The Best Yugioh Master Duel Starter Deck | Pcgamesn, dek starter terbaik untuk dipilih | Yu-Gi-Oh! Duel Master | Game8

Dek starter terbaik untuk dipilih

Synchro of Unity sangat baik apabila mengikat kesan kad bersama -sama untuk mendapatkan kad synchro di lapangan secepat mungkin. Katakan ia bertukar menjadi dua dan anda mempunyai Nitro Synchron di tanah perkuburan anda. Anda boleh memanggil normal a Junk Synchron, Yang membolehkan anda memanggil khas Kad Level 2 atau lebih rendah, seperti Nitro Synchron, dari tanah perkuburan anda ke lapangan. Kemudian penghormatan sampah sampah untuk memanggil Turret Warrior dari tangan anda. Pada ketika ini anda mempunyai syarat yang tepat untuk Summon Synchro Nitro Warrior. Apabila ini berlaku, kesan Nitro Synchron yang dialami akan dicetuskan, membolehkan anda melukis kad. Yang dapat memberi anda kemampuan untuk membuang mantra Gelombang Blast Synchro, memusnahkan raksasa lawan dan memberikan Nitro Warrior 1000 mata serangan tambahan. Barang -barang yang mematikan.

Dek Starter Duel Master terbaik Yugioh

Blue Eyes White Dragon Roaring Triumphantly, kad raksasa di salah satu pek starter duel master terbaik yugioh

Sekiranya anda tertanya -tanya apa Dek Starter Duel Master terbaik Yugioh adalah, maka bernasib baik untuk anda, kami mempunyai nasihat. Platform Dueling Digital Yugioh yang baru telah melanda tanah, dengan veteran permainan kad, peminat anime, dan pemain baru menyelam untuk mencubanya dalam berjuta -juta mereka.

Setelah memuat turun permainan percuma dan melengkapkan tutorial asas, anda menerima 1,000 permata dan pilihan untuk memilih salah satu daripada tiga dek starter. Masing -masing tergolong dalam playstyle yang berbeza dan menggunakan jenis pemanggil tertentu.

Jawapan untuk soalan ini, tentu saja, bergantung pada tahap kebiasaan anda dengan permainan kad. Sekiranya anda baru ke Yugioh, anda mungkin mahu melekat dengan dek yang mudah untuk seketika semasa anda belajar. Sebaliknya jika anda seorang duel yang lebih berpengalaman, anda mungkin ingin mengetahui dek starter mana yang mempunyai kad terbaik untuk kegunaan masa depan. Nasib baik, pilihan anda di sini tidak terlalu penting, kerana akhirnya anda boleh membuka kunci tiga dek starter semasa anda bermain melalui misi. Inilah semua yang anda perlukan untuk membantu anda memilih dek starter duel master yugioh pertama anda.

Deck Starter Duel Master Yugioh

The Three Yugioh Master Duel Starter Decks adalah:

Kekuatan Naga

Ini adalah dek starter paling mudah dan paling mudah. Jika anda pernah menonton anime Yugioh, atau memainkan permainan kembali pada hari itu, anda akan mengenali Dragon White Blue-Eyes Legendary dan mungkin beberapa kad lain juga. Dek adalah mengenai Fusion Summoning, pemain asas mekanik yang lapar sudah biasa.

Power of the Dragon adalah dek terbaik Yugioh Master Duel Starter untuk pemula dan pertaruhan selamat tidak kira tahap pengalaman anda. Ia juga boleh menjadi baik untuk pemain lanjutan yang hanya ingin melalui permainan awal secepat mungkin, menggunakan kad serangan yang kuat seperti Luster Dragon. Ia juga dilengkapi dengan beberapa kad lanjutan yang baik seperti Naga berkepala lima, yang sukar untuk membuat kraf dengan cepat jika anda ingin meneroka sinergi naga awal.

Kad Naga Putih Mata Biru diletakkan di medan perang dalam pertarungan Yugioh

Synchro of Unity

Sekarang ia mula menarik. Dek Synchro sangat popular di kalangan pemain Yugioh, jadi jika anda seorang peminat PlayStyle ini sudah atau fikir anda mungkin ingin meneroka, ini adalah dek starter untuk anda.

Summoning Synchro pasti lebih kompleks daripada Fusion Summoning. Untuk Segera Summon raksasa, anda mesti menggunakan dua atau lebih raksasa muka dengan tahap gabungan yang sama dengan raksasa synchro, dan salah satu daripada raksasa ini mestilah penala (sayangnya, mereka biasanya bukan ikan).

Mungkin sukar bagi pemula untuk mendapatkan genggaman, tetapi Duel Master mempunyai tutorial terperinci untuk membantu mengajar anda asas -asas. Synchro of Unity Deck mengandungi raksasa penala yang berguna – sampah sampah – dan Taufan ruang mistik, yang merupakan kad yang hebat untuk mempunyai dek kerana ia membolehkan anda memusnahkan satu ejaan atau kad perangkap di lapangan. Ini adalah kad yang anda mungkin mendapati diri anda terus menggunakan semasa anda bermain melalui permainan. Oleh itu, jika anda berminat dengan synchro, atau hanya mahukan Kad Terbaik Tersedia Di Dek Starter Duel Yugioh Master, Pilih Synchro of Unity.

Kombo kad bermain di Yugioh Master Duel

Generasi pautan

Dek ini adalah mengenai Pautan Pemanggil. Seperti Summoning Synchro, ia adalah mekanik yang agak kompleks yang tidak disyorkan untuk pemula kerana beberapa duels pertama anda mungkin bukan pengalaman yang lancar.

Dengan dek memanggil pautan, anda bermula lemah pada mulanya, tetapi ia boleh menghantar raksasa ke tanah perkuburan untuk memanggil raksasa pautan yang lebih kuat yang, sebaliknya, menjadi bahan pautan sendiri sehingga anda menjadi lebih kuat dari masa ke masa.

Penjanaan pautan bukan pilihan terkuat, dan tidak mudah digunakan sama ada. Ia ada Link Spider dan Decode Talker, yang merupakan batu loncatan yang baik untuk dek yang lebih maju menggunakan tema ini. Jangan ragu untuk mencubanya jika PlayStyle menarik minat anda, tetapi jangan memilihnya hanya kerana kedengarannya sejuk dan kemudian berharap anda pergi dengan dek naga besar sebaliknya.

Sekarang anda sudah bersedia untuk memilih dek starter duel master yugioh anda – dan sebaik sahaja anda sudah bersedia untuk membina dek anda sendiri, inilah cara untuk mendapatkan setiap pek rahsia duel master yugioh.

Jen Rothery Ketika Jen tidak mendominasi di Dota 2, dia mencari petunjuk tentang watak -watak impak Genshin baru, bekerja pada tujuannya di Valorant, atau melambaikan pedangnya di sekitar Tavern di MMOS seperti New World. Dahulu editor Timbalan Panduan kami, dia kini boleh didapati di IGN.

Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. Lihat Terma. Harga betul pada masa penerbitan.

Lebih banyak dari PCGamesn Ikut Kami untuk Berita, Panduan dan Ulasan PC Harian PC di Twitter, Facebook, Overwolf, Steam dan Google News. Atau mendaftar ke buletin percuma kami.

Dek starter terbaik untuk dipilih

Dek starter

Terdapat tiga pilihan dek untuk dipilih ketika memulakan perjalanan anda di Yu-Gi-Oh Master Duel! Baca terus untuk mengetahui kandungan setiap dek dan tahu dek starter terbaik di antara ketiga -tiga!

Senarai kandungan

 • Dek starter terbaik
 • Senarai Kad Dek Starter
 • Kekuatan Naga
 • Synchro of Unity
 • Generasi pautan
 • Panduan berkaitan duel master yu-gi-oh

Dek pemula terbaik (struktur)

Kuasa Naga adalah yang terbaik untuk pemula

Naga putih mata biru

Kekuatan Naga adalah dek starter terbaik untuk dipilih dalam duel induk. Ia mengajar asas asas pertarungan tanpa mempunyai mekanik rumit yang perlu dipelajari. Ia juga mempunyai Kekuatan menyerang keseluruhan yang lebih kuat Berbanding dengan dua dek starter (struktur) yang lain.

Synchro of Unity atau Pautan Generasi untuk Veteran

Bagi pemain yang biasa dengan mekanik permainan, anda boleh memilih antara Synchro of Unity atau Generasi pautan, kerana mereka menggunakan teknik yang dapat meringankan lengkung pembelajaran permainan . Apa yang menjadikan kedua -dua geladak kuat kesan kad mereka, yang apabila dilakukan dengan betul boleh membuat kombo untuk bermain hebat.

Semua permulaan dapat diperoleh

Walaupun mungkin menakutkan untuk memilih dek starter mana yang anda ingin miliki terlebih dahulu, tidak memberi perhatian jika anda bercadang untuk memainkan permainan dalam masa yang lama kerana dek starter lain yang anda tidak pilih boleh diperolehi sebagai ganjaran misi di kemudian hari!

Yu-Gi-Oh! Duel Master: Dek starter terbaik untuk dipilih untuk pemula

Ambil dek pemula pertama anda, buka kunci dek struktur dan cari tahu bagaimana untuk mendapatkan lebih banyak kad dalam panduan kami untuk yu-gi-oh!Tawaran digital terkini.

Cara oleh penyumbang Michael Leopold Weber
Diterbitkan pada Februari. 16, 2022
Ikuti yu-gi-oh! Duel Master

Yu-Gi-Oh! Master Duel kini melepasi lebih dari 10 juta muat turun, yang bermaksud terdapat banyak pemain baru dan sedia ada yang kembali ke permainan kad perdagangan Konami.

Dengan PC, konsol dan aplikasi mudah alih kini menawarkan pemain pelbagai gaya bermain yang berbeza, memilih Yu-Gi-Oh yang terbaik! Dek Starter Duel Master untuk pemula boleh menjadi web yang mengelirukan kad metas, playstyles dan mekanik yang sangat cepat dapat membuat anda merasa seperti duel kadar ketiga dengan dek kadar keempat.

Untuk membantu anda memulakan, panduan ini ke dek starter terbaik di yu-gi-oh! Duel induk akan membantu anda memahami Cara Memperoleh Dek Starter Pertama Anda Dalam Duel Master dan Dek Starter Duel Master mana yang terbaik untuk pemula, serta Cara Memperoleh Permata dalam Duel Master, Cara Membuka Kunci Pek Rahsia Dalam Duel Master dan percaya pada hati kad.

Dek starter terbaik di yu-gi-oh! Duel Master

 • Cara Mendapatkan Dek Starter Pertama Anda Di Yu-Gi-Oh! Duel Master
 • Apa perbezaan antara dek starter dan dek struktur?
 • Apa dek starter terbaik untuk dipilih dalam yu-gi-oh! Duel Master?
 • Cara membuka kunci lebih banyak dek struktur di yu-gi-oh! Duel Master
 • Cara mendapatkan lebih banyak kad di yu-gi-oh! Duel Master
 • Cara Membuka Kunci Pek Rahsia di Yu-Gi-oh! Duel Master

Apa perbezaan antara dek starter dan dek struktur?

Dek starter adalah dek pertama yang yu-gi-oh! Duel Master memberi anda. Ia membolehkan anda memulakan duel awal dengan kad yang secara asasnya berfungsi. Walau bagaimanapun, tidak ada asas yang jelas dan jelas dari mana untuk membina dek ini.

Dek struktur, sebaliknya, memberi pemain asas dek yang memainkan sama ada mekanik atau raksasa yang berkuasa. Dek ini adalah rangka kerja yang hebat, tetapi itulah yang mereka – rangka kerja. Jika anda ingin benar -benar bersaing dengan orang lain dalam mod ranking dalam talian Master Duel, semua dek ini perlu ditambah dengan kad yang lebih baik (yang akan kami jelaskan bagaimana untuk memperoleh kemudian).

Apa dek starter terbaik untuk dipilih dalam yu-gi-oh! Duel Master?

Tiga dek struktur yang anda dibenarkan untuk memilih di yu-gi-oh! Duel Master menawarkan tiga gaya bermain yang berbeza -beza untuk pemula. Masing -masing mempunyai kekuatan dan kelemahannya sendiri, dengan beberapa yang lebih mudah didekati daripada yang lain.

Kekuatan Naga

Apa yang dilakukan dek?

Kuasa Naga, seperti yang anda harapkan dari tajuk, adalah mengenai naga. Matlamat keseluruhan dengan dek struktur ini adalah untuk mendapatkan raksasa besar di lapangan secepat mungkin untuk mengatasi musuh anda dengan kuasa astronomi, dengan tujuan menggunakan pemanggil fusion untuk melepaskan menakutkan Naga berkepala lima ke lapangan. Dek ini juga mempunyai kad Fan-Favourite yang terkenal, Blue-Eyes White Dragon.

Apa yang baik?

Dek struktur ini adalah yang terbaik untuk menjadi sangat kuat. Kad chaining seperti Tuan d., yang akan melindungi naga anda dari serangan musuh, dengan kad ejaan seperti Seruling naga memanggil Untuk memanggil dua naga khas dari tangan anda dengan cepat akan menyusun medan anda dengan naga yang kuat seperti Blue-Eyes White Dragon. Sapukan mantra Rush melulu Untuk 700 mata serangan tambahan dan naga anda akan bersedia untuk melepaskan pembunuhan beramai -ramai. Anda boleh melindungi mereka dengan perangkap seperti Mengancam bunyi, yang akan menafikan lawan anda satu pusingan serangan yang berpaling jika anda gagal memanggil beberapa kad yang lebih kuat di dek ini.

Apa yang buruk?

Kad utamanya, Naga berkepala lima, Memerlukan Lima Raksasa Naga untuk menggabungkannya bersama -sama, yang tidak mustahil tetapi adalah harga yang sangat curam untuk membayar raksasa gabungan berbanding dek fusi lain di luar sana. Dek secara keseluruhan juga sedikit instrumen tumpul berbanding dengan beberapa dek yang lebih elegan yang ada, yang memerlukan jumlah nasib yang cukup baik untuk memanggil raksasa pada kadar yang kompetitif. Mana -mana dek lawan yang boleh mengehadkan jumlah saman khas yang boleh anda buat, atau boleh mengatasi mantra dan kesan kad yang diperlukan untuk memanggil bilangan naga yang diperlukan untuk membuat kelebihan kuasa bernilai, akan meninggalkan anda terkandas dengan beberapa pilihan.

Adakah kuasa naga adalah dek pemula yang baik untuk pemula?

Kuasa Naga adalah dek struktur yang baik untuk orang yang sangat baru untuk yu-gi-oh!, kedua -duanya sebagai francais dan secara mekanikal. Saman Fusion adalah salah satu mekanik yang lebih mudah dalam permainan, hanya memerlukan nama kad yang tepat dan kad ejaan Pengganti gabungan Untuk memanggil raksasa yang anda perlukan. Tidak ada rantaian kesan raksasa utama yang perlu dibimbangkan dan raksasa memanggil biasa cukup kuat di seluruh papan, menjadikannya dek yang mudah digunakan untuk mula memahami bagaimana kesan chaining dapat berfungsi. Plus, naga sangat keren.

Synchro of Unity

Apa yang dilakukan dek?

Tidak seperti Power of the Dragon, memanggil kad paling kuat dari dek struktur ini tidak memerlukan penggunaan kad ejaan. Summoning Synchro memerlukan memastikan kad yang anda berkorban untuk pemanggil sepadan dengan penarafan tahap kad yang dikehendaki (untuk memanggil raksasa synchro level 8 yang anda perlukan untuk menghormati dua kad yang tahapnya sama 8, contohnya), dan satu dilabelkan kad “penala”. Kad Synchro sering mempunyai kesan tambahan yang dicetuskan sepanjang pelbagai fasa giliran – dengan kesan yang sering menghancurkan untuk lawan anda. Dengan Nitro Warrior, Contohnya, mengaktifkan kad ejaan memberikan kad tambahan 1000 titik serangan semasa fasa kerosakan anda.

Apa yang baik?

Synchro of Unity sangat baik apabila mengikat kesan kad bersama -sama untuk mendapatkan kad synchro di lapangan secepat mungkin. Katakan ia bertukar menjadi dua dan anda mempunyai Nitro Synchron di tanah perkuburan anda. Anda boleh memanggil normal a Junk Synchron, Yang membolehkan anda memanggil khas Kad Level 2 atau lebih rendah, seperti Nitro Synchron, dari tanah perkuburan anda ke lapangan. Kemudian penghormatan sampah sampah untuk memanggil Turret Warrior dari tangan anda. Pada ketika ini anda mempunyai syarat yang tepat untuk Summon Synchro Nitro Warrior. Apabila ini berlaku, kesan Nitro Synchron yang dialami akan dicetuskan, membolehkan anda melukis kad. Yang dapat memberi anda kemampuan untuk membuang mantra Gelombang Blast Synchro, memusnahkan raksasa lawan dan memberikan Nitro Warrior 1000 mata serangan tambahan. Barang -barang yang mematikan.

Apa yang buruk?

Faktor utama yang membuat dek synchro rumit untuk menarik diri adalah tidak seperti dek fusi di mana kad boleh disalurkan dari tangan anda dengan syarat anda mempunyai kad ejaan gabungan yang sesuai, semua kad penghormatan synchro harus dipanggil ke lapangan untuk layak. Walaupun Synchro of Unity mempunyai beberapa kad ejaan dan perangkap yang baik untuk melindungi medan anda, seperti Taufan ruang mistik, Tidak banyak lagi yang melindungi saman yang lebih lemah. Dek ini juga kini ditubuhkan dengan cara di mana kebanyakan rantai pemanggil berlaku dari tanah perkuburan, yang akan baik jika dek ditumpuk dengan kad yang membolehkan anda menghantar raksasa ke kuburan, seperti kad ejaan Pengebumian bodoh, Tetapi dalam keadaan mentahnya, Synchro of Unity terlalu lambat untuk mendapatkan kad yang paling kuat ke lapangan.

Adakah Synchro of Unity adalah dek starter yang baik untuk pemula?

Walaupun Synchro of Unity pasti memerlukan beberapa kerja untuk menjadi optimum, masih terdapat beberapa rangka kerja dalam bentuk mentah yang dapat membawa kepada beberapa rantai kad yang menarik. Jika anda seorang yang biasa dengan Yu-Gi-oh!, Dek ini tidak akan menunjukkan terlalu banyak cabaran, tetapi juga akan merangsang bahagian otak yang ingin tahu dan rumit bahawa kuasa naga itu tidak dilakukan dengan mentaliti “hit medan dengan naga besar”.

Generasi pautan

Apa yang dilakukan dek?

Generasi pautan adalah dek struktur yang dibina di sekitar yu-gi-oh!Mekanik Pemanggil Terbaru – Pautan Pautan. Tidak seperti Summoning Synchro, tidak ada keperluan tahap untuk memanggil raksasa pautan, hanya keperluan penghormatan, yang biasanya sesuatu yang mudah seperti “satu raksasa biasa”. Monster Link adalah pintu masuk ke beberapa kombinasi yang paling kuat yang kini berada di Yu-gi-oh! Meta, dengan kesan kad yang boleh berkisar dari memanggil lebih banyak raksasa ke arah yang mematikan kebolehan musuh dan menyapu mereka dari lapangan.

Apa yang baik?

Dalam bentuk asasnya, penjanaan pautan sangat baik untuk menjana raksasa ke lapangan dengan cepat. Contohnya, anda boleh memanggil normal Link Streamer ke lapangan. Kemudian, gunakan BitroperKesan Pemanggil Khas, Hantar Kad Satu Level 2 atau Bawah dari Tangan Anda ke Tanah perkuburan dan memanggil Bitroper. Ini akan mencetuskan kesan Link Streamer dan memanggil token data ke medan. Anda kemudian boleh menghormati Link Streamer dan Bitroper untuk menghubungkan Summon Decode Talker. Sekiranya musuh mengaktifkan kad kesan untuk melawan, menghormati token data dan memusnahkan kad kesan sepenuhnya. Sebagai alternatif, anda hanya boleh umpan musuh untuk menyerang dengan seolah -olah lemah Texchanger, Hanya untuk Bamboozle mereka dengan kesan kad itu dan memanggil Tahap 8 Collider penindasan Tanpa merakamkan apa -apa sahaja.

Apa yang buruk?

Perkara mengenai raksasa pautan adalah bahawa mereka tidak akan mengetuai pertuduhan. Walaupun Decode Talker Mempunyai titik serangan 2300 yang sihat dan keupayaan untuk menjana lebih banyak, lebih berguna untuk kemahiran penolakan kesannya daripada sebagai peniaga kerosakan. Generasi pautan mempunyai beberapa kad tangki yang lebih banyak, seperti Collider penindasan, Tetapi oleh dan penjanaan pautan besar menawarkan setakat ini paling tidak disengajakan berbanding dengan dua pilihan lain. Walaupun dek itu datang dengan beberapa jampi buff seperti Angin angin dan Cynet Universe, Mendapatkan ini ke lapangan memerlukan keberuntungan kemahiran pullover.

Adakah Pautan Generasi Dek Starter yang Baik untuk Pemula?

Generasi pautan tidak disyorkan sebagai dek struktur duel induk pertama anda, terutamanya jika anda baru untuk Yu-gi-oh! secara keseluruhan. Penjanaan pautan adalah idea yang sangat baik dari dek, tetapi dalam bentuknya sekarang, ia tidak mempunyai kuasa pemotongan. Pautan Summoning adalah yang terbaik apabila ia berfungsi selaras dengan sistem lain seperti Fusion dan Synchro. Dek ini memerlukan banyak kerja sebelum dapat menjadi berdaya maju dalam suasana yang kompetitif.

Cara membuka kunci lebih banyak dek struktur di yu-gi-oh! Duel Master

Walaupun memilih dek struktur duel utama anda yang menarik, tidak perlu risau tentang tidak pernah mendapat akses kepada dua yang lain yang anda tinggalkan. Lebih banyak dek struktur tersedia untuk dibuka dengan melengkapkan bab mod Solo Master Duel. Ini sangat disyorkan, kerana ia juga akan memberi anda akses kepada dek struktur lain yang lebih menarik.

Mod solo adalah pandangan yang sangat menawan melalui sejarah dan memelihara beberapa yu-gi-oh!Koleksi kad yang paling ikonik, dan akan memberi anda lebih banyak tutorial dalam pelbagai mekanik yang anda boleh gunakan untuk menurunkan musuh anda. Setiap modul terdiri daripada beberapa tradisi, tutorial dan satu siri duel yang akan memberi ganjaran kepada anda dengan kad dan barang lain. Terdapat cabaran tambahan selepas anda membuka kunci setiap dek yang akan memberi ganjaran kepada anda dengan permata – sesuatu yang sangat disyorkan kerana permata ini adalah laluan untuk menaik taraf dek struktur anda.

Cara mendapatkan lebih banyak kad di yu-gi-oh! Duel Master

Cara terbaik untuk mendapatkan lebih banyak kad di yu-gi-oh! Duel induk adalah dengan membeli pek kad. Ini dilakukan dengan membelanjakan permata.

Ini menjadi permainan percuma, anda tentu saja boleh membuang wang dunia nyata di duel induk dan membeli semua permata yang dikehendaki hati anda. Berita baiknya, terutamanya dalam beberapa jam awal bermain, Duel Master akan membuang permata pada anda seperti ia akan keluar dari fesyen, memberikan anda lebih daripada cukup untuk membeli beberapa bungkusan kad tambahan. Pada masa saya telah menyelesaikan tutorial dan beberapa permainan mod solo, saya mempunyai lebih daripada 6000 permata untuk dimainkan.

Perkara pertama yang harus anda beli dengan permata anda adalah Pas Duel Emas untuk 600 permata. Ia berfungsi seperti mana -mana lulus pertempuran lain di mana anda naik dan mendapatkan barang tambahan, termasuk permata dan mata yang boleh digunakan untuk membuat kad tertentu di kemudian hari.

Ketika datang untuk membeli pek kad, kami mengesyorkan perbelanjaan pertama 750 permata di Bundle Spring Bunga & Joyous Spring. Ini akan memberi anda 10 pek kad dari semua set kad pelbagai yang terdapat dalam Duel Master, serta Kad Ash Blossom & Joyous Spring – aka kad kesan neam yang paling menjengkelkan dalam keseluruhan permainan.

Untuk melihat kandungan ini sila dapatkan penargetan kuki. Urus tetapan kuki

Cara Membuka Kunci Pek Rahsia di Yu-Gi-oh! Duel Master

Membeli Pek Kad dari Yu-Gi-Oh! Kedai Duel Master akan, sebaliknya, buka kunci pek yang disebut “Pek Rahsia”. Pek rahsia adalah pek booster terhad masa yang meningkatkan peluang untuk menarik kad tertentu dari satu set; Toon World Packs akan memihak kepada kad “Toon”, Pek Gears Shifting akan menghasilkan lebih banyak kad “alat” dan sebagainya. Pek Rahsia adalah rahsia untuk menjadikan dek struktur anda lebih berdaya maju atau membuat sesuatu yang baru sesuai dengan gaya bermain pilihan anda.