Skate 4 Gameplay, Playtests, dan segala yang kita tahu | Gamesradar, skate. Pendaftaran Playtest – Seni Elektronik

Skate Games EA 4

Pencernaan mingguan, cerita dari komuniti yang anda suka, dan banyak lagi

Treler skate 4, playtests, dan segala yang kita tahu

Skate 4

Skate 4 masih dalam perjalanan dengan pemaju terus memberikan kemas kini yang agak kerap mengenai apa yang sebenarnya disimpan untuk kemasukan yang lama ditunggu-tunggu dalam siri skate. Walaupun masih belum ada tarikh pelepasan muktamad, playtests di PC terus. Kami juga tahu ia tidak akan menjadi susulan langsung atau sekuel kepada permainan yang datang sebelum ini, itulah sebabnya ia secara rasmi dipanggil Skate.

Baru -baru ini, episod Bilik Lembaga Baru dari Full Circle, para pemaju, khususnya mengatasi aktiviti yang dapat dilakukan oleh pemain. Di bawah, kami telah mengumpulkan semua yang kami tahu setakat ini mengenai Skate 4, atau Skate seperti yang diketahui secara rasmi, dengan butiran mengenai permainan, platform, playtests, dan banyak lagi.

Tarikh pelepasan skate 4

Akan skate 4 pernah keluar? Rasanya seperti kita telah menunggu keabadian, dan semoga kita tidak perlu menunggu lebih lama. Walaupun EA belum meletakkan tarikh pelepasan skate 4 ke dalam orang ramai, Ketua Pegawai Eksekutif penerbit, Andrew Wilson, menyatakan semasa panggilan EA Q3 2022 bahawa permainan skateboarding akan “dilancarkan tidak lama lagi“.

Ini adalah pernyataan yang tidak tepat, tetapi lebih baik daripada apa -apa. Ketika EA mendedahkan permainan pada tahun 2020, diperhatikan bahawa Skate 4 berada di peringkat awal pembangunan. Sekarang, dua tahun kemudian, kedengarannya seolah -olah pengeluaran berjalan dengan baik. Kembali pada bulan Mac 2022, Satu leaker mendakwa bahawa “Playtesting telah berlangsung selama berbulan -bulan”. Kemudian, beberapa minggu kemudian, Rakaman pra-alpha skate 4 bocor dalam talian, Tetapi maklumat paling banyak yang kami dapatkan baru -baru ini.

Pada pertengahan bulan Julai, 2022, ketika mengumumkan fakta Skate 4 bukanlah susulan langsung kepada pelopornya (oleh itu mengapa ia dipanggil Skate Skate), dan akan menjadi percuma, Devs mengulangi mereka Sudah siap apabila sudah siap pendirian.

Skate 4 percuma untuk bermain

Skate 4 akan menjadi percuma. Seperti yang dinyatakan semasa aliran pemaju pada pertengahan bulan Julai 2022, Devs mengesahkan skate 4-atau skate kerana sebenarnya diketahui-tidak akan datang dengan tag harga premium, tetapi juga tidak akan dibayar. Akan ada “tidak ada kawasan peta yang terkunci di belakang paywall,” kata Devs, sambil mengesahkan permainan skate seterusnya tidak akan mempunyai kotak rampasan atau “kelebihan permainan berbayar.”The Devs juga memetik legenda Apex sebagai contoh yang baik dari permainan yang melakukan permainan percuma, kerana mereka menekankan Skate 4 direka untuk semua pemain, bahkan kita yang tidak mahu membelanjakan wang di atasnya.

Walaupun laporan sebaliknya, pemaju telah menyatakan lagi dan lagi pada tahun 2023 bahawa tidak akan ada kotak rampasan berbayar dalam skate baru. Apa jenis pengewangan sebenarnya akan hadir tetap harus dilihat.

Skate 4 silang dan silang-proses

Dalam aliran yang sama yang mengesahkan Skate 4 akan bermain percuma setiap kali ia mendarat, Devs berkata permainan itu juga akan membanggakan permainan silang platform dan permainan silang. Ini bermakna pemain PC, PlayStation dan Xbox boleh semua jika mereka memilih, dan dengan versi mudah alih Skate 4 juga dalam karya, yang bermain di iOS atau Android akan gembira mengetahui pilihan silang platform akan disokong mudah alih juga.

Skate 4 treler

Kami mengusahakannya, tetapi sudah tiba masanya untuk anda melihat apa yang telah kami lakukan. menjadi skate. orang dalam dan mendaftar untuk playtesting di https: // t.CO/7HH4XSMBXW �� PIC.Twitter.com/wu8fto8hujjune 30, 2022

Baru-baru ini, EA akhirnya memberi kami beberapa kandungan skate 4 dalam cara rakaman “pra-pre-pre-alpha” (kata-kata EA, tidak ada). Rakaman ini menunjukkan beberapa pergerakan dan cara yang boleh anda harapkan untuk menarik diri, tetapi model dan persekitaran watak jelas masih sedang dijalankan.

Visual video mungkin mengejutkan anda, tetapi sebagai Joe Donnelly kami sendiri menulis, “Skate 4 memanfaatkan gembar -gemburnya sendiri untuk menarik perhatian peminat dan pendatang baru.”Video itu bijak bersandar ke dalam gembar-gembur dengan memberi kita sekumpulan rakaman pra-pre-pre-alpha yang hanya akan mempunyai peminat yang menginginkan lebih banyak. Dan sejak Skate 4 akan dibentuk oleh maklum balas pemain, kami menjangkakan bahawa visual dan permainan akan membentuk dan beralih sedikit apabila pengeluaran berlangsung.

Skate 4 Playtest

Ya, ada skate 4 playtest, dan anda boleh mendaftar untuk mencuba dan mendapatkan akses. Menurut halaman rasmi EA, inilah yang diharapkan: “Sebagai orang dalam skate, anda berpeluang memainkan versi awal permainan dan memberi maklum balas sepanjang perjalanan pembangunan kami,” bacaan pendaftaran. “Kami perlu skala akses ke skate secara beransur -ansur apabila pembangunan berlangsung untuk memastikan pengalaman yang lancar, dan ini bermakna kami tidak dapat menjamin berapa lama anda akan dapat bermain.”

Anda boleh mendaftar ke Playtest Skate 4 di sini, tetapi perlu diingat bahawa permainan masih dalam perkembangan awal, dan tidak ada pelan tindakan atau petunjuk tentang ketika playtest sebenarnya akan berlaku. Soalan Lazim untuk Bacaan Playtest, “Kami tidak dapat menjamin berapa lama anda akan dapat bermain. Kami akan menjemput pemain untuk mengambil bahagian dalam playtesting berdasarkan pelbagai faktor yang ditakrifkan oleh matlamat kami untuk ujian pada masa itu dalam pembangunan.”Playtest pada mulanya hanya boleh didapati di PC melalui asal, tetapi ada rancangan untuk memasukkan platform lain dalam playtests masa depan. Mengikut episod Bilik Papan Terkini, konsol playtests masih ada sesuatu yang berada di kaki langit sementara PC playtesting berterusan.

Skate 4 platform

EA telah mengesahkan bahawa Skate 4 akan datang ke PC – ini akan menjadi ansuran pertama siri untuk tiba di PC.

Menurut FAQ Skate, Skate 4 ditetapkan untuk disediakan di Xbox One, Xbox Series X | S, PS4, dan PS5 bersama PC. Ia juga menyatakan bahawa DVE “sedang meneroka mudah alih.”

Skate 4 Gameplay

. Animasi dan fizik telah ditubuhkan sedemikian rupa sehingga anda merasakan seolah -olah anda mempunyai kebebasan untuk menentukan bagaimana skater anda bergerak dan membentangkan diri di taman – terutamanya ketika anda mula menggunakan sistem kawalan analog dual flickitt yang inovatif untuk mengembangkan kemahiran anda sendiri -moda berasaskan dan menyusunnya bersama -sama untuk membuat garis yang unik.

Setiap petunjuk yang kami miliki dari EA setakat ini akan menunjukkan bahawa permainan skate 4 akan melihat untuk mengemas kini formula pemenang anugerah ini untuk generasi baru pemain. Penerbit juga mengesahkan bahawa ia melabur dalam “Kandungan, Eksplorasi, dan Komuniti yang Dihasilkan Pengguna“Untuk Skate 4, mencatat betapa pentingnya komuniti membuat siri skate berdiri ujian masa.

Pemaju Skate 4

Skate 4 sedang dibangunkan oleh studio baru yang dipanggil ‘Full Circle’, yang ditubuhkan untuk membantu membimbing francais skate ke masa depan. Bulatan Penuh berpusat di Vancouver – di mana EA Sports dan Respawn Entertainment terletak – dan ia dikendalikan dengan campuran veteran siri skate dari EA Black Box (termasuk kreatif Leads Deran Chung dan Cuz Parry) dan pemaju segar ke sesi. Bekas Pengurus Besar Xbox Live, Daniel McCulloch, mengawasi studio sebagai pengurus umum. Dalam satu kenyataan, McCulloch menjelaskan: “Para peminat berharap skate kembali ke kewujudan, dan kami mahu mereka merasa terlibat dalam proses dari pembangunan ke pelancaran permainan dan seterusnya … kami mahu mereka merasa seperti mereka adalah sebahagian daripada bulatan penuh.”

Skate 4 kebocoran

Ini adalah rakaman skate 4 pra-alpha. Ini adalah selaras dengan apa yang saya dengar di mana permainan berada dari pelbagai orang. Mereka berusaha untuk merasa betul, yang mungkin merupakan aspek yang paling penting dalam permainan skate. https: // t.co/axnv2agk6z pic.Twitter.com/nuinhghxlgapril 20, 2022

Kebocoran skate 4 memukul internet pada bulan April 2022, menandakan kali pertama permainan skate 4 awal ditunjukkan kepada orang ramai. Kebocoran rakaman pra-alpha Skate 4 menunjukkan permainan greybox dalam pembangunan, dan daripadanya anda dapat memahami di mana lingkaran penuh pemaju meletakkan fokusnya. Terdapat dunia berskala besar yang penuh dengan garis-garis untuk dicincang, perayauan bebas di luar kapal untuk penjelajahan, helah berpusat di sekitar pergerakan yang tepat, dan animasi halus untuk membantu menariknya bersama-sama. Maksudnya, itu semua yang anda mahukan dari sekuel skate yang lama ditunggu-tunggu.

Menjejaki semua siaran yang akan datang dengan kami permainan baru untuk 2023 dan seterusnya.

Daftar ke GamesRadar+ Surat Berita

Pencernaan mingguan, cerita dari komuniti yang anda suka, dan banyak lagi

Dengan mengemukakan maklumat anda, anda bersetuju dengan Terma & Syarat dan Dasar Privasi dan berumur 16 tahun ke atas.

Skate Games EA 4

Kami memberitahu anda bahawa kami kembali, dan kami masih mengusahakannya – tetapi sudah tiba masanya untuk anda melihat apa yang telah kami lakukan. Masih awal, tetapi kami ingin mendapatkan hak ini dan itu bermakna kami mahu anda menjadi sebahagian daripadanya.

Sebagai skate. orang dalam, anda berpeluang bermain versi awal permainan dan memberi maklum balas sepanjang perjalanan pembangunan kami. Kita perlu skala akses ke skate. Secara beransur -ansur apabila pembangunan berlangsung untuk memastikan pengalaman yang lancar, dan itu bermakna kita tidak dapat menjamin berapa lama anda akan dapat bermain.

Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai skate. Program Insider dan Playtesting Head ke Soalan Lazim kami di sini.

Skate. Insider Playtests akan ditutup playtests untuk sesiapa yang dipilih untuk menyertai. Berkongsi video, tangkapan, tangkapan skrin atau streaming apa -apa dalam permainan dilarang. Pastikan anda membaca terma dan syarat penuh sebelum mendaftar.

Log masuk ke EA Playtesting

Home Insider FAQ Reel Facebook Twitter Instagram Twitch Discord Reddit
© 2017 Electronic Arts Inc.
© 2017 Electronic Arts Inc.
© 2017 Electronic Arts Inc.

Layari Permainan Berita Terkini Bantuan Pusat EA Forum Mengenai Kerjaya AS Amerika Syarikat Perancis Deutschland Italia España México Brasil Undang -Undang & Privasi Perkhidmatan Dalam Talian Perjanjian Perjanjian Pengguna & Dasar Cookie (Hak Privasi Anda)