Star Wars Jedi Survivor Jedha Puzzle: The Crypt of Uhrma Solution | VGC, Star Wars Jedi: Survivor Crypt of Uhrma Teka -teki Penyelesaian dan Ganjaran

Cara Menyelesaikan Crypt of Uhrma Teka -teki di Star Wars Jedi: Survivor

Tiang 1 dan 4

Star Wars Jedi Survivor Jedha Puzzle: The Crypt of Uhrma Solution

The Star Wars Jedi Survivor Jedha Teka -teki adalah salah satu yang pertama yang akan anda hadapi ketika anda sampai ke planet ini. Begini cara anda menyelesaikannya.

Teka -teki, yang boleh didapati di koridor pilihan di salah satu bidang yang akan anda lalui semasa kempen menyembunyikan peningkatan penting yang anda ingin pastikan bahawa anda ambil.

Tetapi bagaimana anda melengkapkan Star Wars Jedi Survivor Jedha Teka -teki? Baca di bawah untuk mengetahui.

Beli Star Wars Jedi Survivor
Star Wars Jedi: Survivor (PS5)
Star Wars Jedi: Survivor (Xbox Series X/S)

The Star Wars Jedi Survivor Jedha Puzzle: The Crypt of Uhrma

The Star Wars Jedi Survivor Jedha Teka -teki Crypt of Uhrma Memerlukan pemain untuk menggunakan daya pada panel tertentu di dinding untuk membuka pintu. Walaupun anda dapat mencari penyelesaian yang dimaksudkan di tempat lain di dalam kubur, jika anda tidak boleh diganggu, anda hanya dapat membaca penyelesaian kami di bawah.

Panel yang anda perlukan untuk menggunakan daya tarikan adalah:

  • Kiri atas
  • Kiri tengah bawah
  • Kanan tengah bawah
  • Kanan atas

Melakukan ini akan membuka pintu dan membolehkan anda meneroka lebih jauh ke dalam kubur Uhrma.

The Star Wars Jedi Survivor Jedha Puzzle: The Crypt of Uhrma Ganjaran

Untuk melengkapkan Star Wars Jedi Survivor Jedha Teka -teki anda akan menerima dua ganjaran. Yang pertama dari ganjaran ini adalah kanister stim untuk BD-1, yang akan membolehkan anda meningkatkan bilangan kali anda dapat menyembuhkan antara titik meditasi.

Kedua, anda juga akan dapat mendengar daya echo pada droid gonk yang hanya ke sisi kanister stim.

Cara menyelesaikan masalah teka -teki Uhrma di Star Wars Jedi: Survivor

Cal Kestis di Crypt of Uhrma di Star Wars Jedi: Survivor

Setiap kali dan lagi, anda akan menemui teka-teki permainan video yang anda tidak dapat bekerja sendiri. Satu penipu kepala sedemikian boleh didapati di Star Wars Jedi: Survivor, Permainan yang jauh meluaskan pada pendahulunya dengan reka bentuk peringkat dunia yang lebih padat dan hebat.

Planet Jedha mempunyai banyak teka -teki yang unik untuk menyelesaikan menggunakan Kuasa Kekuatan Cal, dan salah satu yang paling tidak dapat dilupakan adalah yang ada di Crypt of Uhrma. Lokasi yang menyeramkan ini adalah makam yang dipenuhi dengan peninggalan kuno, mumi, dan sarcophagi.

Terdapat beberapa ganjaran yang berharga di dalam jika anda dapat menyelesaikan teka -teki pintu, jadi kami akan memberi anda semua yang perlu anda ketahui untuk menyelesaikan masalah uhrma di Survivor.

Di mana untuk mencari kubur uhrma

Sekiranya anda terlepas kali pertama, Crypt of Uhrma paling mudah diakses dari titik meditasi dengan nama yang sama.

Ada kemungkinan anda mungkin tersandung pada kubur Uhrma semasa bermain melalui cerita, semasa bahagian di mana anda pergi ke jalan Pilgrim untuk menyelamatkan Brother Arsias. Sekiranya anda terlepas, bagaimanapun, anda akan mahu menuju ke titik meditasi dengan nama dan kepala yang sama di utara, seperti yang anda lihat di peta di atas.

Apabila anda sampai ke bahagian canyon dengan platform logam besar di atas, tuju ke ceruk di sebelah kanan anda dan kemudian ke dalam kubur.

Berhati -hati apabila anda masuk, bagaimanapun, kerana terdapat hampir sedozen musuh ketam kecil yang berkeliaran dan beberapa di antara mereka boleh meletup, mengeluarkan sebahagian besar kesihatan dalam proses. Anda akan menemui beberapa koleksi kecil di kubur yang lebih besar, tetapi anda benar -benar mahukan teka -teki pintu yang terdapat di belakang.

Cara menyelesaikan masalah teka -teki pintu uhrma

Pintu yang anda cari adalah di belakang kubur.

Pintu di belakang kubur mempunyai lapan tiang bergerak yang tertanam, empat di atas dan empat di bahagian bawah. Untuk membuka pintu, anda perlu menggunakan daya tarikan (l2/lt) untuk mengeluarkan empat tiang tertentu. Kami akan menghitung tiang 1-4 bermula dari kiri, jadi inilah kombinasi yang anda perlukan.

Atas

Tiang 1 dan 4

Bawah

Tiang 2 dan 3

Sekiranya anda secara tidak sengaja menarik tiang yang salah, hanya menggunakan daya tarikan untuk memindahkannya kembali ke tempatnya. Sebaik sahaja anda mempunyai yang betul, pintu akan dibuka, dan anda bebas untuk merebut ganjaran anda yang susah payah.

Crypt of Uhrma Ganjaran

Keluarkan parut menghalang lubang ini dengan menggunakan daya tarikan.

Selepas pintu dibuka, anda akan melihat dada rangsangan Stim Lurus ke hadapan, ganjaran terbaik yang boleh anda temui Survivor. Selepas anda membukanya pastikan untuk merebut Angkatan Echo yang duduk di droid gonk di sebelah kanan anda. Jangan tinggalkan lagi, bagaimanapun, kerana ada satu perkara terakhir yang perlu dilakukan.

Sekiranya anda berpaling dari dada stim, di lubang di hadapan dan di sebelah kanan ada parut logam yang boleh anda keluarkan menggunakan daya tarikan. Ini membuka lorong kecil yang menuju ke kolam renang, di mana anda akan bersatu semula dengan Skoova Steve dan mendapatkan ikan lain untuk tangki anda kembali di Saloon Pyloon.

Mod Star Wars Jedi Survivor

Semasa anda meneroka banyak planet yang berbeza di Star Wars Jedi: Survivor, anda akan menemui pelbagai teka -teki untuk diselesaikan. Walaupun sebahagian besar daripada mereka dapat diselesaikan dengan mudah dengan mencari petunjuk, terdapat beberapa dari mereka yang kelihatan mustahil untuk diselesaikan, kerana tidak ada petunjuk yang berdekatan.

Ini adalah kes Crypt of Uhrma Puzzle, yang dapat diselesaikan semasa lawatan kedua anda ke planet Jedah ketika anda menuju ke tempat kudus para peziarah. Sementara pilihan, anda akan mahu melengkapkan teka -teki ini sebaik sahaja anda dapat memperoleh ganjaran yang baik yang akan menjadikan hidup anda lebih mudah dalam pertempuran yang akan datang.

Cerita yang berkaitan Star Wars Jedi: Survivor – Cara Mengalahkan Spawn of Oggdo

Cara Melengkapkan Crypt of Uhrma Puzzle di Star Wars Jedi: Survivor

The Crypt of Uhrma di Star Wars Jedi: Survivor adalah lokasi pilihan yang anda dapati ketika anda menuju ke tempat perlindungan Pilgrim. Anda akan mengenalinya dengan suasana yang menakutkan dan oleh banyak musuh yang perlu anda ambil sebelum anda dapat meneroka tanpa terganggu. Memandangkan musuh akan menyerang Cal dalam jumlah besar, mempunyai alat yang dapat membantu anda menangani kumpulan musuh, seperti pendirian lampu lampu dua, akan menjadikan hidup anda sedikit lebih mudah.

Setelah mengeluarkan musuh, anda dapat melihat sekeliling kubur. Di belakang, ada pintu yang dilabelkan sebagai teka -teki di peta dengan beberapa blok di atasnya yang dapat ditolak dan ditarik dengan kebolehan kekuatan Cal. Untuk membuka pintu ini, anda perlu melengkapkan corak tertentu di pintu.

Penyelesaian teka -teki yang rumit ini di Star Wars Jedi: Survivor tidak dijumpai di dalam Crypt of Uhrma, dan untuk mencarinya, anda perlu meneruskan ke Tempat Suci Pilgrim. Tinggalkan Crypt dan kemudian pergi ke kiri jalan yang menuju ke arahnya. Setelah sampai ke hujung jalan, anda akan menemui salah satu blok muzik yang anda hadapi sebelumnya. Gerakkannya menggunakan daya untuk mengaktifkan aliran angin yang akan mendorong kal ke depan untuk berjalan dinding. Teruskan melalui jalan sehingga anda mencari zipline, yang boleh digunakan untuk mendapatkan platform lain. Berpaling dan biarkan angin membawa anda ke kawasan dengan beberapa stormtroopers. Setelah menurunkannya, anda akan dapat memeriksa tempat di bawah dengan lajur yang hancur, yang sebenarnya penyelesaian teka -teki.

Pada ketika ini, putar dan gunakan lif untuk kembali ke kubur. Kepala ke arah pintu, dan meniru corak lajur di pintu, yang mengharuskan anda memaksa menarik blok atas di sebelah kiri dan kanan pintu, dan dua blok tengah di bahagian paling rendah pintu. Di dalam kawasan yang baru dibuka, anda akan menemui kanister stim penyembuhan.