyak wang ke League of Legends kerana dia mempunyai dua gelar universiti. Aduh.

  . Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. Lihat Terma. Harga betul pada masa penerbitan.