Tarikh Siaran XDefiant, beta, treler, peta, dan mod | PCGamesn, Kemas Kini Tarikh Siaran XDefiant Mengesahkan Kelewatan Dari Tetingkap Pelancaran Musim Panas, Devs Jelaskan Situasi

Tarikh Siaran XDefiant

Lebih di Twitter, pengeluar XDefiant Mark Rubin berkongsi bahawa ketika permainan berada dalam fasa penyerahan akhir, masih ada beberapa pepijat dan isu -isu pasukan dev mendapati bahawa mereka berfikir cukup penting untuk diperbaiki sebelum dilancarkan.

Tarikh Siaran XDefiant, Beta, Treler, Peta, dan Mod

Semua yang anda perlu tahu mengenai tarikh pelepasan XDefiant, serta semua peta, mod, dan semua puak di Ubisoft yang akan datang.

Diterbitkan: 18 Sep 2023

Berapakah tarikh pelepasan xDefiant? Jika anda seorang peminat besar dari semua perkara Ubisoft, terutamanya permainan Tom Clancy, anda mungkin akan mendapat sepakan dari penembak arena orang pertama percuma untuk bermain. Lima vs. Lima perlawanan menjanjikan permainan berasaskan objektif yang pantas dengan watak-watak Ubisoft, lengkap dengan kebolehan yang unik untuk menghidupkan gelombang pertempuran.

Jadi bagaimana XDefiant berfungsi? Ini adalah permainan FPS yang serupa dengan Call of Duty dan Overwatch, tetapi jadualnya terdiri daripada puak -puak watak berdasarkan beberapa katalog belakang Ubisoft, masing -masing dengan set kebolehannya sendiri untuk membantu mereka dalam pertempuran. Ubisoft telah melabur masa dalam beberapa permainan PC percuma dalam beberapa tahun kebelakangan ini, jadi jika anda berminat untuk menyelam, berikut adalah semua yang anda perlu tahu mengenai tarikh pelepasan XDefiant, serta semua treler, peta, dan maklumat mod, dan perincian mengenai semua puak.

Thumbnail YouTube

Spekulasi tarikh pelepasan xDefiant

Tarikh Siaran XDefiant akan di musim panas 2023 – kami menjangkakan ia akan berlaku sekitar bulan Ogos. Berita mengenai tarikh kasar dan pelan hala tuju preseason pertama datang dari aliran Ubisoft Forward 2023.

Pada 11 September 2023, Mark Rubin dari Ubisoft menyiarkan satu kenyataan dalam talian tentang mengapa syarikat itu belum memberikan tarikh pelepasan konkrit lagi, memetik penyerahan gagal sebagai salah satu sebab. XDefiant akan menjadi penembak percuma untuk bermain dengan kandungan bermusim tambahan semasa jangka hayatnya, dengan puak-puak baru, senjata, peta, dan mod yang akan datang pada masa akan datang.

Tarikh Siaran XDefiant: Preseason untuk pelancaran permainan FPS, termasuk semua puak, mod, dan senjata peta

XDefiant Roadmap bermusim

Dalam beberapa minggu pertama, apabila tarikh pelepasan XDefiant bergulir, pemain akan melalui preseason. Di sini, anda akan mendapat akses segera ke empat puak, 14 peta, lima mod permainan, dan 24 senjata dengan lebih daripada 44 lampiran untuk melengkapkan.

Walaupun empat daripada lima puak boleh didapati dari get-go, anda perlu mendapatkan kumpulan aktivis dedsec. Post-Release, Sekali setiap tiga bulan, pemain dapat melihat ke hadapan untuk melihat puak baru dalam permainan, serta peta baru, senjata, kosmetik, pas pertempuran, dan acara.

Sistem Prestij XDefiant

Pengeluar Eksekutif Mark Rubin mengeluarkan tinjauan tin. Hasil pengundian meletakkan prestij sepuluh peringkat klasik setiap musim pada 71.5%, sambil menambah tahap baru setiap musim kurang popular pada 28.5%.

Xdefiant Open Beta

Beta Terbuka XDefiant berlangsung antara 21 Jun dan 23 Jun di PC melalui Ubisoft Connect, serta konsol siri Xbox dan PlayStation 5. Beta Terbuka XDefiant ini diumumkan semasa aliran hadapan Ubisoft.

Tidak lama sebelum beta terbuka selesai, akaun Twitter XDefiant rasmi menyiarkannya sementara ia menghargai “hasrat untuk melanjutkan sesi terbuka” ia akan “tidak memperluasnya” untuk membolehkan pasukan berehat dengan betul, dan memproses sesi beta terbuka “dengan betul”.

Pada bulan Julai 2021, Ubisoft berkata beta XDefiant pertama di PC akan memulakan bulan Ogos berikutnya. Sejak itu, ujian beta berganda telah berlaku, dengan beta tertutup terkini yang baru -baru ini seperti April 2023. Pada masa ini tidak ada betas yang dijadualkan yang diumumkan sejak April 2023, tetapi kami akan memberitahu anda jika perubahan itu.

Thumbnail YouTube

Mod dan peta XDefiant

Setakat ini, terdapat empat mod yang disahkan untuk XDefiant, dengan beberapa peta yang diperuntukkan kepada setiap jenis permainan. Peta itu sendiri adalah campuran lokasi baru dan lokasi yang kembali dari Ubisoft Games pada masa lalu.

Jenis Permainan Penerangan Jenis Permainan Peta yang serasi
Penguasaan Menangkap tiga zon. Mengawal lebih banyak zon secara serentak menjaringkan pasukan anda lebih banyak mata setiap tanda. Pasukan pertama hingga 750 mata menang. Arena
Attica Heights
Dumbo
Echelon HQ
Emporium
Kebebasan
Mayday
Nudleplex
Pueblito
Masa pertunjukan
Menduduki Menangkap zon dan mengekalkannya kerana ia mengubah lokasi. Pasukan pertama hingga 250 mata menang. Arena
Attica Heights
Dumbo
Echelon HQ
Emporium
Kebebasan
Mayday
Nudleplex
Pueblito
Masa pertunjukan
Pengiring Mengiringi atau mengusir pakej yang dikawal oleh robot ke zon penghantaran dalam had masa. Pasukan pengiring mesti memenangi ketiga -tiga pusingan untuk menyampaikan pakej. Pasukan mempertahankan mesti lari jam untuk salah satu daripada tiga pusingan. Kemerosotan
Pertengahan
Times Square
Zoo
Kawasan Pasukan penyerang perlu menangkap zon dalam tiga pusingan dalam had masa sementara pasukan mempertahankan melindungi mereka dengan berlari ke bawah. Pusingan pertama mempunyai dua zon, yang kedua mempunyai satu, dan yang ketiga mempunyai dua. Kemerosotan
Pertengahan
Times Square
Zoo

Faksi XDefiant

Terdapat lima puak di Xdefiant, masing -masing berdasarkan salah satu permainan penembak Ubisoft. Siri permainan yang diwakili termasuk Far Cry, Ghost Recon, The Division, Splinter Cell, dan Watch Dogs, tetapi ada ruang untuk lebih banyak puak kemudian dalam jangka hayat permainan. Setiap puak mempunyai dua kemahiran, sifat pasif, dan keupayaan ultra yang mereka ada, dan mereka sepenuhnya unik.

Berikut adalah lima puak XDefiant secara terperinci:

Libertad adalah salah satu daripada lima puak yang boleh dimainkan semasa pelancaran tarikh pelepasan XDefiant. Mereka adalah orang Caribbean dari pulau fiksyen Yara. Wanita itu mempunyai selendang leher biru dan dreadlocks, sementara lelaki itu mempunyai baju tropika

Libertad

Berdasarkan penduduk tempatan dari Far Cry 6, ini adalah revolusioner dari negara Caribbean fiksyen Yara. Mereka menggunakan kit perubatan khusus untuk menjaga diri mereka dan sekutu mereka sihat dalam pertarungan.

Kemahiran

 • El Remedio – Kemahiran yang melancarkan revitalisasi kanister gas untuk menyembuhkan persahabatan sehingga dimusnahkan atau dibatalkan.
 • Biovida Boost – Kemahiran yang memancarkan gelombang yang kuat untuk meningkatkan kebolehan kesihatan dan regen untuk anda dan sekutu anda.
 • Espíritu de Libertad – pasif yang perlahan -lahan menyembuhkan anda dan sekutu berdekatan.
 • Médico Supremo – Keupayaan Ultra Libertad. Ransel Médico memberikan penyembuhan kesihatan yang besar dan rangsangan penyembuhan untuk masa yang terhad.

Kedua -dua hantu mempunyai topeng dan kepala yang benar -benar mengaburkan wajah mereka. Mereka

Phantoms

Mereka adalah bekas hantu (hantu recon), juga dikenali sebagai pasukan bayangan, yang menawarkan perkhidmatan mereka kepada penawar tertinggi. Kebolehan mereka membuat mereka sukar untuk membunuh kerana mereka mempunyai kemahiran untuk meningkatkan keupayaan pertahanan dan senjata yang kuat yang melengkapkan kemahiran mereka.

Kemahiran

 • Penghalang mag – Kemahiran yang mewujudkan penghalang elektromagnetik untuk menyekat api dan bom musuh yang masuk.
 • Perisai Blitz – Kemahiran yang membolehkan Phantom melengkapkan perisai taktikal untuk menyekat serangan. Mereka juga boleh melindungi bash dengan butang huru -hara sambil memegang perisai.
 • Mengeras – pasif yang meningkatkan kesihatan maksimum.
 • Aegis – Keupayaan Ultra Phantom memancarkan perisai plasma sfera di sekitar Phantom. Mereka juga sementara mendapatkan elektro-scattergun yang terbaik digunakan di tempat yang rapat terhadap mereka yang tidak bernasib baik untuk berada di dalam gelembung plasma ini.

Kedua -dua eselon, salah satu daripada lima puak semasa tarikh pelepasan XDefiant, mempunyai goggle penglihatan malam

Echelon

SPINWARE Sporting Sama dengan permainan sel Splinter, pengintip ini menggunakan maklumat dan penipuan untuk mendapatkan kelebihan terhadap musuh mereka. Mereka juga mengelirukan musuh dengan hanya tidak muncul di minimap dan mempunyai cara untuk menyembunyikan diri sepenuhnya.

Kemahiran

 • Digital Ghillie Suit – kemahiran yang menjadikan ejen tidak dapat dilihat buat sementara waktu. Bergerak dan bertujuan akan mengurangkan keberkesanan guaman Ghillie.
 • Saman intel – Kemahiran yang berkongsi lokasi musuh berdekatan dengan pasukan pemain eselon.
 • Rendah diri – pasif yang memastikan ejen tidak muncul di minimap musuh.
 • Sonar Goggles – Keupayaan ultra eselon mendedahkan musuh dengan goggle khusus. Ia juga memberi mereka Echelon Ketiga 5.7 pistol untuk memburu musuh ke bawah.

Kedua -dua pembersih, salah satu puak semasa tarikh pelepasan XDefiant, memakai pakaian hazmat

Pembersih

Pakar Sanitasi New York (Bahagian) ini mempunyai satu cara yang pasti untuk membersihkan semua jenis masalah dari kewujudan: Kebakaran. Penyerap api ini dengan cepat dapat menelan medan perang dalam api berkat pusingan dan drone mereka yang menyebarkan napalm. Mereka bukan pakar dalam apa cara sekalipun, tetapi pembersih tidak boleh merosakkan.

Kemahiran

 • Firebomb – Kemahiran yang memberikan pembersih koktel Molotov. Apabila meletup, ia menyebabkan kerosakan letupan dan menyalakan kawasan tersebut.
 • Drone Insinerator – Kemahiran yang, apabila digunakan, akan memanggil drone untuk menyebarkan napalm di laluan penerbangannya.
 • Pusingan pembakar – pasif yang menimbulkan kerosakan membakar dengan setiap pukulan dari senjata pembersih tetapi mengurangkan julat senjata mereka yang berkesan.
 • Pembersih – Keupayaan Ultra Pembersih memberi mereka flamethrower dengan julat yang baik. Musuh yang dilanda api adalah “disterilkan secara menyeluruh”.

Salah seorang ahli Dedsec memegang senapang, sementara yang lain mempunyai rambut berwarna -warni dan beanie. Mereka menonjol dari orang ramai semasa tarikh pelepasan XDefiant

Dedsec

Penggodam ini adalah dari permainan anjing menonton dan dengan mudah boleh mengganggu HUD musuh, mengawal mana -mana barang yang digunakan seperti pesawat atau perisai, dan menggunakan Spiderbots untuk memusnahkan musuh. Penyerang siber ini ingin mengawal aliran pertempuran yang memihak kepada mereka dan mempunyai cara untuk melakukannya.

Kemahiran

 • Merampas -Kemahiran yang menggodam kebolehan yang dikerahkan oleh musuh, memberikan kawalan jumlah ahli pasukan DEDSEC.
 • Spiderbot – Kemahiran yang menyebarkan Spiderbot. Ia akan berjalan dan cuba untuk mencetuskan sasaran terdekat dengan pelukan muka.
 • Fabrikasi – pasif yang mencetak salinan baru mana -mana peranti yang digunakan.
 • Lockout – Keupayaan ultra Dedsec buat sementara waktu melumpuhkan HUD, minimap, dan kebolehan mana -mana musuh di kawasan yang terjejas.

Dan itulah yang kita tahu mengenai tarikh pelepasan XDefiant dan penembak percuma itu sendiri. Maklum balas beta mengenai betas baru -baru ini telah banyak positif, sehingga ia dilihat tokoh tontonan besar mengenai perkhidmatan streaming seperti Twitch. Oleh itu, ia boleh menjadi satu untuk menonton, mungkin juga menjadi salah satu permainan multiplayer terbaik di PC, tetapi hanya masa yang akan memberitahu.

Dave Irwin Dave adalah sebahagian daripada jiwa gelap atau pemburu raksasa, dan jika dia tidak bermain permainan pertempuran seperti Street Fighter 6, anda akan mendapati dia mengambil musuh dengan haiwan kesayangannya di Diablo 4, meneroka ruang di Starfield dan Dunia Fantasi Gerbang Baldur 3.

Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. Lihat Terma. Harga betul pada masa penerbitan.

Kemas Kini Tarikh Siaran XDefiant Mengesahkan Kelewatan dari Tetingkap Pelancaran Musim Panas, Devs Jelaskan Situasi

Kemas kini tarikh pelepasan xDefiant

Berikutan kemas kini tarikh pelepasan XDefiant minggu lepas di mana devs mendedahkan permainan itu berpotensi melepaskan tetingkap pelancaran musim panasnya, kelewatan kini rasmi.

Lebih di Twitter, pengeluar XDefiant Mark Rubin berkongsi bahawa ketika permainan berada dalam fasa penyerahan akhir, masih ada beberapa pepijat dan isu -isu pasukan dev mendapati bahawa mereka berfikir cukup penting untuk diperbaiki sebelum dilancarkan.

Baca terus untuk keseluruhan mesej.

Kemas kini tarikh pelepasan xDefiant sehingga September. 20:

Helo peminat XDefiant! Kemas kini lain untuk anda! Saya mempunyai beberapa perkara untuk dibincangkan jadi pastikan anda membaca semuanya. Oleh itu, mari kita mulakan.

Seperti yang saya nyatakan dalam jawatan saya yang terdahulu, kami kini berada di fasa penyerahan akhir kami dan kerana kami melakukan penyerahan pertama kami berada dalam kedudukan yang lebih baik untuk dilakukan dengan baik pada penyerahan akhir kami. Kami masih perlu menunggu dan melihat tentu saja, tetapi prosesnya didokumentasikan dengan baik dan dikawal di Ubisoft dan pihak pertama. Ms dan Sony benar -benar mempunyai ini ke sains yang menjadikan pekerjaan kita sebagai lebih mudah.

Seperti yang saya nyatakan dalam jawatan terakhir saya, fasa penyerahan benar -benar mengenai pematuhan dan fungsi perkhidmatan dan interaksi khusus platform. Dan sementara itu menjadi tumpuan besar bagi kami, kami juga masih melihat permainan untuk sebarang isu yang kami tidak mahu menghantarnya. Sekali lagi, yang dilakukan oleh pasukan QA/QC dalaman kami. Laporan akhir dari pihak pertama akan tiba tidak lama lagi tetapi kami masih ingin memperbaiki beberapa bug/isu yang telah dijumpai bahawa kami fikir cukup penting untuk diperbaiki sebelum dilancarkan. Kami sedang menilai kerja, menjalankan beberapa ujian berskala besar dan akan mengemas kini untuk anda apabila kami mengetahui lebih lanjut.

Jadi, untuk satu, saya secara peribadi sangat menyesal kerana kami tidak memukul tingkap yang kami mahukan. Kami berusaha untuk membuat permainan terbaik yang kami dapat untuk peminat kami. Biasanya kami tidak akan berkongsi semua perkara di belakang ini tetapi saya fikir ia adalah semangat apa yang telah kami lakukan pada masa lalu dan saya juga berharap ada orang di luar sana yang berminat dalam pembangunan permainan dan menikmati melihat di belakang tirai. Saya mengakui kami agresif atas jangkaan kami apabila kami dapat menghantar tetapi itu hanya kerana kami sangat teruja untuk mendapatkan XDefiant kepada peminat kami!

Itu agak malang, tetapi dapat difahami. Maksud saya, sementara kita mahu bermain XDefiant sekarang, kita lebih suka penembak berjalan lancar kerana ia boleh dibebaskan dengan bug.

Dengan pernyataan Rubin, ia kelihatan seperti pelancaran awal hingga pertengahan Oktober adalah yang paling awal kita akan dapat memainkan penembak percuma untuk bermain.

Untuk melihat apa yang masuk ke permainan sebaik sahaja ia dilancarkan, pergi ke sini untuk melihat pelan jalan tahun 1.

Lebih banyak bacaan XDefiant:

 • Laporan: Xdefiant Factions Leak menyebutkan Assassin’s Creed, Rainbow Six Siege dan banyak lagi
 • Xdefiant bukanlah panggilan pembunuh tugas, dan tidak perlu
 • XDefiant Anti-Panduan Tidak Dapat Dibincangkan Untuk Menghindari Maklumat Bocor, Antrian yang Diverifikasi Pilihan Diperhatikan