Subkelas Keenam Destiny 2 mungkin telah bocor dengan cara yang sama seperti Strand, akan bentuk akhir mempunyai subkelas baru di Destiny 2? Dot eSports

Adakah bentuk terakhir akan mempunyai subkelas baru di takdir 2

Walaupun mungkin masuk akal untuk menjadi subclass kegelapan yang unik untuk pengembangan ini secara teratur, supers baru adalah semua pemain semakin.

Subkelas Keenam Destiny 2 mungkin telah bocor dengan cara yang sama seperti helai

Sama ada pekerja yang tidak percaya atau pelukis NDA, Destiny 2 mempunyai banyak kebocoran besar selama bertahun-tahun. Tetapi sementara senarai Pastebin yang panjang mempunyai tahap ketepatan yang berbeza -beza, ketika ada video? Nah, itu sedikit lebih meyakinkan.

. Anda mungkin ingat ini Tepat Bagaimana Strand Pertama Bocor, Menunjukkan Ikon Super Baru dan Warna Hijau, Di dalam Jenis Video yang Sama. Tetapi sementara itu mempunyai sumber artstation yang dilampirkan, saya masih tidak dapat mencari sumber yang satu ini. Pada hari ini dan umur, kita pasti tidak dapat menolak palsu, tetapi kita akan menganalisis apa yang kita ada sama.

Seperti kebocoran helai, hanya ada dua perkara untuk dianalisis. Yang pertama adalah warna. Walaupun kebanyakan ikon kosong semasa penampilan mereka yang berkedip-dan-anda-saya, anda dapat melihat bahawa tuduhan kedua huru-hara itu merah. . Dua warna biru, oren, ungu dan hijau. Jadi pilihan mungkin sama ada merah atau kuning, dan yang lebih banyak “kegelapan” kepada anda?

Terdapat beberapa teori mengenai subclass “merah”. Yang utama adalah 1) Siva, 2) tenaga mimpi ngeri, 3) resonans. Siva nampaknya tidak mungkin pada ketika ini, tetapi resonans, serangan tenaga lingkaran kecil yang kita lihat dalam piramid dan dari rhulk dan kalus cahaya, nampaknya paling mungkin. Walau bagaimanapun, saya cukup tua untuk ingat bahawa semua orang bersumpah kami sama ada mendapat subclass “racun” atau subclass “soulfire” untuk hijau dan bungie kembali dengan … menarik tali hijau keluar dari kain alam semesta, dan berayun mereka. ! .

Adakah bentuk terakhir akan mempunyai subkelas baru di takdir 2?

Takdir 2 tangkapan skrin bentuk akhir oleh bungie

Pengembangan seterusnya Takdir 2, Bentuk terakhir, Akan tiba pada awal tahun 2024 dengan banyak kandungan baru untuk pemain mengalami ketika Bungie kelihatan membungkus jalan cerita kolektif tajuk. Salah satu perkara peminat yang selalu dicari adalah subkelas baru, kerana mereka boleh membawa kepada beberapa detik yang paling menghiburkan di seluruh dunia di Takdir.

Ini telah membawa kepada soalan besar dari peminat: kehendak Destiny 2: Bentuk terakhir mempunyai subkelas baru untuk pemain untuk mencuba?

Tidak Destiny 2: Bentuk terakhir mempunyai subkelas baru?

Untuk menjawab soalan itu agak pendek; tidak akan ada subclass yang sama sekali baru untuk pemain digunakan Destiny 2: Bentuk terakhir. Akan ada supers subclass baru untuk setiap kelas, tetapi mereka berada di atas subkelas yang ada.

Seperti yang disahkan oleh Bungie, Hunters Dapatkan A Arc Super baru, yang memberi tumpuan kepada membuang pisau elektrik, teleporting kepadanya dan mendarat letupan kawasan besar-besaran. Untuk Warlocks, pemain mendapat super solar baru, sangat terinspirasi dari kesan cahaya dari yang asal Takdir, Mendapatkan versi kebolehan mereka. Terakhir tetapi sekurang-kurangnya, Titans mendapatkan kekosongan baru super, membuang paksi kekosongan yang sekutu anda boleh mengambil pasca lemparan dan digunakan untuk membunuh lebih banyak musuh.

Dengan supers subclass baru, ada peluang untuk barang -barang eksotik baru untuk mengumpulkan atau mengubah aspek masing -masing.

Walaupun mungkin masuk akal untuk menjadi subclass kegelapan yang unik untuk pengembangan ini secara teratur, supers baru adalah semua pemain semakin.

Menyumbang penulis untuk dot eSports. Meliputi berita eSports selama lebih dari lima tahun. Memberi tumpuan kepada Overwatch, Valorant, Call of Duty, Teamfight Tactics, dan beberapa kandungan permainan umum. Pengulas permainan Washington Post yang diterbitkan. Ikuti saya di Twitter di @xtraweivy.

Cara Membuka Kunci Subkelas Strand Baru di Destiny 2 Lightfall

Destiny 2 Strand Subclasses Gameplay

Bungie

Sekiranya anda tidak sabar -sabar untuk bergelut dengan masa depan Destiny 2 dengan subkelas Strand yang baru, inilah rundown penuh tentang cara memperoleh kuasa dalam cahaya.

Walaupun cahaya dilengkapi dengan pelbagai kandungan baru, sama ada kempen yang menarik atau aktiviti endgame yang mencabar seperti akar serangan mimpi buruk, subclass baru sentiasa menjadi salah satu cabutan terbesar.

Memandangkan mereka sering sedikit dan jauh di antara, ketibaan Strand terikat untuk menggoncang sepenuhnya perkara di seluruh papan di Destiny 2. Dari kebolehan baru yang kuat untuk sistem pergerakan yang dirombak, ada banyak untuk membungkus kepala anda.

Artikel berterusan selepas iklan
Artikel berterusan selepas iklan

Jadi jika anda hanya melompat masuk dan ingin mendapatkan tangan anda di subkelas helai baru, inilah caranya dalam pengembangan cahaya.

Destiny 2 Cinematic Lightfall

Subkelas Strand Baru kini boleh didapati di Destiny 2 dengan pembebasan cahaya.

Cara Membuka Kunci Subkelas Strand di Destiny 2’s Lightfall Expansion

Membuka kunci subkelas helai baru di Destiny 2 adalah semudah bermain melalui kempen Lightfall. Dengan memulakan kisah baru dan memainkan misi kenalan pertama, anda akan segera membuka kunci kuasa subclass Strand baru.

Melanggan buletin kami untuk kemas kini terkini mengenai eSports, permainan dan banyak lagi.

Anda tidak akan mempunyai akses kepada setiap subkelas penuh, bagaimanapun, apabila anda secara beransur-ansur memperoleh peningkatan dan kebolehan baru sepanjang kempen lapan misi. Tetapi dengan mengisar melalui naratif, anda akan mempunyai subclass Strand Guardian anda dikunci dalam masa yang singkat.

Artikel berterusan selepas iklan
Artikel berterusan selepas iklan

Kaedah yang sama ini berlaku untuk semua watak, tanpa mengira jika anda pemburu utama, warlock, atau titan. Semua subkelas helai mula membuka kunci dengan cara yang sama hanya dengan bermain melalui kempen cahaya.

Jadi itu sahaja yang ada padanya. Tidak ada cabaran sampingan yang panjang atau bodoh untuk mengisar, hanya kempen untuk bermain dengan laju anda sendiri dalam pengembangan terbaru Destiny 2.